Lees de Officiële Beschrijving

Rochester-Bern Executive Programs

We zullen je manier van denken te veranderen.

In Zwitserland sinds 1995.

Rochester-Bern Executive Programs is een dochteronderneming van de Simon School aan de Universiteit van Rochester (NY, USA). Het werd opgericht in 1994 en is gelegen aan de Universität Bern. Rochester-Bern ontwikkelt, organiseert en implementeert hoogwaardige voortgezet onderwijs. Haar belangrijkste product is de Rochester-Bern Executive MBA, een van de toonaangevende EMBA programma's in Zwitserland. Sinds begin 2007 biedt Rochester-Bern ook bedrijfsspecifieke programma's en seminars aan. Bedrijven zoals SBB, Berner Kantonalbank, Fresenius en UBS zijn enkele van de klanten. Graadcursussen zoals de CAS in het algemeen management voor de raad van bestuur of het verdere opleiding in bank en financiën in samenwerking met het Swiss Finance Institute (SFI) afronden van het veelzijdige, kwalitatief hoogstaande aanbod van Rochester-Bern Executive Programs.

Simon Business School, Universiteit van Rochester

De Universiteit van Rochester, een onafhankelijk, particulier begiftigd en beheerd universiteit werd opgericht in 1850, is een van de toonaangevende particuliere instellingen voor hoger onderwijs in de Verenigde Staten. Rochester faculteit en alumni hebben opgenomen acht Nobelprijswinnaars en twaalf Pulitzer Prize winnaars.

De Simon Business School is een van de zeven scholen die deel uitmaken van de Universiteit van Rochester. Het kijkt terug op meer dan 50 jaar ervaring in de Executive MBA markt. In 2017 richtte Financial Times de Simon Business School nummer 2 in de wereld in financiën en nummer 5 ter wereld in de economie.

Institut für Finanzmanagement, Universität Bern

De Universität Bern werd opgericht in 1834 en is één van de tien universiteiten in Zwitserland. Het bestaat uit acht faculteiten en heeft een vooraanstaande reputatie in de economie. Het Institut für Finanzmanagement (IFM) maakt deel uit van het beheer van de faculteit. De IFM richt zich op onderwijs, onderzoek en advies in corporate finance, corporate governance, risk management, performance measurement en behavioural finance. De rol van de IFM in het programma is om logistieke ondersteuning en backoffice diensten.

De samenwerking met de Universiteit van Rochester gaat terug tot de bekende monetaristische Karl Brunner, die aan beide universiteiten in de vroege jaren zeventig werkte. De werkelijke grondlegger van de Rochester-Bern Executive MBA is Claudio Loderer, directeur van het Institut für Finanzmanagement en zowel een oud-leerling van Karl's en een PhD van Rochester.

Over de Stichting

Het Rochester-Bern Executive MBA programma werd gestart in 1994. Het wordt gerund door een stichting en is financieel self-ondersteunende. Stichting bestuursleden zijn zakelijke leiders en academici; ze hebben geen financieel belang in het programma. De activiteiten van de stichting worden gecontroleerd door een adviesraad van alumni die begeleiding en ondersteuning biedt.

ACCREDITATIES

Het Rochester-Bern Executive MBA-programma, als onderdeel van de Simon Business School, draagt ​​de reputatie van een van 's werelds top graduate business schools. De Simon Business School is volledig geaccrediteerd door de AACSB (Association for Advance Collegiate Schools of Business) International sinds 1966.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

About Rochester-Bern Executive Programs

Location address
Rochester-Bern Executive Programs
Hochschulstrasse 4

Bern, Bern, 3012 CH
Social Media