Lees de Officiële Beschrijving

Mälardalen University ( MDH ) ligt in de dichtbevolkte en uitgestrekte regio rond het Mälaren-meer, ongeveer een uur met de trein van Stockholm en Arlanda Airport. De meeste studenten van de universiteit volgen cursussen op een van de twee centraal gelegen campussen in Eskilstuna en Västerås.


MDH verricht uitstekend onderzoek in Future Energy en de Embedded Systems-specialisatie en prominent onderzoek op het gebied van gezondheid en welzijn, evenals de technologische en engineeringspecialisaties in innovatie en productrealisatie.

De primaire taak van de gevestigde onderzoeksterreinen van de pedagogische wetenschappen en wiskunde, industriële economie en management, samen met Work Life Studies is om een ​​onderzoeksbasis te bieden voor elk onderwerp van studie op het niveau van de eerste cyclus en de tweede cyclus.


MDH wordt gekenmerkt door nauwe samenwerkingsverbanden met bedrijven en de publieke sector in de regio, waardoor onze universiteit aantrekkelijk is voor studenten - en onze studenten aantrekkelijk zijn op de arbeidsmarkt. Ongeveer 80% van onze studenten heeft een baan binnen een jaar na afstuderen.


MDH is milieucertificering en prioriteert duurzame gemeenschapsontwikkeling bij al haar activiteiten.


Waarom hier studeren?

  • De samenwerking waar u van profiteert Ons onderwijs kenmerkt zich door hoge kwaliteit en nauwe contacten met onderzoek, tussen studenten, maar ook tussen studenten en docenten. Mälardalen University staat bekend om onze samenwerking met de omringende samenleving en we weten dat onze studenten aantrekkelijk zijn op de arbeidsmarkt. Meer dan 81% van onze studenten heeft een baan in hun studiegebied binnen het eerste jaar na hun afstuderen. Door middel van hoogwaardig onderwijs en samenwerking met de publieke sector, bedrijven en industrie, bereiden wij u voor op het beroepsleven. Onze studieprogramma's zijn ontworpen in samenwerking met werkgevers en worden voortdurend door hen geëvalueerd - wat ons helpt onze programma's en cursussen aan te passen aan de eisen van de professionele wereld. Veel multinationals zoals ABBand Volvo bevinden zich dicht bij zowel Eskilstuna als Västerås en onze studenten profiteren hiervan.

· Een internationale sfeer U zult zich thuis voelen op de Mälardalen University , en hier zijn is meer alsof u deel uitmaakt van een internationale gemeenschap dan in een bepaald land. Mälardalen University heeft een internationale atmosfeer, met studenten en personeel van over de hele wereld. We hebben ook partneruniversiteiten in zo'n veertig landen over de hele wereld, en zowel studenten als medewerkers hebben uitstekende mogelijkheden om wat tijd door te brengen op een van deze andere leerstoelen.

· Waardevolle ondersteuning en activiteiten De universiteit biedt veel studieaanbieding aan onze studenten, onder meer in de vorm van cursussen in studietechniek en communicatie. Tegen het einde van een studieprogramma bieden we ook loopbaanbegeleiding. De Student Union organiseert tal van sociale activiteiten en biedt waardevolle ondersteuning, vooral voor onze internationale studenten.

· Goede accommodatie We helpen onze studenten een woonplek te vinden, hetzij in Eskilstuna of in Västerås. Tijdens de semesters, van maandag - vrijdag, bieden we ook gratis busreizen tussen de steden, voor zowel studenten als personeel.

· Uitstekende faciliteiten tot uw beschikking De faciliteiten zijn modern en voorzien van lichte gebouwen die speciaal zijn gebouwd voor de universiteit. Er zijn veel collegezalen en ontmoetingsplekken voor studenten, maar ook leuke binnenplaatsen en stille studiezalen. Er zijn veel computerwerkstations die onze studenten kunnen gebruiken, plus toegang tot een draadloos netwerk voor laptopcomputers.

· Hoogwaardig onderwijs op basis van onderzoek Dat er een sterke link is tussen onze opleidingen en ons onderzoek is voor ons vanzelfsprekend. Onze studenten krijgen goede inzichten in de wereld van onderzoek en de nieuwste bevindingen.

· Onderwijs met aandacht voor inzetbaarheid Als student van Mälardalen University bent u aantrekkelijk op de arbeidsmarkt. Door middel van hoogwaardig onderwijs en samenwerking met de omringende gemeenschap, bereiden we je voor op het beroepsleven. Onze studieprogramma's zijn ontworpen in samenwerking met werkgevers en worden voortdurend door hen geëvalueerd - wat ons helpt onze programma's en cursussen aan te passen aan de eisen van de arbeidsmarkt. Onze studenten staan ​​voortdurend in contact met hun leeftijdsgenoten, docenten, onderzoekers en toekomstige werkgevers, en veel van onze opleidingen bevatten praktische elementen. Dit kan de vorm aannemen van bijvoorbeeld studenten die hun afstudeerprojecten schrijven in samenwerking met een bedrijf, of van de universiteit die vertegenwoordigers van het bedrijfsleven uitnodigt als gastdocenten.

· Een nauwe band met de studenten van de Universitaire Internationale waardeert het vaak dat het gemakkelijk is om in contact te komen met de professoren en dat er een informele sfeer heerst bij MDH . Niet-gegradueerde studenten, promovendi en professoren ontmoeten elkaar vaak in het kader van verschillende projecten. We waarderen het wanneer studenten actief deelnemen aan hun opleiding en moedigen u daarom aan om het meeste uit uw studietijd te halen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Mälardalen University

Duurzame energiesystemen zijn nodig om de problemen rond energievoorziening en klimaatverandering in de wereld te overwinnen. De masteropleiding in duurzame energiesystem ... [+]

Duurzame energiesystemen zijn nodig om de problemen rond energievoorziening en klimaatverandering in de wereld te overwinnen. De masteropleiding in duurzame energiesystemen biedt u state-of-the-art kennis over technologieën voor het gebruik van de zon, wind en biomassa als energiebronnen. Toekomstige werkgevers bevinden zich voornamelijk in energiebedrijven, adviesbureaus en publieke organisaties in Zweden of in het buitenland.

Het programma

De productie van energie en warmte door middel van energieconversie op basis van stoom- en gasturbine-processen valt ook binnen de reikwijdte van dit programma. Verder leer je over prestatieanalyses van verschillende energiesystemen en procesintegratie. Methoden voor optimalisatie, modellering en simulatie van energiesystemen zijn ook opgenomen in het programma.... [-]

Zweden Eskilstuna
September 2019
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mälardalen University

Financial Engineering is een zorgvuldig ontworpen masterprogramma, behorende tot het populaire educatieve gebied van financiële engineering. Het programma, dat zich richt ... [+]

De masteropleiding Financial Engineering biedt u geavanceerde kwalificaties op het gebied van wiskunde en financiën, met een breed scala aan onderwerpen, van het beheer van financiële portefeuilles tot risicoanalyse in financiële markten. Als afgestudeerde heb je behoefte aan topposities in de internationale financiële wereld.

Het programma

Financial Engineering is een zorgvuldig ontworpen masterprogramma, behorende tot het populaire educatieve gebied van financiële engineering. Het programma, dat zich richt op zowel theoretische als kwantitatieve computergebaseerde methoden van financiële analyse, biedt een geavanceerde basis in de wiskunde, gericht op financiële, reële problemen.... [-]

Zweden Eskilstuna
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mälardalen University

We zijn ervan overtuigd dat brede competentie in innovatie en design vanuit een holistisch perspectief nodig is om toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden. In het int ... [+]

We zijn ervan overtuigd dat brede competentie in innovatie en design vanuit een holistisch perspectief nodig is om toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden. In het internationale masterprogramma Innovation and Design verwerf je specialistische theoretische kennis en praktische vaardigheden voor interactie op een mondiale markt. Na je studie ben je competitief op de arbeidsmarkt en bereid je je voor op doctorale studies.

Het programma

Het internationale masterprogramma Innovation and Design is ontwikkeld in samenwerking met belanghebbenden buiten de academische wereld en is gericht op het creëren van een duidelijke link naar de arbeidsmarkt. Je verwerft zowel theoretische als praktische competenties en leert over innovatiebeheer, ontwerpprocessen en communicatie in complexe organisaties. De opleiding omvat kwalitatieve onderzoeksmethoden en vaardigheden in het samenwerken met partners buiten de universiteit in interdisciplinaire projecten.... [-]

Zweden Eskilstuna
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mälardalen University

Ongeveer 99 procent van alle computers van tegenwoordig is ingebed - ze zijn te vinden in mobiele telefoons, gameconsoles, digitale camera's, auto's, vliegtuigen, medisch ... [+]

Ongeveer 99 procent van alle computers van tegenwoordig is ingebed - ze zijn te vinden in mobiele telefoons, gameconsoles, digitale camera's, auto's, vliegtuigen, medische apparatuur, huishoudelijke apparaten, robots, enzovoort. Deze systemen worden steeds intelligenter om aan de specifieke behoeften van hun gebruikers te voldoen. We bieden onderwijs van topkwaliteit in intelligente embedded systemen, met wereldberoemde deskundige docenten, industriële studentenprojecten en stages, studiebeurzen om in het buitenland te studeren, en een kans van twee graden met hoog aangeschreven onderzoeksuniversiteiten.

Het programma

Het programma is nationaal en internationaal geprezen. In 2009 ontving het een nationale subsidie ​​voor uitmuntendheid door de Knowledge Foundation. Onze studenten hebben de beste scriptie van Embedded Systems in Zweden gewonnen, de tweede prijs in het nationale kampioenschap van Robotics in 2011, en een student was genomineerd voor de Swedish Embedded Award 2011, als een van de slechts 6 studenten in Zweden.... [-]

Zweden Eskilstuna
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mälardalen University

Het International Marketing-programma biedt u niet alleen theoretische kennis van internationale marketing en business, maar helpt ook de vaardigheden te ontwikkelen die ... [+]

We leven in een geglobaliseerde wereld en als internationale marketeer zult u te maken krijgen met problemen die voortvloeien uit de diversiteit van organisaties, landen en klanten. Dit programma geeft je een voorsprong door je in staat te stellen je vaardigheden en kennis over marketing, strategie en cultuur en een onderzoeksmethode te ontwikkelen.

Het programma

Het International Marketing-programma biedt u niet alleen theoretische kennis van internationale marketing en business, maar helpt ook de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor succesvolle samenwerking binnen en tussen multinationale groepen. Het geeft u ook inzicht in het management en de strategie van het internationale bedrijfsleven, evenals verschillende soorten marketing.... [-]

Zweden Eskilstuna
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Mälardalen University

U krijgt inzicht in de belangrijkste kwesties die spelen bij moderne productie- en logistieke systemen. U krijgt de analyse- en computerhulpmiddelen, het gebruik en de re ... [+]

U krijgt inzicht in de belangrijkste kwesties die spelen bij moderne productie- en logistieke systemen. U krijgt de analyse- en computerhulpmiddelen, het gebruik en de reikwijdte ervan, zodat u de ontwikkeling van de systemen succesvol en concurrerend kunt beheren.

Het programma

In dit programma verwerf je vaardigheden in moderne productie- en logistieke systemen en kun je de oplossingen analyseren, evalueren en optimaliseren. Het programma omvat projecten samen met de industrie en de samenleving. Dit programma biedt een tweejarig curriculum met in totaal 120 studiepunten. Een masterdiploma in productie en logistiek management biedt u ook een geavanceerde basis bij de planning en optimalisatie van productie en logistiek, inclusief het gebruik van simulatiesoftware.... [-]

Zweden Eskilstuna
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mälardalen University

Dit programma biedt je de mogelijkheid om veranderingswerk uit te voeren en je kennis te verbeteren in zowel nationaal als internationaal sociaal werk. Studies op mastern ... [+]

Dit programma biedt je de mogelijkheid om veranderingswerk uit te voeren en je kennis te verbeteren in zowel nationaal als internationaal sociaal werk. Studies op masterniveau impliceren een mogelijkheid voor u om uw kennis te verdiepen en uw carrièremogelijkheden te verbreden.

Het programma

Maatschappelijk werk betreft de levensomstandigheden, behoeften en ervaringen van sociaal kwetsbare mensen. Het uitgangspunt is om sociale verschijnselen en problemen op individueel, groeps- en maatschappelijk niveau te begrijpen en te verklaren, en ook om kansen voor verandering te creëren. Het begrip van sociale kwesties bouwt voort op de perspectieven van systemen, macht en rechten, en de analyse hiervan is vaak intersectioneel. Je ontwikkelt een praktisch begrip van probleemoplossende en veranderingsprocessen als het gaat om mensen in sociaal kwetsbare situaties.... [-]

Zweden Eskilstuna
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Lees meer in Nederlands
Mälardalen University

De proliferatie en de groeiende invloed van software in het bedrijfsleven en ons dagelijks leven is fenomenaal. Software engineering houdt zich bezig met het ontwerpen en ... [+]

De proliferatie en de groeiende invloed van software in het bedrijfsleven en ons dagelijks leven is fenomenaal. Software engineering houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige softwaresystemen - en is daarom een ​​steeds belangrijker gebied in de informatica. In dit programma krijg je geavanceerde kennis en praktische vaardigheden in software engineering.

Het programma

Tijdens dit programma verwerf je goede theoretische kennis en uitstekende vaardigheden in technische software-intensieve systemen, die het vermogen om te gaan met de complexiteit van het begrijpen omvatten, evenals het ontwikkelen ervan. Je verwerft kennis van principes voor de analyse, het ontwerp en de implementatie van grote en complexe softwaresystemen. Studenten die dit programma met succes voltooien, kunnen een goed begrip van de methodologieën en technieken van softwarebeheer aantonen en deze toepassen op een reeks ontwikkelingsscenario's. Je zult kunnen profiteren van de wereldwijde diversiteit en werken in internationale teams. Nauwe industriële samenwerking, waaronder bijvoorbeeld industriële gastcolleges en scriptieprojecten met betrekking tot partnerindustrieën zoals ABB, Ericsson of Volvo, verbindt theorie met praktijk.... [-]

Zweden Eskilstuna
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Mälardalen University

De proliferatie en de groeiende invloed van software in het bedrijfsleven en ons dagelijks leven is fenomenaal. Software engineering houdt zich bezig met het ontwerpen en ... [+]

De proliferatie en de groeiende invloed van software in het bedrijfsleven en ons dagelijks leven is fenomenaal. Software engineering houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige softwaresystemen - en is daarom een ​​steeds belangrijker gebied in de informatica. In dit programma krijg je geavanceerde kennis en praktische vaardigheden in software engineering.

Het programma

Tijdens dit programma verwerf je goede theoretische kennis en uitstekende vaardigheden in technische software-intensieve systemen, die het vermogen om te gaan met de complexiteit van het begrijpen omvatten, evenals het ontwikkelen ervan. Je verwerft kennis van principes voor de analyse, het ontwerp en de implementatie van grote en complexe softwaresystemen. Studenten die dit programma met succes voltooien, kunnen een goed begrip van de methodologieën en technieken van softwarebeheer aantonen en deze toepassen op een reeks ontwikkelingsscenario's. Je zult kunnen profiteren van de wereldwijde diversiteit en werken in internationale teams. Nauwe industriële samenwerking, waaronder bijvoorbeeld industriële gastcolleges en scriptieprojecten met betrekking tot partnerindustrieën zoals ABB, Ericsson of Volvo, verbindt theorie met praktijk.... [-]

Zweden Eskilstuna
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mälardalen University

Het programma zal je voorzien van brede en diepe wiskundige kennis over wiskunde en de toepassingen ervan - kennis die zeer aantrekkelijk is op de arbeidsmarkt in de indu ... [+]

Het programma biedt u een brede en relevante kennis van wiskunde en de toepassingen ervan. Deze kennis is erg gewild omdat de technologie van morgen afhankelijk is van wiskundige methoden en berekeningen. Het programma geeft je kennis en vaardigheden die nuttig voor je zullen zijn bij het ontwikkelen van nieuwe technologie, het opbouwen van een duurzame samenleving of het runnen van je eigen succesvolle bedrijven.

Het programma

De masteropleiding in de technische wiskunde is ontworpen om studenten uit te rusten met de wiskundige hulpmiddelen voor het ontwikkelen van de technologie van morgen. Je hebt een brede en relevante kennis van wiskundige toepassingen en methoden die zowel in privé-ondernemingen als in de academische wereld, onder andere, nuttig zijn. Je beheerst wiskundige methoden met toepassingen in statistiek, informatietechnologie, informatica, energie- en milieutechniek, robotica en automatische regeltechniek, evenals optimalisatie.... [-]

Zweden Eskilstuna
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mälardalen University

Het programma in Work Life Studies geeft je een breed en diepgaand perspectief op werk en introduceert actuele perspectieven op de ontwikkeling van organisaties en manage ... [+]

Het programma in Work Life Studies geeft je een breed en diepgaand perspectief op werk en introduceert actuele perspectieven op de ontwikkeling van organisaties en management. Je ontwikkelt kennis over werkomgeving en gezondheid, evenals over gezondheidsbevorderend leiderschap en gezondheidsgerelateerde inspanningen op de werkplek.

Het programma

Het programma geeft je inzicht in de ontwikkeling van Work Life Studies en de uitdagingen waarmee het geconfronteerd wordt tijdens digitalisering en globalisering. Work Life Studies omvatten sociale en psychologische processen in het werk en van de omstandigheden en kansen in het beroepsleven in de tijd - van het individu, de werkplek, organisatie en maatschappelijke perspectieven. Het belang van werk voor de ontwikkeling, het welzijn en de gezondheid van mensen is een sleutelfactor van het programma.... [-]

Zweden Eskilstuna
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

The story about MDH

Study at Mälardalen University

Mälardalens högskola
Address
Mälardalen University Västerås, Högskoleplan 1 Eskilstuna, Drottninggatan 12
Eskilstuna, Södermanlands län, Zweden
Website
Telefoonnr.
+46 21 10 13 00