Umeå School of Business, Economics and Statistics - Umeå University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Umeå School of Business, Economics and Statistics

De Umeå School of Business, Economics and Statistics ( USBE ) is een USBE en heeft meer dan 170 werknemers, waaronder ongeveer 90 PhD's en onderzoekers. De activiteiten bestaan ​​uit onderzoek en onderwijs in bedrijfskunde, economie en statistiek. De school biedt zeven masterprogramma's, vier graduate-programma's, twee niet-gegradueerde programma's en cursussen. We hebben meer dan 2000 studenten die onze programma's / jaar doorlopen.

Internationale uitwisseling is een belangrijk onderdeel van het studentenleven aan de Umeå School of Business and Economics . Onze 70 partneruniversiteiten over de hele wereld sturen elk jaar studenten naar Umeå, en ongeveer 45% van onze afgestudeerden in het bedrijfsleven hebben een of twee semesters in het buitenland doorgebracht als onderdeel van hun curricula.

internationalisering

Een school met internationale connecties Een primaire doelstelling van de Umeå School of Business and Economics is om studenten een internationale studieomgeving te bieden. Dit omvat de mogelijkheid om in het buitenland te studeren, cursusonderwijs in het Engels te volgen en in het milieu van een groot aantal internationale studenten en gastprofessoren te studeren. Onderzoeksuitwisselingen zijn gebruikelijk en veel internationaal actieve onderzoekers komen naar Umeå voor verschillende perioden.

Locaties

Umeå

Address
Umeå, Västerbottens län, Zweden

Accreditaties

AACSB Accredited