Sungkyunkwan University, SKK Graduate School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het MBA-programma van SKK GSB is opgericht om de beste No1 te worden. in Azië en een zeer aantrekkelijk alternatief voor eersteklas MBA-programma's in de VS We zijn al de beste in Korea en de 42e ter wereld.

119300_SKK-GSB-main-site-image2.jpg

Het doel van onze MBA-programma's is om u een sterke basis te bieden voor het opbouwen van een succesvolle en duurzame zakelijke carrière. In essentie willen we toekomstige bedrijfsleiders vormen die winstgevende organisaties kunnen creëren en beheren.

Er zijn verschillende factoren die ons programma onderscheiden van anderen in Korea en Azië:

  • Een innovatief curriculum biedt een interactieve en participatieve leeromgeving.
  • Een nadruk op leiderschapsontwikkeling die de 'soft skills' omvat die nodig zijn in de hedendaagse zakenwereld.
  • Alle lessen worden in het Engels gegeven en alle opdrachten worden in het Engels afgenomen, waardoor de Engels- en schrijfvaardigheid van de studenten aanzienlijk zal verbeteren.
  • Een uitstekende faculteit zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in het bedrijfsleven.
  • Een globaal perspectief is een integraal onderdeel van alle cursussen en studenten hebben de mogelijkheid om een semester in het buitenland door te brengen in een van de top MBA-programma's in de VS.
  • Dual degree-programma's bieden twee MBA-graden.
  • De nadruk ligt op loopbaanontwikkeling en loopbaanplaatsing, evenals actieve deelname aan alumni.
    Naast het semester in het buitenland wordt er een multiculturele ervaring aangeboden omdat de helft van onze faculteit en een derde van onze studenten buitenlandse zijn

Als u uw zakelijke vaardigheden, leiderschapspotentieel en loopbaanvooruitzichten wilt verbeteren, moet u de SKK GSB MBA-programma's serieus overwegen. Als u geïnteresseerd bent in deze mogelijkheid, neem dan rechtstreeks contact met ons op. We nodigen u ook uit om met ons te bezoeken.

119303_seong-gyungwan.jpg

Locaties

Seoul

Address
SKK Graduate School of Business,
Sungkyunkwan Street 25-2, Jongro-gu

110-745 Seoul, Seoul, Zuid-Korea

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: