AISTS - International Academy of Sports Science and Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over AISTSDe AISTS werd in 2000 opgericht door het Internationaal Olympisch Comité (IOC), EPFL (Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne), Universiteit van Lausanne, Universiteit van Genève, IMD Business School, Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL), Stad van Lausanne en het kanton Vaud.AISTS speelt in op de behoeften van de sport-industrie door te focussen haar activiteiten op drie belangrijke pijlers: Onderwijs; opleiden van de leiders in de sport management door middel van aangepaste onderwijsprogramma's. Toegepast onderzoek; het verstrekken van kennis en expertise in toegepast op de sport milieu relevante gebieden. Aansluitingen; als een strategische connector in de wereld van de sport. AISTS MissieDe primaire taak van AISTS is Sport Master door een positieve bijdrage van sport management door middel van een multidisciplinaire benadering van onderwijs en wetenschappen en door te blijven in de voorhoede van de ontwikkeling van de sport-industrie en de Olympische beweging.Als u meer wilt weten over AISTS vinden - de International Academy of Sport Science & Technology, kunt u een verzoek om informatie hieronder te maken en de school zal contact met u opnemen met meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master of Advanced Studies (MAS) in Sport Administration and Technology

Campus Voltijd 15 maanden September 2019 Zwitserland Lausanne

AISTS Master of Advanced Studies in Sport Administration and Technology (MAS in Sport Administration) is een uniek postgraduaat in sportmanagement in Lausanne, de Olympische hoofdstad, Zwitserland. [+]

Over het AISTS MAS in Sport Administration

De AISTS MAS in Sport Administration - Master of Advanced Studies in Sport Administration and Technology - is een uniek postgraduaat in sportmanagement, goedgekeurd door het Internationaal Olympisch Comité.

Gehouden in Lausanne, de Olympische hoofdstad , worden de deelnemers getraind door experts in sport en academici, in de volgende multidisciplinaire velden die rechtstreeks op sport worden toegepast:

• Management

De beste academische en technologische instituten van Zwitserland: het EPFL (Swiss Federal Institute of Technology), de Universiteit van Genève en de University of Lausanne (UNIL) werken samen om studenten een rijk educatieprogramma te bieden.... [-]


Videos

About the AISTS | Mastering Sport in Lausanne | the Olympic Capital

Contact

AISTS - Academy International des Sciences et Techniques de Sport

Adres AISTS Quartier UNIL-Centre Bâtiment Synathlon Lausanne, Switzerland EPFL
CH-1015 Lausanne, Vaud, Zwitserland