Lees de Officiële Beschrijving

114299_Memberships.png

Over SSHE!

SSHE is een privé-universiteit gevestigd in Zwitserland - het hart van Europa's luxe, financiën en gastvrijheid. University heeft een Swiss Labeled Accreditation EduQua en is onderdeel van EFMD- en ECBE-organisaties.

Ons verhaal begon met een groep jonge en dynamische faculteitsleden die bijeenkwamen om een werkelijk unieke educatieve ervaring op te zetten die professionals uit de industrie bereidt en die studenten inspireert om kennis en vaardigheden toe te passen, opgedaan tijdens hun ervaring met succesvolle startups en bij het bereiken van carrièredoelen. in 's werelds toonaangevende bedrijven.

Dat is hoe ons verhaal begon. Hoe zal je verhaal beginnen?

113949_113896_SVP_7872.jpg

Missie, visie, waarden

SSHE Visie en Mission Statement

We streven ernaar om een van de meest relevante particuliere internationale scholen te worden met hoogstaand Zwitsers hoger onderwijs door de ontwikkeling van competente toekomstige leiders en klaar om specialisten te starten. We doen dit door de levering van een uitgebreide en zeer praktische studentenervaring op basis van:

  • ondernemingszin,
  • teamwork,
  • respect voor alle maatschappelijke belanghebbenden,
  • streven naar perfectie,
  • een verantwoordelijke houding ten opzichte van duurzame ontwikkelingsdoelen.

SSHE Core Values

Ondernemersdrift en proactiviteit

We ontwikkelen mensen die eigenaar zijn van hun ideeën en met hen meedoen: ze nemen de verantwoordelijkheid om dingen te laten gebeuren.

Teamwork en respect

We ontwikkelen mensen die begrijpen dat hun succes afhankelijk is van hun vermogen om met anderen samen te werken en anderen te respecteren.

Streven naar perfectie

We ontwikkelen mensen met een passie om te slagen en streven naar uitmuntendheid in alles wat ze doen.

Ethiek

Wij ontwikkelen mensen die een diepgaand gevoel van verantwoordelijkheid en menselijkheid hebben om zaken en de maatschappij te verbinden.

Studentenonderwijs centraal

We ontwikkelen mensen die openstaan voor een inspirerende, toegewijde en verantwoorde benadering van een geweldige ervaring voor alle belanghebbenden van de school.

SSHE gedragscompetenties

Open om te veranderen en om kansen te creëren

Aanpassen aan omstandigheden; uitdaging status-quo; nieuwe ideeën genereren.

Werk samen en deel kennis en informatie

Deel kennis en informatie; respect en waardering van anderen; samenwerken; talentvolle teams bouwen; vecht voor ideeën die niet met mensen zijn.

Doe het

Streven naar uitmuntendheid; resultaten leveren door middel van beslissende, accurate, kwalitatieve en tijdige resultaten.

Verantwoordelijk handelen

Houd u aan de kernwaarden van scholen; bevorderen van vertrouwen, respect en solidariteit tussen alle belanghebbenden in de wereld (People, Planet, Profit).

Wees eerlijk

Zeg het zoals het is; de moed hebben om eerlijk te zijn tegen jezelf en je collega's; herken je fouten; bel voor hulp als dat nodig is.

Toelatingsproces en eisen

1) Stuur het aanvraagformulier

2) Ontvang feedback van de SSHE-medewerkers

3) Stuur extra vereiste documenten (eerdere diploma's en CV, indien van toepassing)

4) Ontvang de bevestiging van inschrijving

We zullen contact met u opnemen zodra u ons de ingevulde aanvraag en de vereiste documenten hebt gestuurd.

Klik

Vragen?

Reik naar ons! U kunt dit doen via het formulier hier, of rechtstreeks via e-mail: info@sshe.ch

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Swiss School of Higher Education

Het programma van de Master of Arts in Internationale Betrekkingen stelt de student in staat om kennis en vaardigheden te verwerven in de meest relevante zaken met betrek ... [+]

Master of Arts in internationale betrekkingen

Het programma van de Master of Arts in Internationale Betrekkingen stelt de student in staat om kennis en vaardigheden te verwerven in de meest relevante zaken met betrekking tot internationale diplomatie, politiek en economie om zo efficiënt mogelijk te communiceren en samen te werken met internationale gesprekspartners laat het zich in de regering begeven en niet-gouvernementele organisaties, maar ook in zaken naar het geval.

De Master of Arts in Internationale Betrekkingen is geschikt voor studenten die een carrière willen nastreven met een internationale focus, specifiek in diplomatie en buitenlands beleid, hoewel de fundamenten van internationale betrekkingen in internationale zaken ook worden behandeld in termen van internationaal leiderschap en management, business en project management en interculturele communicatie en onderhandelingsvaardigheden. Daarnaast is een volledige cursus gewijd aan EDRS (Ethiek, Diversiteit, Verantwoordelijkheid, Duurzaamheid). Zo vette voltooiing van het programma, studenten zullen in staat zijn om lid te worden van internationale organisaties, onderdeel worden van diplomatieke diensten en / of werken in de particuliere sector.... [-]

Zwitserland Montreux
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Swiss School of Higher Education

SSHE - Join us!

Address
Cite - Centre, Grand Rue 9
1820 Montreux, Vaud, Zwitserland