Zurich Institute of Business Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited
Het Zurich Institute of Business Education is een ander soort business school. Onze talloze innovaties doen ons opvallen; innovaties waar u zowel tijdens als na uw training van profiteert.
Modulaire programma's
Al onze programma's zijn gebouwd op een compact en zeer flexibel modulair systeem. Het Zurich Institute of Business Education schrijft de modules voor die je moet invullen als onderdeel van je programma, terwijl je bepaalt wanneer en welke module je wilt volgen. Omdat veel van de modules meerdere keren per jaar worden aangeboden, kunt u op elk moment beginnen en profiteren van de flexibiliteit van het programma bij het samenstellen van uw persoonlijke studieplan. Al onze programma's kunnen worden voltooid terwijl u uw voltijdse baan voortzet, waardoor afwezigheden tot een minimum worden beperkt. Als u in eerste instantie liever slechts één module neemt in plaats van een volledig programma, is het eenvoudig om de credits over te dragen als u later besluit om u in te schrijven voor een volledig programma.
Netwerkleidende faculteit

Elk onderwerp staat onder toezicht van ten minste één faculteitslid dat wereldleider is in hun vakgebied. We hebben een netwerk van professoren van wereldklasse en ervaren beoefenaars die bekwaam zijn in het bij elkaar brengen van theorie en praktijk om uitstekende resultaten te bereiken. Alle faculteitsleden hebben jarenlange ervaring met het trainen van leiders. Hun solide academische expertise wordt alleen geëvenaard door hun indrukwekkende professionele achtergrond.

Onze visie - onze waarden
Het Zurich Institute of Business Education brengt de wereld van wereldwijde zakelijke praktijken en academische theorie samen. We bieden modulaire en flexibele graduate degree-programma's, korte open inschrijvingsprogramma's en aangepaste cursussen voor gekwalificeerde managers in het midden- en hoger management. We bevorderen een omgeving voor wederzijds, stimulerend leren en dienen als een productieve ontmoetingsplaats voor realistische en optimistische waardecreatie in verschillende loopbaanstadia.
Al onze beslissingen worden getest door deze drie vragen:
  • Komt het ten goede aan de belanghebbenden?
  • Is het goed voor de wereldeconomie?
  • Is het innovatief?
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk EMBA\'s »

Videos

Lorange Institute of Business - Welcome Movie

Testimonials

Contact

Zurich Institute of Business Education - CEIBS Zurich Campus

Adres Hirsackerstrasse 46
CH-8810 Horgen, Zwitserland
Website http://www.ceibs.ch
Telefoon +41 44 728 99 44