Alfred Nobel Open Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School Ltd. is een professionele overkoepelende holding die haar institutionele relaties gebruikt om de hoogste normen aan academische activiteiten te bieden. We zijn er trots op andere prestigieuze universiteits- en hogeschoolpartners en hun gerenommeerde wetenschappers en curricula uit te besteden door te streven naar wetenschappelijke excellentie vanuit een meer pragmatisch, bedrijfsgerelateerd perspectief.

Deze samenhangende strategie stelt ons in staat een leidende rol te spelen in de wereld van het afstandsonderwijs op vier continenten. Tegelijkertijd profiteren we niet alleen van de hoogste technologische achtergrond van Hong Kong SAR, maar ook van zijn flexibele wettelijke onderwijsnormen.

De houdstermaatschappij die geregistreerd is in de Speciale Administratieve Regio Hongkong van PR China (reg. Nr. 1709134) heeft de steun gekregen van het door de overheid geaccrediteerde ZSKF-Koning Sigismund College (Boedapest), een van de belangrijkste instellingen voor hoger onderwijs in Hongarije en andere strategische universitaire partners in Azië en de meest ontwikkelde landen van Azië.

Op basis van onze sterke samenwerking met verschillende Europese en Aziatische hoger-onderwijspartners hebben we een groeiende reputatie voor online postacademische cursussen. We blijven echter ook trouw aan onze toewijding tot uitmuntendheid in het lesgeven en nauw contact tussen studenten en docenten. Het aanbieden van een wereld van mogelijkheden, alle traditionele open MBA, voorbereidende en doctorale programma's van de school zijn uitgebreid geïnternationaliseerd om studenten de wereldwijde competentie te geven die ze nodig hebben om te concurreren, zowel in hun land van verblijf als in het buitenland.

"Kennis is herboren." Dit is onze zeer belangrijke motto in tijden van crises in de wereld en geeft weer hoe we ons voelen over kansen en verantwoordelijkheden. Door lid te worden van Alfred Nobel Open Business School , kun je de vele kansen ervaren die horen bij de missie en de voortdurende toewijding van de business school.

Met onze nieuwe normen in open business onderwijs, verkrijgt u de theoretische en praktische kennis die nodig is om een ​​geïnformeerde wereld te leven en het succes te bereiken dat nodig is voor een bevredigend professioneel leven.

Locaties

Zürich

.

Address
Löwenstrasse 20
8001 Zürich, Zurich, Zwitserland