Geneva School of Diplomacy and International Relations

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Voor het ontwikkelen van betere wereld leiderschap en een meer medelevende wereld, voor het begrijpen van de wereld om ons heen - verleden, heden en de toekomst - en voor het beïnvloeden van die wereld in een humanitaire richting, is wat de School of Diplomacy van Genève is alles over.

De School van Genève van diplomatie en internationale betrekkingen (GSD) is trots op rigoureuze onderwijs en op een faculteit bekend om hun zorg van de individuele behoeften van onze studenten. Deze traditie wordt versterkt door de gespecialiseerde en interdisciplinaire karakter van het curriculum. Onze cultuur van betrokkenheid van de student legt het fundament van een stimulerende en kosmopolitische sfeer die de uitwisseling van ideeën, onderzoek, onderwijs, en de integratie van de leerlingen in de 's werelds meest diplomatieke gemeenschap bevordert.

De hoge kwaliteit van het onderwijs wordt gepresenteerd door ons onderscheiden faculteit - van gerenommeerde professoren, ambassadeurs, staatslieden en stateswomen - geselecteerd op hun professionele en academische uitmuntendheid en humanitaire inzet gelijk. Zij instrueren, onderzoek en publiceren in zowel klassieke en cutting edge gebieden op het gebied van internationale betrekkingen. Hun vakdidactiek is praktijkgericht, uiteindelijk het voorbereiden van studenten voor zeer lonende carrière in internationale zaken.

GSD biedt zeer concurrerende programma's die gespecialiseerd zijn in Internationale Betrekkingen aan de bachelor-, master- en PhD-niveau. Als onderdeel van het curriculum helpen we bieden onze studenten met unieke stagemogelijkheden binnen de omliggende internationale organisaties en NGO's. De School of Diplomacy van Genève is van oudsher gericht op de training van wereldklasse internationale leiders de publieke en private sector, die de wereld in een humanitaire richting zal beïnvloeden. Gelegen in het hart van de internationale gemeenschap, GSD creëert een unieke kans om samen te werken met global governance acteurs door middel van een aantal gespecialiseerde seminars (geleverd door de belangrijkste deskundigen en wetenschappers van vooraanstaande universiteiten en internationale organisaties).

Ons doel is om toekomstige leiders voor te bereiden op hun rol op het wereldtoneel van de vrede en de mensenrechten te bevorderen. Op basis van haar kernwaarden, GSD biedt een hoge kwaliteit, praxis gericht onderwijs, met een toezegging om studenten te ondersteunen, en bevordert een filosofie wortelt in het motto van de School 'Serviendo Guberno' - dat te regeren is om te dienen.

Alle opleidingen worden volledig in het Engels gehouden.

We kijken ernaar uit om het delen van de School van Genève van Diplomacy ervaring met u.

Locaties

Genève

Geneva School Of Diplomacy & Intl Relations

Address
Château de Penthes
18, chemin de L'Impératrice

1292 Genève, Genève, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden