Lees de Officiële Beschrijving

Dit is de Dalarna University

Bij de Dalarna University we op veel verschillende manieren samen met externe partijen en de samenleving. Ons doel is om u - onze studenten - de middelen te geven om een verschil in de wereld te maken.

Organisatie en management

Dalarna University is een door de overheid gefinancierd instituut voor hoger onderwijs dat werkt volgens de Zweedse Hogeronderwijswet en de Verordening Hoger Onderwijs.

Onderwijs voor iedereen

We willen een omgeving promoten die is gebaseerd op de gelijkwaardigheid van het individu. Iedereen heeft toegang tot hoger onderwijs ongeacht externe factoren. Een facilitator hiervan is het feit dat we onze virtuele campus hebben ontwikkeld om flexibele onderzoeken mogelijk te maken, waar je ook woont en wanneer je kunt studeren. Wij bieden open-learning forums en omgevingen die op internet zijn gebaseerd, waarbij veel van onze bronnen 24 uur per dag toegankelijk zijn. Met behulp van digitale technologie hebben we duurzame, wereldwijde ontmoetingsplekken gecreëerd die ruimte bieden voor persoonlijke ontwikkeling en educatieve mogelijkheden.

Onderwijs voor inzetbaarheid

We bieden programma's en cursussen aan die een duidelijk verband houden met onderzoek en werkgeversbehoeften op zowel lokaal als internationaal niveau; dit feit alleen al zorgt ervoor dat je goed uitgerust bent voor het professionele leven na je afstuderen met de vaardigheden en kennis die je een duidelijke en sterke kandidaat in sollicitaties zullen maken.

We bieden een aantal programma's op verschillende gebieden: voor degenen die in het Zweeds lesgeven, zie onze Zweedse programma's. We bieden ook een aantal die in het Engels worden aangeboden: deze kunt u vinden in onze Engelse programma's. Tijdens je studie krijg je de kans om het professionele leven te ervaren via stages en uitwisselingen: bekijk het programma dat je interesseert voor meer informatie.

Een verschil maken door onderzoek

De nauwe samenwerking die we hebben met het bedrijfsleven en de industrie, inclusief de publieke sector, betekent dat ons onderzoek actueel en relevant is. Toegepast onderzoek zorgt ervoor dat hoge kwaliteit wordt gehandhaafd. Onze onderzoeksprofielen hebben betrekking op onderzoekers van een aantal afdelingen evenals onderzoekers van andere instellingen voor hoger onderwijs, zowel in Zweden als in andere landen.

Samenwerking met externe organisaties

Onze programma's, cursussen en onderzoek hebben een duidelijke en directe band met regionale organisaties en bedrijven. Een van onze belangrijkste missies is zorgen voor de ontwikkeling van kennis en vaardigheden die vereist zijn in Dalarna, zodat wij op onze beurt kunnen blijven bijdragen aan de wereldwijde ontwikkeling.

Wij zijn medespelers in de relatie die universitaire studenten en medewerkers hebben in hun samenwerking met externe organisaties. Dit leidt tot een grotere onafhankelijkheid en het vermogen van onze studenten om de komende jaren een actieve verantwoordelijkheid te nemen voor het professionele leven en de maatschappij.

Levenslang leren en professionele ontwikkeling

De wens om te leren en nieuwe perspectieven te krijgen en het vermogen om onze vooroordelen uit te dagen zijn factoren die ons zowel aantrekkelijker als productiever maken als individuen en collega's. Professionele ontwikkeling is de sleutel tot succes. Daarom bieden wij u de mogelijkheid toegang te krijgen tot onderwijs in opdracht van de Dalarna University op al onze wetenschapsgebieden. We werken niet alleen samen met regionale bedrijven en industrie; in plaats daarvan zijn we actief betrokken bij het ontwerpen van cursussen om ervoor te zorgen dat aan de professionele ontwikkelingsbehoeften binnen de gemeenschap wordt voldaan.

Dalarna University in wereldwijd partnerschap

Met een wereldwijd perspectief en met wereldwijde verantwoordelijkheid in het achterhoofd, bieden we onze studenten de mogelijkheid deel te nemen aan uitwisselingen met andere instellingen voor hoger onderwijs in een aantal landen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Dalarna University

Verbeter uw kennis van de complexe geglobaliseerde economie door middel van studies in een internationale klasomgeving. Maak kennis met moderne zakelijke thema's, zoals m ... [+]

Bedrijfstheorie, moderne realiteiten

Je gaat kerncursussen volgen over hoe CSR en Knowledge Management relevant zijn voor marketing, human resources en accounting voordat je je specialiseert in een van deze drie studiegebieden. De sluitsteen van je studieperiode van 10 maanden zal een afstudeerproject zijn waarin je onderzoekt hoe een specifiek real-world onderzoeksprobleem zich verhoudt tot een van de aandachtsgebieden van het programma.

Moet je solliciteren?

Voortbouwend op je eerdere academische studies op het gebied van Business (of gerelateerd veld), geeft dit masterprogramma, dat in het Engels wordt onderwezen, je kennis, kritisch denken en communicatieve vaardigheden en intercultureel begrip dat werkgevers van vandaag zoeken. Tegen de tijd dat je afstudeert, heb je de vaardigheden ontwikkeld die nodig zijn om je carrière als Human Resources Specialist, Marketing Manager of Accountant te lanceren of te upgraden.... [-]

Zweden Borlänge
September 2019
Engels
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Dalarna University

De enorme hoeveelheid gegevens die elke dag wordt geproduceerd, herdefinieert onze wereld: volgens IBM is 90 procent van alle huidige gegevens alleen al in de afgelopen t ... [+]

Over

De enorme hoeveelheid gegevens die elke dag wordt geproduceerd, herdefinieert onze wereld: volgens IBM is 90 procent van alle huidige gegevens alleen al in de afgelopen twee jaar gemaakt. Het verzamelen en evalueren van deze gegevens kan gedrag, bedrijfsmodellen, markten en elke denkbare organisatiestructuur veranderen. Het Business Intelligence-programma aan de Dalarna University van Dalarna University bereidt u voor om centraal te staan in deze transformatie die werkt binnen particuliere bedrijven, overheidsorganisaties en onderzoeksinstellingen.

Ons programma biedt u zowel hands-on training in het verzamelen en interpreteren van gegevens als brede kennis en een goed begrip van hoe data-analyse wordt gebruikt voor besluitvorming binnen organisaties. Je zult een unieke multidisciplinaire vaardigheden verwerven die je voorbereiden op banen van vandaag en de toekomst.... [-]

Zweden Borlänge
September 2019
Engels
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Dalarna University

Gebruik de kracht van data-analyse om de praktische problemen van bedrijven en organisaties over de hele wereld op te lossen. ... [+]

Over

De enorme hoeveelheid gegevens die elke dag wordt geproduceerd, herdefinieert onze wereld: volgens IBM is 90 procent van alle huidige gegevens alleen al in de afgelopen twee jaar gemaakt. Het verzamelen en evalueren van deze gegevens kan gedrag, bedrijfsmodellen, markten en elke denkbare organisatiestructuur veranderen. Het Data Science-programma aan de Dalarna University van Dalarna University bereidt je voor om een centrale rol te spelen in deze transformatie die werkt binnen private bedrijven, publieke organisaties en onderzoeksinstellingen.

Ons programma biedt u zowel hands-on training in het verzamelen en interpreteren van gegevens als brede kennis en een goed begrip van hoe data-analyse wordt gebruikt voor besluitvorming binnen organisaties. Je zult een unieke multidisciplinaire vaardigheden verwerven die je voorbereiden op banen zowel in de huidige als in de toekomst.... [-]

Zweden Borlänge
September 2019
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Dalarna University

Deze masteropleiding in de economie is ontworpen om u te voorzien van de analytische hulpmiddelen die u nodig heeft voor werkzaamheden op het gebied van economie. Het spe ... [+]

Over

Deze masteropleiding in de economie is ontworpen om u te voorzien van de analytische hulpmiddelen die u nodig heeft voor werkzaamheden op het gebied van economie. Het specifieke doel van het programma is dat u hulpmiddelen voor economische analyse verkrijgt en deze toepast in beleidsvorming in de publieke en private sector. Je ontwikkelt geavanceerde vaardigheden in termen van een gedegen kennis van de economische theorie - in het bijzonder micro-economische theorie en kwantitatieve methoden - voor het begrijpen en analyseren van economische problemen. Deze vaardigheden zijn essentieel voor een praktiserend econoom in veel toegepaste gebieden.

Degelijke training in onderzoek wordt benadrukt door de vereiste van scriptiewerk. Bij het schrijven van het proefschrift, demonstreer en oefen je je vermogen om economische theorie en methoden te integreren in een context die door de onderzoeksvraag naar voren is gebracht.... [-]

Zweden Borlänge
September 2019
Engels
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Dalarna University

Verbetering van de energie- en milieuprestaties van gebouwen en de bijbehorende infrastructuur. Help de samenleving zijn weg te vinden naar een duurzamere toekomst door m ... [+]

Over

Ons masterprogramma, dat is ontwikkeld op basis van ons uitgebreide onderzoek op het gebied van bouw- en energietechnologie, biedt u de vaardigheden die nodig zijn om de CO2-voetafdruk van gebouwen te helpen verlagen en tegelijk voor comfortabele leefomstandigheden voor de inzittenden te zorgen. Het zal u introduceren aan innovatieve ontwerpconcepten en nieuwe benaderingen, die u allebei voorbereiden om de huidige en toekomstige uitdagingen aan te gaan die worden gepresenteerd door duurzaam bouwen en wonen.

Verbindingen met de industrie

Onze partners in onderzoek en industrie bieden u praktische problemen, hands-on ervaring en goede mogelijkheden voor werk bij het afstuderen. De bouwsector is bijzonder sterk in Dalarna en veel lokale bedrijven en organisaties onderhouden uitstekend contact met de universiteit.... [-]

Zweden Borlänge
September 2019
Engels
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Dalarna University

Ontwikkelen van de volgende generatie materiaalingenieurs door theorie toe te passen in de praktijk. ... [+]

Over

In de loop der jaren heeft Zweden een internationale reputatie opgebouwd door zijn hoogwaardige staalproductie en geavanceerde productietechnologie die het directe resultaat is van grote strategische investeringen in onderwijs en onderzoek. De provincie Dalarna is een sterke uitvalsbasis voor de staalindustrie en de thuisbasis van de Dalarna University .

Uitgebreide en toepasselijke kennis

Door het volgen van dit masterprogramma in Materials Engineering en Productontwikkeling, verkrijgt u grondige kennis van materiaaltechnologie en het productontwikkelingsproces, beide sleutel tot een succesvolle carrière in de maakindustrie.

De nadruk ligt op gedetailleerd begrip van het verband tussen productontwikkeling, productie, microstructuur, eigenschappen en prestaties van verschillende producten. Je verwerft de competentie en vaardigheden die nodig zijn om een innovatieve technische probleemoplosser te worden met kennis van materiaaltechnologie en productontwikkeling.... [-]

Zweden Borlänge
September 2019
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Dalarna University

Ontdek de kansen en uitdagingen die gepaard gaan met het ontwikkelen van toeristische bestemmingen op een duurzame manier. ... [+]

Over

Plaatsbezoeken aan regionale toeristische bestemmingen in combinatie met onderzoek aan de Dalarna University van Dalarna University doel kennis te verschaffen over hoe duurzame bestemmingsontwikkeling in Zweden en de wereld wordt geïmplementeerd. Door interactie met leeftijdsgenoten en personeel uit zo'n 15 landen wordt zowel uw professionele netwerk als uw begrip van verschillende culturele behoeften en waarden uitgebreid. Je leert over het beoordelen van wereldwijde veranderingen in de toeristenindustrie en interpreteert deze veranderingen in een lokale situatie. Je krijgt de mogelijkheid om kritisch te kijken naar de gevolgen van verschillende strategieën voor de ontwikkeling van duurzame toeristische bestemmingen. Deze vaardigheden en deze kennis helpen je om deel te nemen aan onze vele afgestudeerden die nu internationaal werken als marketing- en projectassistenten, servicecentrumadviseurs en evenementmanagers.... [-]

Zweden Borlänge
September 2019
Engels
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Dalarna University

Verzeker uw toekomst op het wereldwijde gebied van hernieuwbare energie door Europa's eerste masterprogramma in Solar Energy Engineering te volgen, dat wordt gegeven aan ... [+]

Over

De European Solar Engineering School (ESES) van de Dalarna University van Dalarna University biedt u een gespecialiseerde onderwijservaring die uw professionele kansen in de duurzame-energiesector zal verbreden. Twee decennia lang zijn studenten uit meer dan 40 landen naar een klein stadje in Midden-Zweden gekomen om kennis en vaardigheden op te doen die worden gewenst door de zonne-energiesector. Voorbeelden van behandelde onderwerpen zijn het ontwerp van fotovoltaïsche zonne-energie, thermische zonne- en hybride systemen, energieopslag, projectbeheer van zonne-energie en financiering van zonne-energie.

Wanneer je dit programma volgt, krijg je les van experts uit de industrie en onderzoekers uit 10 verschillende landen, terwijl je lid wordt van de internationale ESES-community, die bestaat uit je klasgenoten en onze alumni.... [-]

Zweden Borlänge
September 2019
Engels
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Dalarna University

Verzeker uw toekomst op het wereldwijde gebied van hernieuwbare energie door Europa's eerste masterprogramma in zonne-energietechniek te nemen aan de Europese school voor ... [+]

Over

De European Solar Engineering School (ESES) van de Dalarna University van Dalarna University biedt u een gespecialiseerde onderwijservaring die uw professionele kansen in de duurzame-energiesector zal verbreden. Bijna twintig jaar later zijn studenten uit meer dan 40 landen naar een klein stadje in Midden-Zweden gekomen om kennis en vaardigheden op te doen die worden gewenst door de zonne-energiesector. Voorbeelden van onderwerpen die aan de orde komen zijn het ontwerp van fotovoltaïsche zonne-energie, thermische zonne- en hybride systemen, energieopslag, projectbeheer van zonne-energie, en de economie en financiering van zonne-energie.

Wanneer je dit programma volgt, krijg je les van experts uit de industrie en onderzoekers uit 10 verschillende landen, terwijl je lid wordt van de internationale ESES-community, die bestaat uit je klasgenoten en onze alumni.... [-]

Zweden Borlänge
September 2019
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Dalarna University: A great place for International Students

Dalarna University: Business Intelligence Master’s Program

Dalarna University: Tourism Programs

Dalarna University: Solar Energy Technology Master’s Program

An introduction to Dalarna University

Dalarna University
Address
Dalarna University
791 88 Falun, Dalarnas län, Zweden
Website
Telefoonnr.
+46 23 77 80 00