Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited
Het Zurich Institute of Business Education is een ander soort business school. Onze talloze innovaties doen ons opvallen; innovaties waar u zowel tijdens als na uw training van profiteert.
Modulaire programma's
Al onze programma's zijn gebouwd op een compact en zeer flexibel modulair systeem. Het Zurich Institute of Business Education schrijft de modules voor die je moet invullen als onderdeel van je programma, terwijl je bepaalt wanneer en welke module je wilt volgen. Omdat veel van de modules meerdere keren per jaar worden aangeboden, kunt u op elk moment beginnen en profiteren van de flexibiliteit van het programma bij het samenstellen van uw persoonlijke studieplan. Al onze programma's kunnen worden voltooid terwijl u uw voltijdse baan voortzet, waardoor afwezigheden tot een minimum worden beperkt. Als u in eerste instantie liever slechts één module neemt in plaats van een volledig programma, is het eenvoudig om de credits over te dragen als u later besluit om u in te schrijven voor een volledig programma.
Netwerkleidende faculteit

Elk onderwerp staat onder toezicht van ten minste één faculteitslid dat wereldleider is in hun vakgebied. We hebben een netwerk van professoren van wereldklasse en ervaren beoefenaars die bekwaam zijn in het bij elkaar brengen van theorie en praktijk om uitstekende resultaten te bereiken. Alle faculteitsleden hebben jarenlange ervaring met het trainen van leiders. Hun solide academische expertise wordt alleen geëvenaard door hun indrukwekkende professionele achtergrond.

Onze visie - onze waarden
Het Zurich Institute of Business Education brengt de wereld van wereldwijde zakelijke praktijken en academische theorie samen. We bieden modulaire en flexibele graduate degree-programma's, korte open inschrijvingsprogramma's en aangepaste cursussen voor gekwalificeerde managers in het midden- en hoger management. We bevorderen een omgeving voor wederzijds, stimulerend leren en dienen als een productieve ontmoetingsplaats voor realistische en optimistische waardecreatie in verschillende loopbaanstadia.
Al onze beslissingen worden getest door deze drie vragen:
  • Komt het ten goede aan de belanghebbenden?
  • Is het goed voor de wereldeconomie?
  • Is het innovatief?
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Zurich Institute of Business Education

8 Full-time MBA - 2018 Ranking FT.com Het CEIBS MBA-programma zal meer doen dan uw carrière stimuleren. Het is een transformationele ervaring. Het voorziet je van de nodi ... [+]

Curriculum Structuur

In een wereldwijde en voortdurend veranderende omgeving moeten bedrijfsleiders worden uitgerust met extreem brede vaardigheden. Ze moeten zowel globale als lokale perspectieven kunnen aannemen, in staat zijn om te gaan met complexiteit en verandering, en bekwaam zijn in het leiden van innovatie. Ze moeten effectief kunnen communiceren met diverse belanghebbenden om een ​​gedeelde visie en enthousiasme te genereren voor de activiteiten van hun bedrijf. Door het leveren van solide bedrijfsopleidingen en het aanmoedigen van onafhankelijk denken, teamsamenwerking en open communicatie, biedt CEIBS haar afgestudeerden de essentiële instrumenten voor succes in vele loopbaantrajecten. Het 64-credit full-time programma bestaat uit verplichte vakken van in totaal 44 studiepunten en keuzevakken van in totaal 20 studiepunten. Het is ontworpen om een ​​solide basis te leggen voor de basisprincipes van het management en tegelijkertijd de flexibiliteit te bieden van op maat gemaakte programma's die passen bij individuele interesses en loopbaanambities. Studenten kunnen ervoor kiezen om zich te concentreren op algemeen bedrijfsmanagement of kiezen uit drie concentraties in Finance, Marketing of Entrepreneurship. Bovendien hebben studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan het indrukwekkende internationale uitwisselingsprogramma van de school met 's werelds beste bedrijfsscholen en / of om ervaring op te doen tijdens een zomerstage.... [-]

Zwitserland Horgen
Februari 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Zurich Institute of Business Education - CEIBS Zurich Campus
Address
Hirsackerstrasse 46
CH-8810 Horgen, Zürich, Zwitserland
Website
Telefoonnr.
+41 44 728 99 44