SBS Swiss Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SBS Swiss Business School is een baanbrekende managementinstelling die zich richt op het voorbereiden van studenten op de loopbaan van de wereldeconomie op het gebied van internationaal management, financiën, marketing en andere terreinen. Wij zijn een kwaliteitsgerichte nichespeler.

We geven les in de laatste stand van de techniek, dompelen studenten onder in internationale ervaringen en verbinden ze aan best practices in het bedrijfsleven. Deelnemers aan onze programma's leren veel meer dan managementtheorie en -praktijk; ze verwerven nieuwe manieren van denken die hun leven en het succes van hun organisatie ingrijpend kunnen veranderen.

Haal het beste uit uw investering. We zijn om verschillende redenen een unieke school:

- Handig, betaalbaar leren

- Internationaal tot de kern

- Een volledig geaccrediteerde instelling die u kunt vertrouwen

- zakelijke verbindingen

- Gelegen in Zürich

Internationaal tot in de kern

We zijn echt gericht op de wereld. Van een unieke inleidende cursus in het undergraduate-programma tot een geavanceerde cursus in de Doctor of Business Administration-programma, de SBS-ervaring is grondig internationaal. Meer dan de helft van onze studenten komt uit Europa, Azië en Latijns-Amerika. We bieden onze deelnemers een ervaring die hen voorbereidt om met gemak over grenzen en culturen heen te werken - in een omgeving die diversiteit en het vermogen om een ​​wereldwijd perspectief te bieden aan de bedrijfsstudie te waarderen.

Een volledig geaccrediteerde instelling die u kunt vertrouwen

SBS Swiss Business School is volledig geaccrediteerd door de International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), een VS-brede accreditatie-instantie. Nationale accreditatie is de hoogste vorm van accreditatie die een instelling kan ontvangen. De IACBE heeft SBS geprezen als een innovator in bedrijfseducatie. SBS is geaccrediteerd door de British Accreditation Council als een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs.

Bedrijfsaansluitingen

SBS is ook gecertificeerd door Eduqua, de Zwitserse Quality Assurance-certificering voor hoger onderwijs. Het houdt rekening met verschillende criteria om de kwaliteit van de instelling te waarborgen en wordt beoordeeld op basis van drie jaar.

SBS is nauw verbonden met de bedrijfswereld via haar onderwijs-, faculteits-, evenementen- en plaatsingsnetwerk. Bedrijfsleiders bezoeken de school vaak om met studenten te praten of om cursussen te geven en studenten directe kansen te bieden om meer te weten te komen over de state-of-the-art zakelijke praktijk. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het smeden van nieuwe links, kunnen contact opnemen met ons plaatsingskantoor.

Klassen gebruiken actuele zakelijke problemen vaak als onderwerp. Studenten raadplegen deskundigen en deelnemers bij hun besluitvorming en presenteren hun eindconclusies aan de senior managers van het bedrijf. Door dergelijke 'live' casestudy's volgen ze problemen die zich in de loop van de tijd ontwikkelen en profiteren ze van het leren toepassen van kennis op de nieuwste ontwikkelingen van de wereldeconomie.

Uiteindelijk zijn de sterkste verbindingen met bedrijven via ons netwerk van werkgeverscontacten. SBS heeft een benijdenswaardige reputatie als het gaat om het plaatsen van afgestudeerden bij toonaangevende bedrijven en instellingen over de hele wereld. Een aantal werkgevers bezoekt de school elk jaar om geschikte afgestudeerden te identificeren om posities in hun bedrijven in te vullen. Ons plaatsingskantoor onderhoudt een regelmatige dialoog met potentiële werkgevers en is klaar om hen op de campus te verwelkomen.

Gevestigd in Zürich

Zürich is consequent gerangschikt als de nummer één stad ter wereld voor de kwaliteit van het leven, waardoor het een ideale plek is om internationaal management te studeren.

Veel multinationals zijn gevestigd in de regio, vanwege de centrale ligging van Zürich in het hart van Europa. Het is slechts een uur vliegen vanuit Londen, Parijs, Brussel of Berlijn. Zürich is de financiële en economische hoofdstad van Zwitserland.

De kwaliteit en verscheidenheid van het culturele leven van Zürich, met zijn vele theaters, musea en internationale conferenties, maakt het de juiste plaats om een ​​mondiale opleiding te volgen.

Het hotel is ideaal gelegen aan de oevers van het meer van Zürich en biedt uitstekende buitensportactiviteiten.

Ten slotte zorgt het kosmopolitische karakter van de stad, met bijna 100 nationaliteiten van over de hele wereld, ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Locaties

Zürich

Address
SBS Swiss Business School
Flughafenstrasse 3

CH - 8302 Zürich, Zurich, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden