CIES - International Centre for Sports Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

CIES - International Centre for Sports Studies , is een onafhankelijk studiecentrum in Neuchâtel, Zwitserland. Het werd in 1995 opgericht als een stichting tussen de Fédération Internationale de Football Association (FIFA), de Universiteit van Neuchâtel, de stad en de staat Neuchatel.

75794_DSC_1907.jpg

Afbeelding: FIFA Master 18th Edition bij de thuisbasis van FIFA, verwelkomd door zowel FIFA-president Gianni Infantino als secretaris-generaal Fatma Samoura.

Met behulp van een multidisciplinaire aanpak biedt CIES onderzoek, onderwijs op topniveau en consultancydiensten aan de sportwereld met als doel de complexiteit van sport in de huidige maatschappij te overwinnen en te verbeteren hoe het wordt bestuurd en beheerd in alle sporten.

Als internationaal centrum onderhoudt CIES een gekwalificeerd en divers personeel en breidt het zijn partnerschappen met individuen, universiteiten en sportorganisaties over de hele wereld voortdurend uit.

Onze missie

CIES stimuleert voortdurende vooruitgang en duurzame ontwikkeling in het beheer van sport over de hele wereld door ten volle gebruik te maken van zijn internationale netwerk van partners. We stimuleren actief de voortdurende uitwisseling van kennis en ervaringen van al onze onderzoeks- en onderwijspartners. is waar academisch onderzoek samenkomt met praktisch management, wat resulteert in op onderzoek gebaseerde oplossingen die kunnen worden aangepast aan lokale behoeften en vereisten.

Locaties

Neuchâtel

CIES International Centre for Sports Studies

Address
International Centre for Sports Studies
c/o Hôtel DuPeyrou
Avenue DuPeyrou 1

2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Zwitserland
Telefoonnr.
+41 32 718 39 09

Leicester

Address
Leicester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Milaan

Address
Milaan, Lombardy, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden