Lees de Officiële Beschrijving

Over AISTSDe AISTS werd in 2000 opgericht door het Internationaal Olympisch Comité (IOC), EPFL (Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne), Universiteit van Lausanne, Universiteit van Genève, IMD Business School, Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL), Stad van Lausanne en het kanton Vaud.AISTS speelt in op de behoeften van de sport-industrie door te focussen haar activiteiten op drie belangrijke pijlers: Onderwijs; opleiden van de leiders in de sport management door middel van aangepaste onderwijsprogramma's. Toegepast onderzoek; het verstrekken van kennis en expertise in toegepast op de sport milieu relevante gebieden. Aansluitingen; als een strategische connector in de wereld van de sport. AISTS MissieDe primaire taak van AISTS is Sport Master door een positieve bijdrage van sport management door middel van een multidisciplinaire benadering van onderwijs en wetenschappen en door te blijven in de voorhoede van de ontwikkeling van de sport-industrie en de Olympische beweging.Als u meer wilt weten over AISTS vinden - de International Academy of Sport Science & Technology, kunt u een verzoek om informatie hieronder te maken en de school zal contact met u opnemen met meer informatie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

AISTS - International Academy of Sports Science and Technology

AISTS Master of Advanced Studies in Sport Administration and Technology (MAS in Sport Administration) is een uniek postgraduaat in sportmanagement in Lausanne, de Olympis ... [+]

Over het AISTS MAS in Sport Administration

Het AISTS MAS in Sport Administration - Master of Advanced Studies in Sport Administration and Technology - is een uniek postgraduaat in sportmanagement, goedgekeurd door het Internationaal Olympisch Comité.

Gehouden in Lausanne, de Olympische hoofdstad , worden de deelnemers getraind door experts in sport en academici, in de volgende multidisciplinaire velden die rechtstreeks op sport worden toegepast:

• Management

De beste academische en technologische instituten van Zwitserland: het EPFL (Swiss Federal Institute of Technology), de Universiteit van Genève, en de University of Lausanne (UNIL) werken samen om studenten een uitgebreid onderwijsprogramma te bieden en mede te ondertekenen.... [-]

Zwitserland Lausanne
September 2020
Engels
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

About the AISTS | Mastering Sport in Lausanne | the Olympic Capital

AISTS - Academy International des Sciences et Techniques de Sport
Address
AISTS Quartier UNIL-Centre Bâtiment Synathlon Lausanne, Switzerland EPFL
CH-1015 Lausanne, Vaud, Zwitserland