Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij HTMi

Een toonaangevend hotel managementinstituut in de wereld

HTMi Hotel en Tourism Management Institute Zwitserland bereidt studenten voor een managementcarrière in de wereldwijde horeca-industrie. Het instituut heeft vijf centra voor uitmuntendheid, zij zijn: De School van Internationaal Hotel- en Toerismebestuur, Het Internationaal Hospitality Research Center, Het Internationaal Centrum voor Events Management Training, Het Centrum voor Career Management en het Centrum voor Culinair Management.

De missie voor alle studenten is "Kom als student, word manager."

Om deze missie te verwezenlijken, is de focus van HTMi om elke student een hoogwaardig onderwijs te geven, op zoek te gaan naar excellence in alles wat binnen HTMi gebeurt en om een ​​organisatie aan te bieden die voldoet aan de hedendaagse behoeften van de internationale hotel- en toeristische industrie. Onze moderne campus van hoge kwaliteit, gelegen in twee Zwitserse hotels, is een erkend onderdeel van de prachtige, beroemde UNESCO-biosfeer van het Canton Luzern, Zwitserland.

Studentenleven en vrije tijd

HTMi Campus, heeft normaal gesproken studenten van 30-35 nationaliteiten wereldwijd, en iedereen is van harte welkom bij onze internationale familie. Studenten komen uit alle verschillende delen van de wereld om mee te doen en dus doen we alles om HTMi hun tweede huis te maken. We hebben een zeer studentengeoriënteerde cultuur. HTMi streeft ernaar om ervoor te zorgen dat studenten niet alleen een goede opleiding krijgen, maar ook dat studenten gelukkig zijn bij HTMi.

Studenten hebben ruime toegang tot sportfaciliteiten, waaronder campus en in de buurt, waaronder: tennis, zwemmen, basketbal, fitnesscentrum, skiën, snowboarding, golf, tafeltennis, biljart, of gewoon genieten van het buitenleven door te wandelen, te fietsen of te fietsen wandelen in een van de mooiste natuurlijke omgevingen ter wereld in deze UNESCO Biosphere. Daarnaast kunnen studenten genieten van onze campus spa met sauna en solarium.

Er is krachtig draadloos internet over de hele campus en veel studentevenementen zijn georganiseerd zoals, Mr. and Miss HTMi Event, een bruiloft, feestavonden, culturele avonden en nog veel meer.

In de weekenden kunnen studenten Luzern, Bern, Zürich, Genève winkelen, vermaak of gewoon genieten van de prachtige, fascinerende omgeving van Soerenberg, een beschermd gebied door UNESCO, vanweë de natuurlijke schoonheid. HTMi organiseert studentenreizen in Zwitserland om onder andere wereldberoemde kaas-, chocolade- en wijnproducenten te bezoeken.

Plaats

HTMi is gevestigd in Soerenberg in de wereldberoemde prachtige UNESCO-biosfeer van Canton Luzern, Centraal Zwitserland. Het is een van de mooiste resorts van Zwitserland, op 40 minuten met het openbaar vervoer vanuit de stad Luzern. Studenten verblijven, studeren en trainen in twee pittoreske, traditionele Zwitserse hotels, die ingericht zijn naar een moderne hoge kwaliteit standaard, na een belangrijke investering die in 2016 is afgerond, die de beste waarden van het Zwitserse leven weerspiegelt. Studenten komen uit meer dan 40 landen om hotelbeheer de beroemde Zwitserse manier te bestuderen. Onze studenten studeren en trainen in een echte hotel omgeving. Soerenberg is een uitstekend voorbeeld van ecotoerisme, met toerisme en natuur in harmonie in deze mooiste omgeving.

Elk jaar mengen onze studenten met toeristen uit meer dan 50 landen wereldwijd. In de zomer bezoeken zij Soerenberg voor zijn mooie, schone, groene omgeving, wanneer temperaturen gemiddeld 25 graden Celsius kunnen bedragen. In de winter gaan ze naar de spannende en levendige omgeving als Soerenberg een ski-en snowboard resort wordt.

Welkom in Soerenberg, een van de mooiste toeristische plaatsen ter wereld. Welkom bij HTMi, een toonaangevend hotel managementinstituut ter wereld.

Kom als student, Word een manager.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

HTMi - Hotel And Tourism Management Institute

HTMi Hotel en Tourism Management Institute Zwitserland bereidt studenten voor een managementcarrière in de wereldwijde horeca-industrie. Het instituut heeft vijf centra v ... [+]

Doelstellingen en leerresultaten

Na afloop van het programma zullen de studenten in staat zijn om:

Interpreteer praktische, theoretische en persoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor senior managementrollen binnen een groot aantal internationale hotel- en toeristische organisaties. Synthese strategische, organisatorische en marketing processen van een commerciële gastvrijheid onderneming in het kader van de globale aard van het bedrijf. Kweek een professionele managementhouding door de creatieve ontwikkeling van innovatieve ideeën en oplossingen te koesteren. Vertrouwelijk debatteren, onderzoeken en synthetiseren theorieën tijdens het evalueren van organisatorisch leren. Analyseer verschillende multilaterale instellingen en transnationale organisaties kritisch, met inbegrip van een evaluatie van de impact ervan op het internationale toerisme en het beheer van het erfgoed toerisme. ... [-]
Zwitserland Luzern
January 2020
Voltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

HTMi Hotel Management Institute Switzerland - Overview , "Making a Difference"

HTMi Lifestyle video

HTMi Career centre overview

Address
Marientalweg 3
6174 Luzern, Lucerne, Zwitserland
Website
Telefoonnr.
+41 41 488 11 25