Lees de Officiële Beschrijving

Rochester-Bern Executive Programs

We veranderen de manier waarop je denkt.

In Zwitserland sinds 1995.

Rochester-Bern Executive Programs is een dochteronderneming van de Simon School aan de University of Rochester (NY, VS). Het werd opgericht in 1994 en bevindt zich aan de Universität Bern. Rochester-Bern ontwikkelt, organiseert en implementeert hoogwaardig voortgezet onderwijs. Het belangrijkste product is de Rochester-Bern Executive MBA , een van de toonaangevende EMBA-programma's in Zwitserland. Sinds begin 2007 biedt Rochester-Bern ook bedrijfsspecifieke programma's en seminars aan. Bedrijven zoals SBB, Berner Kantonalbank, Fresenius en UBS zijn enkele van de klanten. Diplomacursussen zoals de CAS in algemeen management voor de raad van bestuur of verdere opleiding in bankieren en financieren in samenwerking met het Swiss Finance Institute (SFI) ronden het veelzijdige, hoogwaardige aanbod van Rochester-Bern Executive Programs .

Simon Business School, Universiteit van Rochester

De Universiteit van Rochester, een onafhankelijke, particuliere en beheerde universiteit opgericht in 1850, is een van de toonaangevende particuliere instellingen voor hoger onderwijs in de Verenigde Staten. De faculteit en alumni van Rochester hebben acht Nobelprijswinnaars en twaalf Pulitzer Prize winnaars opgenomen.

De Simon Business School is een van de zeven scholen die deel uitmaken van de Universiteit van Rochester. Het kijkt terug op meer dan 50 jaar ervaring in de Executive MBA-markt. In 2017 rangschikte Financial Times de Simon Business School nummer 2 in de wereld in financiën en nummer 5 in de wereld in economie.

119457_IMG_4952.JPG

Institut für Finanzmanagement, Universität Bern

De Universität Bern werd opgericht in 1834 en is een van de tien universiteiten in Zwitserland. Het bestaat uit acht faculteiten en heeft een vooraanstaande reputatie in de economie. Het Institut für Finanzmanagement (IFM) maakt deel uit van de managementfaculteit. De IFM richt zich op onderwijs, onderzoek en advies in bedrijfsfinanciën, corporate governance, risicobeheer, prestatiemeting en gedragsfinanciering. De rol van de IFM in het programma is om logistieke ondersteuning en backofficeservices te bieden.

De samenwerking met de Universiteit van Rochester gaat terug op de bekende monetarist Karl Brunner die begin jaren zeventig aan beide universiteiten werkte. De eigenlijke oprichter van de Rochester-Bern Executive MBA is Claudio Loderer, directeur van het Institut für Finanzmanagement en zowel een oud-student van Karl's als een Ph.D. van Rochester.

Over de stichting

Het Rochester-Bern Executive MBA-programma werd gestart in 1994. Het wordt door een stichting geleid en is financieel zelfvoorzienend. Bestuursleden van de stichting zijn bedrijfsleiders of academici; ze hebben geen enkel financieel belang in het programma. De activiteiten van de stichting worden gemonitord door een adviesraad van alumni die begeleiding en ondersteuning biedt.

Accreditaties

Het Rochester-Bern Executive MBA-programma, als onderdeel van de Simon Business School, draagt de reputatie van een van 's werelds beste afgestudeerde business schools met zich mee. De Simon Business School is sinds 1966 volledig geaccrediteerd door de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) International.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Location address
Rochester-Bern Executive Programs
Hochschulstrasse 4

Bern, Bern, 3012 CH
Social Media