Schaffhausen Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Stimuleer transformatieve vooruitgang in wetenschap, onderzoek en technologie

Waarom een andere universiteit

 • Ziekten en veroudering
 • Milieu en opwarming van de aarde
 • Sociale rechtvaardigheid en armoede
 • Oorlogen en geweld
 • Ruimte- en universumuitdagingen

Er zijn veel wereldwijde problemen in onze wereld, maar computers kunnen ze helpen voorspellen; daarom leiden moderne natuurkunde en vele andere moderne wetenschappen ons naar de computerwereld.

Helaas is het potentieel van moderne digitale computers beperkt - echte problemen hebben betere computers nodig, we hebben nieuwe computers nodig die nieuwe fysieke principes gebruiken. Maar het creëren van nieuwe computers vereist doorbraken op veel gebieden: voor nieuwe computers hebben we geavanceerde materialen nodig, bouwen we veel nieuwe hardware, maken we nieuwe software om die computers te ontwerpen, ontwikkelen we nieuwe besturingssystemen om ze te laten draaien en moeten we ook nieuwe bouwen algoritmen en applicaties. Dit zijn grote uitdagingen en ze moeten worden opgelost, want als je ze oplost, kun je veel menselijke problemen oplossen.

Daarom hebben we een nieuwe universiteit opgericht - Schaffhausen Institute of Technology , dat zich richt op wetenschap, technologie en onderwijs - een enorme (ongeveer $ 10T) markt voor computers, natuurkunde en bedrijven die een onbeperkte inkomstenstroom genereren via onroerend goed, onderwijs, wetenschapstransformatie diensten, spin-offs en startups, risicofinanciering, leren en een universitair managementsysteem.

137097_pexels-photo-1438072.jpeg

Schaffhausen Institute of Technology tegen 2030 jaar

SIT Universiteit

 • Top 50 onder 50
 • Global Top 100 in CS, Physics, Business
 • 2500+ studenten op de hoofdcampus
 • 25.000+ gemengde graad
 • off-campus studenten
 • 250.000+ online niet-afgestudeerde studenten

SIT-onderzoekscentrum

25+ leerstoelen in: Cybersecurity and Information Integrity, AI / ML, Software Engineering, Robotics & Autonomous Machines, Quantum Technologies, Advanced Materials, Digital Health, Digital Sports, New Generation Business Management, AI in Arts & Computer Design, Digital Law

SIT Tech Park

 • 250+ SIT's startups en R & D-centra van
 • 100+ branchepartners - op loopafstand van de universiteit

SIT-feiten

 • $ 100 miljoen + investering over 8 jaar
 • $ 500 miljoen + jaaromzet in 15 jaar
 • 2,5 miljard + marktkapitalisatie in 15 jaar (40% + IRR)
 • 5+ campussen over de hele wereld
 • 500.000+ m2 onroerend goed wereldwijd

Onze 5 campussen zullen hun inspanningen concentreren op deze specifieke gebieden, en we zijn van plan om een schaal van ongeveer 2.000 studenten op de hoofdcampus, ongeveer 25.000 gemengde studenten buiten de campus en een zeer groot aantal online niet-universitaire studenten te bereiken. We wedden op deze drie gebieden omdat we geloven dat de toekomst specifiek ligt in cyberbeveiliging en informatie-integriteit, kunstmatige intelligentie en machine learning, software-engineering, robotica en autonome machines, kwantumtechnologieën en geavanceerde materialen, evenals in een aantal gebieden van bedrijfswetenschappen.

137099_pexels-photo-1595391.jpeg

Hoe SIT succes zal behalen

We bouwen de universiteit in samenwerking met Carnegie Mellon, de nummer drie in de top 5 van elk jaar een informatica-school ter wereld, en de National University of Singapore (NUS). We bouwen het met onze besturen: de voorzitter van onze strategische adviesraad is Nobelprijswinnaar in de natuurkunde Konstantin Novoselov, de leden zijn Nicolas Gisin - een van de beroemdste ondernemers in de kwantumtechnologie en die ook een van de meest geciteerde levende natuurkundigen is van Zwitserland aan de universiteit van Genève, Artur Ekert in NUS, Mikhail Lukin in Harvard, Mark Kamlet die een proost was in Carnegie Mellon.

Onze visie en waarden

De missie van SIT is het stimuleren van transformatieve vooruitgang in wetenschap, onderzoek en technologie. SIT richt zich op de strategische onderzoeksdomeinen van kwantumtechnologie, geavanceerde materialen, AI, deep learning en cybersecurity.

Deze omvatten zowel fundamenteel als toegepast onderzoek in software, hardware, systemen, netwerken, web, databases, IoT en informatiebeveiliging, evenals menselijke, juridische en privacyaspecten. Op al deze gebieden richt SIT zich op fundamentele wetenschap en ontwikkelt deze tot toepassingen en bedrijfsoprichting.

SIT is interdisciplinair qua ontwerp en combineert traditionele en progressieve onderwijsbenaderingen met een sterk virtueel en uitgebreid element.

Waarom Schaffhausen

SIT's huis in Schaffhausen, Zwitserland, ligt op slechts 45 km van Zürich, met toegang tot de grootste industrie- en technologiebasis in Europa, waaronder Zwitserland, Zuid-Duitsland en Noord-Italië.

De economie van Schaffhausen wordt gekenmerkt door een spannende mix van internationale zakelijke dienstverleners en innovatieve bedrijven met hoogontwikkelde technische mogelijkheden. De regering van het Kanton heeft de afgelopen 20 jaar consequent een gerichte strategie gevolgd die ongeveer 600 bedrijven heeft aangetrokken om zich in Schaffhausen te vestigen. Deze maken nu deel uit van het lokale zakelijke landschap, naast zeer innovatieve bedrijven die gespecialiseerd zijn in geavanceerde productie en R&D.

Locaties

Schaffhausen

Address
Schaffhausen Institute of Technology,
Vordergasse 59

8200 Schaffhausen, Schaffhausen, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden