Stockholm University - Stockholm Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Stockholm Business School is van de universiteit van Stockholm.

De universiteit, die dateert uit 1878, is een regionaal centrum voor onderzoek en onderwijs, gelegen in een prachtige culturele en natuurlijke omgeving in 's werelds eerste nationale stadspark.

SBS - Stockholm Business School is verantwoordelijk voor het opleiden van de bedrijfsleiders en managers van de toekomst in zowel de private als de publieke sector. De school streeft ernaar het leerproces zodanig te ontwikkelen dat creatief denken en kritisch redeneren de leidende beginselen zijn voor de gehele opleiding. Onze cursussen zijn gebaseerd op het nieuwste onderzoek. Nauwe contacten met de werelden van zaken en onderzoek, zowel op nationaal als internationaal niveau, stellen ons in staat een transnationaal onderwijs aan te bieden. We hebben meer dan 3.500 studenten, ongeveer zeventig docenten / onderzoekers, zo'n veertig promovendi en een dertigtal administratieve medewerkers. We werken nauw samen met universiteiten in Zweden en in het buitenland.

SBS is gevestigd in gerestaureerde gebouwen die dateren uit 1912 in de traditionele Kräftriket-campus, prachtig gelegen nabij het pittoreske meer Brunnsviken. Het gebied ligt op loopafstand van het centrum van Stockholm en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Meer informatie op www.sbs.su.se/en

Locaties

Stockholm

Stockholm University

Address
Roslagsvägen 101, Kräftriket

Stockholm, Stockholm County, Zweden
Telefoonnr.
+46 8 16 20 00

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: