Örebro University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Örebro University is een jonge, moderne en snelgroeiende universiteit met een ambitieuze agenda voor de toekomst. Onze studenten en onderzoekers zijn het levende bewijs van ons doel om een aantrekkelijke plek te creëren voor zowel werk als studie.

Main Campus - ORU

Onze visie - de moed om te beoordelen en het vermogen om te evolueren - vormt de basis van ons dagelijkse werk. Onze masterstudenten komen van over de hele wereld en profiteren van nauw contact met andere studenten, docenten, onderzoekers en professoren - onze klassen zijn nooit groter dan 30 studenten.

Wij bieden hoogwaardige internationale masterprogramma's in verschillende disciplines: sociale wetenschappen, communicatie, statistiek, informatica, scheikunde, robotica, geneeskunde, fysiologie en economie.

We hebben twee campussen - de hoofdcampus en onze gespecialiseerde medische campus.
Beide zijn goed verbonden met het centrum van Örebro en liggen dicht bij de natuur.

Örebro heeft ook een van de breedste selectie van sporten en evenementen die beschikbaar zijn in elke stad in Zweden, en is benijdenswaardig gelegen - Stockholm, Göteborg en zelfs Oslo zijn rechtstreeks vanuit Örebro te bereiken.

We hebben een bereik van afdelingen opgezet om hulp y OU van het registreren belangstelling voor de registratie voor studie. Als een aspirant-student, y OU directe hulp bij de aanvraag proces kan krijgen; eenmaal geaccepteerd, bieden we speciale ondersteuning met accommodatie, vragen over visa en meer. Als y OU aankomt in Örebro, y OU zal worden begroet door onze Student Support team, die een uitgebreide inleiding programma te organiseren voor nieuwkomers.

Als y OU op zoek zijn naar een hoogwaardige masteropleiding te bestuderen en ervaar het beste dat Zweden te bieden heeft overwegen Örebro University als uw eerste keuze.

Locaties

Örebro

Örebro universitet

Address
Örebro University

SE-701 82 Örebro, Örebro County, Zweden
Telefoonnr.
+46 19 30 30 00