Lees de Officiële Beschrijving

Zurich

De ETH Zürich

Vrijheid en individuele verantwoordelijkheid, ondernemingszin en openheid: ETH Zürich staat op een basis van echte Zwitserse waarden.

Onze universiteit voor wetenschap en technologie dateert uit het jaar 1855, toen de oprichters van het moderne Zwitserland het als centrum van innovatie en kennis creëerden.

In ETH Zürich ontdekken de studenten een ideale omgeving voor zelfstandig denken, onderzoekers een klimaat dat topprestaties inspireert. ETH Zürich is in het hart van Europa gevestigd, maar toch verbindt verbindingen over de hele wereld pionierende effectieve oplossingen voor de mondiale uitdagingen van vandaag en morgen.

Portret

Vrijheid en individuele verantwoordelijkheid, ondernemingszin en openheid: ETH Zürich staat op een basis van echte Zwitserse waarden. Onze universiteit voor wetenschap en technologie dateert uit het jaar 1855, toen de oprichters van het moderne Zwitserland het als centrum van innovatie en kennis creëerden. In ETH Zürich ontdekken de studenten een ideale omgeving voor zelfstandig denken, onderzoekers een klimaat dat topprestaties inspireert. ETH Zürich is in het hart van Europa gevestigd, maar toch verbindt verbindingen over de hele wereld pionierende effectieve oplossingen voor de mondiale uitdagingen van vandaag en morgen.

Facts & Figures

  • 19.800 studenten, waaronder 4.000 doctorale studenten, uit meer dan 120 landen
  • 500 professoren
  • 355 spin-offs sinds 1996
  • 21 Nobelprijswinnaars, waaronder Albert Einstein en Wolfgang Pauli (1 Fields Medal winnaar, 2 Pritzker-prijswinnaars)
  • 90 octrooiaanvragen en 200 uitvindingverslagen per jaar
  • CHF 1,8 miljard, bestaande uit CHF 1,3 miljard kernfinanciering van de federale overheid
  • 9e in de ranking (2016)
  • 8e in QS ranking (2016)
  • 19e in ARWU ranking (2016)

Belangrijkste focusgebieden

Om de grote uitdagingen van de mensheid te kunnen aanpakken, is vaak een combinatie van disciplinaire benaderingen in multidisciplinaire teams, of een multidisciplinaire benadering nodig. Daarom concentreert ETH Zürich op verschillende hoofdfocusgebieden, naast de afdelingsactiviteiten. Het onderzoek richt zich op de behoeften van de maatschappij - op lokaal, nationaal of globaal niveau - en levert zo een waardevolle bijdrage aan de politiek, de economie en de maatschappij.

De belangrijkste focusgebieden van ETH Zürich zijn als volgt:

Geneeskunde

Als technische en wetenschappelijke universiteit maakt ETH Zürich al decennia belangrijke bijdragen aan de bevordering van de geneeskunde door middel van fundamenteel onderzoek, de ontwikkeling van technologieën voor prognostiek, diagnostiek en therapie, de oprichting van spin-off-bedrijven, opleidings- en opleidingsprogramma's en infrastructuur.

gegevens

Onderzoekers van ETH Zürich ontwikkelen nieuwe benaderingen voor gegevenswetenschappen en machineonderwijs om enorme hoeveelheden gegevens te beveiligen en te evalueren.

duurzaamheid

Voedselzekerheid, energievoorziening en klimaatverandering, het duurzame ontwerp van onze habitats en de zorgvuldige verwerking van natuurlijke hulpbronnen behoren tot de grootste mondiale uitdagingen. ETH Zürich heeft deze thema's intensief voor decennia bestudeerd en is vandaag leider in energie-, voedings- en milieuonderzoek.

Productietechnologieën

Het economische succes van een bedrijf hangt af van het vermogen om innovatieve producten te ontwikkelen en kosteneffectieve productie te waarborgen. ETH Zürich's onderzoek draagt ​​bij tot de ontwikkeling van toekomstgerichte productieprocessen en productie technologieën.

Critical Thinking Initiative

ETH Zürich lanceerde het Critical Thinking Initiative (CTETH) in 2012 met als doel het trainen van ETH studenten om kritisch en onafhankelijk te denken. Dit initiatief stelt de universiteit in staat om kritisch denken en communicatie en leiderschapsvaardigheden te bieden naast specialistische expertise.

Programs taught in:
Engels
Duits

Deze school biedt ook:

MSc

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

Deze MAS is ontworpen voor studenten die een MSc-diploma behalen in de natuur- of ingenieurswetenschappen (met inbegrip van medicijnen, wiskunde en architectuur) en strev ... [+]

MAS in Wetenschap, Technologie en Beleid ETH Zürich biedt nu een nieuw MAS-programma in wetenschap, technologie en beleid. Deze MAS is ontworpen voor studenten die een MSc-diploma behalen in de natuur- of ingenieurswetenschappen (met inbegrip van medicijnen, wiskunde en architectuur) en streven naar een carrière waar sterke vaardigheden in beleidsanalyse en beleidsbeheer belangrijk zijn. Dergelijke vaardigheden zijn in grote vraag, met name in overheidsinstanties, grote technologie- en levenswetenschappen, adviesbureaus, internationale organisaties en NGO's. De eerste helft van het programma (4 maanden) is ontworpen voor fulltime studie. De tweede helft kan worden voltooid door middel van voltijd- of deeltijdstudie in combinatie met een stage of professionele dienstverband. Aanvragen voor het programma van de herfst 2017 worden op een willekeurige basis geaccepteerd en het wervingsproces eind juli 2017.... [-]

Zwitserland Zürich
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
ETH Zurich
Institute of Science, Technology and Policy
Universitätstrasse 41
8092 Zürich
Switzerland

Zürich, Zürich, CH
Social Media