Lees de Officiële Beschrijving

IMI Internationaal Instituut voor Management in Zwitserland is een unieke, privé, horeca-school opgericht in 1991. Onze International Hospitality cursussen in het hotel, evenementen en toerisme management op Hbo-niveau, zijn allemaal gevalideerd door Manchester Metropolitan University in het Verenigd Koninkrijk. Onze prestigieuze MBA in International Hospitality Management is ook gevalideerd door Manchester Met. en is ontworpen voor degenen die streven naar senior management posities binnen de industrie. Op postdoctoraal niveau bieden wij ook onze IMI Luzern MBA waarmee u zich te specialiseren in Swiss Hotel Management Operations of Luxury Brands en Services Management. We hebben bewust bleven klein, met een maximum van 220 studenten per semester. Op deze manier onze studenten kan worden verzekerd van een zeer persoonlijke en individuele benadering van hun leren. Alle programma's zijn in het Engels, maar je hebt de mogelijkheid Frans of Duits te leren als tweede taal. Een diploma van IMI is een stempel van excellentie op een CV en zal ervoor zorgen dat u de top van de paal voor de eerste belangrijke interviews zijn. Studie vindt plaats op onze schilderachtige campus omgeven door de bergen en meren van Zwitserland. Studenten zijn minuten van de historische stad Luzern met zijn vele winkels, cafés, bars en restaurants. De combinatie van de kwaliteit van het academisch onderwijs, Zwitserse praktische opleiding, uitstekende contacten in de industrie en adembenemende landschappen zijn een recept voor succes. Onze afgestudeerden zijn te vinden in het senior management posities over de hele wereld. Hun succes toont aan dat naar de top het loont om te beginnen aan de top te bereiken!

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

IMI International Management Institute Switzerland

Een MSc-programma gericht op de hospitality- en evenementenindustrie en het aanbieden van professionele stages voor mensen zonder werkervaring. ... [+]

Dit MSc-programma, aangeboden door IMI, is geschikt voor mensen met een bachelordiploma, maar beperkte werkervaring. Gericht op belangrijke strategische managementvaardigheden in de horeca- en evenementensector, biedt het programma een breed inzicht in operationeel management, planning en strategie binnen de internationale arena.

Vereisten voor toelating:

Bachelor's degree in elke disciplineEngels taalvaardigheid: 6.0 IELTS of gelijkwaardig

Entry data:

Er zijn twee innames per jaar - februari en augustus.

[-]
Zwitserland Luzern
February 2020
Voltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Introducing IMI Switzerland

IMI Student Experience

IMI University Centre
Address
IMI International Management Institute Switzerland Seeacherweg 1
6047 Luzern, Lucerne, Zwitserland
Website
Telefoonnr.
+41 41 349 60 00