CREA Geneva | INSEEC GROUP

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

CREA is een toonaangevende onderwijsinstelling op het gebied van Marketing, Communicatie, Digital Marketing en Art Direction. Elk jaar volgen meer dan 450 studenten cursussen op de school, afgeleverd door de beste Zwitserse en internationale docenten. CREA biedt momenteel bachelor- en mastergraden, beschikbaar voor voltijds of als uitvoerende cursussen voor professionals, evenals korte cursussen voor voortgezet onderwijs in de vorm van gecertificeerde programma's. CREA richt zijn ontwikkeling op uitmuntendheid op de volgende gebieden: Creation, Digital

Filosofie

De wereld verandert, ook onderwijs. CREA biedt een uitstekende springplank voor toekomstige professionals op het gebied van creatie, marketing, communicatie en digitale vaardigheden.

Zich bewust van de ontwikkelingen in de zakenwereld, anticipeert de school op de grote veranderingen die de digitale wereld teweegbrengt in marketing en communicatie en de cursussen zijn opnieuw gedefinieerd door nieuwe behoeften in deze sectoren (luxe, mode, sport, enz.).

Leer van ervaring. Het is nutteloos om te leren zonder begrip. Bij CREA geloven we dat onderwijs alleen kan en moet zijn gebaseerd op ervaring, de kennis die wordt ervaren. Om deze reden zijn onze cursusleiders en docenten allemaal ervaren professionals. Een school die dicht bij de bedrijfswereld staat

Kennis moet afkomstig zijn van deskundige specialisten. Onze docenten zijn allemaal professionals in hun vakgebied. Ze delen hun kennis en toolsets met hun studenten, zodat al het leren relevant is voor de huidige bedrijfswereld. De arbeidswereld is snel aan het veranderen en het is belangrijk dat elke student het kan betreden met de relevante vaardigheden.

CREA deelt zijn netwerk, inclusief Zwitserse en internationale bedrijven en experts, met hun studenten zodat het dicht bij de bedrijfswereld blijft. Ze ondersteunen de studenten en de school bij het verwerven van vaardigheden die relevant zijn voor de huidige professionele werkplek.

ECTS Credits

We leveren ECTS-punten aan onze bachelor- en masterstudenten. Deze kredieten worden erkend door professionele instanties en de partnerbedrijven van CREA, maar zijn geen door de overheid toegekende diploma's.

Ze worden echter toegekend door een privéschool en voldoen strikt aan de procedures die zijn gepubliceerd in het Bologna-proces. De ECTS-credits zijn gebaseerd op een systeem dat kwantificering van studies mogelijk maakt (face-to-face lessen, onderzoekswerk, persoonlijke studies, enz.).

Onze bacheloropleidingen zijn 180 ECTS-credits waard en onze mastercursussen 120 ECTS-credits. Dankzij samenwerkingsovereenkomsten met andere instituten en beroepsorganisaties in Europa kunnen onze studenten zich bij andere opleidingen aansluiten, met name op postdoctoraal niveau.

CREA heeft een licentie om te oefenen uitgegeven door het Departement voor Publieke Educatie van Genève, onder het gedeelte privéscholen.

E-learning

Een innovatief online platform stelt al onze studenten in staat hun kennis op bepaalde vakgebieden te verdiepen, zich voor te bereiden op hun colleges, hun kennis te herzien of simpelweg uit te breiden op gebieden die een aanvulling vormen op het onderwijs dat bij CREA wordt aangeboden.

Locaties

Genève

Address
Route des Acacias 43, 1227
Genève, Genève, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden