Lucerne University of Applied Sciences and Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit voor professionals

De Lucerne University of Applied Sciences and Arts is een hogeschool die wordt ondersteund door de zes kantons van Centraal-Zwitserland. Met 6.500 studenten die bachelor- en masteropleidingen volgen, bijna 4.400 studenten die permanente educatieprogramma's volgen en 459 nieuwe projecten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, is het de grootste onderwijsinstelling in deze regio, het hart van Zwitserland. Liam Anderson / Pexels

Missie, visie, waardenkader

De missie, visie en het waardenkader van de universiteit beschrijven haar essentiële doel als onderwijsinstelling, de waarden en principes die haar gedrag bepalen en de doelstellingen die zij nastreeft.

Missie

Via haar scholen - Engineering and Architecture, Business, Information Technology, Social Work, Art and Design and Music - biedt de Lucerne University of Applied Sciences and Arts degelijk vakspecifiek onderwijs en onderzoek in Centraal-Zwitserland. Het bereidt zijn studenten voor op een professionele carrière in hun gekozen vakgebied en vergemakkelijkt hun verwerving van de vaardigheden die nodig zijn voor innovatief, creatief en ondernemend denken en handelen. Met zijn sterke, praktisch gebaseerde aanpak en interdisciplinaire excellentie produceert de universiteit experts die in staat zijn de uitdagingen van de 21ste eeuw aan te gaan.

Visie

De hoge kwaliteit en wetenschappelijke diepgang van ons onderwijs en onderzoek maken onze universiteit tot een aantrekkelijke keuze en laten haar groeien. De kracht van onze specialisaties en onze interdisciplinaire onderwerpclusters wordt erkend in Centraal-Zwitserland en daarbuiten, zowel nationaal als internationaal. We hanteren een laterale en onderling verbonden benadering van denken en handelen. Dit wordt weerspiegeld in het uitgebreide aanbod van praktisch georiënteerde opleidingen en permanente educatieprogramma's en in haar onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten. We ondersteunen een cultuur van betrokkenheid, openheid en transparantie bij onze medewerkers en studenten, en tegenover onze partners.

waarden

  • De medewerkers van de Lucerne University of Applied Sciences and Arts zijn verenigd in hun passie voor onderwijs, onderzoek en cultuur.
  • De universiteit verwacht van haar medewerkers en studenten dat ze nieuwsgierigheid, autonomie en een bereidheid tot ontwikkeling en prestaties tonen. Het versterkt hun bestaande vaardigheden en ondersteunt reflectie in gedachte en actie.
  • Persoonlijke verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie vormen de basis voor vertrouwen, respect en wederzijds respect.
  • De universiteit gebruikt de vaardigheden van haar specialisaties en haar traditie van toegankelijkheid en rechtlijnigheid om geïntegreerde en interdisciplinaire oplossingen te leveren.
  • De universiteit zet zich in voor duurzame ontwikkeling. De activiteiten worden gekenmerkt door innovatie, wetenschappelijke en artistieke kwaliteit en een hoge praktische toepasbaarheid.

Motto

Educeert - onderzoekt - inspireert

Locaties

Luzern

Address
Zentralstrasse 9
6003 Luzern, Luzern, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden