Lees de Officiële Beschrijving

Springplank naar uw werk

CANVAS creatieve kandidaten in "Visual Arts" de oplossing om een carrière te omarmen op het gebied van mode en design , behorend tot de baanbrekende industrieën van deze wereld.

De CANVAS school, meer dan 25 jaar geleden opgericht in het hart van Lausanne (Zwitserland-Romande), zal de afgelopen 15 jaar een significante en duurzame ontwikkeling doormaken. De oprichters, aanvankelijk opgeleid in de Zwitserse Grandes Ecoles, die gepassioneerd zijn door Design en Pedagogiek, hebben het Institut Supérieur des Arts et Techniques de la Mode gecreëerd. De Zwitserse overheidsinstanties (CIO, AI en), erkend door alle beroepen, ook op internationaal niveau (FEDE, VN, Council Europe, en), de CANVAS School, eerste klas, triomfeert regelmatig in de meest prestigieuze Europese wedstrijden en heeft een prominente plaats ingenomen, zoals de internationale organisaties, bij de toepassing van de normen inzake opleiding en onderwijs voor moderne jeugd.

Ervaring in dienst van creativiteit

Neem deel aan CANVAS professionaliteit om een succesvolle carrière te garanderen die aan uw ambities voldoet!

De CANVAS school, erkend voor zijn hoge onderscheidingsvermogen in ARTS

Lessen die overdag of 's avonds worden gegeven, bieden een scala aan flexibele uren, zodat iedereen zijn aangepaste schema kan samenstellen voor een beter beheer van persoonlijke, gezins- en professionele beperkingen.

Een ervaren faculteit, die aandacht besteedt aan de kwestie van professionele integratie van studenten, past zijn onderwijs aan en stemt het af op de faculteiten van elke leerling, terwijl de verwachtingen van de arbeidsmarkt worden gerespecteerd.

A model poses for photographers backstage at Mercedes-Benz Fashion Week.Flaunter.com / Unsplash

Nieuwe pedagogische CANVAS

CANVAS training combineert zowel theoretische als praktische benaderingen met betrekking tot de artistieke en technische aspecten van de beoogde beroepen. Met deze didactische hulpmiddelen kan de student de disciplines volledig begrijpen en beheersen om zich aan het einde van de cursus professioneel op deze gebieden te vestigen.

In directe interactiviteit met bedrijven biedt de CANVAS school educatieve flexibiliteit, een luistervaardigheid die is aangepast aan de ambities van elke student.

Deelname aan vele projecten gerelateerd aan de buitenwereld biedt iedereen een arbeidsmarktervaring en de ontwikkeling van een eerste professioneel netwerk (internationaal netwerken).

De formaties evolueren voortdurend en vinden zichzelf opnieuw uit volgens de evolutie van een wereldmarkt, in voortdurende economische en sociale transformatie.

trainingen

CANVAS biedt toegankelijke training op verschillende niveaus:

  • Pre-leertijd (voorbereidend jaar voor artistieke beroepen)
  • Professional (afgestudeerd)
  • Superior (Bachelor)
  • Permanente Vorming (certificaat)
  • specialisatie
  • Gratis cursussen
  • Het internationale curriculum

CANVAS , een belangrijke en invloedrijke gemeenschap van gepassioneerde makers, in een multiculturele setting.

Een erkenning buiten de Zwitserse grenzen, een artistieke benadering van de verschillende culturen van onze wereld, een persoonlijke en professionele verrijking.

Verdere details bijgevoegd.

kwalificaties

Niveaus van opleidingen: Bachelor, Afgestudeerd, Certificaat, Voorbereiding (voorbereidend jaar)

De diploma's van de CANVAS school zijn gevalideerd en gecertificeerd door de FEDE (European Federation of Schools).

CANVAS cursussen leveren diploma's op die zijn geïmplementeerd door het European Credit Transfer System ( ECTS ).

Gecertificeerd door ETHICAS , de CANVAS groep zorgt voor een kwaliteit van toonaangevende school en het netwerk van United Schools is een internationaal gegarandeerde opening.

CANVAS is bovendien een afwisselend Europees Relay Examination Center dat afwisselend wordt erkend en gevraagd voor verschillende DEES en Masters.

Studieprogramma's

De verschillende studieprogramma's van CANVAS School zijn ontworpen om de volledige kennis van de beroepen te dekken. De combinatie van de aangeleerde disciplines, begunstigd door de coherente koppeling van het ene onderwerp aan het andere, zorgt voor een optimale complementariteit en het creëren van uitgebreide en lonende opleidingen die de student effectief voorbereiden op zijn toekomstige beroep.

Voor meer informatie over de cursussen die in elke cursus worden gegeven, kunt u het document downloaden dat overeenkomt met de hieronder gevraagde training.

Opleidingen te volgen in:
  • Frans