Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

CREA is een toonaangevende onderwijsinstelling op het gebied van Marketing, Communicatie, Digital Marketing en Art Direction. Elk jaar volgen meer dan 450 studenten cursussen op de school, afgeleverd door de beste Zwitserse en internationale docenten. CREA biedt momenteel bachelor- en mastergraden, beschikbaar voor voltijds of als uitvoerende cursussen voor professionals, evenals korte cursussen voor voortgezet onderwijs in de vorm van gecertificeerde programma's. CREA richt zijn ontwikkeling op uitmuntendheid op de volgende gebieden: Creation, Digital

Filosofie

De wereld verandert, ook onderwijs. CREA biedt een uitstekende springplank voor toekomstige professionals op het gebied van creatie, marketing, communicatie en digitale vaardigheden.

Zich bewust van de ontwikkelingen in de zakenwereld, anticipeert de school op de grote veranderingen die de digitale wereld teweegbrengt in marketing en communicatie en de cursussen zijn opnieuw gedefinieerd door nieuwe behoeften in deze sectoren (luxe, mode, sport, enz.).

Leer van ervaring. Het is nutteloos om te leren zonder begrip. Bij CREA geloven we dat onderwijs alleen kan en moet zijn gebaseerd op ervaring, de kennis die wordt ervaren. Om deze reden zijn onze cursusleiders en docenten allemaal ervaren professionals. Een school die dicht bij de bedrijfswereld staat

Kennis moet afkomstig zijn van deskundige specialisten. Onze docenten zijn allemaal professionals in hun vakgebied. Ze delen hun kennis en toolsets met hun studenten, zodat al het leren relevant is voor de huidige bedrijfswereld. De arbeidswereld is snel aan het veranderen en het is belangrijk dat elke student het kan betreden met de relevante vaardigheden.

CREA deelt zijn netwerk, inclusief Zwitserse en internationale bedrijven en experts, met hun studenten zodat het dicht bij de bedrijfswereld blijft. Ze ondersteunen de studenten en de school bij het verwerven van vaardigheden die relevant zijn voor de huidige professionele werkplek.

ECTS Credits

We leveren ECTS-punten aan onze bachelor- en masterstudenten. Deze kredieten worden erkend door professionele instanties en de partnerbedrijven van CREA, maar zijn geen door de overheid toegekende diploma's.

Ze worden echter toegekend door een privéschool en voldoen strikt aan de procedures die zijn gepubliceerd in het Bologna-proces. De ECTS-credits zijn gebaseerd op een systeem dat kwantificering van studies mogelijk maakt (face-to-face lessen, onderzoekswerk, persoonlijke studies, enz.).

Onze bacheloropleidingen zijn 180 ECTS-credits waard en onze mastercursussen 120 ECTS-credits. Dankzij samenwerkingsovereenkomsten met andere instituten en beroepsorganisaties in Europa kunnen onze studenten zich bij andere opleidingen aansluiten, met name op postdoctoraal niveau.

CREA heeft een licentie om te oefenen uitgegeven door het Departement voor Publieke Educatie van Genève, onder het gedeelte privéscholen.

E-learning

Een innovatief online platform stelt al onze studenten in staat hun kennis op bepaalde vakgebieden te verdiepen, zich voor te bereiden op hun colleges, hun kennis te herzien of simpelweg uit te breiden op gebieden die een aanvulling vormen op het onderwijs dat bij CREA wordt aangeboden.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:


CREA Geneva | INSEEC GROUP

De master in digitale marketing ... [+]

Liefde om ideeën te genereren en ze uit te voeren

De master in digitale marketing

Cursusprogramma

Marketingstrategie

De belangrijkste doelstellingen van deze module zijn het ontwikkelen van een kritische analyse, van de bedrijfsdoelstellingen van een merk in een verbinding met zijn doelklanten en van het ontwikkelen van een uitgebreid begrip van de digitale strategie die geïntegreerd en direct bruikbaar is.

Digitale marketingkanalen

Begrijp het nieuwe medialandschap en hoe u de belangrijkste platforms gebruikt. Leer hoe u hiervan kunt profiteren door ze in echte case-studies te testen. Anticipeer op de evolutie van sociale netwerken en leer hoe je hun kracht kunt gebruiken ten dienste van het merk.... [-]

Zwitserland Genève
Oktober 2019
Engels
Voltijd
17 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
CREA Geneva | INSEEC GROUP

De International Master in Luxury Marketing is ontworpen om studenten een solide en nauwkeurig begrip van de luxewereld te bieden, waarbij ze rekening houden met de nieuw ... [+]

Een volledig begrip van de nieuwe dynamiek toegepast op luxe

In een snel veranderende omgeving waar Luxe-grenzen worden uitgedaagd en vervaagd, zal dit programma een volledig begrip geven van de nieuwe dynamiek die wordt toegepast op Luxe. De International Master in Luxury Marketing is ontworpen om studenten een solide en nauwkeurig begrip van de luxewereld te bieden, waarbij ze rekening houden met de nieuwe regels die sterk gerelateerd zijn aan de perceptie van de nieuwe consument, uitdagingen voor de retailomgeving en online services en CRM. Een analyse zal van een zware luxe overgaan in diensten, van reizen tot eten en drinken.

Cursusprogramma

branding

Beginnend met de basis van marketingtechnieken voor de evolutie van nieuwe Luxury-strategieën, zal de nadruk liggen op de nieuwe regels die worden toegepast op zaken, communicatie, financiën en leiderschap. De ontwikkeling zal van een algemeen overzicht in de Luxemarkt zijn om zijn gebied en specifieke behoeften te ontdekken. Een analyse zal worden toegepast op verschillende luxe bedrijfsmodellen en hun strategieën, evenals op de verschillende geografische.... [-]

Zwitserland Genève
Oktober 2019
Engels
Voltijd
17 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
CREA Geneva | INSEEC GROUP

Tijdens deze masteropleiding hebben studenten de mogelijkheid om aan concrete projecten te werken. Ze zullen de kennis die ze hebben verworven toepassen in een eindopdrac ... [+]

Tweaks zijn niet genoeg in de zakelijke omgeving van vandaag!

Slechts één op de 50 ideeën wordt succesvol. Het is tijd om echte zakelijke innovatiepraktijken te ontwikkelen om de transformatie van HET idee in een waardevolle klantpropositie te stimuleren. Om deze reden bieden we een uitgebreid deeltijdstudieprogramma aan voor mensen die geloven dat bedrijfsinnovatie op het kritieke pad is om onze sociale systemen te transformeren, verder dan eenvoudige technologie en procesautomatisering.

Tijdens deze masteropleiding hebben studenten de mogelijkheid om aan concrete projecten te werken. Ze zullen de kennis die ze hebben verworven toepassen in een eindopdracht gericht op het lanceren van hun eigen project.... [-]

Zwitserland Genève
Oktober 2019
Engels
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Route des Acacias 43, 1227
Geneva, Genève, CH