Lees de Officiële Beschrijving

ONTWERP JE LOOPBAAN

SMC is een geaccrediteerde internationale online business school die afstandsonderwijs bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's biedt aan studenten wereldwijd. SMC biedt u wat verwacht wordt van een toonaangevende universiteit - de oprichting en voortzetting van een goede carriere. En nog veel meer: ​​beste service kwaliteit, hoogste aandacht, state-of-the-art eLearning technologie. SMC is betaalbaar en biedt de beste zakelijke opleidingen op een ongeëvenaard klantenvriendelijk onderwijsniveau. Met ontelbare online onderwijsaanbieders in de markt vertrouw je hart. Vertrouw SMC.

BESTE SERVICE

Studententevredenheidstoekenning 2016

WERELDWIJD

Studenten uit> 130 landen

Sinds 1985

Pioniers in afstandsonderwijs

WIE ZIJN WE?

SMC is een echt wereldwijde universiteit met leerlingen uit meer dan 130 verschillende landen. We onderwijzen hoge presteerders met een gevoel van individualisme, staand uit de drukte. U ontvangt een ongeoorloofde service, sterke professionele netwerken, echte carrièremogelijkheden en blijft flexibel in plaats en tijd.

BESTE PRAKTIJKEN

De kern van het studentenlichaam van SMC, dat bestaat uit hoogwaardige prestaties uit momenteel meer dan 130 verschillende landen wereldwijd, heeft een geavanceerde professionele reputatie en ligt meestal in de top van internationaal gerenommeerde organisaties en bedrijven. Deze omstandigheid zorgt voor een ongeëvenaarde toegevoegde waarde voor de studenten van SMC, omdat zij profiteren van uitgebreide ervaring, kennis en beste praktijken - een echte concurrentievoordeel.

JE PERFECTE FIT

Flexibele online programma's

SMC's flexibele online master- en doctoraatsprogramma's kunnen deeltijd worden gevolgd vanuit elke plaats in overeenstemming met de persoonlijke en professionele verplichtingen van de studenten.

Voor professionals en particulieren

SMC erkent de behoefte aan werkende professionals en individuen in de vraag naar de hoogste flexibiliteit. Ons afstandsonderwijs systeem stelt studenten in staat om persoonlijke agenda's op te stellen in lijn met professionele en persoonlijke verplichtingen.

Lopende inschrijving

Inschrijving is aan de gang; De programma's kunnen op elke locatie, op elk gewenst moment en op elk tempo worden gevolgd.

Persoonlijke aandacht is een kenmerk van de dienstcultuur van SMC. Onze administratie en faculteit behoren tot de meest responsieve, attente en service georiënteerde in het onderwijs arena. Dit is een aspect dat de leerervaring, kwaliteit en succes aanzienlijk verbetert.

ACCREDITATIE

SMC is geaccrediteerd door de Accreditation Council for Business Schools en Programma's (ACBSP), de toonaangevende gespecialiseerde accreditatievereniging voor bedrijfsonderwijs ter ondersteuning, vieren en belonen van uitmuntend onderwijs. ACBSP is een programmatisch accreditatie-orgaan in de VS, erkend door de Raad van Hoger Onderwijs Accreditatie, CHEA.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

SMC University

De MSc in Finance en Controlling graad biedt geavanceerde kennis in financieel beheer en controle, twee velden die sterk verweven zijn. Het programma is een strategisch e ... [+]

Het strategische evenwicht van algemene bedrijfscursussen en financiën en het beheersen van specialisaties.

UW BESTE WAARDE ACCREDITED MASTER

De MSc in Finance en Controlling degree Biedt geavanceerde kennis in financieel beheer en controle, twee velden die sterk verweven zijn. Het programma is een strategisch evenwicht van algemene bedrijfscursussen en financiën en het beheersen van specialisaties. Het doel van deze, zoals ze zijn ontworpen, is om u een goed begrip te geven van de bedrijfsorganisatie en zijn verschillende functies en u de instrumenten te leveren om bedrijfsprioriteiten kritisch te beoordelen en daarom financiële en beheersende beslissingen te nemen. In deze cursus vindt u in dit hoofdstuk het uitdagende intellectuele niveau van het programma en zijn geavanceerde inhoudsartikelen voor bezorging, zoals videomateriaal, cases, onderzoeksartikelen, nieuwste artikelen en academische beoordelingen. Deze graad vereist wiskundige en analytische vaardigheden. De MSc. In Finance is ideaal voor individuen die actief zijn in deze vakken of die een grondig begrip van het onderwerp willen ontwikkelen. Zij zullen actieve professionals leveren met kritische kennis en tools en voor hun professionele vooruitgang. Het wervingspotentieel van deze graad is zeer groot, aangezien alle bedrijven financieel beheer vereisen en grotere bedrijven zullen een groeiend aantal corporate controllers aanwerven.... [-]

Zwitserland Zug
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
Vorstadt 26a,
Zug, Kanton Zug, 6300 CH
Social Media