Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij GBS!

Geneva Business School (GBS) hier een toonaangevend instituut dat toonaangevend Zwitsers kwaliteitsonderwijs biedt. Onze programma's worden 100% in het Engels gegeven en onze campussen bevinden zich in grote Europese steden zoals Genève en Barcelona.

Onze innovatieve methodologie betekent dat studenten les krijgen in kleine en gerichte klaslokalen door zorgvuldig gekozen faculteitsleden, allen topprofessionals, die erop zijn gericht hen te begeleiden tijdens hun reis naar toekomstige bedrijfsleiders.

GBS biedt een verscheidenheid aan bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's.

Studenten kunnen ervoor kiezen zich te specialiseren in een van onze vele majors, zoals internationale betrekkingen, sportmanagement, digitale marketing en internationale financiën, onder anderen.
GBS-campussen zijn strategisch gelegen in twee van de meest multiculturele en dynamische steden van Europa.

GBS-campussen zijn strategisch gelegen in twee van de meest multiculturele en dynamische steden van Europa.

Geneva Campus ligt in het hart van de wijk Genève Internationale Organisaties, die zich in een van de grootste centra van diplomatieke, financiële en zakelijke activiteiten in de wereld bevindt. Onze faciliteiten omvatten een state-of-the-art auditorium en talrijke studiecentra, speciaal ontworpen om een eigentijdse leerervaring te bieden met een geweldige studentenomgeving.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Geneva Business School (GBS)

De Master of Science in Finance met een major in International Finance is ontworpen om uw begrip van wereldwijde financiering uit te dagen en te ontwikkelen door middel v ... [+]

De Master of Science in Finance (MSc.F) met een major in International Finance is ontworpen om uw begrip van wereldwijde financiering uit te dagen en te ontwikkelen door middel van rigoureuze training in de conceptuele, analytische en empirische complexiteit van moderne internationale financiën en investeringen. U begrijpt de macro-economische krachten die de wereld van vandaag vormen, hoe u risico's inschat en inspeelt op nieuwe uitdagingen op het gebied van financiën en investeringen.

In de loop van het programma zullen de studenten:Verwerven van kennis van internationale belastingheffing en vermogensplanning.Leer risicomanagement en krijg een grondige kennis van verzekeringsmaatschappijen.Een technische analyse kunnen uitvoeren.Zorg dat u bekend bent met de analyse en het beheer van Hedge Funds.Verken de analyse van financiële overzichten voor leidinggevenden.... [-]
Zwitserland Genève Spanje Barcelona
Februari 2020
Engels
Voltijd
22 - 1 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Let's get started!

Geneva Campus

Life in Geneva

Address
Chemin de la Voie-Creuse 16
1202 Genève, Genève, Zwitserland
Address
Geneva Business School Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl. Barcelona España
08007 Barcelona, Catalonië, Spanje
Address
Calle Baltasar Gracián, 4
2815 Madrid, Madrid, Spanje