Lees de Officiële Beschrijving

De HGK FHNW (Academie voor Kunst en Vormgeving FHNW) is een site van conceptualisering, productie en kritische reflectie.

De Academie voor Kunst en Vormgeving FHNW met zijn tien instituten, 750 studenten en 200 docenten ziet zichzelf als bruisende broedplaats voor ideeën, als een cultureel-politieke katalysator en als een seismograaf opsporen van maatschappelijk relevante velden in kunst, design en wetenschap die vervolgens zijn verfijnd, verwerkt en gecommuniceerd in een voorbeeldige mode door middel van theorie en praktijk. Op basis van gedifferentieerde waarneming en reflectie, persoonlijke visie en inzicht, de Academie ziet haar rol als geconfronteerd met de uitdagingen van vandaag door een verscheidenheid van creatieve ruimtes en professionele perspectieven.

De HGK FHNW is een site van de diversiteit van opvattingen en openheid

Door integratieve infrastructuur en een trinationale kader, de heruitgevonden Campus van de Kunsten vergemakkelijkt interdisciplinair en transdisciplinair leren, onderzoek en productie. Studenten kunnen op dit moment kiezen uit zeven BA en vier MA programma's. Projectwerk vormt de kern van het programma, een combinatie, zoals wordt gedaan in het onderzoek, artistiek experimentele, creatieve, technologische en wetenschappelijke benaderingen. Gericht op het duurzaam maken van receptieve ruimte voor werken, hoogwaardige kunstvoorwerpen en productieve processen, de Academie actief ondersteunt en bevordert de potentie van experimenteren en netwerken in tegenstelling tot conventionele kennisproductie.

De HGK FHNW is een plek voor dialoog - tussen studenten en docenten, disciplines en culturen, de academische wereld en het publiek.

Als onderdeel van een internationaal netwerk, de Academie zoekt bewust uit te wisselen met toonaangevende partner instellingen die opereren binnen een soortgelijke kritische discours, pionier op het gebied van oplossingen voor toekomstige contexten en culturen, en zijn actief meningsvorming. Waar onderwijs wordt geleefd en gecommuniceerd als een synergetisch proces bewegen tussen maatschappij, kunst, politiek en economie. Centraal in de sociale missie van de Academie is de opleiding van toekomstige generaties van onafhankelijk-minded en vertrouwen bevoegde kunstenaars en ontwerpers.

De Visuele Communicatie Instituut / De Bazel School of Design

De Visuele Communicatie Instituut / De Bazel School of Design is vandaag de dag een afdeling van de University of Applied Sciences Northwestern Zwitserland (FHNW), Academie voor Kunst en Vormgeving (HGK). Wij bieden curricula aan de Bachelor en Master niveau op het gebied van visuele communicatie met de internationale accreditatie (BA, MA, MDEs). De faculteit leden zijn actieve deelnemers in het ontwerp gemeenschap en zijn betrokken bij projecten voor toegepast onderzoek. De centrale focus van alle activiteiten is het creëren van beelden voor de communicatie. De Visual Communication Institute ontwikkeld uit de invloedrijke traditie van de Basel School of Design te beginnen in de jaren 1960. We hebben deze achtergrond om de uitdagingen van de 21e eeuw aan te pakken uitgebreid. Wij maken deel uit van een internationaal netwerk van Kunst en Design Scholen die veel mogelijkheden voor studenten en docenten biedt.

De Basel School of Design

De Basel School of Design en zijn studenten hebben de internationale Graphic Design gemeenschap beïnvloed sinds de jaren 1960. Onder leiding van Armin Hofmann en Emil Ruder cursussen voor Grafische vormgeving en typografie werden ontwikkeld. Ze waren uitstekend modellen voor een modernistische vormgeving onderwijs.

Sinds het jaar 2000, heeft de Zwitserse onderwijssysteem een ​​verbazingwekkend snelle proces van aanpassing van de onderwijsinstellingen aan de internationale normen van de bachelor en master curricula aan de universiteit niveau ondergaan. In dit proces werd de Visuele Communicatie afdeling een apart instituut van het beroepsonderwijs niveau School of Design (Schule für Gestaltung Basel). We zijn nu onderdeel van de Universiteit systeem van Noordwest Zwitserland en een curriculum ontwikkeld voor de Universiteit niveau met internationale accreditatie.

Dit Universitair niveau instituut heet officieel de «Visuele Communicatie Instituut / De Bazel School of Design» en vormt samen met zeven andere Ontwerp- en kunst gericht Institutes de Academie voor Kunst en Vormgeving Basel (HGK Basel) als een afdeling van de University of Applied Sciences Northwestern Zwitserland (FHNW).

Vandaag is de Visuele Communicatie Instituut / De Bazel School of Design beschikt over een Bachelor's Degree programma, Degree programma een internationale Master's, internationale Summer Workshops, en is betrokken bij vele nationale en internationale projecten voor onderzoek en ontwikkeling.

We zijn trots op wat ons instituut heeft bereikt in de afgelopen jaren. Het instituut heeft een curriculum voor vandaag en morgen designwereld voortzetting van de rijke traditie van de Zwitserse vormgeving en typografie.

Geaccrediteerd door de Britse Skill Funding Agency (pcDL beursgenoteerde instelling.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute

De UE / HGK van de MD's richt zich op studenten die deel willen uitmaken van een internationaal programma dat beïnvloed wordt door de traditie van het Zwitserse grafi ... [+]

Het Visual Communication Institute HGK FHNW, in Basel, biedt internationaal geaccrediteerde curricula over de bachelor, master en Ph.D. niveau weerspiegelt de rijke traditie van de Basel School of Design in het bijzonder en Swiss Graphic Design in het algemeen.

De stad Basel, gelegen in het drielandenpunt van de Rijnvallei, is een unieke culturele omgeving met gemakkelijke toegang tot Frankrijk en Duitsland.

Terwijl onze bacheloropleiding zich richt op het vermogen van de studenten om een ​​creatief proces uit te voeren, streven onze masteropleidingen ernaar om de individuele ontwerpvocabulaire van de studenten uit te breiden en een hoger niveau van reflectie te bereiken door het vermogen van de studenten om kennis en methodologieën van wetenschappelijke disciplines op te nemen in het creatieve proces. Wij bieden een Master of Arts in visuele communicatie en iconisch onderzoek en een internationale Master of Design, die we uitvoeren in samenwerking met de Universiteit van Illinois in Chicago.... [-]

Zwitserland Bazel
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute

De combinatie van iconische praktijk, iconische theorie en iconisch onderzoek vormt het profiel van de MA in visuele communicatie en iconisch onderzoek. ... [+]

Het Visual Communication Institute HGK FHNW, in Basel, biedt internationaal geaccrediteerde curricula over de bachelor, master en Ph.D. niveau weerspiegelt de rijke traditie van de Basel School of Design in het bijzonder en Swiss Graphic Design in het algemeen.

De stad Basel, gelegen in het drielandenpunt van de Rijnvallei, is een unieke culturele omgeving met gemakkelijke toegang tot Frankrijk en Duitsland.

Terwijl onze bacheloropleiding zich richt op het vermogen van de studenten om een ​​creatief proces uit te voeren, streven onze masteropleidingen ernaar om de individuele ontwerpvocabulaire van de studenten uit te breiden en een hoger niveau van reflectie te bereiken door het vermogen van de studenten om kennis en methodologieën van wetenschappelijke disciplines op te nemen in het creatieve proces. Wij bieden een Master of Arts in visuele communicatie en iconisch onderzoek en een internationale Master of Design , die we uitvoeren in samenwerking met de Universiteit van Illinois in Chicago.... [-]

Zwitserland Bazel
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Master of Arts in Visual Communication and Iconic Research