Lees de Officiële Beschrijving

CIES - International Centre for Sports Studies , is een onafhankelijk studiecentrum in Neuchâtel, Zwitserland. Het werd in 1995 opgericht als een stichting tussen de Fédération Internationale de Football Association (FIFA), de Universiteit van Neuchâtel, de stad en de staat Neuchatel.

Afbeelding: FIFA Master 18th Edition bij de FIFA thuis verwelkomd door zowel FIFA-president Gianni Infantino als secretaris-generaal Fatma Samoura.

Met behulp van een multidisciplinaire aanpak biedt CIES onderzoek, onderwijs op topniveau en consultancydiensten aan de sportwereld met als doel de complexiteit van sport in de huidige maatschappij te overwinnen en te verbeteren hoe het wordt bestuurd en beheerd in alle sporten.

Als internationaal centrum onderhoudt CIES een gekwalificeerd en divers personeel en breidt het zijn partnerschappen met individuen, universiteiten en sportorganisaties over de hele wereld voortdurend uit.

ONZE MISSIE

CIES moedigt continue vooruitgang en duurzame ontwikkeling aan bij het management van sport over de hele wereld door volledig gebruik te maken van zijn internationale netwerk van partners. We stimuleren actief de voortdurende uitwisseling van kennis en ervaringen van al onze onderzoeks- en onderwijspartners. is waar academisch onderzoek voldoet aan praktisch management, resulterend in op onderzoek gebaseerde oplossingen die kunnen worden aangepast aan lokale behoeften en vereisten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

CIES - International Centre for Sports Studies

Georganiseerd door het CIES - Internationaal Centrum voor Sportstudies, in samenwerking met drie universiteiten, De Montfort University in Leicester (Engeland), SDA Bocco ... [+]

De FIFA Master - Internationale Master in Management, Rechten en Geesteswetenschappen van de Sport

Georganiseerd door het International Center for Sport Studies (CIES) in samenwerking met drie universiteiten, De Montfort University in Leicester (Engeland), SDA Bocconi School of Management in Milaan (Italië) en de Universiteit van Neuchâtel (Zwitserland), de FIFA Master in Management , Law and Humanities of Sport is opgericht om managementeducatie binnen de sportwereld te bevorderen. Het is uitgegroeid tot een top-graduate-programma dat allround managers ontwikkelt die bestand zijn tegen de steeds complexere sportwereld.

Afbeelding: FIFA Master 18th Edition bij de FIFA thuis verwelkomd... [-]
Zwitserland Neuchâtel Verenigd Koninkrijk Leicester Italië Milaan  + 2 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
CIES International Centre for Sports Studies
Address
International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1
2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Zwitserland
Website
Telefoonnr.
+41 32 718 39 09
Address
Leicester, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
Milaan, Lombardy, Italië