Swiss Hotel Management School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Wilt u een praktische benadering van uw opleiding in een indrukwekkende, servicegerichte, cultureel gevoelige omgeving?

Gevestigd in voormalige traditionele Swiss Palace-hotels in Caux en Leysin, zorgen de royale faciliteiten van de Swiss Hotel Management School voor praktische levering van hotel-, resort-, evenementen- en spabeheerprogramma's.

Deze "Learning By Doing" -benadering is al lang het bolwerk van traditioneel Zwitsers gastvrijheidsonderwijs. Royale feestzalen, een groot theater, volledig uitgeruste natte en droge spa's en een veelvoud van inclusieve restaurants met verschillende keukenopties stellen studenten in staat om gastvrijheid uit de eerste hand te ervaren. Samen met haar sterke Britse universitaire partner ontwikkelt de school afgestudeerden die zowel hun ideeën in een werkomgeving kunnen implementeren als de vereiste processen kunnen leiden, waardoor ze absoluut klaar zijn voor werk.

De Swiss Hotel Management School biedt een opwindend scala aan programma's gebaseerd op de internationaal erkende Zwitserse tradities en richt zich op wereldwijde trends, bedrijfsstrategie en operationeel leiderschap. Studenten die lid worden van de internationale hotelschool leren de kunst van Swiss Hospitality Management en ontwikkelen de principes van de Swiss Hospitality Touch.

Studenten van meer dan 80 nationaliteiten studeren in twee uitzonderlijke omgevingen, die een unieke leeromgeving bieden, doordrenkt van het erfgoed van de Zwitserse gastvrijheidstraditie. De historische Caux Palace-campus kijkt uit over de Zwitserse Rivièra en de Leysin-campus is gehuisvest in twee voormalige hotels in de prachtige Zwitserse Alpen.

partnerships

De industrie naar de klas brengen

Studenten van Swiss Hotel Management School profiteren van onze gevestigde samenwerkingsverbanden met leiders in de horeca en accreditaties van verschillende academische instellingen, waaronder de Universiteit van Derby voor onze bachelor- en masteropleidingen (MSc).

Onze cursussen zijn ontworpen voor jouw toekomstige carrièresucces. Daarom werken we nauw samen met verschillende industriële partners om onze studenten praktische kansen, bezoeken en case-studies te bieden.

Academische partnerschappen

Universiteit van Derby

De Bachelor of Arts Honours degree en Master of Science (MSc) worden toegekend in academische samenwerking met de University of Derby, Verenigd Koninkrijk De University of Derby is een Britse top 50 universiteit * en biedt studenten de best mogelijke start in hun carrière door uitstekend onderwijs , geleverd in geavanceerde faciliteiten door medewerkers die experts zijn in hun vakgebied. 96% van de studenten van de University of Derby is aan het werk of studeert verder binnen zes maanden na het voltooien van hun diploma **.

* The Guardian University Guide 2017

** HESA 2016, afstudeercursus meer dan 2000

Apple Distinguished School

Apple Distinguished Schools zijn centra van leiderschap en uitmuntende educatie die de visie van Apple op leren met technologie demonstreren.

EduQua

EduQua waarborgt de kwaliteit van onderwijsinstellingen door minimumnormen vast te stellen en ondersteunt kwaliteitsverbeteringen in zijn gecertificeerde instellingen.

HET IJS

Het International Centre of Excellence in Toerisme en Hospitality Education (THE-ICE) is een internationale accreditatieorganisatie die zich toelegt op de erkenning, benchmarking, ontwikkeling en promotie van kwaliteitsprogramma's in toerisme, gastvrijheid, evenementen en culinaire kunsteducatie, training en onderzoek. .

Federatie van Toerisme

De Master of International Business in Hotel, Resort

ICHRIE en EuroCHRIE

  • SHMS komt in aanmerking voor Premium-lidmaatschap in ICHRIE en EuroCHRIE.
  • De Council on Hotel, Restaurant

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Verbonden bedrijven

Swiss Hotel Management School is ook lid van de volgende verenigingen:

  • Amerikaans hotel
  • Internationale CHRIE - Raad voor hotel-, restaurant- en institutioneel onderwijs
  • EURO-CHRIE - Europees hoofdstuk van de Raad van het Hotel-restaurant
  • EUHOFA International - Vereniging van directeuren van hotelscholen en decanen van hogescholen en universiteiten voor gastvrijheid
  • Institute of Hospitality, Verenigd Koninkrijk
  • Zwitserse Federatie van particuliere scholen (SFPS)
  • Swiss Private School Register
  • Lake Geneva Swiss Private Schools - AVDEP

Zwitserse onderwijsgroep

Swiss Education Group is uw Zwitserse alliantie van particuliere hospitality managementscholen. Met 5 scholen op 7 campussen in heel Zwitserland, profiteert elke school van hun unieke sterke punten en functies, waardoor ze de perfecte pasvorm bieden die het beste bij uw zoekopdracht past.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Locaties

Montreux

Address
Caux Campus,
Caux Palace

CH-1824 Montreux, Vaud, Zwitserland

Leysin

Address
Leysin Campus,
Mont-Blanc Palace,
Avenue Léopold de Reynier 2

CH-1854 Leysin, Vaud, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden