The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat is bio-regeneratieve wetenschap?

Bio-Regenerative Science (BRS) is een interdisciplinaire tak (veld) van biologische wetenschap, die onderzoek doet naar en dialogen voert over de toepassing van stoffen van natuurlijke oorsprong, van nature voorkomende stoffen en producten van biotechnologische output, gericht op beschadigde cellen, herstel en / of vervanging van beschadigde weefsels en organen, en stelt via de interferentie en stimulatie van biologische processen op cellulair niveau, waardoor biologische leeftijd omkering een omkering van pathologische mechanismen waardoor degeneratie en activering van herstel Pathways .

Een brug slaan tussen wetenschap en esthetiek

In Bio-Regenerative Esthetics zal de focus liggen op hoe BioRegenerative Science de natuurlijke toestand van het integumentary (huid) systeem en de bijbehorende pathofysiologie, de esthetische farmacologie van bio-regeneratie, pijnbeheersing, esthetische dermatologie en nog veel meer kan herstellen. Het programma is ook ontworpen om de vereiste vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer en ondernemerschap bij te brengen die nodig zijn voor schoonheidsspecialisten om hun bedrijf succesvol te kunnen runnen en zelfs vooruitgang te boeken in de richting van franchising.

135160_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Wat is de industriële kloof die EWAA opvult?

  • Het ernstige gebrek aan een professionele academische instantie die de groei van regeneratieve wetenschapsbeoefenaars zou kunnen dienen.
  • De cruciale kloof ligt in de Continuous Professional Education-sfeer voor Regenerative Science-ontwikkeling die verder gaat dan de conventionele perceptie van wetenschap.
  • Het onvermijdelijke feit dat de praktijk van Regenerative Science in een prijzenswaardig bliksemsnel tempo groeit, laat een afgrond van niet-geregistreerde, niet-geanalyseerde en een niet-erkende overvloed aan kennis achter.
  • De groeiende inquisitie rond Regenerative Science die ironisch genoeg geen unieke campus heeft die de vereiste wetenschappelijke input en feedback zou moeten geven aan zowel het pre- als post-delivery-werk van enthousiaste studenten en beoefenaars die wereldwijd gestaag groeien.

De visie

Erkend worden als een vooraanstaande instelling die een referentie zal zijn en een wereldstandaard die zich ontwikkelt, analyseert, evalueert, innoveert door onderzoek en andragogische maatregelen - de Sciences of Bio-Regenerative Science in Beauty and Esthetics.

Opzettelijk zal Bio-Regenerative Sciences door deze instelling worden aangestuurd om uitgebreid inclusief van aard te zijn, waar de ontwikkeling van oplossingen en de wetenschappen van de oplossingen worden bestudeerd voor duidelijk gedefinieerde resultaten. Deze instelling is ook de gewenste instelling voor samenwerkingen met de industrie en andere instellingen die gericht zijn op regeneratieve wetenschap of die geloven in het vermogen van de oplossing op dit gebied van de wetenschap.

Wanneer u met ons reist, zult u opstijgen in de beheersing van hoe u de activiteit van cliëntadministratie zou uitvoeren, de oplossing formuleren op basis van precisieoplossingen voor hun esthetische doelen en zeker de leider worden in deze branche met een kwalificatie waar u trots op zult zijn hebben. Daarnaast word je ook opgenomen in de steeds groter wordende European Wellness (EW) International Group, waar de internationale wetenschappelijke bijdrage altijd dynamisch is en je als praktiserend bio-renegeratief schoonheidsspecialiste een enorm gunstig rendement zal opleveren.

Voorwoord van de EW Academy

Het bestuur van EWA.

Onderwijs is erg belangrijk voor de algehele vooruitgang van de samenleving en het menselijk welzijn. In dit moderne tijdperk hebben bio-regeneratieve wetenschappen het vermogen om de manier waarop mensen ouder worden te veranderen met het constante dilemma van steeds groeiende stress en de uitdagingen bij het beheer ervan. Deze uitdagingen kunnen efficiënt worden aangepakt en beheerd wanneer de kringen van de industrie samenwerken en gelijktijdig werken als een groot team om de uitkomst te beheren, te sturen en te beïnvloeden met een vogelperspectief en daarentegen, met microscopische analyse.

Alleen met de beheersing van wetenschappelijk onderbouwde concepten, zal de schoonheidsspecialiste in staat zijn om diensten te verlenen die verder gaan dan de diensten van top tot teen die men gewoonlijk zou bieden. Als zodanig zal de Bio-Regenerative Science die aan onze studenten wordt geleerd, een ongeëvenaard gewicht toevoegen aan hun bestaande praktijk en de toekomst vormgeven voor beginners die zich gewoon in de industrie wagen.

Met andere woorden, wanneer de medische broederschap voortdurend ethische manieren aan het innoveren is om veroudering en de daarmee samenhangende uitdagingen te beheersen, is het van cruciaal belang dat de paramedicus en schoonheidsspecialisten / schoonheidsspecialisten en andere belanghebbenden naast de wetenschappelijke en medische broederschap naar een enkelvoudig groot doel streven. De enige manier waarop we over verschillende disciplines heen kunnen werken, is door gebundelde kennis. Deze kennis is dynamisch en het begin van de reis van de leerling is slechts het begin van de ervaring van levenslang leren.

We wensen het allerbeste aan degenen die hebben en degenen die samen met ons aan boord van deze kennisreis zullen komen terwijl we samen op dit gebied pionieren, pleiten en groeien! Bedankt voor je vertrouwen in ons!

Locaties

Lugano

Address
Lugano, Ticino, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: