Geneva Finance Research Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn?

Het Geneva Finance Research Institute (GFRI) is een multidisciplinair instituut aan de Universiteit van Genève dat zich richt op twee belangrijke onderzoeksthema's in financiën: " Portfolio Management " en " Finance and Society ".

De onderzoeksthema's benadrukken dus enerzijds de rol die Genève, als financieel centrum, speelt in Portfolio Management en anderzijds de voordelen en externe effecten die displays voor de samenleving als geheel financieren. Het GFRI-onderzoek is multidisciplinair en bouwt voort op synergieën tussen de Faculteiten Economie en Management, Recht en Psychologie en Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit van Genève. Door deze samenwerkingen heeft GFRI zich onlangs uitgebreid in twee nieuwe onderzoeksgebieden: neurofinanciering en duurzame financiering.

De GFRI-faculteit is een zeer gediversifieerd internationaal team van professoren die zich primair bezighouden met het publiceren van baanbrekend onderzoek in toptijdschriften, maar ze houden zich ook bezig met onderwijs op hoog niveau in financiën en met kennisoverdrachtactiviteiten zoals conferenties, seminars en publieke debatten over een breed scala van financiële onderwerpen.129264_pexels-photo-70292.jpeg Tim Gouw / Pexels

Locaties

Genève

Address
Bd du Pont d'Arve 40
1211 Genève, Genève, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden