Geneva Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Geneva Business School !

Geneva Business School hier een toonaangevende instelling die ultramodern Zwitsers kwaliteitsonderwijs biedt. Onze programma's worden 100% in het Engels gegeven en onze campussen bevinden zich in grote Europese steden zoals Genève, Barcelona en Madrid

Onze innovatieve methodologie betekent dat studenten les krijgen in kleine en gerichte klaslokalen door zorgvuldig gekozen faculteitsleden, allen topprofessionals, die erop zijn gericht hen te begeleiden tijdens hun reis naar toekomstige bedrijfsleiders.

Geneva Business School biedt een verscheidenheid aan bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's.

Studenten kunnen ervoor kiezen zich te specialiseren in een van onze vele majors, zoals internationale relaties, sportmanagement, digitale marketing en internationale financiën, onder anderen.
Geneva Business School campussen van de Geneva Business School zijn strategisch gelegen in drie van de meest multiculturele en dynamische steden in Europa.

Geneva Business School campussen van de Geneva Business School zijn strategisch gelegen in drie van de meest multiculturele en dynamische steden in Europa.

De Campus van Genève bevindt zich in het hart van de wijk Geneva International Organisations, een van de grootste centra voor diplomatieke, financiële en zakelijke activiteiten ter wereld. Onze faciliteiten omvatten een ultramodern auditorium en tal van studiecentra, speciaal ontworpen om een eigentijdse leerervaring te bieden met een geweldige studentenomgeving.

Barcelona staat synoniem voor zon, zee en sport, maar is ook een topbestemming voor technische startups, multinationals en innovatie. De stad is perfect voor jonge ondernemers met non-stop evenementen en een enorme hoeveelheid talent om ideeën uit te wisselen.

Madrid is een bruisende hoofdstad en het geografische, culturele en economische centrum van Spanje. Door in Madrid te studeren, word je geïnspireerd door onze dynamische faculteit en woon je netwerkevenementen van wereldklasse bij, allemaal in een van de zonnigste steden van Europa.

Cursussen Duur

Niet-gegradueerde (alle campussen: campussen van Genève, Barcelona en Madrid)

Bacheloropleidingen Duur: 3 jaar

-MBA Programma's Duur: 1 1/2 jaar (18 maanden)

-Master's Programma's Duur: 1 1/2 jaar (18 maanden)

Doctoraat

-DBA-programmaduur: 3 jaar

Locaties

Genève

Address
La Voie-Creuse 16, 1202 Geneva (Switzerland)
1202 Genève, Genève, Zwitserland

Barcelona

Address
Carrer de Rivadeneyra, 4, 08002 Barcelona (Spain)
08002 Barcelona, Catalonië, Spanje

Madrid

Address
Calle del Conde de Peñalver, 45, 28006 Madrid (Spain)
28006 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje