Lees de Officiële Beschrijving

innovators Innovatieve, hooggeplaatste Linköping Universiteit in Zuidoost-Zweden biedt een breed scala aan Engels-geleerde masterprogramma's. De afgestudeerden van Linköping zijn bijzonder populair bij werkgevers, met een zelfstandige studie die aantoont dat zij een van de eerste in het land zijn om werk te krijgen. Linköping Universiteit, met ruim 28.000 studenten op bachelor-, master- en doctoraal niveau, de stille performer uit het Zweedse hartlanden.

High-ranking jonge uni Linköping University - of LiU, zoals het vaak genoemd wordt - is 26e in de QS ranking van 's werelds beste universiteiten minder dan 50 jaar. Als relatief jonge universiteit is het vrij van de tradities die innovatie en creativiteit belemmeren. Zo was LiU de eerste Zweedse universiteit om interdisciplinair onderwijs en onderzoek te vermengen - technologie, wetenschappen en geesteswetenschappen vermengen. LiU pleit voor deel en samenwerking, in plaats van isolatie en "mijn spullen bij mezelf houden".

Studenten uit het buitenland waarderen de platte hiërarchieën van Linköping University en hands-on benadering. U spreekt uw docenten en professoren aan bij hun voornaam. Labs bij LiU hebben voldoende capaciteit die u vaak zelf werkelijke labwerk kan doen.

Zakelijke successen De bevolking van Zweden is net minder dan tien miljoen - niet veel volgens de wereldnormen. Maar het land slaat zeker boven het gewicht in de bedrijfssector. Succesvolle bedrijven geboren in Zweden zijn IKEA, H & M, Volvo, Scania, SAAB, Ericsson, TetraPak, AtlasCopco, Skype, Spotify en Mojang - de ontwikkelaars van Minecraft.

Het leven in Zweden Dus hoe is het leven in Zweden? Nou, de winters zijn eigenlijk een genot Accommodatie is comfortabel; Met centrale verwarming en isolatie van industriële sterkte blijft u warm terwijl het buiten sneeuwt. Prijzen zijn veel op peil met het Verenigd Koninkrijk en de huurprijzen zijn redelijk. Mensen kunnen een beetje gereserveerd zijn, maar zijn behulpzaam en vriendelijk als je ze praat.

Fietsen en wandelingen Internationale masterstudenten aan de universiteit van Linköping houden van de gemakkelijke levensstijl die in de tweelingsteden Linköping en Norrköping wordt aangeboden. Een fiets is de beste manier om rond te komen, meestal op aparte fietspaden - die zelfs in de winter geploegd worden. Het omliggende gebied is prachtig, met gemakkelijke toegang tot meren, wandelgebieden en wildernis, en de nationale hoofdstad van Stockholm ligt op ongeveer 90 minuten met de trein. Omdat de meeste Zweedse masteropleidingen bij LiU twee jaar lang zijn, heb je veel tijd voor een leven buiten je studie. Dus je verlaat niet met een diploma. Je leert, maar je leeft ook.

Snelle feiten - Linköping University

  • Vier faculteiten: Technologie, Kunst en Wetenschappen, Gezondheidswetenschappen en Educatieve Wetenschappen - Vier campussen: Linköping, Norrköping, Universitair Ziekenhuis Linköping, Carl Malmsten Meubelstudies - Regionale bedrijven zijn onder andere Saab, Ericsson, Siemens, Holmen Paper, BT Industries, Electrolux - International Samenwerking omvat: Fudan University, Ludwig-Maximilians-Universität, Technische Universiteit Nanyang, Stanford University, University of Edinburgh Meer informatie over master's op Linköping University at www.liu.se/master

Bezoek Linköping University's Facebook-pagina voor master's studies: www.facebook.com/mastersatliu

Zie de Youtube-kanaal van Linköping University voor internationale kijkers: www.youtube.com/playlist?list=PLFDE54D7410A8848C

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Linköping University

Het aanpakken van een aantal van de meest uitdagende problemen in de wereld van vandaag, dit nieuwe programma betreft etniciteit en migratie naar de wereldwijde economisc ... [+]

Het aanpakken van een aantal van de meest uitdagende problemen in de wereld van vandaag, dit nieuwe programma betreft etniciteit en migratie naar de wereldwijde economische en culturele veranderingen, en systemen van overheersing en verzetsbewegingen. Je leert om de oorzaken van migratie, alsook de gevolgen daarvan te analyseren voor de opkomende formaties van ras, geslacht, arbeid, burgerschap, gezondheidszorg, welzijn en cultuur.

Het masterprogramma heeft betrekking op etniciteit en migratie naar de wereldwijde economische en culturele veranderingen, en naar systemen van overheersing en verzetbewegingen. Het programma is interdisciplinair, de integratie van de geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen, en bezield door een verbintenis tot kritische, innovatieve en nuttige aanpak van vraagstukken en problemen binnen het brede terrein van etnische en migratie studies.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Linköping University

Het programma Communication Systems biedt een uitgebreid curriculum in de communicatie systemen, met de nadruk op de fundamentele principes van systems engineering en het ... [+]

Het programma Communication Systems biedt een uitgebreid curriculum in de communicatie systemen, met de nadruk op de fundamentele principes van systems engineering en het ontwerp van digitale en draadloze communicatiesystemen.

Het programma heeft een stevige theoretische basis in de communicatie systems engineering. Onderwerpen zijn onder meer communicatie theorie, codering, modulatie, signaalverwerking, en het ontwerp en de optimalisatie van de communicatie-systemen en netwerken.

Dit programma is zeer concurrerend, en studenten moeten geavanceerde vaardigheden in wiskunde en een sterk gevoel van toewijding.

programma beschrijving

Het programma Communication Systems biedt een uitgebreid curriculum in de communicatie systemen, met de nadruk op de fundamentele principes van systems engineering en het ontwerp van digitale en draadloze communicatiesystemen.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

Informatica is een van de meest dynamische en uitgestrekte gebieden van de wetenschap. ... [+]

Informatica is een van de meest dynamische en uitgestrekte gebieden van de wetenschap.

[-]
Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

De complexiteit van uiteenlopende kwesties als klimaatverandering, energieopslag, een remedie tegen kanker en antibioticaresistentie vereist een brede chemische kennis. D ... [+]

De complexiteit van uiteenlopende kwesties als klimaatverandering, energieopslag, een remedie tegen kanker en antibioticaresistentie vereist een brede chemische kennis. Dit programma heeft een sterke experimentele focus en bereidt je voor op een carrière die werkt met alles van materialen tot farmaceutische producten.

ToelatingseisenBachelor's degree met een major op het gebied van chemie of chemische biologie. Het bachelordiploma (gelijk aan een Zweeds Kandidatexamen) moet van een internationaal erkende universiteit zijn.Engels overeenkomend met het niveau van het Engels in het Zweeds hoger secundair onderwijs (Engels 6 / B). Dit wordt normaal gesproken bevestigd door middel van een internationaal erkende test.... [-]
Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

Het programma van de Mechanical Engineering master zich bezighoudt met het product-cyclus van de ontwikkeling van een technisch perspectief, omvat alles van idee tot het ... [+]

Het programma van de Mechanical Engineering master zich bezighoudt met het product-cyclus van de ontwikkeling van een technisch perspectief, omvat alles van idee tot het uiteindelijke product.

Het programma begint met een looptijd van traditionele mechanische engineering, wiskunde en informatica programmering cursussen, die allemaal zijn verplicht. Deze cursussen bereiden studenten voor op verdere studies in een van specialisatie gebieden van het programma.

programma beschrijving

Het programma van de Mechanical Engineering master zich bezighoudt met het product-cyclus van de ontwikkeling van een technisch perspectief, omvat alles van idee tot het uiteindelijke product.

Het programma begint met een looptijd van traditionele mechanische engineering, wiskunde en informatica programmering cursussen, die allemaal zijn verplicht. Deze cursussen bereiden studenten voor op verdere studies in een van specialisatie gebieden van het programma:... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

... [+]

Voor je scriptie wordt van u verwacht om een ​​individueel project dat praktisch design werk en het schrijven van een scriptie bevat ondernemen.

Linköping University is een van Zwedens toonaangevende design research universiteiten, met world-class onderzoek naar ontwerp voor diensten, een state-of-the-art faciliteit voor visuele media onderzoek, en een sterk team gewijd aan design en duurzaamheid.

Syllabus en cursus details

Natuurlijk, zult u ook in aanmerking komen voor een carrière als promovendus in Design.

[-]
Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

De Ecologie en programma Milieu masteropleiding bereidt studenten om te werken met het management van de ecosystemen, de ecologische gemeenschappen en bevolkingsgroepen, ... [+]

De Ecologie en programma Milieu masteropleiding bereidt studenten om te werken met het management van de ecosystemen, de ecologische gemeenschappen en bevolkingsgroepen, op basis van een grondige kennis van ecologische concepten en theorieën.

Het programma heeft een kritisch wetenschappelijke benadering van de ecologie en de toepassingen ervan in de samenleving. Studenten krijgen training in praktische gebieden zoals: experiment ontwerp, data-interpretatie, ecologische veldwerk en theoretische modellen, zowel in een klaslokaal en door veldwerk.

programma beschrijving

De Ecologie en programma Milieu masteropleiding bereidt studenten om te werken met het management van de ecosystemen, de ecologische gemeenschappen en bevolkingsgroepen, op basis van een grondige kennis van ecologische concepten en theorieën.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

Dit programma richt zich op het ontwerp van geïntegreerde schakelingen en System-on-Chip in geavanceerde halfgeleidertechnologieën. ... [+]

Het programma biedt een competitief onderwijs in digitale, analoge en radiofrequentie (RF) geïntegreerde schakelingen (IC) en System-on-Chip (SoC) ontwerp, gecombineerd met diepgaande kennis in signaalverwerking, applicatie-specifieke processors, embedded systemen ontwerpen , moderne communicatiesystemen en radio transceiver design.

Daarnaast is er een groeiend aantal concepten en technologieën voor een aanzienlijke verbetering van gebieden zoals mobiele en breedband communicatie, gezondheidszorg, automotive technologie, robotica, energiesystemen management, entertainment, consumentenelektronica, de openbare veiligheid en beveiliging, industriële toepassingen, en nog veel meer. ... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

Het programma biedt de kennis in industriële management door middel van een multidisciplinaire aanpak, waardoor u de vaardigheden om veranderingen in de industriële omgev ... [+]

Het programma biedt de kennis in industriële management door middel van een multidisciplinaire aanpak, waardoor u de vaardigheden om veranderingen in de industriële omgeving op een verantwoorde en efficiënte wijze vast te stellen.

Core cursussen in project management en organisatie, management systemen en duurzaamheid, productie planning en controle, en de kwaliteit van het management zal helpen om uw technische vaardigheden in een industriële context beheer. Operations Management of Environmental Innovation Management: Na de eerste termijn, zult u een van de twee profielen te volgen.

Het Operations Management-profiel behandelt bedrijfskundige problemen in de productie- en dienstensector en biedt manieren om effectieve organisaties te creëren en te behouden. Een centrale gedachte is hoe om processen te verbeteren om maximale voordelen voor de consument door middel van een optimaal gebruik van de beschikbare middelen te verschaffen. U krijgt inzicht in de technologische trends te krijgen en te verkennen financiële en technische gevolgen van operationele beslissingen. Kwaliteit is een andere belangrijke module, die de concepten van lean production en de Six Sigma methodiek introduceert. Voor de afsluitende project cursus (12 ECTS), zult u uw kennis toe te passen door het oplossen van real-life productie management problemen.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

Dit programma richt zich op de integratie van IT en telecommunicatie in de transport- en logistieke systemen, met als doel het verhogen van de efficiëntie, veiligheid, mo ... [+]

Dit programma richt zich op de integratie van IT en telecommunicatie in de transport- en logistieke systemen, met als doel het verhogen van de efficiëntie, veiligheid, mobiliteit en klanttevredenheid terwijl het verminderen van milieu-impact.

Door middel van een multi-disciplinaire aanpak, zal je de vaardigheden te verwerven om de veranderingen in de industriële omgeving op een verantwoorde en efficiënte wijze vast te stellen. Het programma biedt de tools die nodig zijn om te begrijpen, te ontwikkelen en te controleren toekomstige transport- en logistieke systemen door het gebruik van optimalisatie, simulatie en geografische informatiesystemen. Je zal het verkeer en de supply-chain modellering, mobiele en draadloze telecommunicatie, veiligheid op de weg en het project management te studeren.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

De Materials Science and Nanotechnology (MSN) masteropleiding is een competitieve onderwijsprogramma dat studenten voorziet van specialistische kennis op het gebied van n ... [+]

De Materials Science and Nanotechnology (MSN) masteropleiding is een competitieve onderwijsprogramma dat studenten voorziet van specialistische kennis op het gebied van nieuwe materialen. De enorme vooruitgang in de moderne technologie en producten in de afgelopen decennia hebben vertrouwd voor een groot deel over de ontwikkelingen in materialen wetenschap en technologie.

Het belang van geavanceerde materialen in de huidige technologie wordt het best geïllustreerd door de sterk gezuiverde halfgeleiderkristallen, die de basis van het elektronische tijdperk zijn. Toekomstige implementaties en toepassingen van materialen in de elektronica en opto omvatten onderwerpen als nano-schaal fysica, moleculaire elektronica en niet-lineaire optica.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

Het bestaat uit de kern en specialisatie cursussen gevolgd door proefschrift werk. ... [+]

Het bestaat uit de kern en specialisatie cursussen gevolgd door proefschrift werk.

[-]
Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

Het programma richt zich op moderne methoden van machine learning en databasebeheer die de kracht van statistieken gebruiken om efficiënte modellen te bouwen, betrouwbare ... [+]

Gegevens zijn de drijvende kracht achter de hedendaagse informatiegebaseerde samenleving. Er is een snel toenemende vraag naar specialisten die de nieuwe schat aan informatie kunnen exploiteren in grote en complexe systemen.

Het programma richt zich op moderne methoden van machine learning en databasebeheer die de kracht van statistieken gebruiken om efficiënte modellen te bouwen, betrouwbare voorspellingen te doen en optimale beslissingen te nemen. Het programma biedt studenten unieke vaardigheden die tot de meest gewaardeerde van de arbeidsmarkt behoren.

De snelle ontwikkeling van informatietechnologieën heeft geleid tot het overweldigen van de samenleving met enorme hoeveelheden informatie gegenereerd door grote of complexe systemen. Toepassingen in IT, telecommunicatie, zaken, robotica, economie, geneeskunde en vele andere gebieden genereren informatievolumes die professionele analisten uitdagen. Modellen en algoritmen van machine learning, datamining, statistische visualisatie, computationele statistieken en andere computerintensieve statistische methoden die in het programma zijn opgenomen, zijn ontworpen om te leren van deze complexe informatievolumes. Deze hulpmiddelen worden vaak gebruikt om de efficiëntie en productiviteit van grote en complexe systemen te vergroten en ze ook slimmer en autonomer te maken. Dit maakt deze instrumenten natuurlijk steeds populairder bij zowel overheidsinstanties als de particuliere sector.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

Echter, de exploitatie van deze natuurlijke rijkdommen heeft veel gevolgen voor het milieu, zoals klimaatverandering, schaarste van hulpbronnen en de ongecontroleerde ve ... [+]

Echter, de exploitatie van deze natuurlijke rijkdommen heeft veel gevolgen voor het milieu, zoals klimaatverandering, schaarste van hulpbronnen en de ongecontroleerde verspreiding van gevaarlijke stoffen. In tijden van mondiale milieuproblemen en zorgen over de beschikbaarheid op lange termijn van de natuurlijke hulpbronnen zoals metalen en mineralen, stimulansen voor het gebruik van materialen en energie in intelligentere en efficiëntere manieren zijn steeds meer bij overheden, bedrijven en andere organisaties.

McKinsey, een van de grootste management consultancy firma's in de wereld, benadrukt de dringende noodzaak van een resource revolutie.

Deze masteropleiding biedt een unieke kennis profiel en is bedoeld om toekomstige ingenieurs die kunnen bijdragen aan een dergelijke maatschappelijke transitie naar een efficiënter gebruik van natuurlijke hulpbronnen te trainen. ... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

De masteropleiding in de Toegepaste ethologie en dierlijke biologie bezig met het gedrag van dieren en de biologie van een toegepaste perspectief, met inbegrip van proble ... [+]

De masteropleiding in de Toegepaste ethologie en dierlijke biologie bezig met het gedrag van dieren en de biologie van een toegepaste perspectief, met inbegrip van problemen in verband met het houden van dieren in gevangenschap. Studenten krijgen een goede praktische kennis van de centrale thema's van het programma, zoals de biologie van stress en zijn rol in het welzijn van dieren, de gevolgen van domesticatie op het gedrag van dieren, de fysiologie van gedrag, en het behoud biologie.

Het programma wordt gegeven in samenwerking met Kolmården Wildlife Park, een van de grootste en meest gerenommeerde dierentuinen in Zweden. Een aantal van het onderwijs sessies worden gehouden in de dierentuin waar studenten krijgen de eerste hand kennis van ervaren zoölogen.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

... [+]

Linköping is de luchtvaart hoofdstad van Zweden en één van de weinige luchtvaart steden in de wereld. Saab luchtvaart, de producent van de zeer succesvolle Gripen gevechtsvliegtuigen, is een belangrijke speler in de regio. De opleiding Luchtvaarttechnologie profiteert van deze, zoals sommige van de leraren hebben voorkeuren voor de industrie.

Gedurende het programma wordt bijzondere aandacht besteed aan een grondige progressie met significante gebruik van de hedendaagse techniek design tools.

Studenten zullen ook worden voorbereid op een loopbaan als onderzoeker.

[-]
Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

Tijdens je eerste jaar krijg je perspectieven op de filosofie van de sociale wetenschappen, primers in de wetenschap van menselijke besluitvorming, en kaders voor het aan ... [+]

Hoe verspreiden ideeën? Hoe worden steden gescheiden? Het programma bereidt u voor om complexe gegevens en geavanceerde computergereedschappen aan te pakken om deze en andere belangrijke sociale vragen aan te pakken.

Statistische en berekeningsmethoden gebruiken om de maatschappij en het menselijk gedrag te begrijpen

De toenemende integratie van technologie in ons leven heeft ongekende volumes gegevens op het dagelijks sociaal gedrag gecreëerd. Troeven van gedetailleerde sociale gegevens in verband met keuzes, affiliaties, voorkeuren en interesses worden nu digitaal gearchiveerd door internetproviders, mediabedrijven, andere particuliere bedrijven en overheden. Nieuwe berekeningsbenaderingen op basis van machine learning, agent-based modellering, natuurlijke taalverwerking en netwerkwetenschappen hebben het mogelijk gemaakt deze gegevens te analyseren op een manier die eerder ondenkbaar was.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

Linköping University

Het programma biedt een aanvullende opleiding op het niveau van de master in de toegepaste ethiek voor studenten die al een bachelor's degree in een van de verschillende ... [+]

Het programma biedt een aanvullende opleiding op het niveau van de master in de toegepaste ethiek voor studenten die al een bachelor's degree in een van de verschillende wetenschapsgebieden, van filosofie tot de gezondheid en technologie, of een professionele graad. Het programma is bedoeld om studenten de kans om hogere studies voort te zetten in de toegepaste ethiek te bieden.

Toegepaste ethiek is een groeiende interdisciplinaire vakgebied dat ethische kwesties op gebieden zoals politiek, geneeskunde, onderzoek, technologie, en verschillende vormen van beroepsethiek bestudeert.

programma beschrijving

Het programma biedt een aanvullende opleiding op het niveau van de master in de toegepaste ethiek voor studenten die al een bachelor's degree in een van de verschillende wetenschapsgebieden, van filosofie tot de gezondheid en technologie, of een professionele graad. Het programma is bedoeld om studenten de kans om hogere studies voort te zetten in de toegepaste ethiek te bieden.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

Het programma richt zich op intersectioneel geslacht, dat wil zeggen gender en het samenspel met andere sociale categorieën en machtsverschillen zoals etniciteit, klasse, ... [+]

Het programma richt zich op intersectioneel geslacht, dat wil zeggen gender en het samenspel met andere sociale categorieën en machtsverschillen zoals etniciteit, klasse, nationaliteit, seksualiteit, leeftijd en (on) vaardigheid.

Het programma wordt aangeboden als een eenjarige optie, 60 studiepunten of een optie voor twee jaar, 120 studiepunten. Dit is een full-time programma dat je de mogelijkheid biedt om te onderzoeken hoe processen van sociale en culturele verandering kunnen worden geïnitieerd of ondersteund door een kritisch inzicht in intersectioneel geslacht te integreren, door meerdere ongelijkheden en processen van discriminatie en door andere soorten transformerend werk tegen te gaan . Je leert hoe je bestaande normen en structuren actief kunt veranderen, ontwikkelen en uitdagen.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
1 - 2 jaar
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Linköping University

Het programma benadert kwesties die verband houden met Europese betrekkingen in de context van een internationale samenleving en wereldwijd bestuur. Het is geschikt voor ... [+]

Het programma benadert kwesties die verband houden met Europese betrekkingen in de context van een internationale samenleving en wereldwijd bestuur. Het is geschikt voor studenten met een sterke interesse in de internationale politiek en mondiale perspectieven, met een speciale focus op Europa en Europa's rol in wereldaangelegenheden.

Studenten zullen worden uitgerust met de vaardigheden die nodig zijn om de uitdagingen van een steeds meer concurrerende en geglobaliseerde arbeidsmarkt het hoofd te bieden. Het programma biedt ook een solide basis voor verdere studies en onderzoek op het algemene gebied van internationale en Europese betrekkingen. Het programma is verdeeld in vier componenten, elk gelijk aan één term:... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

De masteropleiding biedt studenten kennis en inzicht in hoe outdoorstudies het leren kunnen verbeteren en bijdragen aan een betere gezondheid, een duurzame ontwikkeling e ... [+]

De masteropleiding biedt studenten kennis en inzicht in hoe outdoorstudies het leren kunnen verbeteren en bijdragen aan een betere gezondheid, een duurzame ontwikkeling en een actief burgerschap.

Het programma richt zich op ervaringsleren op basis van natuur, cultuur en samenleving. Lesgeven omvat veldgebonden ervaringen buitenshuis en leren in en via natuurlijke en culturele landschappen. De geavanceerde vakken in de onderwijskunde zullen leraren en andere opvoeders helpen om leerprocessen te begrijpen en hoe de samenleving, de natuur en het culturele landschap kunnen worden gebruikt als middelen voor leren en begrijpen. Het programma richt zich op ervaringsleren op basis van natuur, cultuur en maatschappij, waarbij de natuurlijke en culturele landschappen in de buitenlucht worden gebruikt als middelen voor leren en begrijpen.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

De tweejarige masteropleiding in Business Administration - Strategie en Management in Internationale Organisaties (SMIO) is bedoeld om toekomstige leiders met een goed be ... [+]

De tweejarige masteropleiding in Business Administration - Strategie en Management in Internationale Organisaties (SMIO) is bedoeld om toekomstige leiders met een goed beoordelingsvermogen, die goed uitgebalanceerde beslissingen kunnen nemen opvoeden.

Het programma combineert fundamentele academische kennis (denken en redeneren) en ervaringskennis (vaardigheden) om studenten voor te bereiden om te gaan dan het toepassen van bekende oplossingen voor bekende problemen. Na succesvolle afronding van het programma zullen de studenten een goede analytische vaardigheden en het vermogen om strategisch te denken verworven hebben. De internationale focus van de cursussen en de internationale samenstelling van de SMIO klasse helpen om studenten voor te bereiden om te werken in internationale organisaties.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Linköping University

Child Studies is een interdisciplinair programma masteropleiding die zich richt op de kritische studie van vragen met betrekking tot kinderen en jeugd. Het programma word ... [+]

Het programma kan worden genomen als een eenjarige master's degree (60 studiepunten) of een tweejarige masteropleiding (120 studiepunten). Een kern focus van het programma is hoe de nieuwste onderzoeksresultaten toe te passen met het oog op beoordeling kritisch, te ontwikkelen en beleid en praktijken met betrekking tot kinderen en de jeugd te verbeteren. Het programma voorziet verder in de theoretische en methodologische instrumenten die de studenten voor het ontwerpen, plannen en uitvoeren van onderzoek voor te bereiden in onderwerpen die betrekking hebben op kinderen, jeugd en gezinnen.

Het programma wordt gehost door de internationaal gerenommeerde onderzoeksafdeling in Cchild Sstudies aan de Linköping Universiteit, die sinds 1988 onderzoek heeft gedaan naar kinder- en kindertijdstudies. De docenten van het programma actief zijn onderzoekers, die garandeert dat cutting-edge kennis wordt gepresenteerd in alle cursussen.... [-]

Zweden Linköping
September 2019
Voltijd
1 - 2 
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

Linköping University - where students converge and develop

Life on Campus

Life in Linköping

Master’s studies at Linköping University, Sweden – a lecture