Lees de Officiële Beschrijving

Voor het ontwikkelen van betere wereld leiderschap en een meer medelevende wereld, voor het begrijpen van de wereld om ons heen - verleden, heden en de toekomst - en voor het beïnvloeden van die wereld in een humanitaire richting, is wat de School of Diplomacy van Genève is alles over.

De School van Genève van diplomatie en internationale betrekkingen (GSD) is trots op rigoureuze onderwijs en op een faculteit bekend om hun zorg van de individuele behoeften van onze studenten. Deze traditie wordt versterkt door de gespecialiseerde en interdisciplinaire karakter van het curriculum. Onze cultuur van betrokkenheid van de student legt het fundament van een stimulerende en kosmopolitische sfeer die de uitwisseling van ideeën, onderzoek, onderwijs, en de integratie van de leerlingen in de 's werelds meest diplomatieke gemeenschap bevordert.

De hoge kwaliteit van het onderwijs wordt gepresenteerd door ons onderscheiden faculteit - van gerenommeerde professoren, ambassadeurs, staatslieden en stateswomen - geselecteerd op hun professionele en academische uitmuntendheid en humanitaire inzet gelijk. Zij instrueren, onderzoek en publiceren in zowel klassieke en cutting edge gebieden op het gebied van internationale betrekkingen. Hun vakdidactiek is praktijkgericht, uiteindelijk het voorbereiden van studenten voor zeer lonende carrière in internationale zaken.

GSD biedt zeer concurrerende programma's die gespecialiseerd zijn in Internationale Betrekkingen aan de bachelor-, master- en PhD-niveau. Als onderdeel van het curriculum helpen we bieden onze studenten met unieke stagemogelijkheden binnen de omliggende internationale organisaties en NGO's. De School of Diplomacy van Genève is van oudsher gericht op de training van wereldklasse internationale leiders de publieke en private sector, die de wereld in een humanitaire richting zal beïnvloeden. Gelegen in het hart van de internationale gemeenschap, GSD creëert een unieke kans om samen te werken met global governance acteurs door middel van een aantal gespecialiseerde seminars (geleverd door de belangrijkste deskundigen en wetenschappers van vooraanstaande universiteiten en internationale organisaties).

Ons doel is om toekomstige leiders voor te bereiden op hun rol op het wereldtoneel van de vrede en de mensenrechten te bevorderen. Op basis van haar kernwaarden, GSD biedt een hoge kwaliteit, praxis gericht onderwijs, met een toezegging om studenten te ondersteunen, en bevordert een filosofie wortelt in het motto van de School 'Serviendo Guberno' - dat te regeren is om te dienen.

Alle opleidingen worden volledig in het Engels gehouden.

We kijken ernaar uit om het delen van de School van Genève van Diplomacy ervaring met u.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Geneva School of Diplomacy and International Relations

De MA-IR-programma is een Double Master's Degree-programma met een focus op internationale betrekkingen, Diplomatie en Business. Het programma zal beter wapenen afgestu ... [+]

De MA-IR-programma is een Double Master's Degree-programma met een focus op internationale betrekkingen, Diplomatie en Business. Het programma zal beter wapenen afgestudeerden om een ​​deel van het veranderen van de uitdagingen van de wereld en nieuwere problemen geconfronteerd. Geacht essentieel is vandaag een steeds diepere alliantie tussen internationale organisaties, internationale diplomatie en internationale bedrijfsleven. De gezamenlijke MA-IR is dus een steeds meer gewilde stichting en het platform om beter te begrijpen, omgaan met en meer humaan en intelligent te dragen aan de nieuwe uitdagingen van de 21e eeuw.

Het programma is internationaal geaccrediteerd door de Internationale Assemblee voor Collegiale Business School (IACBE).... [-]

Zwitserland Genève
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

MA

Geneva School of Diplomacy and International Relations

De MIR aan de School van Genève van Diplomacy & Internationale Betrekkingen (GSD) biedt u een rigoureuze multidisciplinaire curriculum, die de studie van de Internati ... [+]

MA in Internationale Betrekkingen (MIR)

Professioneel-Oriented en relevant voor toekomstige Practitioners

De MIR aan de School van Genève van Diplomacy & Internationale Betrekkingen (GSD) biedt u een rigoureuze multidisciplinaire curriculum, die de studie van de Internationale Betrekkingen en Diplomatie, internationaal recht en politieke economie combineert.

De MIR-programma biedt studenten een unieke kans om academische opleiding werk te combineren met een professioneel gericht stage binnen de diplomatieke gemeenschap Genève. Dit is een ideale manier voor studenten om praktijkervaring op te doen en theoretische kennis toe te passen om echte wereld problemen. De cursussen omarmen verschillende disciplinaire tradities zoals het curriculum wordt gegeven door docenten met uiteenlopende achtergronden, zoals diplomatie, politicologie, rechten en geschiedenis. Toelatingseisen De kandidaten moeten een Bachelor diploma. Terwijl we accepteren applicaties uit alle soorten undergraduate majors, een voorafgaand diploma in internationale betrekkingen, geschiedenis, sociale wetenschappen, enz. zou een ideale voorbereiding op uw MIR studies beginnen bij GSD zijn. Omdat de voertaal is Engels, moet u een bewijs van uw taalvaardigheid in te dienen. Aanvraagprocedure Exameneisen... [-]

Zwitserland Genève
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Geneva School of Diplomacy Graduation 2015

Geneva School Of Diplomacy & Intl Relations
Address
Château de Penthes 18, chemin de L'Impératrice
1292 Genève, Genève, Zwitserland
Website