Webster University in Geneva

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ACADEMICS

In de afgelopen 100 jaar, Webster University is het aantrekken van studenten uit de hele wereld op zoek naar een eersteklas hoger onderwijs. Opgericht in Genève, Zwitserland in 1978, Webster is een Amerikaanse universiteit die kwaliteitsprogramma's biedt, in het Engels, om studenten die geïnteresseerd zijn in een Bachelor, Master of Doctoral (DBA) graad.

Webster University is geaccrediteerd door De Higher Learning Commissie en is lid van de Noord Centrale Vereniging. Deze accreditatie, die werd toegekend in 1925, inclusief undergraduate en graduate niveau op alle locaties waar de universiteit biedt programma's.

Webster's Business and Management programma's zijn geaccrediteerd door ACBSP (Raad voor Accreditatie voor de Business Schools en programma's).

Global

Bij Webster University Genève, Meer dan 500 studenten uit 90 landen komen samen in een gemeenschap van leerlingen die door een faculteit die 25 landen. Studenten studeren aan Webster, in Zwitserland, profiteren van een wereldwijd netwerk van campussen dat zorgt voor spannende studie in het buitenland kansen terwijl het aanbieden van een uniforme academische ervaring, stevig verankerd in de onderwijsfilosofie Webster.

Gepersonaliseerde

Op Webster Genève residentiële campus, Studenten zijn omgeven door een ondersteunende en collegiale gemeenschap die individuele aandacht kunt geven over onderwerpen met betrekking tot academische en buitenschoolse leven. Webster medewerkers en docenten samen te werken om alle studenten in staat stellen om hun academische potentieel te vervullen.

Genève

Met meer dan twintig eeuwen van het bestaan, Genève heeft veel te bieden vanuit een cultureel perspectief. In het bijzonder, wordt de oude binnenstad vol met monumenten en historische bezienswaardigheden te ontdekken. Men kan ook een bezoek brengen veel meer recente organisaties zoals de Verenigde Naties en het Internationale Rode Kruis-Museum slechts twee van de honderden instellingen die hebben geholpen Genève uitgegroeid tot de vrede en de humanitaire hoofdstad van de wereld.

Genève aardrijkskunde, geschiedenis, economie en culturele weefsel komen allemaal samen naar Genève een echt internationale stad die Webster studenten kunnen profiteren van in de klas, of in hun vrije tijd.

Men kan gemakkelijk direct op de meeste grote Europese steden van Genève vliegen in minder dan een uur. Voor degenen die liever in Zwitserland, de regio biedt uitstekende skiën in de winter en tal van activiteiten rond het meer in de zomer.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Webster ma begeleiding in Genève

Campus Voltijd Deeltijd 24 - 36 maanden August 2019 Zwitserland Genève +1 more

Profiteer van de vaardigheden om klanten te helpen beoordelen emotionele problemen, ontwikkelen inzicht, en aanzienlijke wijzigingen in de levensstijl door middel van Counseling Webster's programma - de enige in het Engels aangeboden in continentaal Europa. Ga naar het programma pagina: http://www.webster.ch/academics/graduate/counseling/ [+]

www.webster.ch/counseling

Een integratieve benadering van de geestelijke gezondheid; krijgen de vaardigheden om klanten te helpen beoordelen emotionele problemen, ontwikkelen inzicht, en aanzienlijke wijzigingen in de levensstijl door middel van Counseling Webster's programma - de enige in het Engels aangeboden in continentaal Europa.

Komende vanuit Genève gerespecteerde begeleiding gemeenschap, onze deskundige docenten bieden een solide basis in counseling theorieën en technieken, ondersteund door case studies en real-life voorbeelden uit hun eigen beroepspraktijk. U zult ook essentiële praktische ervaring op te doen door middel van rollenspel, peer-counseling, 100 uur practicum, (onbetaald) en 600 uur stage (betaald kan worden).... [-]


Webster ma human resources management in Genève

Campus Voltijd Deeltijd 14 - 36 maanden August 2019 Zwitserland Genève +1 more

Je zult een HRM-professional de toepassing van de "levenscyclus" kader om het succes van de organisatie en medewerkers van invloed geworden. Ga naar het programma pagina: http://www.webster.ch/academics/graduate/hrmanagement/index.html [+]

www.webster.ch/hr

Je zult een HRM-professional de toepassing van de "levenscyclus" kader om het succes van de organisatie en medewerkers van invloed geworden.

Wat doet ons programma voor u doen?

Vordert je carrière van een operationele rol in een meer strategische rol - een aantal van onze pas afgestudeerden zijn het maken van hun merk Accenture, Credit Suisse, Caterpillar, ICRC, ITU, Artsen Zonder Frontier, Richemont, Tetra Pak, Thomson Reuters, UNHCR en UNICEF.

Geeft u overdraagbaar mogelijkheden - met betrekking tot de wereldwijde HRM concepten en trends, evenals lokale toepassingen van deze.

Ontwikkelt uw sterke HRM-netwerk - opgebouwd door je contact met professoren, gastsprekers en internationale klasgenoten.... [-]


Webster ma internationale betrekkingen in Genève

Campus Voltijd Deeltijd 14 - 36 maanden August 2019 Zwitserland Genève +1 more

Het programma Internationale Betrekkingen biedt u een theoretische en historische kennis van de moderne internationale betrekkingen. Je benadert internationale betrekkingen vanuit een interdisciplinair perspectief, op zoek naar economische, politieke, juridische, technologische en menselijke elementen. Ga naar het programma pagina: http://www.webster.ch/academics/graduate/ir/index.html [+]

www.webster.ch/ir

Waarom Webster's MA in Internationale Betrekkingen kiezen? U profiteert van een Amerikaanse benadering van het onderwijs Je ontmoet experts in de internationale betrekkingen door middel van het organiseren van grote conferenties op Webster Je verdiept je kennis van de internationale betrekkingen door deelname aan studiereizen naar landen over de hele wereld Je ervaart de internationale betrekkingen op de campus en in Genève Uw docenten zijn experts in hun vakgebied en zijn ook actief professionals Het programma is geschikt voor werkende professionals U aan boord voor een bewezen carrière IR Op de Campus

U leert over de internationale betrekkingen niet alleen door middel van je studie, maar ook door interactie met andere Webster studenten, die vertegenwoordigen meer dan 100 nationaliteiten.... [-]


Webster ma internationale niet-gouvernementele organisaties in Genève

Campus Voltijd Deeltijd 14 - 36 maanden August 2019 Zwitserland Genève +1 more

De Master of Arts (MA) in de internationale niet-gouvernementele organisaties programma (INGO) leidt studenten die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van de aard van de wereld zaken via de activiteiten van NGO's. Ga naar het programma pagina: http://www.webster.ch/academics/graduate/ingo/index.html [+]

www.webster.ch/ingo

De Master of Arts (MA) in de internationale niet-gouvernementele organisaties programma (INGO) leidt studenten die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van de aard van de wereld zaken via de activiteiten van NGO's.

Cursussen in dit programma te integreren informatie en theorieën uit de internationale betrekkingen discipline en skill-based onderwijs uit de disciplines van management, business, human resources en marketing. Het doel van dit programma is om studenten zich ontwikkelen tot breed opgeleide INGO en internationale betrekkingen specialisten.

Resultaten van het programma

Klik HIER om het curriculum te zien

Na voltooiing van de opleiding, moeten de studenten:... [-]


Webster ma Management & Leiderschap in Genève

Campus Voltijd Deeltijd 14 - 36 maanden August 2019 Zwitserland Genève +1 more

Maak je bewegen met een graduate business diploma van Webster University Genève. Onze programma's ontwikkelen van je kennis van zaken en het versterken van specifieke mogelijkheden - het openen van de deur naar hogere functies en nieuwe mogelijkheden wereldwijd. Ga naar het programma pagina: http: //www.webster.ch/academics/graduate/managementandleadership/ [+]

www.webster.ch/ml

Krijgen praktische management en business vaardigheden met een Masters in Management en Leiderschap - het enige programma op het gebied van Genève om deze twee essentiële facetten van het effectieve management en leiderschap te combineren.

Een beheer diploma met een zakelijk perspectief

Via gedeelde gangen met het MBA-programma, zult u leren core business functionele vaardigheden. Onze deskundige docenten zal u ook tools en technieken voor het leiden, motiveren en beheren van groepen en teams.

U krijgt praktische ervaring en inzichten uit hun uitgebreide management ervaring, alsmede door de huidige case studies, prominente gastsprekers, en de projecten krijgen gebaseerd op echte zakelijke situaties.... [-]