Glion Institute of Higher Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Glion Institute of Higher Education levert premium, universitair onderwijs op het gebied van gastvrijheid en evenement, sport en entertainment management. Sinds 1962 heeft Glion de studenten van over de hele wereld omgevormd tot topkwaliteitspersoneel voor de wereldwijde dienstverlenende industrieën en het succes van Glion-afgestudeerden heeft de instelling een uitstekende reputatie verdiend onder professionals in de industrie die Glion de "Best Hospitality Management School" bij de Wereldwijde Hospitality Awards in 2015.

Vooral, Glion streeft ernaar een vijfsterren studentervaring van begin tot eind te geven, met inbegrip van gepersonaliseerde academische mentoring, leiderschapsontwikkelingsactiviteiten en state-of-the-art faciliteiten. Onder accreditatie van NEASC (USA) levert Glion bachelor- en masteropleidingen met een keuze aan specialisaties.

De campussen in Zwitserland en Londen geven de studenten de kans om twee wereldwijde hubs van toerisme en zaken te ervaren, met gemakkelijke transfermogelijkheden om tussen locaties te verhuizen. Studenten krijgen een wereldwijd cultureel begrip in het multiculturele studentenlichaam en maken professionele contacten met industriële leiders door contacten met hotels, conferenties, docenten en het alumni netwerk van 13.000 professionals.

Na afstuderen hebben de studenten meerdere werkgelegenheidskansen, hoewel de school recruitment partners van de school, waaronder de grootste internationale gastvrijheidsmerken van de wereld, luxe merken, amusementbedrijven, evenementenbureaus en internationale sportfederaties.

Locaties

Montreux

Glion Institute of Higher Education

Address
Glion Campus
Glion Institute of Higher Education
Route de Glion 1111823 Montreux, Vaud, Zwitserland
Telefoonnr.
+41 26 919 78 78

Bulle

Glion Institute of Higher Education

Address
Glion Institute of Higher Education
Bulle Campus
Rue de l'Ondine 20

1630 Bulle, Fribourg, Zwitserland
Telefoonnr.
+41 21 966 35 35