Alfred Nobel Open Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School is een professionele overkoepelende holding, die haar institutionele relaties gebruikt om de hoogste normen voor academische activiteiten te bieden. We zijn trots om andere prestigieuze universiteits- en hogeschoolpartners en hun gerenommeerde wetenschappers en curricula uit te besteden door te streven naar wetenschappelijke excellentie vanuit een meer pragmatisch, zakelijk perspectief.

Deze samenhangende strategie stelt ons in staat om een leidende rol te spelen in de wereld van het afstandsonderwijs op vier continenten.

Dankzij onze sterke samenwerking met Europese hogeronderwijspartners hebben we een groeiende reputatie op het gebied van online postdoctorale cursussen. We blijven echter ook trouw aan ons streven naar excellentie in lesgeven en nauw contact tussen studenten en docenten. Het aanbieden van een wereld aan mogelijkheden, alle traditionele open MBA en DBA van de school zijn uitgebreid geïnternationaliseerd om studenten de wereldwijde competentie te geven die ze nodig hebben om te concurreren, zowel in hun land van verblijf als in het buitenland.

"Kennis is herboren." Dit is onze zeer belangrijke motto in tijden van crises in de wereld en geeft weer hoe we ons voelen over kansen en verantwoordelijkheden. Door lid te worden van Alfred Nobel Open Business School , kun je de vele kansen ervaren die horen bij de missie en de voortdurende toewijding van de business school.

Met onze nieuwe normen in open business onderwijs, verkrijgt u de theoretische en praktische kennis die nodig is om een ​​geïnformeerde wereld te leven en het succes te bereiken dat nodig is voor een bevredigend professioneel leven.

Locaties

Zürich

.

Address
Löwenstrasse 20
8001 Zürich, Zurich, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden