Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren aan de Linnaeus University

Linnaeus University is een moderne universiteit die is vernoemd naar Carl Linnaeus - de beroemdste en wereldberoemde Zweedse wetenschapper van de laatste paar eeuwen, geboren in de regio Småland, waar de universiteit is gevestigd.


Belangrijkste redenen om te studeren aan de Linnaeus University

 • Een uitgebreide universiteit met 40 opleidingen en 500 cursussen in het Engels, op zowel bachelor- als masterniveau.
 • Sinds 2014 hebben we onze eigen Summer Academy - een internationale, interculturele en interdisciplinaire studieomgeving, uniek in zijn soort in Zweden.
 • Bij Linnaeus University kun je groeien als persoon. De leeromgeving wordt gekenmerkt door docenten en onderzoekers in de nabijheid van studenten.
 • Een openbare universiteit zonder winstoogmerk, geaccrediteerd door de Zweedse overheid, met 31.000 studenten.
 • Sterk internationaal profiel, met 750 partneruniversiteiten in meer dan 60 landen.
 • Een grote gemeenschap van internationale studenten. Elk jaar komen meer dan 1600 studenten uit ongeveer 60 landen hier studeren.
 • Een onderzoeksuniversiteit, met het recht om een ​​beroep te doen op het recht om doctoraatsstudenten in dienst te nemen. Het onderzoek bestrijkt alles, van arbeidsmarktstudies en socialezekerheidsvraagstukken tot ondernemerschap, biowetenschappen, aquatische ecologie en hout- en energietechnologie.
 • Unieke en nauwe samenwerking met IKEA - het grootste meubelbedrijf ter wereld, opgericht in Älmhult in Småland.
 • Actief studentenleven met buddy-programma's en familie-projecten voor vrienden om studenten te helpen met zowel Zweedse en andere internationale studenten, als met Zweedse gezinnen.
 • Hoog geprezen campusomgevingen, positionering van Linnaeus University als nr. 1 en nr. 2 op het gebied van campusgebouwen, campusomgeving en mooie plekken in de ISB (International Student Barometer) 2014.
 • Bij Linnaeus University natuur net om de hoek, wat bijdraagt ​​aan een hoge kwaliteit van leven. Växjö werd ooit uitgeroepen tot "De groenste stad van Europa" en Kalmar is een charmante middeleeuwse stad, gelegen aan de Oostzee.


Dit is de Linnaeus University

Er zijn 34.000 geregistreerde studenten aan de Linnaeus University

Linnaeus University is gevestigd in Växjö en Kalmar en biedt 150 opleidingen en 2000 cursussen voor één persoon. Je kunt verschillende vakken volgen in de alfa- en gammawetenschappen, gezondheids- en levenswetenschappen, sociale wetenschappen, natuurwetenschappen, technologie en bedrijfskunde en economie. Er zijn ook een aantal verschillende contractopleidingen, zoals de opleiding tot hoofdmeester en politie-educatie.

Onderzoek aan Linnaeus University is van hoge kwaliteit, zowel nationaal als internationaal, en bestrijkt een breed scala aan disciplines. Bijzonder prominent is het onderzoek dat wordt uitgevoerd binnen onze geavanceerde onderzoeksomgevingen - onze Linnaeus University Centra. Binnen deze centra wordt alles bestudeerd, van ecologie en evolutie tot discriminatie en integratie, postkolonialisme, intermedialiteit, biowetenschap en big data.

Met 2.100 medewerkers en meer dan 34.000 studenten streven we ernaar een moderne universiteit te zijn, met Småland als onze basis en de wereld als onze fase. Linnaeus University studeren en werken betekent dat je deel uitmaakt van een omgeving die wordt gekenmerkt door kennis en ontwikkeling. Studenten verwerven nieuwe kennis en leren een kritische benadering te hebben. Onderzoekers doen ontdekkingen die onze samenleving kunnen veranderen. Medewerkers hebben het over een werkplek met zowel uitdagingen als kansen. Linnaeus University is een universiteit waar kennis groeit.

Linnaeus University werd in 2010 opgericht door een fusie tussen de Universiteit van Växjö en de Universiteit van Kalmar.


Linnaeus University in cijfers

 • Ongeveer 14.000 studenten voor het volledige jaar
 • Ongeveer 2.100 werknemers
 • 156 professoren
 • Ongeveer 325 doctorandi
 • Ongeveer 100 graden-programma's op het niveau van de eerste cyclus
 • Ongeveer 80 graden programma's op het niveau van de tweede cyclus
 • Ongeveer 900 inkomende internationale studenten, inclusief uitwisselingsstudenten, betalende studenten en gratis verhuizers (studenten met een volledig jaar)
 • Ongeveer 190 uitgaande uitwisselingsstudenten (studenten voor het volledige jaar)
 • 512 studenten uit derde landen

SEK 1.654 miljoen aan totale inkomsten (verdeling: 64% onderwijs, 8% contractonderwijs, 28% onderzoek en onderwijs op het niveau van de derde cyclus)


Visie en basisprincipes

Visie en strategie 2015-2020: een creatieve kennisomgeving in de geest van Linnaeus

Linnaeus University is een moderne, internationale universiteit waar we worden geïnspireerd door Carl Linnaeus, met roots in Småland en de wereld als ons podium. Het is de geest van de wetenschapper, ondernemer en pedagoog Linnaeus die de basis vormt van de Linnaeus University .

Door nieuwsgierigheid en creativiteit maakte Linnaeus de weg vrij voor wat toen een nieuw wetenschappelijk paradigma was. Op een vergelijkbare manier wil Linnaeus University worden gekenmerkt door durf en toewijding aan nieuwe wetenschappelijke ideeën. Linnaeus was ook een ondernemer in moderne zin, in staat om projecten te creëren en uit te voeren met verschillende actoren in de samenleving.

Uitdagende opleidingen en prominent onderzoek in combinatie met maatschappelijke drijfkracht en mondiale waarden vormen de hoekstenen die samen een creatieve kennisomgeving vormen in de geest van Linnaeus.


Visie

Linnaeus University - een creatieve en internationale kennisomgeving die nieuwsgierigheid, creativiteit, gezelschap en nut bevordert.


Algemene doelen


Linnaeus University op door

 • Nieuwsgierige, creatieve en bekwame studenten en personeelsleden
 • Uitdagende opleidingen met een hoge maatschappelijke relevantie
 • Vooraanstaand wetenschappelijk en artistiek onderzoek dat de maatschappelijke ontwikkeling ten goede zal komen
 • Commitment voor maatschappelijke uitdagingen, innovaties en duurzame groei
 • Gezelschap tussen mensen
 • Een internationale en multiculturele kennisomgeving


Een creatieve kennisomgeving in de geest van Linnaeus

 • Uitdagende opleidingen
 • Vooruitstrevend onderzoek
 • Maatschappelijke drijvende kracht
 • Globale waarden


Een reis naar de toekomst 2015-2020

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Linnaeus University

Dit programma bevat zowel theorie als toepassingen en bereidt u voor op geavanceerd technisch werk in de industrie of voor graduate studies. ... [+]

Dit programma bevat zowel theorie als toepassingen en bereidt u voor op geavanceerd technisch werk in de industrie of voor graduate studies.

Golfvoortplanting en signaalverwerking zijn belangrijke gebieden in de technische samenleving van vandaag. Er zijn veel technische en industriële toepassingen waarvoor kennis van beide onderwerpen vereist is, met name draadloze communicatie en antenne- en microgolftechnologie.

In het eerste jaar bestudeer je de wiskundige en statistische methoden die de basis vormen van de geavanceerde telecommunicatietheorie. Je ontmoet ook applicaties in de vorm van radiosystemen en microgolf- en antennetechnologie.

In het tweede jaar kun je je theoretisch specialiseren of aangrenzende vakken, zoals natuurkunde of informatica, bestuderen. Sommige cursussen worden om het jaar gegeven en kunnen dus tijdens jaar 1 of 2 worden bestudeerd. Het afstudeerwerk is een proces waarbij u uw kennis omzet in wetenschappelijk schrijven. Hierin profiteert u van de elementen van de onderzoeksmethodologie die in het programma zijn opgenomen.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Dit programma is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in wiskunde en wil zijn of haar vaardigheden toepassen bij het oplossen van problemen en bij het maken van n ... [+]

De technologie die we gebruiken in de huidige maatschappij is in toenemende mate gebaseerd op wiskundige modellen en berekeningen.

Dit programma is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in wiskunde en wil zijn of haar vaardigheden toepassen bij het oplossen van problemen en bij het maken van nieuwe wiskundige modellen. Het geeft je ook de mogelijkheid om een ​​academische carrière te beginnen.

Er zijn drie specialisaties (alle eindigen met een masterproefwerk).

Algebra met cryptografie en codering: je studeert algemene vakken in wiskunde en modellering naast cursussen in algebra, getaltheorie, cryptografie en coderingstheorie.

We hebben ook een overeenkomst met de University of Insubria in Como in Italië, waar een overeenkomstig programma wordt aangeboden. Dit betekent dat je een grote selectie cursussen hebt om uit te kiezen. Je hebt ook de mogelijkheid om, zonder studiekosten, een of twee semesters in Como te studeren om een ​​zogenaamde dubbele graad te krijgen, dat wil zeggen, een diploma van twee verschillende universiteiten, wat een voordeel kan zijn als je een internationale studie overweegt. carrière.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

De technologie die we gebruiken in de huidige maatschappij is in toenemende mate gebaseerd op wiskundige modellen en berekeningen. Analyse met wiskundige natuurkunde geef ... [+]

De technologie die we gebruiken in de huidige maatschappij is in toenemende mate gebaseerd op wiskundige modellen en berekeningen.

Dit programma is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in wiskunde en wil zijn of haar vaardigheden toepassen bij het oplossen van problemen en bij het maken van nieuwe wiskundige modellen. Het geeft je ook de mogelijkheid om een ​​academische carrière te beginnen.

Er zijn drie specialisaties (alle eindigen met een masterproefwerk).

Analyse met wiskundige natuurkunde: geeft je een uitgebreide opleiding in wiskunde, gericht op wiskundige natuurkunde. Je studeert cursussen in complexe analyse, distributietheorie en partiële differentiaalvergelijkingen... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Dit programma is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in wiskunde en wil zijn of haar vaardigheden toepassen bij het oplossen van problemen en bij het maken van n ... [+]

De technologie die we gebruiken in de huidige maatschappij is in toenemende mate gebaseerd op wiskundige modellen en berekeningen.

Dit programma is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in wiskunde en wil zijn of haar vaardigheden toepassen bij het oplossen van problemen en bij het maken van nieuwe wiskundige modellen. Het geeft je ook de mogelijkheid om een ​​academische carrière te beginnen.

Er zijn drie specialisaties (alle eindigen met een masterproefwerk).

Wiskundige statistiek en financiële wiskunde: je studeert vakken in de wiskunde, maar je leert ook stochastisch denken en statistische vaardigheden. Het bevat cursussen in bijvoorbeeld kansrekening, stochastische analyse, verzekeringswiskunde en financiële modellering.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

De masteropleiding Design Change is een programma van twee jaar op gevorderd niveau binnen Design, het hoofdvak van studie. ... [+]

De masteropleiding Design Change is een programma van twee jaar op gevorderd niveau binnen Design, het hoofdvak van studie.

Design gaat over creativiteit, kritikaliteit en transformatie. Het ontwerp doet twijfels rijzen over de stand van zaken en maakt impact. Design daagt vooroordelen, vooroordelen, normen en stereotypen uit en lokt emoties, gedachten, gevoeligheden en acties uit. Design kan ons leven en onze relaties met de wereld verbeteren. Het kan ons attent en empathisch maken voor de ecologische en sociaal-culturele systemen waarin we leven. In een wereld van vele uitdagingen kan ontwerp een agent zijn voor duurzame verandering.

Bij het vormgeven van onze toekomst zullen ontwerpers voor ongekende uitdagingen komen te staan ​​in vergelijking met wat conventionele ontwerpers in de twintigste eeuw tegenkwamen. In feite zal en moet de rol van de ontwerper veranderen. In plaats van alleen te ontwerpen voor massaproductie, wat belangrijk was tijdens de eerste fase van industrialisatie, moeten ontwerpers van futures meerdere rollen en steeds ingewikkelder kwesties hanteren. Als agents voor verandering spelen ontwerpers een sleutelrol bij het vormgeven van toekomstbeelden van duurzaamheid.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Informatiesystemen bieden kansen voor bedrijven en voor mensen om te communiceren, te leren, te innoveren en te organiseren. Dit programma biedt geavanceerde en brede ken ... [+]

Informatiesystemen bieden kansen voor bedrijven en voor mensen om te communiceren, te leren, te innoveren en te organiseren.

Dit programma biedt geavanceerde en brede kennis van de planning, het ontwerp en het gebruik van informatiesystemen in organisaties en bedrijven.

Het zal zich ook voorbereiden op onderzoekstudies in de informatica. Het doel is om elke student de competentie te geven die nodig is om bedrijven, organisaties en hun behoefte aan het ontwikkelen van informatiesystemen te beschrijven en te analyseren.

Om op deze gebieden te kunnen werken, vinden we het belangrijk om de mogelijkheid te hebben om kritisch en systematisch kennis te integreren en om complexe vragen en problemen te analyseren en af ​​te handelen. Het is ook belangrijk om je vermogen om kritisch, onafhankelijk en op een creatieve manier te ontwikkelen om vragen te identificeren en uit te drukken.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Linnaeus University

Dit tweejarige masterprogramma is gebaseerd op de behoefte van bedrijven aan werknemers die innovaties kunnen initiëren, leiden en promoten. Het programma wordt in het En ... [+]

Dit tweejarige masterprogramma is gebaseerd op de behoefte van bedrijven aan werknemers die innovaties kunnen initiëren, leiden en promoten. Het programma wordt in het Engels gegeven.

In het werk van de studenten met innovaties moet de student het proces in zijn verschillende delen in evenwicht houden voor ontwerp, functie, duurzaamheid en productieomstandigheden. Dit vereist kennis van of interactie tussen verschillende disciplines, waarbij verschillende benaderingen, perspectieven en benaderingen worden gebruikt. Het programma is gebaseerd op gemeenschappelijke projecten vaak in samenwerking met de industrie en organisaties, samen met vooruitgang in ontwerp en een verbreding naar andere disciplines (bedrijf en technologie). Ervaringen uit projecten die worden besproken en in verband gebracht met de professionele vaardigheden van de student. In afzonderlijke cursussen bestudeerde wetenschappelijke methode gebruikt in het innovatieproces.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

De Master of Science in de waterecologie is een programma op gevorderd niveau, gelijk aan 120 credits voor hoger onderwijs. Het programma is internationaal, multidiscipli ... [+]

Zowel de oceaan als zoetwaterlichamen bedekken meer dan 70% van de planeet en meer dan 40% van de menselijke bevolking leeft in kustgebieden. Een van de uitdagingen voor toekomstige onderzoekers en besluitvormers is om het functioneren van de watersystemen te begrijpen voor een beter beheer van waterbronnen.

De Master of Science in de waterecologie is een programma op gevorderd niveau, gelijk aan 120 credits voor hoger onderwijs. Het programma is internationaal, multidisciplinair en gericht op actuele onderwerpen in de aquatische microbiologie, mariene ecologie en het milieubeleid

Tijdens het eerste jaar maken studenten kennis met het nieuwste onderzoek op het gebied van aquatische ecologie / mariene ecologie en verdiepen ze hun kennis van mariene microbiologie, geavanceerde systematiek en hulpbronnen en ecologie van mariene wateren. De functie en evolutie van verschillende aquatische systemen, variërend van polair tot tropisch en van kust tot diepe ecosystemen, worden besproken in het licht van de nieuwste moleculaire ontwikkelingen in het veld. Studenten maken ook kennis met simulatiemodellering en ecologische toepassingen die oplossingen kunnen bieden voor complexe managementproblemen van waterbronnen, waaronder zoetwaterbronnen.... [-]

Zweden Kalmar
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Het programma gaat over het beheersen en managen van supply chains. Het hoofdonderwerp is bedrijfskunde, met een focus op logistiek en controlling. ... [+]

Het programma gaat over het beheersen en managen van supply chains. Het hoofdonderwerp is bedrijfskunde, met een focus op logistiek en controlling.

Dit programma combineert logistiek en management accounting, wat uniek is. Er is een grote behoefte aan afgestudeerden die waardecreatie begrijpen met de eindconsument in focus door samenwerking en integratie binnen de organisatie en met andere bedrijven. Een van de thema's in het programma zijn toeleveringsketens, die efficiëntie creëren met een goede samenwerking tussen leveranciers. Een andere is het gebruik van management accounting om processen binnen en tussen bedrijven te ontwikkelen. Het eerste semester bevat dus een specialisatie in zowel supply chain management of controle. Dit volgt uit studies over de integratie van toeleveringsketens en controle tussen de organisaties, onderzoeksmethoden en beheer van e-business en het programma wordt afgesloten met een masterproef. Na het afstuderen kun je werken als Supply Planner, Business Controller, Management Consultant, Business Development Planner, After Sales Logistics Planner of een onderzoekscarrière. Taal is Engels en met studenten van over de hele wereld.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Studenten die dit masterprogramma volgen, zullen in staat zijn om een ​​breed scala aan problemen te behandelen binnen geavanceerde structurele engineering en ontwerp, me ... [+]

"De dingen goed doen en de juiste dingen doen." Benadrukken, vervormen en vibraties - hoe reageren bouwstructuren in verschillende situaties? Analyseer, bereken en leer wetenschappelijke methoden Een technische opleiding op gevorderd niveau is een goede basis voor uw toekomstige succes .

Studenten die dit masterprogramma volgen, zullen in staat zijn om een ​​breed scala aan problemen te behandelen binnen geavanceerde structurele engineering en ontwerp, met behulp van computationele hulpmiddelen zoals de eindige elementenmethode. Het programma richt zich op houtbouwtechnologie en -ontwerp, een ander belangrijk onderzoeksgebied aan de Linnaeus University , waar onderzoek wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met de industrie. Naast een grondige theoretische basis zijn ook toegepaste projecten met betrekking tot de ontwikkeling van nieuwe producten en technologie in het programma opgenomen. Iets heel voordelig is het feit dat er in de stad Växjö een aantal interessante houtbouwprojecten gaande zijn en projecten die nog enkele jaren zullen doorgaan.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Het programma gaat over het beheersen en managen van supply chains. Het hoofdonderwerp is bedrijfskunde, met een focus op logistiek en controlling. ... [+]

Het programma gaat over het beheersen en managen van supply chains. Het hoofdonderwerp is bedrijfskunde, met een focus op logistiek en controlling.

Dit programma combineert logistiek en management accounting, wat uniek is. Er is een grote behoefte aan afgestudeerden die waardecreatie begrijpen met de eindconsument in focus door samenwerking en integratie binnen de organisatie en met andere bedrijven. Een van de thema's in het programma zijn toeleveringsketens, die efficiëntie creëren met een goede samenwerking tussen leveranciers. Een andere is het gebruik van management accounting om processen binnen en tussen bedrijven te ontwikkelen. Het eerste semester bevat dus een specialisatie in zowel supply chain management of controle. Dit volgt uit studies over de integratie van toeleveringsketens en controle tussen de organisaties, onderzoeksmethoden en beheer van e-business en het programma wordt afgesloten met een masterproef. Na het afstuderen kun je werken als Supply Planner, Business Controller, Management Consultant, Business Development Planner, After Sales Logistics Planner of een onderzoekscarrière. Taal is Engels en met studenten van over de hele wereld.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Beursgenoteerde ondernemingen worden bestuurd door, onder andere, boekhouding, auditing, regulering en druk vanuit de kapitaalmarkt. In dit programma onderzoek je hoe. ... [+]

Beursgenoteerde ondernemingen worden bestuurd door, onder andere, boekhouding, auditing, regulering en druk vanuit de kapitaalmarkt. In dit programma onderzoek je hoe.

Deze eenjarige masteropleiding biedt geavanceerde studies van de mechanismen, instellingen en processen waarmee beursgenoteerde bedrijven worden bestuurd, vaak corporate governance genoemd. In het programma bestudeer je hoe verschillende delen van het corporate governance-systeem werken, evenals de samenstelling en regulering van het systeem als geheel.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies op gevorderd niveau en specifieke toelatingseisen:

Bachelor of Science in de bedrijfskunde of economie met ten minste 90 studiepunten in het hoofdvak van de studie, bedrijfskunde of gelijkwaardig.Binnen het hoofdvak van de studie moet een proefschrift / zelfstandig werk bestaande uit 15 studiepunten worden opgenomen.Ten minste 15 credits in Statistics of gelijkwaardig Minstens 15 credits in de financiële administratie, of als alternatief ten minste 15 credits in de financiële economie, of het equivalent daarvan.Engels B / 6 of gelijkwaardig.selecties... [-]
Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Een master's degree in chemie maakt de weg vrij voor een carrière in onderzoek of industrie. We bieden individueel afgestemde opleidingen met uitgebreide ervaring in onde ... [+]

Deze graad biedt een uitstekende basis voor diegenen die promotie willen volgen, of voor diegenen die werken in de biotechnologie, chemische, voedings- of farmaceutische industrie. De opleiding start met een introductiecursus van 10 weken over onderzoeksmethodologie, gevolgd door vier of vijf blokken van tien weken waarin je de keuze hebt om vakken te bestuderen zoals bioanalytische chemie en voedselanalyse, biofysische chemie, bio-organische chemie, biotechnologie, milieu chemie en nanowetenschappen. De opleiding wordt afgesloten met een onderzoeksproject van 30 of 20 weken in een van de onderzoeksgroepen in Kalmar.

Een master's degree in chemie maakt de weg vrij voor een carrière in onderzoek of industrie. We bieden individueel afgestemde opleidingen met uitgebreide ervaring in onderzoekslaboratoria en met ultramoderne apparatuur. Veel vorige afgestudeerden zijn succesvol geweest in het strijden voor PhD-studentenscholen aan universiteiten over de hele wereld, en anderen hebben een succesvolle carrière in de industrie gemaakt.... [-]

Zweden Kalmar
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Na het afronden van dit masterprogramma kun je een breed scala aan problemen aan in geavanceerde werktuigbouwkunde. Het programma richt zich op productontwikkeling en str ... [+]

"De dingen goed doen en de juiste dingen doen". Analyseer, bereken en ontwikkel producten met behulp van wetenschappelijke methoden. Hoe moet een product worden ontworpen om te voldoen aan de eisen van prestaties, levensduur, economie en milieu? Een technische opleiding op een gevorderd niveau is een goede basis voor je toekomstige succes.

Na het afronden van dit masterprogramma kun je een breed scala aan problemen aan in geavanceerde werktuigbouwkunde. Het programma richt zich op productontwikkeling en structurele dynamiek, twee onderzoeksgebieden aan de Linnaeus University .

De basis voor de productontwikkeling vanuit het perspectief van de Lifecycle wordt gegeven door de cursussen Multivariate calculus en vectorrekening en analyse van structuren. Binnen de cursussen Finite Element Method en Structural Dynamics wordt theorie samen met methoden en hulpmiddelen voor het oplossen van mechanische problemen gegeven. Binnen Productontwikkeling worden krachtige ontwikkeltools met specifieke toepassingen voor complexe producten, functies en systemen gegeven. Verschillende casestudy's worden gepresenteerd en projecten uit de industrie worden onderzocht om probleemgebieden te identificeren en te analyseren, actieplannen te maken en passende acties voor te stellen voor het omgaan met deze problemen met adequate methoden.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Het masterprogramma in de natuurkunde richt zich op de moderne natuurkunde en biedt de mogelijkheid voor analytisch werk in de industrie en voor postdoctorale studies. ... [+]

Het masterprogramma in de natuurkunde richt zich op de moderne natuurkunde en biedt de mogelijkheid voor analytisch werk in de industrie en voor postdoctorale studies.

Het doel van de natuurkunde als wetenschap is om zoveel mogelijk de essentie van de natuur bloot te leggen. Onderzoek in de natuurkunde heeft geresulteerd in een aantal fundamentele wetten en relaties die kunnen worden toegepast op vele gebieden van wetenschap en technologie.

Tijdens je studie werk je nauw samen met docenten en wetenschappers die betrokken zijn bij onderzoeksprojecten. Je krijgt een diepere kennis en begrip van concepten en modellen in de fysica en zal zelfstandig onderzoek kunnen initiëren en uitvoeren. Het programma wordt aangeboden in het Engels en is bedoeld voor studenten van over de hele wereld. Aangezien sommige van de cursussen afstandscursussen zijn, kunt u online gedeelten van het programma bestuderen.... [-]

Zweden Kalmar
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Het programma geeft je een dieper inzicht in mensen en hun interactie in het professionele leven. ... [+]

Wil je meer leren over mensen op het werk?

Het programma geeft je een dieper inzicht in mensen en hun interactie in het professionele leven.

Het programma richt zich op nationale en internationale studenten met een bachelordiploma en 90 studiepunten in de psychologie, met interesse om zich te specialiseren in een van de belangrijkste gebieden in de moderne toegepaste psychologie. Een master in de arbeids- en organisatiepsychologie biedt mogelijkheden voor werk in een breed scala aan private en publieke organisaties.

Het programma bevat elementen van relevante praktische activiteiten, dat wil zeggen, de student communiceert met private of publieke organisaties in de gemeenschap. Het onderzoeksprobleem van het proefschrift moet een duidelijk verband hebben tussen werk- en organisatiepsychologie.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

De Master of Science in Disease ecology bouwt voort op de kennis van de student over ecologie, evolutie en moleculaire biologie om de rol van ziekten bij dieren in het wi ... [+]

Ziekten spelen een fundamentele rol in het leven van alle organismen, van het individuele niveau tot het ecosysteemniveau. Het begrijpen van de drijvende krachten achter de ziektedynamiek en de ingewikkelde interacties tussen gastheren en parasieten steunen op een multidisciplinaire aanpak die moleculaire biologie, ecologie en geneeskunde combineert.

De Master of Science in Disease ecology bouwt voort op de kennis van de student over ecologie, evolutie en moleculaire biologie om de rol van ziekten bij dieren in het wild, huisdieren en mensen te onderzoeken en te waarderen. Tijdens het eerste jaar maken studenten kennis met multidisciplinaire aspecten van de ziekte-ecologie, variërend van diergeneeskunde en menselijke geneeskunde tot moleculaire biologie en ecologie, inclusief actuele onderzoeksthema's in het vakgebied. Studenten maken ook kennis met hoe individuen, populaties en soorten worden beïnvloed door en omgaan met ziekten in een tijdelijk en ruimtelijk beïnvloed milieu, inclusief hoe klimaatverandering en menselijke activiteiten de verspreiding en opkomst van ziekten stimuleren.... [-]

Zweden Kalmar
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Hernieuwbare energie uit wind, water, zon en biomassa spelen een steeds grotere rol, zowel nationaal als internationaal. Als je een bachelordiploma in engineering hebt, k ... [+]

Hernieuwbare energie uit wind, water, zon en biomassa spelen een steeds grotere rol, zowel nationaal als internationaal. Als je een bachelordiploma in engineering hebt, kun je inzicht krijgen in het potentieel van duurzame energieprocessen en energiesystemen van de toekomst.

In Zweden, de EU en grote delen van de rest van de wereld zijn biobrandstoffen de belangrijkste en grootste van de hernieuwbare energiebronnen, hoewel windenergie en zonne-energie in de lift zitten. Waar moet rekening mee worden gehouden bij de behandeling van biobrandstoffen en welke processen en systemen zijn geschikt om te kiezen bij het plannen van toekomstige energieproductie? En hoe kan onze samenleving efficiënter worden in energiegebruik? Je leert over plannen voor toekomstige energiesystemen en -processen en leert over projectmanagement en onderzoeksmethoden. Carrièremogelijkheden zijn wereldwijd en nemen snel toe.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

De Master of Science in de Evolutionaire ecologie van vissen is multidisciplinair en bouwt voort op de kennis van de student van ecologie, evolutie en organisme biologie ... [+]

Vissen vertonen een grotere soortenrijkdom dan welke andere gewervelde groep ook, ze zijn te vinden in bijna alle aquatische omgevingen, spelen een belangrijke rol als voedsel en roofdieren in mariene en zoetwater ecosystemen, en ze zijn een belangrijke hulpbron voor mensen over de hele wereld.

De Master of Science in de Evolutionaire ecologie van vissen is multidisciplinair en bouwt voort op de kennis van de student van ecologie, evolutie en organisme biologie om de biologische diversiteit van vissen te onderzoeken en te waarderen. Tijdens het eerste jaar maken studenten kennis met traditionele aspecten van de biologie van vissen, zoals systematiek, taxonomie en distributie, en met actuele onderzoeksthema's in visecologie, waaronder levensgeschiedenisstrategieën, gedrag en evolutionaire aanpassingen. Studenten maken ook kennis met de manier waarop individuen, populaties en soorten worden beïnvloed door en omgaan met ruimtelijke en tijdelijke veranderingen in het milieu, waaronder klimaatverandering en menselijke activiteiten zoals habitataanpassing en visserij.... [-]

Zweden Kalmar
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Dit programma biedt een grondige kennis van elektriciteit uit hernieuwbare energietechnologie met speciale aandacht voor elektrische energiesystemen. ... [+]

Dit programma biedt een grondige kennis van elektriciteit uit hernieuwbare energietechnologie met speciale aandacht voor elektrische energiesystemen.

Elektriciteit uit hernieuwbare bronnen is een van de grootste uitdagingen van dit moment. In veel landen is de behoefte aan lokale elektriciteitsopwekking groot, terwijl de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen aanzienlijk moet worden verminderd. Zon, wind, waterkracht of bio-energie kunnen oplossingen zijn voor zowel elektriciteit als energievoorziening, die kan worden geselecteerd op basis van lokale omstandigheden.

In veel landen heeft het elektriciteitsnet grote behoefte aan modernisering. Op dit moment is het een grote uitdaging om verschillende bronnen, zoals elektriciteit uit zonnecellen en windturbines, te kunnen verwerken, zowel op het gebied van kabelcapaciteit als opslagcapaciteit. Het smart grid is de oplossing waarbij vraag en generatie kunnen worden gekoppeld aan slimme communicatie.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Dit tweejarige masterprogramma is gebaseerd op de behoeften van bedrijven aan werknemers die innovaties kunnen initiëren, leiden en promoten. De taal van het lesgeld is E ... [+]

Dit tweejarige masterprogramma is gebaseerd op de behoeften van bedrijven aan werknemers die innovaties kunnen initiëren, leiden en promoten. De taal van het lesgeld is Engels.

In hun werk met innovaties moeten studenten de verschillende onderdelen van het proces in balans brengen - functie, ontwerp, duurzaamheid en productieomstandigheden. Dit vereist kennis van of interactie tussen verschillende disciplines waarbij verschillende perspectieven en benaderingen worden gebruikt. Het programma is gebaseerd op gezamenlijke projecten, vaak in samenwerking met de industrie en verschillende organisaties, samen met vooruitgang in hun eigen vakgebied en een verbreding naar andere disciplines (business en design). Ervaringen uit projecten worden besproken en in verband gebracht met de professionele vaardigheden van de student. In afzonderlijke cursussen bestudeerde wetenschappelijke methode gebruikt in het innovatieproces.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Dit tweejarige masterprogramma is gebaseerd op de behoeften van bedrijven aan werknemers die innovaties kunnen initiëren, leiden en promoten. De taal van het lesgeld is E ... [+]

Dit tweejarige masterprogramma is gebaseerd op de behoeften van bedrijven aan werknemers die innovaties kunnen initiëren, leiden en promoten. De taal van het lesgeld is Engels.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies van de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

Een minimum van 90 studiepunten in het hoofdvak van de studie Bedrijfskunde (inclusief een diplomaproject van ten minste 15 studiepunten) ofhet equivalent Engels B / Engels 6 of het equivalent daarvanselecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is deels gebaseerd op een doelverklaring en cv.

Syllabus

Klik hier voor de syllabus van het programma.

Carrière... [-]
Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Een manier voor bedrijven om succesvol te zijn, is uitbreiden naar nieuwe groeimarkten en zaken doen over landsgrenzen heen. Deze tweejarige masteropleiding biedt voldoen ... [+]

Een manier voor bedrijven om succesvol te zijn, is uitbreiden naar nieuwe groeimarkten en zaken doen over landsgrenzen heen. Deze tweejarige masteropleiding biedt voldoende kennis over hoe concurrerende, dynamische en sociaal verantwoorde strategieën voor internationale bedrijven kunnen worden ontwikkeld en biedt ook een diepere onderzoeksfocus en keuzevakken, waaronder de mogelijkheid om in het buitenland te studeren of stage te lopen.

De tweejarige masteropleiding bedrijfskunde met specialisatie in internationale bedrijfsstrategie biedt studenten uitgebreide theoretische inzichten en geavanceerd praktisch inzicht om de internationale bedrijfs-, marketing- en ondernemerschapsleer vanuit een strategisch oogpunt te identificeren, toe te passen en kritisch te evalueren. Een zekere focus ligt op megatrends in de samenleving, zoals globalisering en de voortdurende ontwikkeling van opkomende markten, waaronder bijvoorbeeld het Oostzeegebied, Rusland, China, India, Latijns-Amerika en Afrika. Een andere focus wordt gelegd op de internationalisering van bedrijven in een business-to-business context - zowel traditionele industriële bedrijven als meer huidige, snel internationaliserende, ondernemende bedrijven van kleinere omvang. Het programma is interactief en op onderzoek gebaseerd - het integreren van onderzoek van het programmateam in de cursussen als literatuur en illustratieve voorbeelden - en vindt plaats in een multiculturele leeromgeving. Het werken met live-case-bedrijven speelt een centrale rol in het gehele programma omdat studenten internationaal actieve bedrijven in de regio bestuderen. Het brengt de internationale strategische uitdagingen van bedrijven in de cursussen. Studenten werken aan het oplossen van echte strategische problemen waarmee uiterst sterk geïnternationaliseerde en concurrerende Zweedse bedrijven van verschillende omvang te maken hebben; variërend van grote multinationals tot kleine en middelgrote regionale... [-]

Zweden Kalmar
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

De Master in International Affairs (MIA) is een tweejarig full-time programma met een curriculum dat internationale professionals ontwikkelt met belangstelling voor heden ... [+]

De Master in International Affairs (MIA) is een tweejarig full-time programma met een curriculum dat internationale professionals ontwikkelt met belangstelling voor hedendaagse internationale veranderingen en uitdagingen. Het hoofddoel van het programma is om afgestudeerden voor te bereiden op een loopbaan in internationale organisaties, bedrijven, transnationale maatschappelijke organisaties of binnen de diplomatie.

Programma cursussen worden geleid door zeer verdienstelijke instructeurs met onderzoek en onderwijs belangen in internationale en Europese zaken, internationale staat en menselijke veiligheid, internationale corruptie en politieke economie, analyse van het buitenlands beleid, mensenrechten en duurzame ontwikkeling en diplomatie tussen democratieën en dictaturen.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Dit programma maakt het verschil. Het weerspiegelt onze tijd, onze realiteit en onze dromen. Het weerspiegelt de zakelijke en zakelijke problemen en uitdagingen van vanda ... [+]

De kunst van het leiden van anderen komt voort uit de kunst van toonaangevend zijn

Voor degenen die een leidende positie bekleden of willen bereiken binnen organisaties en bedrijven met internationale activiteiten.

Voor mensen met als doel hun toekomst vorm te geven en hun vaardigheden in internationaal zakendoen en strategisch leiderschap te ontwikkelen.

Voor degenen die succesvol willen deelnemen aan een uitdagende economische ontwikkeling, ligt een voor de hand liggende stap in het verwerven van een veelzijdige competentie en een essentieel vermogen om te handelen buiten de nationale en culturele grenzen.

Dit programma maakt het verschil. Het weerspiegelt onze tijd, onze realiteit en onze dromen. Het weerspiegelt de zakelijke en zakelijke problemen en uitdagingen van vandaag. Het voldoet aan de eisen van de samenleving als geheel, waar kennis, leren, competentie en intellectuele behendigheid eerste kwaliteiten zijn.... [-]

Zweden Kalmar
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Het programma biedt studenten uit de hele wereld de mogelijkheid om hun analytisch denken en expertise in marketing te ontwikkelen. Het belangrijkste vakgebied is bedrijf ... [+]

Het programma biedt studenten uit de hele wereld de mogelijkheid om hun analytisch denken en expertise in marketing te ontwikkelen. Het belangrijkste vakgebied is bedrijfsadministratie, met specialisatie in marketing.

De traditionele rollen van marketeers evolueren naar meer algemene managementfuncties. Marketeers worden vaker gerekruteerd tot CEO-posities. Wij zijn van mening dat er in de nabije toekomst een grote vraag zal zijn naar dit nieuwe type gekwalificeerde afgestudeerden.

Het programma start met een cursus met de naam toegepaste marketinganalyse, een cursus waarin u marketingonderzoek en de toepassing van theorieën voor marketingbeheer zult uitvoeren. Dit wordt gevolgd door een cursus genaamd internationale marketingstrategie. Tijdens het tweede semester zul je het beheer van innovatie en ondernemerschap bestuderen, gevolgd door een cursus onderzoeksmethodologie.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Ontwikkelen van bedrijven en samenlevingen door samen met mensen uit de praktijk ondernemende projecten te identificeren, uit te voeren en te analyseren. De opleiding hee ... [+]

Ontwikkelen van bedrijven en samenlevingen door samen met mensen uit de praktijk ondernemende projecten te identificeren, uit te voeren en te analyseren.

De syllabus van het programma omvat cursussen die een theoretische verdieping bieden in bedrijfsontwikkeling, respectievelijk verschillende perspectieven op ondernemerschap, met nadruk op Scandinavische perspectieven. Het eerste semester biedt een cursus methodologie kennis en vaardigheden in interactieve methoden (actie-onderzoek) en tegelijkertijd wordt een ontwikkelingsproject geïdentificeerd en geïnitieerd samen met een bedrijf, een organisatie of een lokale gemeenschap. Het project wordt uitgevoerd tijdens het tweede semester. Het projectwerk biedt vaardigheden om gekwalificeerde project- en procesleiderschapsrollen aan te nemen en praktisch bruikbaar te zijn voor de organisatie of de lokale samenleving die is gekozen. Methodologische vaardigheden worden tijdens het laatste semester tijdens het tweede semester verdiept om het vermogen om projectwerk te koppelen aan de ontwikkeling van theorie mogelijk te maken. Het tweede jaar bestaat uit een studie in het buitenland semester en wordt afgesloten met een masterproef in het laatste semester. Het programma zal daarom zowel theoretische diepten als een hoge praktische relevantie bieden, aangezien verworven kennis in reële gevallen wordt toegepast.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Het programma richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van tools en diensten voor sociale media met behulp van de web- en mobiele technologieën. ... [+]

Het programma richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van tools en diensten voor sociale media met behulp van de web- en mobiele technologieën.

Dit masterprogramma biedt een gebalanceerde combinatie van theoretische perspectieven en toegepaste kennis. Het biedt met name een diepgaand inzicht in online community's en de technische omgevingen waarin ze samenwerken. Je ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn voor het creëren van innovatieve oplossingen en hulpmiddelen die het web en mobiele technologieën gebruiken om deze gemeenschappen te ondersteunen.

Het programma bestaat uit een aantal algemene cursussen op het gebied van mediatechnologie, gecombineerd met gespecialiseerde cursussen die de nieuwste onderwerpen en state-of-the-art kennis binnen sociale media en webtechnologieën verkennen. Deze cursussen hebben betrekking op gebieden zoals webtechnologieën, ontwerp en interactie, sociale media en IT-activiteiten. Het programma is geschikt voor diegenen van jullie die een basiskennis hebben van, en praktische vaardigheden hebben in het werken met elementaire webtechnologieën zoals HTML, CSS en JavaScript (en misschien ook server-side technieken zoals PHP, Python, ASP.NET of Ruby), en zijn op zoek om die vaardigheden naar een meer geavanceerd niveau te verheffen met speciale interesse voor sociale media.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Dit programma richt zich op de ontwikkeling van complexe softwaresystemen: grote softwareprojecten met miljoenen coderegels en geavanceerde technieken zoals webservices, ... [+]

Dit programma richt zich op de ontwikkeling van complexe softwaresystemen: grote softwareprojecten met miljoenen coderegels en geavanceerde technieken zoals webservices, gedistribueerde systemen, ontwikkeling op basis van componenten en parallelle verwerking.

Binnen softwaretechnologie studeer je theorieën, methoden en hulpmiddelen voor efficiënte ontwikkeling van complexe en hoogwaardige software. Het programma benadrukt zowel theoretische als praktische aspecten van softwareontwikkeling. Het bereidt je voor op een carrière als professional in software engineering, specifiek als een specialist in de efficiënte ontwikkeling van complexe softwaresystemen, maar je krijgt ook de kans om een ​​academische carrière na te streven.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Veel van de meest urgente problemen van de samenleving vallen ver van de grenzen van traditioneel disciplinair onderzoek en vereisen innovatieve analysetools. Het program ... [+]

Ben je geïnteresseerd om te begrijpen hoe de maatschappij werkt en haar te helpen ontwikkelen? Wil je dit doen met behulp van rigoureuze methoden gebaseerd op een complexe systeemwetenschappelijke benadering?

Veel van de meest urgente problemen van de samenleving vallen ver van de grenzen van traditioneel disciplinair onderzoek en vereisen innovatieve analysetools. Het programma biedt een breed scala aan methodologische training, samen met de mogelijkheid om zich te specialiseren in specifieke maatschappelijke kwesties en biedt de vaardigheden om onafhankelijk onderzoek uit te voeren.

Om te slagen in het programma is het cruciaal om een ​​sterk enthousiasme te hebben voor data-analyse en om te kunnen leren en verschillende methoden te gebruiken, waarvan de meeste gebaseerd zijn op de computer, zoals statistische analyse, tekstanalyse en sociale simulatie.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

Het programma leidt tot een 2-jarige master in Tourism Studies en biedt een grondige kennis van sociale, culturele, economische en milieuaspecten van het toerisme. Met ee ... [+]

Ben je geïnteresseerd in toerisme en duurzame ontwikkeling? Wilt u uw kennis in toeristische evaluatie en planning verdiepen vanuit het perspectief van duurzaamheid?

Het programma leidt tot een 2-jarige master in Tourism Studies en biedt een grondige kennis van sociale, culturele, economische en milieuaspecten van het toerisme. Met een consistente focus op duurzaamheid biedt het vaardigheden in het analyseren, plannen en evalueren van toeristische en toerismegerelateerde verschijnselen op lokale, wereldwijde en planetaire schaal. Het programma biedt aanzienlijke mogelijkheden voor individuele keuzes en specialisaties, inclusief praktijkgerelateerde projecten binnen het toerisme, evenals de eindthesis. Het biedt ook de reeks vaardigheden die nodig zijn voor het uitvoeren van onafhankelijk onderzoek, weergegeven in de op onderzoek gebaseerde eindthesis.... [-]

Zweden Kalmar
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Linnaeus University

In Peace and Development Work bestudeer je de relatie tussen armoede, conflicten en duurzame ontwikkeling en politieke ruimte voor verandering. ... [+]

In Peace and Development Work bestudeer je de relatie tussen armoede, conflicten en duurzame ontwikkeling en politieke ruimte voor verandering.

Vrede en ontwikkelingswerk is voor studenten die op zoek zijn naar een specialisatie in kwesties die verband houden met vrede, ontwikkeling en internationale ontwikkelingssamenwerking. We richten ons op huidig ​​onderzoek met betrekking tot ontwikkeling, evenals het praktische werk van internationale instellingen, niet-gouvernementele organisaties en sociale bewegingen.

Als een masterstudent, en bij het schrijven van je afstudeerscriptie, heb je de mogelijkheid om samen te werken met een organisatie of om een ​​veldstudie in een ontwikkelingsland uit te voeren. De interdisciplinaire benadering van het programma - waar we ook bespreken hoe ontwikkelingskwesties in de echte politiek kunnen worden opgelost - stelt ons in staat om een ​​nauwe band te onderhouden met mensen die in ons vak werkzaam zijn en van hen te leren. Bovendien hebben de meeste van onze leerkrachten jarenlange ervaring met werken aan vrede en ontwikkeling in ontwikkelingslanden.... [-]

Zweden Teleborg
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands