Sprachschule Schneider

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sprachschule Schneider's filosofie

We leren iedereen die geïnteresseerd is in het leren van een taal. Wij bevorderen de communicatie tussen mensen met verschillende moedertalen en hechten belang aan de culturele en sociale aspecten van taal.

METHODEN

Onze lesmethoden zijn gebaseerd op de volgende punten: kleine groepen van 3-6 deelnemers levendige lessen, waardoor volop gelegenheid om individuele en flexibele cursus vormen aanmoedigen plezier in het leren van Mini-groepen deelnemers ervaring motiverende lessen en een comfortabele sfeer en spreken worden aangemoedigd om actief deel te nemen in de klas. U krijgt volop gelegenheid om te spreken en zal elke eerste remmingen verliezen snel.

onderwijs

Onze docenten zijn uitstekend gekwalificeerd zijn in zowel de taalkunde en didactiek. De lessen worden gepland op basis van de leerdoelen van de deelnemers en houdt rekening met alle individuele wensen met betrekking tot de cursus structuur.

Succes

Opdat alle deelnemers vullen hun opleiding met succes, we altijd plezier in het leren aan te moedigen tijdens de lessen. Bereiken van je doel wordt vergemakkelijkt en de motivatie om de taal echt te ontdekken is gegarandeerd!

Locaties

Zürich

Address
Renggerstrasse nr. 3
CH-8038 Zürich, Zurich, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden