Lees de Officiële Beschrijving

De voetbalindustrie heeft de afgelopen jaren enorm ontwikkeld en blijft zijn spectaculaire stijging door. Toename in tv-rechtenovereenkomsten, overdrachtsnummers en deelnameniveaus, om maar een paar te noemen, over de hele wereld, zoals getuigen. Helaas, door een gebrek aan doorzichtigheid en ethiek zijn veel schandalen uitgebroken en meer individuen en organisaties dan ooit eisen veranderingen. En dat is waar De Football Business Academy komt in het spel. Onze missie is om deze behoefte aan professioneel opgeleide leiders te ontmoeten voor de voetbalontwikkeling. Gemaakt voor mensen die in de voetbalindustrie willen breken, biedt onze school een Master in voetbalzaken die alle nodige tools biedt om te slagen in deze gepassioneerde en dynamische industrie. Business tools nodig om in te breken in de Voetbalindustrie: Kennis, ervaring en netwerk. En het belang ligt in het hebben van iedereen, daarom is ons masterprogramma gebaseerd op vijf verschillende assen:

  • Online en op campus theoretische lessen
  • Voorzien van stageplaats
  • Student Business Projects
  • Excursies
  • Zakelijke evenementen aangestuurd door Soccerex, de wereldwijde leider voor voetbal zakelijke evenementen

Bij de FBA, Wij selecteren de beste kandidaten die ook passievol zijn op voetbal. Ons hoofddoel is om hen voor te bereiden op een succesvolle toegang tot de voetbalindustrie.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

FBA The Football Business Academy

De FBA biedt een professionele master in voetbalzaken die de eerste in zijn soort is; het is een hybride programma dat alle voordelen van online en fysieke cursussen bied ... [+]

[-]
Zwitserland Genève
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

The FBA Intro Week 2017