B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij BHMS, Business en Hotel Management school!

BHMS is een van 's werelds toonaangevende hospitality schools, gelegen in het hart van Luzern, een levendige en mooie stad in Zwitserland.

BHMS Zwitsers onderwijsconcept

De vier «pijlers» bij BHMS zijn onderwijs, stage, persoonlijke ontwikkeling en internationale loopbaanplaatsing. Elke pijler speelt een sleutelrol in onze missie om de groeiende wereldwijde horeca- en servicemanagementsector te voorzien van kwaliteitsmedewerkers die graag hun managementpotentieel willen aantonen.

Hoogwaardig academisch onderwijs, als eerste pijler, geeft studenten de academische en theoretische kennis. Stage, als de tweede pijler, stelt studenten in staat om de kennis in de praktijk toe te passen op het werk. Persoonlijke en professionele ontwikkeling, de derde en belangrijkste pijler, biedt studenten zachte en sociale vaardigheden en discipline die studenten motiveert, begeleidt, versterkt en uiteindelijk stimuleert om te slagen.

Het succesvolle resultaat van alle drie de pijlers leidt tot de vierde pijler, een succesvolle loopbaanplaatsing. BHMS heeft een eigen stagebedrijf «Masterwork» dat alle afgestudeerden helpt om hun eerste internationale carrièrepositie te verwerven.

Wat maakt ons speciaal

Fast Track Britse BA-graad:

The BHMS Business

Hands-on Britse MBA Dual Degree:

The BHMS Business

Overdraagbare vaardigheden:

Overdraagbare vaardigheden zijn vaardigheden en vaardigheden die relevant en nuttig zijn op verschillende gebieden van het leven: sociaal, professioneel en op school. Teamwork, leiderschap, persoonlijke motivatie, organisatie, timemanagement, luisteren, geschreven en verbale communicatie, evenals informatietechnologie, zijn in het DNA van het BHMS-onderwijssysteem.

Uniek 5-weken termijn systeem:

Bij de BHMS Business

In het hart van Luzern:

The BHMS Business

Gegarandeerde stage

Locaties

Luzern

Business and Hotel Management School - BHMS

Address
Gütschstrasse 2-6
CH-6003 Luzern
Switzerland

CH-6003 Luzern, Luzern, Zwitserland
Telefoonnr.
+41 41 248 70 70

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden