University West

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

West University in Trollhättan, Zweden is een moderne universiteit die onderwijs biedt samen met work-life in een aantrekkelijke en moderne leeromgeving. Wij richten ons op de leerling en leren. Werken geïntegreerde leren als perspectief en methode doordringt het werk aan de universiteit en is ook ons ​​profiel. De campus is gelegen in het centrum van Trollhättan stad, dicht bij de westkust van Zweden. Trollhättan is een klein stadje op slechts 30 minuten met de trein van Göteborg. Het is veilig en schoon en bijna iedereen spreekt Engels. Perfecte omstandigheden voor een internationale studie-omgeving. Onderwijs Wij bieden onderwijs in:

Computer Science and IT Bedrijfskunde en Leiderschap Gezondheid en Gezondheidszorg Onderwijs en Taal media Sociale studies and Engineering

De universiteit biedt programma's op de eerste (bachelor), tweede (Master) en derde (doctoraal) cyclus dacht in het Engels voor internationale studenten. De sfeer is zeer internationaal met veel studenten en docenten van over de hele wereld. Aantrekkelijke en moderne leeromgeving Er zijn meer dan 11.000 studenten aan de Universiteit van West en ongeveer 600 medewerkers. Onze campus is centraal gelegen in Trollhättan en is gebouwd met de behoeften van de studenten in focus. De open oppervlakken maken het eenvoudig voor studenten, docenten en werk-leven naast elkaar bestaan. Onderwijs samenwerken met work-life We hebben programma's waarin we samenwerken en nauw samenwerken met werk-leven, het bedrijfsleven en de samenleving. Door ons profiel - leren op de werkplek, WIL - studenten aan de universiteit te krijgen werkervaring al tijdens de studie. Universiteit West is in opdracht van de overheid om pedagogiek verbonden WIL ontwikkelen. Een voorbeeld van WIL is de zogenaamde co-op waarin studies worden geklemd met periodes van betaald werk. Toegepast onderzoek Het onderzoek wordt uitgevoerd binnen het gebied van technologie, sociale wetenschappen, gezondheid en zorg wetenschappen en geesteswetenschappen. Leren op de werkplek vormt een belangrijk, interdisciplinaire gebied van onderzoek. Er is een sterke verbinding tussen het onderzoek uitgevoerd aan de Universiteit van West en de opleiding van studenten. Het onderzoek met betrekking tot productieprocessen in de industrie is van bijzonder belang. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met een verscheidenheid van bedrijven. Universiteit West is bevoegd te gunnen graden op het doctoraal niveau op het gebied van de productie processen en Werk Integrated Learning. Voor studenten die voor onze masteropleiding aan de universiteit biedt de mogelijkheid van beurzen.

Locaties

Trollhättan

Address
University West
Gustava Melins gata 2

SE-461 86 Trollhättan, Provincie Västra Götaland, Zweden