SMC Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie zijn we?

SMC Business School is een echt wereldwijde instelling met studenten uit meer dan 130 verschillende landen. We leiden hoog presterende mensen op met een gevoel van individualisme en onderscheiden ons van de massa. Je krijgt een onovertroffen service, sterke professionele netwerken, echte carrièremogelijkheden en blijft flexibel in plaats en tijd.

Onze online MBA en online Doctorate (DBA) bekleden een poleposition in de academische wereld. Onze kenmerkende Executive Training Courses bieden u spannende beroepen en een "niet te koop geld" -ervaring.

Beste praktijken

De kern van de studentenorganisatie van SMC Business School , die bestaat uit hoog presteerders uit momenteel meer dan 130 verschillende landen wereldwijd, heeft een geavanceerde professionele reputatie en staat doorgaans aan de top van internationaal gerenommeerde organisaties en bedrijven. Deze omstandigheid creëert een onovertroffen toegevoegde waarde voor de studenten van SMC Business School , omdat ze profiteren van het delen van uitgebreide ervaring, kennis en best practices - een echt concurrentievoordeel.

Je perfecte pasvorm

Flexibele online programma's

SMC Business School flexibele online master- en doctoraatsprogramma's van SMC Business School kunnen vanaf elke plaats in deeltijd worden gevolgd in overeenstemming met de persoonlijke en professionele verplichtingen van de studenten.

Voor werkende professionals en individuen

SMC Business School erkent de behoefte aan werkende professionals en individuen die de hoogste flexibiliteit nodig hebben. Met ons systeem voor afstandsonderwijs kunnen studenten persoonlijke kalenders maken in overeenstemming met professionele en persoonlijke verplichtingen.

Lopende inschrijving

Inschrijving is aan de gang; de programma's zijn overal, altijd en in elk tempo te volgen.

Persoonlijke aandacht is een kenmerk van de servicecultuur van SMC Business School . Onze administratie en faculteit behoren tot de meest responsieve, attente en servicegerichte in de onderwijsarena. Dit is een aspect dat de leerervaring, kwaliteit en succes aanzienlijk verbetert.

Academische filosofie

Pragmatische benadering

 • Personalisatie
 • Hoge interactiviteit
 • Praktijkgericht
 • Continue updates
 • Moderne tools

Academische uitmuntendheid

 • Internationale partners
 • Erkende faculteit
 • SMC Business School Course Ware
 • Online bibliotheek
 • > 15.000 casestudy's
 • SMC Business School Online leerportaal
 • Netwerkplatform

Continue ondersteuning

 • Cursussen bijwerken
 • Facultaire ondersteuning
 • Persoonlijke begeleiding
 • Plaatsingsdiensten
 • Alumni Network

Accreditatie en erkenning

Graaderkenning en acceptatie

De Master- en doctoraatsdiploma's behaald via SMC Business School zijn door de overheid geaccrediteerd en erkend. SMC Business School houdt zich aan de hoogste Zwitserse kwaliteitsnormen in elk aspect van dienstverlening en academische nauwkeurigheid. De SMC Business School instantie van de SMC Business School behoort tot de toonaangevende onderzoeksuniversiteiten in Noord- en Zuid-Amerika.

Naleving van de Bolognaverklaring

SMC Business School erkende het belang van de Europese en internationale dimensies in het onderwijs en onderging het proces van aanpassing aan de criteria van de Bolognaverklaring, die de normen en overdraagbaarheid van studiepunten en graden in Europa regelt. SMC Business School voldoet volledig aan de criteria van deze internationale conventie.

Geaccrediteerde graden worden erkend binnen leerinstellingen, hogescholen en universiteiten op internationale schaal. Een geaccrediteerde opleiding is echter geen garantie voor inschrijving en acceptatie bij andere universiteiten of bedrijven. Studenten wordt ook geadviseerd om contact op te nemen met hun lokale autoriteiten over de erkenning van het programma en de graad.

De Europese onderwijsrichtlijnen

 • Goedkeuring van een systeem van gemakkelijk leesbare en vergelijkbare graden, gericht op het vergemakkelijken van academische en professionele erkenning van opleidingsonderdelen, diploma's en andere prijzen, zodat burgers hun kwalificaties, competenties en vaardigheden in de hele Europese hogeronderwijsruimte effectief kunnen gebruiken.
 • Opzetten van een systeem van studiepunten gericht op meer flexibiliteit in leer- en kwalificatieprocessen, ECTS, dat zowel overdraagbaarheid als accumulatiefuncties biedt. Samen met wederzijds erkende kwaliteitsborgingssystemen zullen dergelijke regelingen de toegang van studenten tot de Europese arbeidsmarkt vergemakkelijken en de compatibiliteit, aantrekkelijkheid en concurrentievermogen van het Europese hoger onderwijs vergroten.
 • Bevordering van de mobiliteit van studenten, docenten, onderzoekers en administratief personeel zoals uiteengezet in de Verklaring van Bologna en het Mobiliteitsactieplan, goedgekeurd door de Europese Raad in Nice in 2000.
 • Bevordering van Europese samenwerking bij kwaliteitsborging en erkenning van de cruciale rol die kwaliteitsborgingssystemen spelen bij het waarborgen van hoge kwaliteitsnormen en bij het vergemakkelijken van de vergelijkbaarheid van kwalificaties in heel Europa.
 • Bevordering van de Europese dimensies in het hoger onderwijs. Om de belangrijke Europese dimensies van hoger onderwijs en inzetbaarheid van afgestudeerden verder te versterken, ontwikkelen we modules, cursussen en leerplannen op alle niveaus met "Europese" inhoud, oriëntatie of organisatie. Dit betreft met name modules, cursussen en studieprogramma's die in partnerschap worden aangeboden door instellingen uit verschillende landen en die leiden tot een erkend gezamenlijk diploma.

Klaar om je toekomst uit te dagen?

We zijn er om uw vragen te beantwoorden. Onze studentenhelpdesk staat voor je klaar om je te informeren over elk aspect van je onderwerp. Vul gewoon het contactformulier in als u ondersteuning nodig heeft. We zijn er trots op onze expertise voor u te gebruiken en kijken ernaar uit van u te horen.

Locaties

Zug

Address
Vorstadt 26a,
6300 Zug, Kanton Zug, Zwitserland