Lees de Officiële Beschrijving

Kristianstad University werd opgericht in 1977. Vandaag zijn er ongeveer 14.000 studenten op de campus, gelegen op slechts 10 minuten van het centrum van de stad. Op de campus heb je toegang tot inspirerende ontmoetingsplaatsen en een breed scala van diensten binnen een korte loopafstand.

Onze visie is om de beste universiteit in Zweden in het trainen en opleiden van studenten voor hun toekomstige loopbaan zijn. Studenten aan de Universiteit van Kristianstad te verwerven niet alleen de kennis en vaardigheden die in de vraag op de arbeidsmarkt, de meeste zijn, maar ook degenen die de behoeften en eisen van een moderne wetenschappelijke gemeenschap vervullen.

Onze studenten moeten voorzien zijn van een professionele carrière waarin ze van toepassing zijn en hun kennis en vaardigheden te vernieuwen; ze moeten worden voorbereid op verandering en beschikken over goede ondernemersvaardigheden.

Kristianstad University gaat er prat op nauw contact met niet alleen de directe omgeving, maar ook tussen studenten en medewerkers. Focussen op opleiding en onderwijs, heeft het een uitstekende reputatie voor een reeks van programma's en cursussen die de behoeften van de lokale als de nationale arbeidsmarkt te voldoen vastgesteld. Een aantal van onze programma's zijn uniek in Zweden. Onze programma's bestaan ​​uit onderwijs, gezondheid wetenschap en organisatiekunde.

Het is het doel van Kristianstad University om onderzoek dat nauw verbonden is met en ontwikkelt onze programma's en basiscursussen te voeren; het heeft toejuiching zowel nationaal als internationaal bekroond vanwege de hoge kwaliteit.

Bij Kristianstad University, werken allemaal relaties gekenmerkt door openheid en respect en zijn gebaseerd op de sociale, economische en ecologische duurzaamheid.

HKR: s Campus

Aan de University Campus kunt u alles wat u nodig heeft binnen een korte loopafstand. Er is een bibliotheek, een restaurant, een café, de Student Union, gezondheidscentrum en student slaapzalen allemaal op één plek.

In het midden van de campus vindt u een ruime bibliotheek met studeerkamers, computer kamers en open ruimtes waar u kunt lezen of te ontspannen.

HKR in het kort

Kristianstad University, in het zuiden van Zweden, werd opgericht in 1977, maar in deze regio kunnen we onze roots traceren weg terug voor de opleiding leraar (1835), verpleegkundigen (1893) en ingenieurs (1912).

Kristianstad University werd opgericht in 1977 Ongeveer 14.000 studenten Ongeveer 500 werknemers 7 programma's en 100 cursussen voor internationale studenten Een totaal van 45 programma's en 450 cursussen

over Zweden

Zweden is een van de grootste landen in Europa, met een gevarieerd landschap en een gevarieerd klimaat. Van noord naar zuid kunt u uitgestrekte bossen, talrijke meren en een lange kustlijn te vinden. Het landschap als het klimaat verandert veel, van de kou en wilde regio's van het noorden naar het mildere en platter landschap van het zuiden.

over Kristianstad

Gelegen in het noord-oostelijke deel van Skåne, Kristianstad is het belangrijkste centrum van de regio. De stad combineert het moderne en het oude en is gelegen in een gebied van grote natuurlijke schoonheid. Kristianstad is ook bekend om zijn gezellige cafés, restaurants en winkels.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Zweeds

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Kristianstad University Sweden

De eenjarige masteropleiding is om studenten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om ingebedde systemen individueel en in groepen ontwikkelen. Het doel is om stud ... [+]

Een embedded systeem is een computersysteem voor specifieke besturingsfuncties binnen een groter systeem, vaak met real-time computer beperkingen. De embedded systemen zijn te vinden in tal van producten en ze spelen een steeds grotere rol in onze samenleving.

Het programma biedt zowel theoretische als praktische aspecten van de ontwikkeling van embedded systemen. Speciale focus ligt op de integratie van software en hardware componenten. Op basis van de concepten van Signal Processing, Wireless Communications en ubiquitous computing ontwikkel je een gedistribueerd embedded systeem met goede prestaties en beveiliging.

Embedded systemen zijn wijdverspreid in de wereld, in de consumenten-, industriële, commerciële en militaire toepassingen. Microprocessoren zijn hard op weg alomtegenwoordig, en veel van de alledaagse gadgets in uw huis en auto op hen rekenen. Na deze opleiding kunt u werken in sectoren als een embedded systeem ontwikkelaar evenals in het onderzoek.... [-]

Zweden Kristianstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kristianstad University Sweden

Afbraak van watervoorraden en water is een wereldwijd probleem. Gezien het belang van water op sociaal-economie, de gezondheid van de mens en het ecosysteem, is een geïnt ... [+]

WAAROM?

Afbraak van watervoorraden en water is een wereldwijd probleem. Gezien het belang van water op sociaal-economie, de gezondheid van de mens en het ecosysteem, is een geïntegreerde aanpak nodig als duurzame ontwikkeling kan worden bereikt.

Wie?

U kunt een Bachelor afgestudeerde of een beoefenaar met ofwel milieu- of technische achtergrond zijn. Je moet geïnteresseerd zijn in het bevorderen van het water management vaardigheden, evenals het ontwikkelen van uw vermogen om te werken in een multidisciplinaire en internationale omgeving.

Het is belangrijk op te merken dat dit programma niet van plan om een ​​"ecoloog" te maken van een "ingenieur", of een "engineer" uit een "ecoloog". Het zorgt er echter expliciet dat u uw water vaardigheden door het integreren van de belangrijkste kennis die complementair is aan je eigen vakgebied te verdiepen en door de verdieping van uw eigen professionele competenties.... [-]

Zweden Kristianstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Kristianstad University Sweden

Dit eenjarige programma is erop gericht om u de competenties en vaardigheden die nodig zijn voor het werken met internationale business en marketing in een breed scala va ... [+]

Business heeft steeds internationaler karakter geworden in de afgelopen decennia, en de internationale handel is nu goed voor een groot en groeiend deel van de totale commerciële activiteit. Een toenemend aantal bedrijven, kleine, middelgrote en grote, worden nu beïnvloed door de internationale evenementen en concurrentie. Dit is een ontwikkeling die kennis en professionele deskundigheid vereist op het gebied van internationale business en marketing.

Dit eenjarige programma is erop gericht om u de competenties en vaardigheden die nodig zijn voor het werken met internationale business en marketing in een breed scala van multinationale en nationale bedrijven te geven, zowel in Zweden als in het buitenland.... [-]

Zweden Kristianstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

HKR