Lees de Officiële Beschrijving

Wat betreft

De American University in Switzerland is een van de toonaangevende internationale bedrijfsuniversiteiten in La Tour-de-Peilz aan de prachtige oevers van het Meer van Genève, dicht bij de Olympische hoofdstad Lausanne en Genève, het centrum voor diplomatie. .

Gedurende zijn 45-jarige geschiedenis heeft AUS internationale zakelijke studenten voorbereid met de kennis, tools en training van vandaag om een positieve bijdrage te leveren aan het algemene management van elke zakelijke organisatie van morgen.

AUS biedt onderwijs op maat in een internationale en multiculturele omgeving, met praktische en theoretische cursussen, die relevant zijn voor de huidige markt. AUS heeft een nieuw, dynamisch en ambitieus personeel dat een persoonlijke benadering biedt - zowel in de klas als buiten de school - voor alle studenten .

Missie en visie

De missie van de American University in Switzerland vertegenwoordigt onze filosofie en begeleidt ons bij het formuleren van onze strategie in de richting van voortdurende verbetering als een instelling van wereldklasse.

AUS bereidt de internationale student in het bedrijfsleven voor met de kennis, hulpmiddelen en training om een positieve bijdrage te leveren aan het algemene management van elke bedrijfsorganisatie .

De drie pijlers van AUS algemeen beheer zijn:

  • Kennis: AUS streeft ernaar kennis te delen en te leren waar de antwoorden op kennislacunes kunnen worden gevonden.
  • Hulpmiddelen: AUS streeft ernaar het gebruik van analytische hulpmiddelen voor probleemoplossing en complexe besluitvorming aan te leren.
  • Training: AUS streeft ernaar persoonlijke vaardigheden te verbeteren door gedisciplineerde training.

De visie van AUS is om onderwijs en training te bieden aan de competente en verantwoordelijke zakelijke leiders van morgen. Alle AUS-programma's zijn ontworpen om begrip te kweken voor menselijk gedrag, culturele gevoeligheid en een mondiaal perspectief in het bedrijfsleven en de politiek.124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Accreditatie Lidmaatschappen

nationaal

AVDEP - Association Vaudoise des Ecoles Privées (lid)

Een associatief netwerk - zonder winstoogmerk en apolitiek - van particuliere scholen, die algemene onderwijs- en beroepsopleidingsorganismen, dag- of kostscholen hergroeperen, gevestigd in het kanton Vaud en gericht tot leerlingen en studenten van alle leeftijden en herkomst, zonder discriminatie van ras of bekentenis.

Een panel van onderwijsprogramma's voor het hoger onderwijs, opleidingsprogramma en educatieve diensten in een prestigieuze multiculturele omgeving. Diploma's, wereldwijd erkend, bevestigen de kwaliteit en de reputatie van de pedagogische stempel "Swiss-Schools".

Een groep van internaten met internationale roeping en bekendheid, die op hoog niveau, educatieve omstandigheden en prestaties bieden, inspelend op de behoeften en vereisten van alle aard en oorsprong.

FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées (Lid)

Het doel van de Zwitserse Federatie van particuliere scholen is om de aanzienlijke waarde van Zwitserse onderwijsinstellingen over de hele wereld te manifesteren en te waarborgen.

Zwitsers-Amerikaanse Kamer van Koophandel (lid)

De Zwitsers-Amerikaanse Kamer van Koophandel speelt een cruciale en actieve rol bij het helpen van Zwitserse bedrijven in de Verenigde Staten en Amerikaanse bedrijven in Zwitserland om hun activiteiten uit te breiden.

Internationale

IACBE - International Accreditation Council for Business Education (Accreditatie)

De IACBE wordt erkend door de Council for Higher Education Accreditation (CHEA). Het doel van CHEA is om de kwaliteit van regionale, op geloof gebaseerde, particuliere loopbaan- en programmatische accrediterende organisaties onder de loep te nemen en te bevestigen. De IACBE erkent bedrijfsprogramma's die leiden tot graden op het niveau van associate, bachelor, master en doctor in instellingen voor hoger onderwijs wereldwijd die bachelor- en / of graduate-graden verlenen.

De American Graduate School of Business heeft gespecialiseerde accreditatie voor zijn bedrijfsprogramma's ontvangen via de International Accreditation Council for Business Education (IACBE) op 11374 Strang Line Road in Lenexa, Kansas, VS.

ECBE - European Council for Business Education (Accreditatie)

ECBE, de Europese Raad voor bedrijfseducatie, is een internationale non-profit onderwijsorganisatie, geregistreerd in Brussel. Het is toegewijd aan het ondersteunen van academische en professionele leerinstellingen in zakelijke en aanverwante gebieden. Het biedt advies- en adviesdiensten om instellingen aan te moedigen en te ondersteunen om zich in te zetten voor voortdurende verbetering door zich bezig te houden met accreditatieprocessen.

IATA - International Air Transport Association

De International Air Transport Association (IATA) is de brancheorganisatie voor luchtvaartmaatschappijen in de wereld en vertegenwoordigt ongeveer 290 luchtvaartmaatschappijen of 82% van het totale luchtverkeer. We ondersteunen vele gebieden van luchtvaartactiviteit en helpen het industriebeleid te formuleren met betrekking tot kritieke luchtvaartkwesties.124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

American University in Switzerland

De AUS Masteropleiding in Aviation Management biedt afgestudeerden de nodige vaardigheden en kennis voor een carrière in bedrijfsmanagement. Het curriculum van de cursus ... [+]

Degree-overzicht

De AUS Masteropleiding in Aviation Management biedt afgestudeerden de nodige vaardigheden en kennis voor een carrière in bedrijfsmanagement. Het curriculum van de cursus bevat belangrijke hulpmiddelen om uw bedrijfscapaciteit uit te breiden en is van wereldwijde aard om studenten voor te bereiden op de zakelijke uitdagingen van de 21ste eeuw.

AUS overbrugt de kloof tussen luchtvaartervaring en managementexpertise. Voortbouwend op traditionele Zwitserse gastvrijheidstraining en zakelijke basisprincipes, zullen studenten leren levenslange klanten te creëren. Omdat we bij AUS erkennen dat de luchtvervoersector meer is dan alleen klanten fysiek verplaatsen, het gaat om het emotioneel verplaatsen van klanten.... [-]

Zwitserland La Tour-de-Peilz
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
American University in Switzerland

"De wereldwijde cybersecuritymarkt zal tegen 2024 groeien van zijn huidige marktwaarde van meer dan $ 120 miljard naar meer dan $ 300 miljard." Na uitgebreid marktonderzo ... [+]

Cybersecurity bedrijfsbeheer

"De wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt zal tegen 2024 groeien van zijn huidige marktwaarde van meer dan $ 120 miljard naar meer dan $ 300 miljard."

Waarom Cyber Security Business Management?

Na uitgebreid marktonderzoek en feedback van IT-professionals, professoren en bedrijven, werd een enorm tekort vastgesteld voor technisch cybersecuritypersoneel met de vereiste zakelijke vaardigheden om over te stappen naar managementrollen. De carrièremogelijkheden voor iemand met deze vaardigheden zijn enorm en breiden zich snel uit.

Waarom Zwitserland

Gunstig gelegen nabij het hoofdkantoor van het bedrijf voor de wereldleider op het gebied van digitale beveiliging, is AUS uniek gepositioneerd om zijn studenten toegang te bieden tot overtreffende hoogleraren, stages en bedrijfsbezoeken die ongeëvenaard zijn door enig ander instituut voor hoger onderwijs. Dit unieke aanbod heeft ertoe bijgedragen dat AUS de gouden standaard is geworden in Cybersecurity Business Management en een zeer gewilde bestemming voor studenten over de hele wereld.... [-]

Zwitserland La Tour-de-Peilz
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
American University in Switzerland

Het AUS-masterprogramma in internationale bedrijfskunde met een specialisatie in luxemanagement biedt afgestudeerden de nodige vaardigheden en kennis voor een carrière in ... [+]

Degree-overzicht

Het AUS-masterprogramma in internationale bedrijfskunde met een specialisatie in luxemanagement biedt afgestudeerden de nodige vaardigheden en kennis voor een carrière in het beheer van luxemerken. Het curriculum van de cursus bevat belangrijke hulpmiddelen om uw bedrijfscapaciteit uit te breiden en is van wereldwijde aard om studenten voor te bereiden op de zakelijke uitdagingen van de 21ste eeuw.

Waarom een AUS-diplomaKleine klassen

AUS 'toewijding aan de ultieme studentenervaring omvat het juiste aantal faculteitsleden om kleine klassen te garanderen en de daaropvolgende persoonlijke ondersteuning aan studenten in en buiten het klaslokaal. Kleine klassen zorgen voor volledige betrokkenheid bij de professor die het leerproces leidt, evenals medestudenten met een scala aan professionele en culturele achtergronden.... [-]

Zwitserland La Tour-de-Peilz
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

American University in Switzerland

Address
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Zwitserland