University of Borås

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Borås heeft ongeveer 11 000 studenten en 730 werknemers. In samenwerking met de publieke en private sector, doen we onderwijs en onderzoek van hoge internationale kwaliteit met grote maatschappelijke relevantie. Wij zijn een moderne universiteit met een centrale campus in het centrum van de stad.

Wij beheren opleidingen in Bibliotheek- en Informatiewetenschappen, Bedrijfs- en Informatica, Mode- en Textielstudies, Gedrags- en Onderwijswetenschappen, Ingenieurswetenschappen en Gezondheidswetenschappen. Verschillende van onze opleidingen zijn hier alleen te vinden en dit trekt studenten uit heel Zweden aan.

De University of Borås heeft de voorhoede van verschillende spannende onderzoeksprojecten. De twee belangrijkste zijn "Resource Recovery" van afval en "Smart Textiles", die beide voortbouwen op regionale succesfactoren en nauwe samenwerking met regionale bedrijven en onderzoeksorganisaties. Hoe zit het met het maken van ethanol uit gebruikte jeans of stoffen die van kleur kunnen veranderen met thermochrome inkten, kledingstukken die de spierfrequentie meten en gebreide stents.

De University of Borås is lid van de European University Association (EUA) . EUA vertegenwoordigt en ondersteunt instellingen voor hoger onderwijs in 46 landen en biedt hen een uniek forum om samen te werken en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in het hoger onderwijs en onderzoeksbeleid.

Doelen en visies

Het concept van de University of Borås is een innovatieve leerschool voor leren, die, in samenwerking met het bedrijfsleven en de publieke sector, onderwijs en onderzoek van hoge internationale kwaliteit met maatschappelijke relevantie uitvoert. Op basis van een richting die zich richt op gekwalificeerde beroepen en zich richtte op de oprichting van de universiteit in 1977, heeft de University of Borås het doel geformuleerd om de eerste leerstoel van leren te worden. Zo'n universiteit wordt gekenmerkt door systematische samenwerking met de bedrijven en autoriteiten van de omringende samenleving, wat we partnerschap noemen. Onderwijs en onderzoek is geen eenzijdige verbintenis voor de University of Borås maar wordt gepland, uitgevoerd en geëvalueerd in samenwerking met onze partners. De competentiebehoeften van de beroepen, hun ontwikkeling en problemen staan ​​centraal.

Een belangrijk onderdeel van het idee van een universiteit van beroepen is de ontwikkeling van nieuwe vormen van onderzoek. De University of Borås wil educatieve programma's maken met de graad van meester in beroepen en arts van beroepen in het Zweedse systeem van onderzoek. We zien de realisatie van de universiteit van beroepen niet alleen als een kwestie van een overheidsbesluit, maar vooral als een geleidelijke kwaliteits- en profileringproces. Een belangrijke halte op dat pad is de vestiging van een nieuw gebied van beroepen, een zevende afdeling, op de leerstoel. De universiteit werkt hard aan het opzetten van educatieve programma's gericht op risico-, veiligheids- en veiligheidsaspecten. In januari 2019 begint een academische politieopleiding aan de University of Borås .

Locaties

Borås

University of Borås

Address
University of Borås
Allégatan 1

SE-501 90 Borås, Provincie Västra Götaland, Zweden
Telefoonnr.
+46-33-435 40 00

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden