Lees de Officiële Beschrijving

Als 's werelds eerste hotelschool eist de École Hôtel Lausanne (EHL) enorm veel respect bij horecaprofessionals. Tegenwoordig profiteren zo'n 2000 enthousiaste studenten uit bijna 90 landen van de faculteit van wereldklasse en ultramoderne campusfaciliteiten. Afgestudeerden van EHL gaan genieten van internationale topcarrières in de horeca.

De Ecole hôtelière de Lausanne werd gesticht in 1893 en is sindsdien nooit meer blijven groeien en innoveren. Gedurende deze tijd is de horecabranche sterk geëvolueerd. Als reactie op deze snelle veranderingen, evalueert en actualiseert EHL zijn programma's voortdurend om aan nieuwe behoeften van de industrie te voldoen. Er worden twee programma's aangeboden:

  • Bachelor of Science in International Hospitality Management
  • Executive MBA in Hospitality Administration

Campus leven
De EHL-campus is ook een actief hotel, uitgerust met populaire restaurants en bars die dienst doen als oefenterrein en als een plek om 's avonds te ontspannen. Verderop heeft de stad een bruisend nachtleven, met vele bars en locaties voor livemuziek in de buurt van de hoofdcampus. Lausanne doet ook dienst als hoofdkwartier voor het Internationaal Olympisch Comité en studenten genieten van toegang tot sportfaciliteiten van wereldklasse.

Faculteit

Faculteitsleden zorgen ook voor een constante interactie met de industrie. Naast onderzoek geven veel docenten cursussen in managementopleidingen van EHL en voeren ze adviesmandaten uit in landen over de hele wereld. Ze staan ​​voortdurend in contact met de problemen en dagelijkse uitdagingen van professionals in het veld.

U kunt contact opnemen met Ecole hôtelière de Lausanne op Facebook , YouTube en Twitter , of op de EHL LinkedIn- pagina.

Programs taught in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:

Master

Ecole hôtelière de Lausanne – University of Applied Sciences

Een eerste-van-zijn-soort, industrie-centric programma Ecole hôtelière de Lausanne, de Conrad N. Hilton College aan de Universiteit van Houston en de School voor Hotel en ... [+]

Een eerste-van-zijn-soort, industrie-centric programma Ecole hôtelière de Lausanne, de Conrad N. Hilton College aan de Universiteit van Houston en de School voor Hotel en Toerisme Management aan de Hong Kong Polytechnic University bundelen hun krachten om een ​​uitzonderlijke bieden masteropleiding Global Hospitality Management.

Het doel is om de internationale hospitality managers vorm met een mondiaal bewustzijn afgeleid van de eerste hand lokale kennis van zaken. De 3-semester ervaring zal een hoge potentiële studenten in staat stellen om de industrie leiders die kunnen "globaal denken en lokaal handelen" geworden.

Studie, wonen en werken in 3 continenten Het programma bestaat uit 3 semesters van geavanceerde niveau lessen op 3 campussen in aanvulling op projecten en professionele seminars, doorspekt met zakelijke en culturele onderdompeling weken.... [-]

Zwitserland Lausanne
February 2020
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Hotel Management School: what are Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) students?