Franklin University Switzerland

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waar ga je vandaag studeren?

Franklin University Switzerland is onderwijs dat Verken en gaat verder dan grenzen. Het is een school waar nationaliteiten en culturele perspectieven elkaar ontmoeten en unieke ervaringen creëren. Het is een leermethode die omvat reizen en Interdisciplinaire studie In de kern van het curriculum. Wij verwijzen naar onze methodologie en missie als de Internationaal imperatief in het onderwijs.

Franklin University Switzerland is een privé-onafhankelijke universiteit in Zwitserland. Het werd opgericht in 1969 als Franklin College. Het biedt een unieke en innovatieve aanpak van het liberal arts onderwijs, gekenmerkt door de nadruk op internationale blootstelling en ervaringsleer in een cultureel diverse omgeving. Franklin University Switzerland is in de unieke positie om geaccrediteerd te worden in zowel de Verenigde Staten als binnen het Zwitserse universiteits systeemBij Franklin is nieuwsgierigheid vereist. U zult elk semester een Academic Travel cursus volgen, met plaatsen die u met uw eigen ogen heeft bestudeerd. Je zal de klas volgen met internationale faculteit en Studenten uit meer dan 50 landen. U krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te reizen en internshandelen internationaal te doen. U zult onderzoek doen en een kritisch perspectief ontwikkelen. Je zal afstuderen met een graad dat is Geaccrediteerd in zowel de Verenigde Staten als Zwitserland. U heeft de kunst geleerd om zich aan te passen aan elke situatie in de luchtvaart. Je zal een wereldreiziger zijn. Je zal hebben Alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Kom mee naar Griekenland, Malawi, Frankrijk, Japan, Schotland, IJsland, Korea, Botswana, Italië of India. en bovenal Kom naar Zwitserland, Een echte kruispunt van talen en culturen in het hart van Europa. Profiteer van de kans om een ​​opleiding als geen ander te krijgen.

De perfecte locatie

Zwitserse alpen. Glaciale meren. Mediterraans klimaat. Een Italiaanse smaak. Een internationale bevolking. Dit is de stad die we thuis bellen: Lugano, Zwitserland. Franklin's oprichters Koos voor Lugano als de perfecte locatie voor het soort school dat ze voor al deze redenen en meer had voorgenomen. Het kosmopolitische karakter van Lugano is centraal in de ervaring van Het leven in Franklin, En de campussen liggen op slechts twintig minuten lopen van het centrum van Lugano, waar spoor en luchtvaartmaatschappijen studenten met heel Europa verbinden.

Bezoek Franklin En zie waarom zoveel studenten zich thuis voelen op onze campus en in de gemeenschap van Lugano. Wij verwelkomen u, uw vrienden en familie om te ervaren wat het betekent om te leven en leren in onze internationale omgeving.

Een grenzeloos verkennend onderwijs

Grenseloos: niet beperkt Zonder grenzen

We weten dat er altijd grenzen zijn waar u kunt gaan en wat u kunt doen terwijl u uw diploma krijgt, maar we proberen deze grenzen uit te dagen voor zover zij gaan. Bij andere universiteiten kunnen grenzen onbuigzame curricula, stevige sociale tradities, academische kalenders bevatten die ontmoedigen met reizen en een microcultuur van de universiteit die weinig met de omringende gemeenschap reageert. Franklin heeft een andere aanpak. Met diploma programma's die veel kansen bieden voor interdisciplinaire ervaringen, Academische Reizen en Directe interactie met een meertalige Zwitserse gemeenschap, Het overschrijden van fysieke en sociale grenzen zal de tweede natuur voor u worden. Het Franklin-curriculum is zo gefocust of als interdisciplinair zoals u het wilt. Wij bieden Kwaliteit academische programma's Geleerd door bekwame geleerden - als we dat niet hebben gedaan, zouden we dat niet zijn Geaccrediteerd in twee landen - maar we gaan verder dan de meer directe weg om veel majors met meerdere nadruk te bieden, zoals International Management met een nadruk op Marketing, of Visual Communication Arts met nadruk in Fashion Studies. Wij bieden de mogelijkheid om Combineer majors, Zoals Economie met Italiaanse Studies of Psychologie met Communicatie en Media Studies, en veel van onze studenten dubbel-majeur of meerdere minderjarigen.

Daarnaast is Franklin klein. Veel van de mogelijkheden om leidersrol te ervaren, zoals studentenregering, academisch mentorschap, studentenclubs of ingezetene hulp, zijn zeer haalbare doelen voor studenten die hen willen nastreven. Zoals iemand in Franklin je vertelt, is Franklin wat je ervan maakt.

Exploratory: gedaan of gecreëerd om iets te vinden of iets meer te leren

Franklin werd opgericht door mensen die geloofden dat interactie met andere culturen rechtstreeks via reizen een essentiële leerervaring was en dat het de enige manier was om begrip tussen mensen van verschillende naties te creëren. Academische Reizen Is altijd een fundamenteel onderdeel van het Franklin-curriculum geweest. Hoeveel universiteiten kunnen hun cursussen op een wereldkaart plotten?

Onderwijs: de kennis, vaardigheid en begrip dat u krijgt van het bijwonen van een school, hogeschool of universiteit

De waarde van een Franklin-opleiding is meer dan alleen het verzamelen van informatie die in uw carriereveld moet worden toegepast. De Franklin-ervaring zal je mond openen voor de wereld en je krijgt een echt menselijk begrip dat je de tools geeft die je nodig hebt om een ​​leider te worden. Leiderschap gaat over het begrijpen van mensen, hun verlangens en verschillen, en Franklin's interdisciplinaire, multiculturele curriculum, locatie en internationale student / faculteitspopulatie creëren de perfecte omgeving om dat begrip te ontwikkelen.

Onze alumni zijn teamleiders en ondernemers die waarde toevoegen aan multinationale bedrijven, nieuwe bedrijven, overheids- en non-profitorganisaties in meerdere landen over de hele wereld. Ze stoppen niet op grenzen en ze innoveren om nieuwe paden te creëren. Het is de Franklin Experience die hen de tools geeft om te slagen.

Dit is Boundless Exploratory Education.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Accreditaties

Franklin University Switzerland is accredited in both the United States and Switzerland.

That means that your degree is truly international, with automatic validity in two countries, and that you have an advantage to pursuing an international career or furthering your study in the US or Switzerland. The doors opened by a Franklin education go far beyond these two countries, though, and most countries in the world will grant equivalence to a Franklin degree if you have your sights set elsewhere.

Bekijk MSc\'s » Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master of Science in Internationaal Management

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Zwitserland Sorengo Lugano +1 more

Dit programma is ontworpen om een ​​nieuwe generatie zakelijke leiders te ontwikkelen die in staat zijn om de complexe uitdagingen aan te pakken die zaken en samenleving nu tegenkomen. Wij trekken een breed scala aan talent uit over de hele wereld, zowel studenten als faculteiten. Wij zijn geaccrediteerd in zowel de VS als Zwitserland. [+]

Een jaar cohort gebaseerd programma dat u voorbereidt om met vertrouwen te leiden

Dit programma is ontworpen om een ​​nieuwe generatie zakelijke leiders te ontwikkelen die in staat zijn om de complexe uitdagingen aan te pakken die zaken en samenleving nu tegenkomen. Wij trekken een breed scala aan talent uit over de hele wereld, zowel studenten als faculteiten. Wij zijn geaccrediteerd in zowel de VS als Zwitserland. Ons curriculum en leiderschapsprogramma is ontwikkeld na uitgebreid onderzoek naar de vaardigheden die vandaag de dag zeggen dat managers het meest waardevol zijn in hun medewerkers. We benadrukken leiderschap om u te begeleiden bij het identificeren van uw individuele sterke punten en u te oefenen met hen te gebruiken. U zult deelnemen aan een reeks gedeelde ervaringen die praktische en kruiskulturele vaardigheden ontwikkelen die u doorgaat in uw carrière en uw leven. Wij verruimen managementonderwijs om cursussen op te nemen die u voorbereiden op het effectief in dienst nemen van digitale strategieën in uw organisatie. We leggen de nadruk op eBusiness in de mode-industrie door onze strategische locatie en partnerschappen. U krijgt de voordelen van een hoogwaardig onderwijs in Zwitserland in combinatie met Franklin's pragmatische aanpak die zich richt op het toepassen van vaardigheden, terwijl u in een internationale zakelijke context leert. De directeur van het diploma is toegewijd aan het creëren van een samenwerkingsrelatie tussen faculteit, studenten en industrie experts. Gedurende de meesters in het internationale management programma, werkt u direct met ervaren professionals, zowel in het klaslokaal als in werkelijke werkomstandigheden,... [-]


Videos

A View from Above

Contact

Adres Via Ponte Tresa 29 Lugano
6924 Sorengo, Ticino, Zwitserland
Telefoon +41 919863613

Adres Lugano, Ticino, Zwitserland