Umeå University - Faculty of Science and Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Umeå University werd opgericht in 1965 en is de vijfde oudste universiteit van Zweden. Tegenwoordig hebben we een sterke internationale en multiculturele aanwezigheid met studenten, docenten en onderzoekers van over de hele wereld. Als een van de leidende veelomvattende universiteiten in de natie, leven we met enthousiasme, creativiteit en frisse ideeën.

We streven er voortdurend naar een van de beste omgevingen in Scandinavië en Europa te zijn voor onderwijs , onderzoek en maatschappelijke betrokkenheid die tegemoetkomen aan de uitdagingen van een steeds groter wordende wereldwijde samenleving.

Onze campussen

Umeå University Campus Umeå is de hoofdcampus en heeft een patroon volgens het Amerikaanse Campus-model. Daarom vinden bijna alle cursussen en programma's die in het Engels worden gegeven, plaats op Campus Umeå of in het aangrenzende universitaire ziekenhuis.

Campus Umeå

Er zijn eigenlijk twee campussen in Umeå, de grootste stad in het noorden van Zweden. Campus Umeå is de hoofdcampus en het brandpunt van de Universiteit van Umeå, en de overgrote meerderheid van de cursussen en programma's wordt gehouden in de vele gebouwen en faciliteiten. De Universiteitsbibliotheek met zijn 1,2 miljoen volumes en Universum, het knooppunt van de campus, met zijn pubs, cafés, restaurants, boekhandel, studentenstudieruimtes, enzovoort, bevindt zich ook op Campus Umeå

Kunstacademie Umeå

Umeå Arts Campus (konstnärligt campus) - momenteel in ontwikkeling - ligt aan de oostkant van de stad aan de schilderachtige oevers van de Umeå-rivier en op korte loopafstand van Campus Umeå. Het herbergt het Umeå Institute of Design, Umeå Academy of Fine Arts en Umeå School of Architecture. HUMlab-X heeft ook een plaats gekregen op deze kunstcampus samen met Bildmuseet, het museum voor hedendaagse kunst en visuele cultuur van de Umeå Universiteit.

Online onderwijs

Naast campusonderwijs hebben duizenden mensen die zijn ingeschreven voor onze brede selectie van cursussen en programma's voor afstandsonderwijs de flexibiliteit om voornamelijk in hun thuisomgeving te studeren.

Locaties

Umeå

Address
Campus Umeå
Petrus Laestadius väg

SE-901 87 Umeå, Västerbottens län, Zweden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden