Mälardalen University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Mälardalen University ( MDH ) ligt in de dichtbevolkte en uitgestrekte regio rond het Mälaren-meer, ongeveer een uur met de trein van Stockholm en Arlanda Airport. De meeste studenten van de universiteit volgen cursussen op een van de twee centraal gelegen campussen in Eskilstuna en Västerås.


MDH verricht uitstekend onderzoek in Future Energy en de Embedded Systems-specialisatie en prominent onderzoek op het gebied van gezondheid en welzijn, evenals de technologische en engineeringspecialisaties in innovatie en productrealisatie.

De primaire taak van de gevestigde onderzoeksterreinen van de pedagogische wetenschappen en wiskunde, industriële economie en management, samen met Work Life Studies is om een ​​onderzoeksbasis te bieden voor elk onderwerp van studie op het niveau van de eerste cyclus en de tweede cyclus.


MDH wordt gekenmerkt door nauwe samenwerkingsverbanden met bedrijven en de publieke sector in de regio, waardoor onze universiteit aantrekkelijk is voor studenten - en onze studenten aantrekkelijk op de arbeidsmarkt. Ongeveer 85% van onze studenten hebben een baan binnen een jaar na hun afstuderen.


MDH is milieucertificering en prioriteert duurzame gemeenschapsontwikkeling bij al haar activiteiten.


Waarom hier studeren?

  • De samenwerking waarvan u profiteert. Ons onderwijs wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit en nauw contact met onderzoek, zowel tussen studenten als tussen studenten en docenten. Mälardalen University staat bekend om onze samenwerking met de omliggende samenleving en we weten dat onze studenten aantrekkelijk zijn op de arbeidsmarkt. Meer dan 84% van onze studenten hebben een baan in hun vakgebied binnen het eerste jaar na hun afstuderen. Door middel van hoogwaardig onderwijs en samenwerking met de publieke sector, bedrijven en industrie bereiden we u voor op het beroepsleven. Onze opleidingen zijn ontworpen in samenwerking met werkgevers en worden voortdurend door hen geëvalueerd - wat helpt om onze programma's en cursussen aan te passen aan de eisen van de professionele wereld. Veel multinationale bedrijven zoals ABBand Volvo bevinden zich in de buurt van zowel Eskilstuna als Västerås en onze studenten profiteren hiervan.

Een internationale sfeer U zult zich thuis voelen aan de Mälardalen University , en hier zijn is meer als onderdeel zijn van een internationale gemeenschap dan in een bepaald land. Mälardalen University heeft een internationale sfeer, met studenten en medewerkers van over de hele wereld. We hebben ook partneruniversiteiten in zo'n veertig landen over de hele wereld, en zowel studenten als medewerkers hebben uitstekende mogelijkheden om wat tijd door te brengen in een van deze andere leerplaatsen.

· Waardevolle ondersteuning en activiteiten De universiteit biedt veel studieaanbieding aan onze studenten, onder meer in de vorm van cursussen in studietechniek en communicatie. Tegen het einde van een studieprogramma bieden we ook loopbaanbegeleiding. De Student Union organiseert tal van sociale activiteiten en biedt waardevolle ondersteuning, vooral voor onze internationale studenten.

· Goede accommodatie We helpen onze studenten een woonplek te vinden, hetzij in Eskilstuna of in Västerås. Tijdens de semesters, van maandag - vrijdag, bieden we ook gratis busreizen tussen de steden, voor zowel studenten als personeel.

· Uitstekende faciliteiten tot uw beschikking De faciliteiten zijn modern en voorzien van lichte gebouwen die speciaal zijn gebouwd voor de universiteit. Er zijn veel collegezalen en ontmoetingsplekken voor studenten, maar ook leuke binnenplaatsen en stille studiezalen. Er zijn veel computerwerkstations die onze studenten kunnen gebruiken, plus toegang tot een draadloos netwerk voor laptopcomputers.

· Hoogwaardig onderwijs op basis van onderzoek Dat er een sterke link is tussen onze opleidingen en ons onderzoek is voor ons vanzelfsprekend. Onze studenten krijgen goede inzichten in de wereld van onderzoek en de nieuwste bevindingen.

· Onderwijs met aandacht voor inzetbaarheid Als student van Mälardalen University bent u aantrekkelijk op de arbeidsmarkt. Door middel van hoogwaardig onderwijs en samenwerking met de omringende gemeenschap, bereiden we je voor op het beroepsleven. Onze studieprogramma's zijn ontworpen in samenwerking met werkgevers en worden voortdurend door hen geëvalueerd - wat ons helpt onze programma's en cursussen aan te passen aan de eisen van de arbeidsmarkt. Onze studenten staan ​​voortdurend in contact met hun leeftijdsgenoten, docenten, onderzoekers en toekomstige werkgevers, en veel van onze opleidingen bevatten praktische elementen. Dit kan de vorm aannemen van bijvoorbeeld studenten die hun afstudeerprojecten schrijven in samenwerking met een bedrijf, of van de universiteit die vertegenwoordigers van het bedrijfsleven uitnodigt als gastdocenten.

· Een nauwe band met de studenten van de Universitaire Internationale waardeert het vaak dat het gemakkelijk is om in contact te komen met de professoren en dat er een informele sfeer heerst bij MDH . Niet-gegradueerde studenten, promovendi en professoren ontmoeten elkaar vaak in het kader van verschillende projecten. We waarderen het wanneer studenten actief deelnemen aan hun opleiding en moedigen u daarom aan om het meeste uit uw studietijd te halen.

Locaties

Eskilstuna

Mälardalens högskola

Address
Mälardalen University
Västerås, Högskoleplan 1
Eskilstuna, Drottninggatan 12

Eskilstuna, Södermanland County, Zweden
Telefoonnr.
+46 21 10 13 00