Lees de Officiële Beschrijving

Levendige, multiculturele en dynamische, de Universiteit van Johannesburg (UJ) deelt het tempo en de energie van de kosmopolitische Johannesburg, de stad waarvan hij de naam draagt. Trots Zuid-Afrikaan, de universiteit leeft tot zijn Afrikaanse roots, en goed voorbereid op zijn rol bij het actualiseren van het potentieel dat het hoger onderwijs in petto heeft voor de ontwikkeling van het continent.

Het fenomenale succes verhaal van de universiteit is er een die critici heeft verrast en won meer dan sceptici. Als een instelling die prat gaat op zijn toegankelijke excellence, na slechts 11 jaar UJ zich heeft gevestigd als een instelling van de wereldwijde uitmuntendheid en wereldklasse gestalte.

In de eerste vijf jaar van het bestaan, UJ verdubbelde haar geaccrediteerde onderzoeksoutput en verhoogde het aantal vooraanstaande Zuid-Afrikaanse Research Stoelen van geen tot zeven. Deze opmerkelijke prestatie werd bereikt ruim voor de voor 2015 vastgestelde doelstelling. De 2010 onderzoek uitkomst was het gevolg van UJ verlangen, tijdens de eerste periode, tot UJ te vestigen als een grondig onderzoek gerichte universiteit.

UJ is de eerste en enige Afrikaanse universiteit toegelaten tot de zeer gerespecteerde consortium van 28 onderzoeksintensieve universiteiten in de wereld, Universitas 21 - een belangrijke bevestiging van de groeiende internationale statuur van UJ.

UJ beschikt wereldklasse, internationaal erkende academische programma's op basis van curricula geïnformeerd door cutting-edge ontwikkelingen in zowel undergraduate en postgraduate onderwijs. Programma UJ's, binnen haar negen faculteiten, zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op de wereld van het werk en voor wereldburgerschap. De universiteit heeft vier campussen, namelijk de Auckland Park Bunting Road Campus; de Auckland Park Kingsway Campus; de Doornfontein Campus; en het Soweto Campus.

Op basis van de keuzes van UJ's Orange Carpet eerstejaars studenten - die met een APS score gelijk aan en groter dan 40 punten - het vlaggenschip programma's zijn onder andere: Accounting; Elektrische en elektronische / mechanische / civiele / Mijnbouw; LLB / BA Recht / BCom wet; Wiskunde / Toegepaste Wiskunde; IT / Computer Sciences; Menselijke Fysiologie; Optometrie; Financiën; Psychologie; en de lerarenopleiding.

Om UJ's onderwijs, onderzoek en innovatie doelen te realiseren, UJ heeft, de afgelopen acht jaar, investeerde meer dan R2 miljard in de upgrading en uitbreiding van het leven en leren faciliteiten op al haar campussen en in het creëren van een veilige en veilige, wereldklasse leer- en onderzoeksomgeving voor zowel medewerkers als studenten.

UJ introduceerde ook handheld apparaten (een tablet of laptop) in het eerste jaar klaslokalen in 2014, in een poging om deze jonge geesten te verbinden met de wereld van e-kennis die ze groeien in en om hun vermogen om bij te dragen en te concurreren transformeren.

UJ's afgestudeerde slagingspercentage staat nu op 83,4% en de totale jaarlijkse afgestudeerde output is meer dan 11.400 studenten. Het eerste jaar Experience Programme van de Universiteit (FYE), een initiatief aanbieden van academische vaardigheden wapening met een accent op studenten mentoring medestudenten, is een van de steunprogramma's die helpen de school naar de universiteit overgang te vergemakkelijken. Bijna 1.300 studenten docenten, geselecteerd uit derdejaars niveau en hoger, fungeren als een interface tussen studenten en docenten. UJ introduceerde ook academische adviseurs in University woningen en goedgekeurd off-campus accommodatie faciliteiten. Onder UJ's Academic Excellence Programme, worden 250 studieadviseurs serveren 2.000 eerstejaars studenten in 25 woningen.

Opvallend ook is dat UJ, met meer dan 49.500 studenten; 2300 internationale studenten; 6.700 promovendi en gerenommeerde wetenschappelijk personeel, is een instelling met een bewonderenswaardige afstuderen tarief. UJ is de thuisbasis van 133 nominale onderzoekers, van wie er zes A-label, en heeft zeven National Research Foundation Stoelen. Daarnaast produceert het grootste aantal zwarte accountants van alle geaccrediteerde residentiële universiteiten in het land.

Terwijl UJ streeft mondiaal excelleren en gestalte, de Universiteit overweegt zijn nationaal reageren op een manier die alleen UJ kan. In dit verband, onder de Zuid-Afrikaanse zes vooraanstaande universiteiten, alleen UJ biedt met succes toegang tot bijna 2.000 eerstejaars studenten die afkomstig zijn uit de armste gemeenschappen, hen, waar nodig, met top-up NSFAS financiering, studietoelagen en twee gezonde maaltijden per dag .

In de komende tien jaar, heeft UJ ingesteld zes strategische doelen, te weten:

Global Excellence in onderzoek en innovatie.
Global Excellence in Teaching and Learning.
Een internationaal profiel Fit for Global Excellence en Stature.
Een uitstekende Student Experience.
Active Global Reputation Management, en
Een instelling en People Fit for Global Excellence en Stature.

Visie

Een internationale universiteit van keuze, verankerd in Afrika, dynamisch vormgeven van de toekomst.

Missie

Inspirerende haar gemeenschap om te transformeren en te dienen de mensheid door middel van innovatie en de gezamenlijke streven naar kennis.

waarden

VERBEELDING GESPREK REGENERATIE ethische grondslag

Vormgeven van de toekomst

denken onafhankelijk
Het ontwikkelen van een kosmopolitische identiteit
Exposeren ambitie en gedrevenheid
De goedkeuring van ondernemende aanpak

Samen leren van onze diversiteit

gezamenlijk het maken van verstandige beslissingen

Engaging zinvol met elkaar
Display wederzijds respect
toonaangevende consultatively

Het ontwikkelen van duurzaam door middel van creatieve bijdrage

Introspecting voor vernieuwing

Innoveren voor het algemeen welzijn
Het maken van positieve verandering
Profiteren van kansen over het hoofd gezien

Treasuring academische vrijheid

Op zoek naar evenwicht in het streven naar kennis

Uitdagingen met moed en het verdienen van vertrouwen
Verantwoordelijk handelen door eerlijk, consistent en transparant
Deelnemen aan en het helpen van de gemeenschap (Ubuntu) *
  • Ubuntu is het vermogen om mededogen, rechtvaardigheid, wederkerigheid, waardigheid, harmonie en de mensheid uit te drukken in het belang van het bouwen, onderhouden en versterken van de gemeenschap. Ubuntu spreekt tot onze onderlinge verbondenheid, onze gemeenschappelijke menselijkheid en de verantwoordelijkheid om elk die voortvloeit uit onze verbinding.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Johannesburg

Het primaire doel van de Master in de chemie is om studenten met gespecialiseerde voortgezet onderwijs en opleiding, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifie ... [+]

MTech Chemistry

Het primaire doel van de MTech Chemistry is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals innovatie, besluitvorming, strategisch onder de knie denken en organisatorische vaardigheden.

A-proefschrift gebaseerd MTech Chemistry bestaat uit een uitgebreide studie van een gespecialiseerd gebied op het gebied van specialisatie, gemeld op en in de vorm van een proefschrift aan het eind van het programma. De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de masteropleiding van Toerisme en Hospitality Management is om het vermogen van de student op de vraag, binnen een mondiale context met een focus op de indu ... [+]

Het doel van de masteropleiding van Toerisme en Hospitality Management is om het vermogen van de student op de vraag, binnen een mondiale context met een focus op de industrie specifieke sectoren te analyseren en interpreteren van toerisme en hospitality management vraagstukken te ontwikkelen. Dit doel wordt bereikt door de levering van een op onderzoek gebaseerde proefschrift aan de Master niveau waar de student het bewijs van het wetenschappelijk onderzoek en de mogelijkheid om na te denken in het kader van toerisme en hospitality management zal laten zien.

Het programma helpt ook bij de verdere professionele ontwikkeling van managers en leiders in het toerisme en hospitality management.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Curriculum Beleidsevaluatie (M5CPEQ) ... [+]

Curriculum Beleidsevaluatie (M5CPEQ)

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten moeten de intellectuele en professionele vaardigheden die hen in de gelegenheid om het bewijs van onafhankelijke en origineel wetenschappelijk werk te laten zie ... [+]

Studenten moeten de intellectuele en professionele vaardigheden die hen in de gelegenheid om het bewijs van onafhankelijke en origineel wetenschappelijk werk te laten zien ontwikkelen. Deze kwalificatie zal verder reikt de student de gelegenheid de bevoegdheid bij de toepassing van bijbehorende onderzoeksmethodologie en het onderzoeksproces en de bevindingen weer te geven.

Toelatingseisen

De student die in het bezit is van een BCom Honours kwalificatie op NQF niveau 7 of 8 van toepassing zijn. De decaan van de Faculteit Bedrijfskunde kan een student toelating tot de Master diploma weigeren, indien van mening thet academische achtergrond van de student in onvoldoende.

Duur van programma , Maximaal 1 jaar minimaal 2 jaar: Full-time , Maximaal 2 jaar minimaal 3 jaar: Part-time Contactgegevens ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

In MCom in Business Management (CW) de student moet intellectuele competenties en praktische vaardigheden in de mastering, analyse, interpretatie en toepassing van de fun ... [+]

MCom in Business Management

De student moet intellectuele competenties en praktische vaardigheden in de mastering, analyse, interpretatie en toepassing van de fundamentele en geavanceerde management principes te ontwikkelen in de verschillende functionele eenheden van de bedrijfsorganisatie, en in staat zijn te reflecteren op hun bestuurlijke beslissingen en toepassingen en om het effect te beoordelen daarvan in de holistische context van het management als een praktijk.

Toelatingseisen

Een potentiële student moet in het bezit zijn van een BCom Hons kwalificatie of een gelijkwaardige vierjarige opleiding met Honours status (exclusief BTech) met een minimum niveau van competentie op NQF niveau 8. De kandidaten die niet over een diploma in Management bezitten zijn gericht op een overbruggingskrediet jaar eerder op het programma MCom (Business Management) wordt geaccepteerd. Het overbruggen jaar bestaat uit vier modules: Economie, Business Management, Accounting en Corporate Law. Studenten die niet het overbruggen jaar voltooit behouden de verkregen tot dat moment credits. Een potentiële student moet een gemiddelde van 60% voor de Honours Degree verkregen hebben. Individuele vakgebieden kan hebben verschillende eisen. Een potentiële student moet ten minste 2 jaar ervaring in de sector hebben. Studenten moeten voldoende Engels taalvaardigheid hebben door het passeren van een geletterdheid te testen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten moeten de intellectuele en professionele vaardigheden die hen in de gelegenheid om het bewijs van onafhankelijke en origineel wetenschappelijk werk te laten zie ... [+]

Studenten moeten de intellectuele en professionele vaardigheden die hen in de gelegenheid om het bewijs van onafhankelijke en origineel wetenschappelijk werk te laten zien ontwikkelen. Deze kwalificatie zal verder reikt de student de gelegenheid de bevoegdheid bij de toepassing van bijbehorende onderzoeksmethodologie weer te geven, de juiste schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen, maar ook na te denken over het onderzoeksproces en bevindingen.

Toelatingseisen

Een geschikte Honours Degree in het bredere gebied van Human Resource Management, Industrial Psychology, Human Resource Development of Arbeidsverhoudingen. Studenten moeten eerder zich hebben onderscheiden als managers of human resource managers met veel werkervaring in organisaties (minimaal 3-5 jaar). Studenten moeten een computer kunnen omgaan en hebben toegang tot internet met een Honours module in Research Methodology (NQF niveau 8 of 9) en een gemiddelde van ten minste 65% voor het Honours Degree. Studentnummer beperkingen vereisen een selectie die bestaat uit een volledige dag assessment center en psychometrische assessments.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het zet de student in staat om te registreren als een Industrial Psycholoog (met de Zuid-Afrikaanse Professional Board of Psychology) om te werken aan een gevorderd nivea ... [+]

Het doel van de opleiding is om de toegepaste bevoegdheid van de student te ontwikkelen op een gevorderd niveau in het beheersen van de analyse, de interpretatie en het begrip van de industriële psychologische principes en methodes. Het zet de student in staat om te registreren als een Industrial Psycholoog (met de Zuid-Afrikaanse Professional Board of Psychology) om te werken aan een gevorderd niveau op het gebied van Human Resource Management en Industrial Psychology.

Toelatingseisen

Een honourskwalificatie in de industriële psychologie op NQF niveau 7 of 8 met een minimum van 65% gemiddeld.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de opleiding is om de toegepaste bevoegdheid van de student op een vergevorderd (executive) niveau in de mastering, analyseren, interpreteren en inzicht in d ... [+]

Het doel van de opleiding is om de toegepaste bevoegdheid van de student op een vergevorderd (executive) niveau in de mastering, analyseren, interpreteren en inzicht in de prestaties, verandering en organisatorische principes en methodes ontwikkeling. De kwalificatie plaatst de student in staat om te registreren als Personnel Practitioner met de Zuid-Afrikaanse Raad van Personnel Practice. Het stelt ook de student om te werken als een human resource manager of organisatorische ontwikkeling specialist op een gevorderd niveau in organisaties. De kwalificatie zal verder studenten in staat stelt om te werken als adviseurs in de eigen bedrijven als consulting business ventures.

Toelatingseisen ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Dit programma is op onderzoek gebaseerde zonder cursussen. Studenten en hun studie leiders beslissen over een onderwerp van onderzoek, waarna de student volgt een afgespr ... [+]

Dit programma is op onderzoek gebaseerde zonder cursussen. Studenten en hun studie leiders beslissen over een onderwerp van onderzoek, waarna de student volgt een afgesproken onderzoeksprogramma tot de voltooiing van het proefschrift. De onderzoeken kunnen zowel kwantitatief of kwalitatief van aard of een combinatie van beide. Studenten worden ook ondersteund door de universiteit statistische ondersteunende diensten in het ontwerp vragenlijst en interpretatie van de gegevens.

Studenten die de MCom Degree moet een BCom (Honours) op het gebied van onderzoek hebben, terwijl de studenten op de MPhil kan afkomstig zijn van andere disciplines, op voorwaarde dat zij de vereiste wetenschappelijke basis voor het vakgebied.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Dit programma is op onderzoek gebaseerde zonder cursussen. Studenten en hun studie leiders beslissen over een onderwerp van onderzoek, waarna de student volgt een afgespr ... [+]

Dit programma is op onderzoek gebaseerde zonder cursussen. Studenten en hun studie leiders beslissen over een onderwerp van onderzoek, waarna de student volgt een afgesproken onderzoeksprogramma tot de voltooiing van het proefschrift. De onderzoeken kunnen zowel kwantitatief of kwalitatief van aard of een combinatie van beide. Studenten worden ook ondersteund door de universiteit statistische ondersteunende diensten in het ontwerp vragenlijst en interpretatie van de gegevens. Studenten die de MCom Degree moet een BCom (Honours) op het gebied van onderzoek hebben, terwijl de studenten op de MPhil kan afkomstig zijn van andere disciplines, op voorwaarde dat zij de vereiste wetenschappelijke basis voor het vakgebied.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

De student moet toegepaste gespecialiseerde competenties in de mastering, interpretatie, begrip, analyse en toepassing van de beginselen van auditing op het gebied van auditing te ontwikkelen.

Kandidaten kunnen ook worden verplicht om hun onderzoeksvoorstellen met succes te verdedigen tegen speciale discussiesessies. [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

Een selectie proces zal worden gevolgd.

Contact details: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

Afronding van de inschrijving voor het programma (en / of voortgezet registratie) is onderworpen aan aanvragers die voldoen aan departementale-specifieke eisen.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Voorbereidende studie en een toelatingsexamen kan nodig zijn door het ministerie van Economie en Econometrie. ... [+]

Voorbereidende studie en een toelatingsexamen kan nodig zijn door het ministerie van Economie en Econometrie.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is voor de student toegepaste competentie ontwikkelen in de mastering, interpretatie, nadenken over en de toepassing van de beginselen in h ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is voor de student toegepaste competentie ontwikkelen in de mastering, interpretatie, nadenken over en de toepassing van de beginselen in het bredere gebied van financiën. Door middel van de minderjarige proefschrift, een gekwalificeerde student toont bewijs van wetenschappelijk onderzoek, toepassing van wetenschappelijke onderzoeksmethoden en het vermogen om daarop te reflecteren in de holistische context van financiën.

Toelatingseisen: Een potentiële student moet een financieel georiënteerde Bachelor of Commerce Honours kwalificatie op New NQF niveau 8 / Old NQF niveau 7 bezitten met ten minste een van beide Financieel Management en / of Investment Management op het derde niveau jaar. Als alternatief zou een student een andere vierjarige opleiding cum laude status New NQF niveau 8 / Old NQF niveau 7 bezitten en financieel beheer en / of investment management financieel orientedexperience die relevant en voldoende door de afdeling wordt beschouwd als zijn gerelateerd. ... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de kwalificatie is om de toegepaste competentie van de student op een gevorderd niveau te ontwikkelen in het beheersen, analyseren, interpreteren en begrijpe ... [+]

Het doel van de kwalificatie is om de toegepaste competentie van de student op een gevorderd niveau te ontwikkelen in het beheersen, analyseren, interpreteren en begrijpen van economische principes en methoden. Dit programma bereidt studenten voor om na te denken over hun eigen economische toepassingen om het effect daarvan in de holistische context van Economie als sociale wetenschap te beoordelen. Een in aanmerking komende student moet blijk geven van onafhankelijk en origineel werk.

Toelatingsvoorwaarden: een potentiële student moet een graad in Economie of Econometrie bezitten op NQF niveau 8 (nieuw) / NQF niveau 7 (oud) met een gemiddeld cijfer van 65%. Als alternatief een andere vierjarige kwalificatie met een honours status op NQF niveau 8 (nieuw) / NQF niveau 7 (oud) met een gemiddelde score verkregen bepaald door de afdeling en gerelateerde Micro- en Macro-economie en toegepaste econometrie ervaring die als relevant en voldoende wordt beschouwd door het departement Economie en Econometrie. Aanwezigheid van een verplichte oriëntatiecursus kan door het Ministerie van Economische en Econometrie worden vereist.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

Kandidaten kunnen ook worden verplicht om hun onderzoeksvoorstellen met succes te verdedigen tegen speciale discussiesessies. [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Afronding van de inschrijving voor het programma (en / of voortgezet registratie) is onderworpen aan aanvragers die voldoen aan departementale-specifieke eisen. ... [+]

Afronding van de inschrijving voor het programma (en / of voortgezet registratie) is onderworpen aan aanvragers die voldoen aan departementale-specifieke eisen.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is dat de student toegepaste competentie ontwikkelt in het beheersen, interpreteren, reflecteren op en toepassen van principes in het brede ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is dat de student toegepaste competentie ontwikkelt in het beheersen, interpreteren, reflecteren op en toepassen van principes in het bredere veld van financiën. Door middel van het proefschrift van de master, toont een kwalificerende student bewijs van wetenschappelijk onderzoek, toepassing van wetenschappelijke onderzoeksmethodologieën en een vermogen om daarop te reflecteren in de holistische context van financiën.

Toelatingsvoorwaarden: een potentiële student moet in het bezit zijn van een financieel georiënteerde kwalificatie van de Bachelor of Commerce Honour of een equivalent op nieuw NQF niveau 8 / NQF niveau 7, met ten minste financieel beheer en / of beleggingsbeheer op het niveau van het derde jaar. Als alternatief moet een student een andere vierjarige kwalificatie bezitten met een honours status op New NQF niveau 8 / Old NQF level 7 en hebben een financieel georiënteerde ervaring gerelateerd die geacht wordt van toepassing te zijn door de afdeling Finance en Investment Management. De afronding van de registratie voor het programma (en / of doorlopende registratie) is afhankelijk van aanvragers die voldoen aan de afdelingsspecifieke vereisten. Dergelijke eisen omvatten meestal voorbereidend werk voorafgaand aan een onderzoeksvoorstel dat is goedgekeurd door de afdeling. Mogelijke voorbeelden van voorbereidend werk zijn voorlezen, literatuuronderzoek, conceptontwikkeling en succesvolle afronding van korte cursussen gericht op vaardigheden en / of kennisontwikkeling. Kandidaten kunnen ook worden verplicht om hun onderzoeksvoorstellen met succes te verdedigen tijdens speciale discussiesessies. Het onderzoeksvoorstel moet voor dit doel worden voorgelegd aan een panel dat door de Afdeling Financiën en Investment Management wordt bijeengeroepen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student moet de intellectuele en professionele vaardigheden te ontwikkelen om het bewijs van de mogelijkheid om zelfstandig te produceren wetenschappelijk werk op een ... [+]

De student moet de intellectuele en professionele vaardigheden te ontwikkelen om het bewijs van de mogelijkheid om zelfstandig te produceren wetenschappelijk werk op een aanvaardbaar niveau te bieden. Dit zullen de competentie nodig in de toepassing van verwante onderzoeksmethodologie, de mogelijkheid om uit te voeren en te voltooien een goedgekeurd onderzoek, de mondelinge en schriftelijke bevoegd is om de resultaten en bevindingen te presenteren, en de academische en persoonlijke volwassenheid om kritisch na te denken over alle aspecten van de studie.

Toelatingseisen

Een Honours kwalificatie in Industriële Psychologie op NQF niveau 7 of 8 met een minimum van 65% van het gemiddelde. Statistische methoden of analytische technieken moeten zijn opgenomen in undergraduate curricula. Potentiële studenten moeten een module in onderzoeksmethodologie hebben doorgegeven aan Honours NQF niveau 8. Verwante ervaring die door het Ministerie van Industriële Psychologie en People Management relevant en toereikend wordt beschouwd zal ook worden beoordeeld. Studentnummer beperkingen vereisen een selectieproces.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student moet de toegepaste gespecialiseerde deskundigheid ontwikkelen in de mastering, interpretatie, inzicht, analyse en toepassing van grondslagen in het gebied van ... [+]

De student moet de toegepaste gespecialiseerde deskundigheid ontwikkelen in de mastering, interpretatie, inzicht, analyse en toepassing van grondslagen in het gebied van de jaarrekeningen van financiële aard. Door middel van een beperkte omvang proefschrift, moet een gekwalificeerde student het bewijs van onafhankelijke en originele wetenschappelijke werk te laten zien.

Toelatingseisen: Een potentiële student moet een honours kwalificatie of een postgraduate diploma in Accounting of Financial Management gerelateerde graad op New NQF niveau 8 / Old NQF niveau 7 bezitten. U kunt ook een andere vierjarige opleiding op New NQF niveau 8 / Old NQF niveau 7 en aanverwante boekhoudkundige ervaring, die relevant en toereikend door het ministerie van Accountancy wordt beschouwd. Voorbereidende studie en een toelatingsexamen kan worden vereist door de Vakgroep Accountancy. Een selectie zal worden gevolgd. ... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

Mogelijke voorbeelden van voorbereidende werkzaamheden zijn pre-reading, literatuur reviews, conceptontwikkeling en succesvolle afronding van korte cursussen die gericht zijn op vaardigheden en / of kennisontwikkeling. [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het programma is om de toegepaste bevoegdheid van de student te ontwikkelen op een vergevorderd (executive) niveau in de mastering, analyse, interpretatie en ... [+]

Het doel van het programma is om de toegepaste bevoegdheid van de student te ontwikkelen op een vergevorderd (executive) niveau in de mastering, analyse, interpretatie en begrip van IT Management principes en methodes. Door middel van een masterproef, zal de student het bewijs van het wetenschappelijk onderzoek en de mogelijkheid om daarop reflecteren in de holistische context van IT Management tonen. Het programma zal helpen bij de verdere professionele ontwikkeling van ervaring en senior managers en leiders zullen worden verbeterd voor zowel Zuid-Afrikaanse afgevaardigden en, in toenemende mate, het bevorderen van de ontwikkeling van de IT Management vaardigheden voor studenten en uitvoerende deelnemers binnen zowel lokale als internationale context.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Professional MCom (Local Economic Development) heeft tot een gevorderd niveau van kennis, vaardigheden te ontwikkelen en toegepast competentie op het gebi ... [+]

Het doel van de Professional MCom (Local Economic Development) heeft tot een gevorderd niveau van kennis, vaardigheden te ontwikkelen en toegepast competentie op het gebied van lokale economische ontwikkeling (LED).

Studenten wiens vorige graden geen rekening gehouden met lokale economische ontwikkeling (LED) moet een brugfunctie module af in de vorm van een kort leerprogramma (SLP), getiteld "Inleiding tot de LED".

Contact details: Prof Lorraine Greyling / 011 559 2057 / lgreyling@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student moet de toegepaste competenties en praktische vaardigheden in de overname te ontwikkelen, interpretatie nadenken over en de toepassing van de beginselen van ma ... [+]

De student moet de toegepaste competenties en praktische vaardigheden in de overname te ontwikkelen, interpretatie nadenken over en de toepassing van de beginselen van marketing management. De student moet een gerichte bevoegdheden krijgen, afhankelijk van het onderwerp van het proefschrift. De student moet het bewijs van onafhankelijke en originele wetenschappelijke werk te laten zien. Studenten zullen ook de bevoegdheid te geven bij de toepassing van relevante onderzoeksmethoden en de goede schriftelijke mededeling van het onderzoeksproces en bevindingen. De student moet in staat zijn om te reflecteren op zijn / haar onderzoek beslissingen en toepassingen, en het effect ervan in de holistische context van marketing management te beoordelen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

Toelatingseisen:

Een potentiële student moet in het bezit zijn van een Quantitative Finance georiënteerde Bachelor of Commerce Honours kwalificatie op New NQF niveau 8 / Old NQF niveau 7; of Als alternatief zou een student een andere kwalificatie op New NQF niveau bezitten 8 / Old NQF niveau 7 en hebben gerelateerde kwantitatieve finance-georiënteerde ervaring die door het ministerie van Financiën en Investment Management van toepassing wordt geacht; Final toelatingseisen zal van tijd tot tijd door de afdeling worden ingesteld. [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student moet toegepaste gespecialiseerde competenties in mastering, interpretatie, begrip, analyse en toepassing van fiscale beginselen op het gebied van de belastinge ... [+]

De student moet toegepaste gespecialiseerde competenties in mastering, interpretatie, begrip, analyse en toepassing van fiscale beginselen op het gebied van de belastingen ontwikkelen. Een in aanmerking komend student moet het bewijs van onafhankelijke en originele wetenschappelijke werk door de masterproef tonen.

Toelatingseisen: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een Accounting en Financieel Management georiënteerde Bachelors van Koophandel Honours kwalificatie op New NQF niveau 8 / Old NQF niveau 7, die door het ministerie van Accountancy van toepassing wordt geacht. Afronding van de inschrijving voor het programma (en / of voortgezet registratie) is onderworpen aan aanvragers die voldoen aan departementale-specifieke eisen. Deze eisen zijn doorgaans voorzien van voorbereidende werkzaamheden in de aanloop naar een voorstel van onderzoek dat is goedgekeurd door de afdeling. Mogelijke voorbeelden van voorbereidende werkzaamheden zijn pre-reading, literatuur reviews, conceptontwikkeling en succesvolle afronding van korte cursussen die gericht zijn op vaardigheden en / of kennisontwikkeling. Kandidaten kunnen ook worden verplicht om hun onderzoeksvoorstellen met succes te verdedigen tegen speciale discussiesessies.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student moet de toegepaste competenties en praktische vaardigheden in de overname, interpretatie, begrip en de toepassing van strategische en algemene beginselen te on ... [+]

De student moet de toegepaste competenties en praktische vaardigheden in de overname, interpretatie, begrip en de toepassing van strategische en algemene beginselen te ontwikkelen. De kwalificatie ontwikkelt het onderzoek en de conceptuele vaardigheden van de student in het strategisch en algemeen management veld. Een in aanmerking komend student moet het bewijs van het wetenschappelijk onderzoek en de mogelijkheid om daarover verslag uit te laten zien. De student moet in staat zijn om zijn / haar onderzoek beslissingen en applicaties weer te geven, en het effect ervan in de holistische context van strategisch en algemeen management te beoordelen.

Toelatingseisen

Een student die in het bezit is van een BCom Honours diploma in Strategic Management op NQF niveau 8 van toepassing kunnen zijn voor toelating tot deze kwalificatie. De decaan van de Faculteit Bedrijfskunde kan een student toelating tot de Master diploma weigeren indien van mening dat de academische achtergrond van de student is onvoldoende voor de voorgestelde studies.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de opleiding is om een ​​ingenieur met geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen bij de toepassing van de fundamentele ingenieurswetenschappen en / ontwerp en ... [+]

MEng in Electrical and Electronic Engineering (Onderzoek - based)

Het doel van de opleiding is om een ​​ingenieur met geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen bij de toepassing van de fundamentele ingenieurswetenschappen en / ontwerp en de synthese, en de daarmee samenhangende principes om specifieke problemen van de samenleving als geheel. Een van de belangrijkste doelstellingen van dit proces is om een ​​geavanceerd vermogen ontwikkelen om fundamenteel technologisch onderzoek uit te voeren in afhankelijke. Het bevordert ook een aanpak van levenslang leren.

kwalificatie resultaten

Eindniveau uitkomsten: De gekwalificeerde student in staat zal zijn om:

Identificeren, te beoordelen, te formuleren, te interpreteren, te analyseren en technologisch onderzoek / ontwikkeling problemen op te lossen creatief en innovatief door het toepassen van relevante fundamentele kennis van dwz Wiskunde, Basic Science and Engineering Sciences in het gekozen gebied van onderzoek. Plan en het beheer van technische onderzoeken, waaruit blijkt fundamentele kennis, begrip en inzicht in de principes, methoden en concepten die maatschappelijk verantwoord (voor de lokale en andere gemeenschappen) onderzoek / ontwikkeling in het gekozen gebied van onderzoek praktijk vormen. Effectief werken, alleen of met anderen, als lid van een team, groep, organisatie en de gemeenschap of in multi-disciplinaire omgevingen in het gekozen gebied van onderzoek. Organiseren en beheren van hem / haarzelf en zijn / haar werkzaamheden op verantwoorde wijze, effectief, professioneel en ethisch aansprakelijkheid aanvaarden binnen zijn / haar grenzen van de bevoegdheid, en de uitoefening van het oordeel op basis van kennis en expertise, die betrekking hebben op het gebied van onderzoek. Plan... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de opleiding is om een ​​ingenieur met geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen bij de toepassing van de fundamentele engineering management wetenschappen en ... [+]

MEng in Engineering Management (Wordt gegeven)

Het doel van de opleiding is om een ​​ingenieur met geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen bij de toepassing van de fundamentele engineering management wetenschappen en / ontwerp en de synthese en aanverwante principes met specifieke systemen voor het beheer problemen van de maatschappij in het algemeen. Een van de belangrijkste doelstellingen in dit proces is een geavanceerde mogelijkheid om fundamentele systems engineering en het beheer zelfstandig onderzoek uit te voeren te ontwikkelen. Het bevordert ook een aanpak van levenslang leren.

kwalificatie resultaten

Eindniveau uitkomsten: De gekwalificeerde student in staat zal zijn om:... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het programma is om een ​​ingenieur met geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen bij de toepassing van fundamentele structurele ingenieurswetenschappen, ontw ... [+]

Het doel van het programma is om een ​​ingenieur met geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen bij de toepassing van fundamentele structurele ingenieurswetenschappen, ontwerp en de synthese van specifieke structurele problemen techniek in de samenleving als geheel. Een van de belangrijkste doelstellingen is een geavanceerde mogelijkheid om fundamentele structurele techniek zelfstandig onderzoek te doen ontwikkelen en, daarmee, een leven lang leren te bevorderen.

kwalificatie resultaten

Eindniveau uitkomsten: De gekwalificeerde student in staat zal zijn om:

Identificeren, te beoordelen, te formuleren, te interpreteren, analyseren en bouwtechniek onderzoek en ontwikkeling problemen creatief en innovatief op te lossen door het toepassen van relevante fundamentele kennis van bijvoorbeeld wiskunde, fundamentele wetenschap en technische wetenschappen in het gekozen gebied van onderzoek. Plan en beheren van bouwtechnische onderzoeksprojecten aantonen onderliggende fundamentele kennis, begrip en inzicht in de principes, methoden en concepten die maatschappelijk verantwoord (voor de lokale en andere gemeenschappen) technologisch onderzoek / ontwikkeling in het gekozen gebied van onderzoek praktijk vormen. Werken effectief alleen of met anderen, als lid van een team, groep, organisatie, en de gemeenschap of in multidisciplinaire omgevingen in het gekozen gebied van onderzoek Organiseren en beheren van hem / haarzelf en zijn / haar werkzaamheden op verantwoorde wijze, effectief, professioneel en ethisch en verantwoordelijkheid te nemen binnen zijn / haar eigen grenzen van de bevoegdheid en om een ​​oordeel uit te oefenen in verhouding met kennis en expertise, die betrekking hebben op het gebied van onderzoek Plan en het gedrag geldende niveau van onderzoek, onderzoek en / of experimenten door het toepassen van... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die deelnemen aan de masteropleiding vereist zal zijn om te schrijven en presenteren een onderzoek proefschrift. ... [+]

Studenten die deelnemen aan de masteropleiding vereist zal zijn om te schrijven en presenteren een onderzoek proefschrift.

Toelatingseisen

Een Honours Degree in Sport Management.

Contactgegevens

Naam: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MPhil in Energy Studies minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl ... [+]

Het primaire doel van de MPhil in Energy Studies minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals de knie innovatie, besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MPhil in Energy Studies bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Om te ontwikkelen op een gevorderd niveau van de toegepaste bevoegdheid van de student in de analyse, de interpretatie en het begrip van leiderschap binnen een opkomend l ... [+]

Om te ontwikkelen op een gevorderd niveau van de toegepaste bevoegdheid van de student in de analyse, de interpretatie en het begrip van leiderschap binnen een opkomend land context, met een gedifferentieerd focus op specifieke sectoren in deze landen. De kwalificatie zal senior managers en leiders in staat te stellen de kritische leidinggevende vaardigheden die nodig zijn door de specifieke sectoren waarin zij moeten beheren en leiden in de opkomende landen onder de knie.

Toelatingseisen

Een aspirant-student moet in het bezit zijn van een relevante Honours Degree in een van de volgende gebieden: openbaar bestuur, politieke wetenschappen, juridische en constitutionele studies, onderwijs, milieu-studies, engineering, gezondheid en de creatieve / grafische wetenschappen. Een student moet hebben bereikt ten minste 65% van het gemiddelde in al zijn / haar onderwerpen in de Honours Degree of een gelijkwaardige kwalificatie in aanmerking voor toelating. ... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student moet de toegepaste competenties en praktische vaardigheden te ontwikkelen in de overname, interpretatie en reflectie op gerelateerde onderzoeksmethodologie, en ... [+]

De student moet de toegepaste competenties en praktische vaardigheden te ontwikkelen in de overname, interpretatie en reflectie op gerelateerde onderzoeksmethodologie, en een goede schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en bevindingen. Het doel is ook om ervoor te zorgen dat de student in staat is om het geluid reflectie op onderzoeksresultaten. De student moet het bewijs van onafhankelijke en originele wetenschappelijke werk te laten zien.

Toelatingseisen

Een geschikte Honours Degree in het bredere gebied van Human Resource Management, Industrial Psychology, Human Resource Development of Arbeidsverhoudingen met een gemiddelde van ten minste 65% voor het Honours Degree. Een Honours module in Research Methodology (NQF niveau 7) .Student aantal beperkingen vereisen een selectie die bestaat uit een volledige dag assessment center en psychometrische assessments.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Master of Philosophy in Industrial Policy is om de intellectuele bekwaamheden, intellectuele onafhankelijkheid en praktische vaardigheden van de studenten ... [+]

Het doel van de Master of Philosophy in Industrial Policy is om de intellectuele bekwaamheden, intellectuele onafhankelijkheid en praktische vaardigheden van de studenten te ontwikkelen bij de verwerving, analyse, interpretatie en toepassing van passend industrieel beleid ter ondersteuning van de structurele transformatie van de economieën van het continent. Het programma bestaat uit kernmodules die een diepgaande dekking bieden van een breed scala aan kwesties met betrekking tot industrieel ontwikkelingsbeleid, strategieën en management in Afrika, en studenten in staat stellen om de praktische toepassing van de verstrekte kennis te testen, deel te nemen aan het analyseren van case studies, veldbezoeken, en bereid individuele technische rapporten voor over de verschillende behandelde thema's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het proefschrift wordt een besloten bijdrage aan de kennis van en inzicht in het onderwerp discipline evenals het gebied van onderzoek vormen. Qualifying studenten zouden ... [+]

Het proefschrift wordt een besloten bijdrage aan de kennis van en inzicht in het onderwerp discipline evenals het gebied van onderzoek vormen. Qualifying studenten zouden ook de bevoegdheid te geven bij de toepassing van verwante onderzoeksmethodologie, en de goede schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en bevindingen. Studenten moeten in staat zijn om na te denken over hun onderzoek beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van de informatie-industrie te beoordelen.

Toelatingseisen

Alle relevante Honours Degree op NQF niveau 7 of 8 met een gemiddelde van 65% voor het Honours Degree. De decaan van de Faculteit Bedrijfskunde kan een student toelating tot de Master diploma weigeren indien van mening dat de academische achtergrond van de student is onvoldoende voor de voorgestelde studies.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Om te ontwikkelen op een gevorderd niveau van de toegepaste competentie van de student in het leveren van professionele leiderschapscoaching interventies. Dit zal gebeure ... [+]

Om te ontwikkelen op een gevorderd niveau van de toegepaste competentie van de student in het leveren van professionele leiderschapscoaching interventies. Dit zal gebeuren door het ontwikkelen van de competenties van de aanbestedende, evaluatie van de behoeften, de bouw van de ontwikkeling van de plannen, het leveren van individuele en team coaching sessies en de evaluatie van de impact van verschillende coaching interventies door middel van een aantal modules. Door middel van een mini proefschrift, zal de student het bewijs van het wetenschappelijk onderzoek en de mogelijkheid om te reflecteren op de holistische context van leiderschap coaching te laten zien. Het programma zal een ontwikkeling ervaring voor psychologen, psychometrists, human resource managers en managers evenals andere postdoctorale studenten in het worden competente en professioneel leiderschap coaches in Zuid-Afrika.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Na succesvolle afronding van alle vereisten voor deze opleiding, zal de student het verwerven van een praktijkgerichte en persoonlijke verrijking Master diploma binnen tw ... [+]

Na succesvolle afronding van alle vereisten voor deze opleiding, zal de student het verwerven van een praktijkgerichte en persoonlijke verrijking Master diploma binnen twee jaar, coachingsvaardigheden en nieuwe carrièremogelijkheden als een persoonlijke en professionele leider, manager of PPL facilitator.

Toelatingseisen

Een geschikte Honours graad of het equivalent daarvan met een gemiddelde van ten minste 65% voor het Honours Degree. Computer geletterdheid en toegang tot het internet, evenals minimaal drie jaar werkervaring. Een module in Research Technology op Honours Degree niveau is essentieel. Het wordt van een student verwacht dat hij een erkende geletterdheid test.

Let op: Studentnummer beperkingen vereisen een selectieproces.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een student hebben verkregen deze kwalificatie zal bevoegd zijn om het onderzoek met minimale begeleiding uit te voeren, en bijdragen aan kennisproductie in de technische ... [+]

MTech in Civiele Techniek (Onderzoek - based)

Een student hebben verkregen deze kwalificatie zal bevoegd zijn om het onderzoek met minimale begeleiding uit te voeren, en bijdragen aan kennisproductie in de technische omgeving met succes.

kwalificatie resultaten

Tonen de mogelijkheid om een ​​probleem vertoont of in de industrie en onderzoeksmethoden toepassing op de behoefte of probleem.

Toelatingseisen en selectiecriteria

A Baccalaureus Technologiae: Engineering: Civil, of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.

Verlening van de mate

De MTech: Engineering: Civil zal op studenten die het proefschrift met succes hebben afgerond worden toegekend.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die een bijdrage zal leveren, door middel van onderzoek, tot het begrijpen van de toepassing en de evaluatie van de bestaande ... [+]

MTech in Mechanical Engineering (Onderzoek - based)

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die een bijdrage zal leveren, door middel van onderzoek, tot het begrijpen van de toepassing en de evaluatie van de bestaande kennis op een gespecialiseerd gebied van de technologie. Ze zullen ook in staat zijn om een ​​hoog niveau van algemene kennis op dit gebied laten zien, variërend van fundamenteel tot geavanceerde theoretische en toegepaste kennis.

Kwalificatie uitkomsten en beoordelingscriteria

Compleet onderzoek met succes in engineering processen, producten of systemen

Toelatingseisen en selectiecriteria

A Baccalaureus Technologiae: Engineering: Mechanical, of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in bevoegde architectonische technologen / beoefenaars die in staat zijn om onafhankelijk onderzoek uit te voeren en z ... [+]

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in bevoegde architectonische technologen / beoefenaars die in staat zijn om onafhankelijk onderzoek uit te voeren en zelfstandig uit te voeren professionele bouwkundige diensten in technologie, ontwerp en beheer in de publieke en / of particuliere (formeel of informeel) sectoren of gespecialiseerde gebieden in de gebouwde omgeving.

Toelatingseisen

A Baccalaureus Technologiae: Architectural Technology met een gemiddeld cijfer van ten minste 65% of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige norm, zoals aanbevolen door een commissie Status en door het faculteitsbestuur goedgekeurd.

Selectiecriteria

De selectie gebeurt op basis van academische verdienste en een vooronderzoek voorstel, zoals goedgekeurd door de departementale commissie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen geïntegreerde technische kennis / vaardigheden en geavanceerde analyse en toe te passen probleemoplosse ... [+]

Deze kwalificatie is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen geïntegreerde technische kennis / vaardigheden en geavanceerde analyse en toe te passen probleemoplossende om bepaalde specialisatie in de bouw management, vastgoed en aanverwante gebieden, door middel van betrokkenheid bij een project voor toegepast onderzoek.

kwalificatie resultaten

Verrichten van onderzoek en ontwikkeling in een gespecialiseerd gebied en zich in de overdracht van technologie op het gebied van de bouw het beheer en vastgoedontwikkeling.

Toelatingseisen en selectiecriteria

A BTech: Construction Management, of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm OR Een Nationaal Hoger Diploma: Gebouw Landmeten of bouwbegeleiding, plus goedgekeurde werkervaring en andere post-diploma studies. Studenten worden geselecteerd op academische verdienste en goedgekeurd vakgebied.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat om geavanceerde onafhankelijk onderzoek uit te voeren in een bepaald gebied van de beeldende kunst, het aanto ... [+]

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat om geavanceerde onafhankelijk onderzoek uit te voeren in een bepaald gebied van de beeldende kunst, het aantonen van complexe analytische en praktische vaardigheden en kennis op het schrijven van een proefschrift te zijn en, indien van toepassing, een tentoonstelling van de originele werk of artefacten geschikt om het onderzoek modus.

Toelatingseisen

A Baccalaureus Technologiae: Fine Art, met een gemiddeld cijfer van ten minste 65% of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige norm, zoals aanbevolen door een commissie Status en door het faculteitsbestuur goedgekeurd.

Selectiecriteria

De selectie gebeurt op basis van academische verdienste en een vooronderzoek voorstel, zoals goedgekeurd door de departementale commissie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MTech Biotechnologie is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van ... [+]

Het primaire doel van de MTech Biotechnologie is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals innovatie, besluitvorming, strategisch onder de knie denken en organisatorische vaardigheden.

A-proefschrift gebaseerd MTech Biotechnologie bestaat uit een uitgebreide studie van een gespecialiseerd gebied op het gebied van specialisatie, gemeld op en in de vorm van een proefschrift aan het eind van het programma. De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is bedoeld voor chemische ingenieurs en technologen werken in-process-industrie. Studenten die dit diploma hebben behaald zal bevoegd zijn om zelfstandi ... [+]

Deze kwalificatie is bedoeld voor chemische ingenieurs en technologen werken in-process-industrie. Studenten die dit diploma hebben behaald zal bevoegd zijn om zelfstandig onderzoek in de chemische technologie uit te voeren, en een belangrijke bijdrage leveren aan de productie van kennis door middel van het verstand, toepassing en evaluatie van bestaande kennis. Het onderzoek probleem, de rechtvaardiging, proces en de resultaten wordt gerapporteerd in een proefschrift, dat in overeenstemming is met de algemeen aanvaarde normen op dat niveau.

kwalificatie resultaten

De kwalificatie student zal de mogelijkheid hebben om te hebben:

Verzamelen en ordenen van informatie in het geselecteerde gebied / gebied van onderzoek. Solliciteer onderzoeksmethoden en -technieken adequaat en correct. Een belangrijke bijdrage leveren door aan te bevelen verbeteringen aan bestaande Chemical Engineering Science and Technology velden. Toelatingseisen en selectiecriteria ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een in aanmerking komend student zal in staat zijn om onafhankelijk onderzoek uit te voeren, met een minimum aan begeleiding, in een gekozen gebied van elektrotechniek, e ... [+]

Een in aanmerking komend student zal in staat zijn om onafhankelijk onderzoek uit te voeren, met een minimum aan begeleiding, in een gekozen gebied van elektrotechniek, en bijdragen aan de kennisproductie op dat gebied.

kwalificatie resultaten Aantonen dat kennis en begrip van het veld / gebied van onderzoek. Solliciteer onderzoeksmethoden en -technieken adequaat en correct. Toelatingseisen en selectiecriteria

A Baccalaureus Technologiae: ingenieurswetenschappen: elektrotechniek, of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.

Verlening van de mate

De MTech: Engineering: Electrical zal op studenten die het proefschrift met succes hebben afgerond worden toegekend.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Op dit niveau zal een gekwalificeerde student competent in het toepassen van gespecialiseerde kennis en onderzoeksmethodologie in een metallurgische omgeving, aldus bij t ... [+]

Op dit niveau zal een gekwalificeerde student competent in het toepassen van gespecialiseerde kennis en onderzoeksmethodologie in een metallurgische omgeving, aldus bij te dragen aan het onderzoek en ontwikkeling behoeften van de metallurgische industrie en de mijnbouw gemeenschap. De gekwalificeerde student in staat zal zijn zich te registreren bij ECSA als Professional Technoloog.

Kwalificatie uitkomsten en beoordelingscriteria

De kwalificatie student moet de mogelijkheid hebben:

Initiëren en uitvoeren van toegepast onderzoek in een reeks van metallurgische activiteiten voltooiing. Functie bij midden om hoger management niveau in een metallurgische omgeving. Toelatingseisen en selectiecriteria ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om onafhankelijk onderzoek uit te voeren in een gespecialiseerd gebied van kleding of mode en bij te dra ... [+]

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om onafhankelijk onderzoek uit te voeren in een gespecialiseerd gebied van kleding of mode en bij te dragen tot kennisproductie in een geselecteerd gebied. Het onderzoek probleem, de rechtvaardiging, proces, en de resultaten worden gerapporteerd in een proefschrift dat voldoet aan de algemeen aanvaarde normen op dit niveau.

Toelatingseisen

A Baccalaureus Technologiae Mode met een gemiddeld cijfer van ten minste 65% of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige norm, zoals aanbevolen door een commissie Status en door het faculteitsbestuur goedgekeurd.

Selectiecriteria

De selectie gebeurt op basis van academische verdienste en een vooronderzoek voorstel, zoals goedgekeurd door de departementale commissie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Op dit niveau, een in aanmerking komende student zal zijn bevoegd is in het toepassen van gespecialiseerde kennis en onderzoeksmethodologie in een metallurgische omgeving ... [+]

Op dit niveau, een in aanmerking komende student zal zijn bevoegd is in het toepassen van gespecialiseerde kennis en onderzoeksmethodologie in een metallurgische omgeving, aldus bij te dragen aan het onderzoek en ontwikkeling behoeften van de metallurgische industrie en mijnbouw gemeenschap. De gekwalificeerde student in staat zal zijn zich te registreren bij ECSA als Professional Technoloog.

kwalificatie resultaten

De kwalificatie student moet de mogelijkheid hebben:

Initiëren en uitvoeren van toegepast onderzoek in een reeks van metallurgische activiteiten voltooiing. Functie bij midden om hoger management niveau in een metallurgische omgeving. Toelatingseisen en selectiecriteria ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat om een ​​belangrijk onderzoek bijdrage en evaluatie van de bestaande kennis op het vakgebied van het interieu ... [+]

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat om een ​​belangrijk onderzoek bijdrage en evaluatie van de bestaande kennis op het vakgebied van het interieur te maken en aan te tonen een hoog niveau van algemene kennis in de gespecialiseerde gebied, variërend van fundamentele concepten tot geavanceerde theoretische of toegepaste kennis .

Toelatingseisen

A Baccalaureus Technologiae: Interior Design, met een gemiddeld cijfer van ten minste 65% of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige norm, zoals aanbevolen door een commissie Status en door het faculteitsbestuur goedgekeurd.

Selectiecriteria

De selectie gebeurt op basis van academische verdienste en een vooronderzoek voorstel, zoals goedgekeurd door de departementale commissie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is bedoeld om afgestudeerden om geïntegreerde acties technieken toe te passen, samen met geavanceerde analyse en het oplossen van problemen, een bepaald ... [+]

Deze kwalificatie is bedoeld om afgestudeerden om geïntegreerde acties technieken toe te passen, samen met geavanceerde analyse en het oplossen van problemen, een bepaalde specialisatie op het gebied van Industrial Engineering / Operations Management, door middel van betrokkenheid bij een toegepast onderzoek project.

Kwalificatie uitkomsten en beoordelingscriteria

Verrichten van onderzoek en ontwikkeling in een gespecialiseerd gebied en zich in de overdracht van technologie op het gebied van Industrial Engineering en Operations Management.

Toelatingseisen en selectiecriteria

A Baccalaureus Technologiae: Industrial Engineering, of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om zelfstandig onderzoek met minimale begeleiding te voeren in een industrieel design-gerelateerde veld, ... [+]

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om zelfstandig onderzoek met minimale begeleiding te voeren in een industrieel design-gerelateerde veld, en bijdragen aan kennisproductie op dat gebied. Het onderzoek probleem, de rechtvaardiging, proces en de resultaten worden gerapporteerd in een proefschrift en andere onderzoeksrapporten die voldoen aan de algemeen aanvaarde normen voor onderzoek op dit niveau.

Toelatingseisen

A Baccalaureus Technologiae: Industrial Design, met een gemiddeld cijfer van ten minste 65% of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige norm, zoals aanbevolen door een commissie Status en door het faculteitsbestuur goedgekeurd.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om geavanceerde onafhankelijk onderzoek uit te voeren in een zeer gespecialiseerd gebied van kleding, en ... [+]

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om geavanceerde onafhankelijk onderzoek uit te voeren in een zeer gespecialiseerd gebied van kleding, en demonstreren van complexe analytische en evaluatieve vaardigheden, om uit te breiden of te herdefiniëren van bestaande kennis die zal bijdragen aan de vooruitgang van de kledingindustrie.

Toelatingseisen

A Baccalaureus Technologiae: Kleding Beheer met een gemiddeld cijfer van ten minste 65% of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige norm, zoals aanbevolen door een commissie Status en door het faculteitsbestuur goedgekeurd.

Selectiecriteria

De selectie gebeurt op basis van academische verdienste en een vooronderzoek voorstel, zoals goedgekeurd door de departementale commissie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen geïntegreerde technische kennis / vaardigheden en geavanceerde analyse en het oplossen van problemen va ... [+]

Deze kwalificatie is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen geïntegreerde technische kennis / vaardigheden en geavanceerde analyse en het oplossen van problemen van toepassing zijn op een bepaalde specialisatie in hoeveelheid landmeten, vastgoedontwikkeling en andere aanverwante gebieden, door middel van betrokkenheid bij een project voor toegepast onderzoek.

Kwalificatie uitkomsten en beoordelingscriteria

Verrichten van onderzoek en ontwikkeling in een gespecialiseerd gebied en zich in de overdracht van technologie op het gebied van kwantiteit landmeten en vastgoedontwikkeling.

Toelatingseisen en selectiecriteria

A BTech: Hoeveelheid Landmeten, of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm OR Een Nationaal Hoger Diploma: Gebouw Landmeten plus goedgekeurde werkervaring en andere post-diploma kwalificaties. Studenten worden geselecteerd op academische verdienste en goedgekeurd vakgebied.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MTech Food Technology is om studenten met gespecialiseerde voortgezet onderwijs en opleiding, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specif ... [+]

Het primaire doel van de MTech Food Technology is om studenten met gespecialiseerde voortgezet onderwijs en opleiding, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component, zodat studenten de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals innovatie, besluitvorming kan kapitein, strategisch denken en organisatorische vaardigheden.

A-proefschrift gebaseerd MTech Food Technology bestaat uit een uitgebreide studie van een gespecialiseerd gebied op het gebied van specialisatie, gemeld op en in de vorm van een proefschrift aan het eind van het programma. De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Om studenten met de vaardigheden om zelfstandig onderzoek door middel van het oplossen van geavanceerde problemen vaardigheden, en de toepassing van kritisch en reflectie ... [+]

Om studenten met de vaardigheden om zelfstandig onderzoek door middel van het oplossen van geavanceerde problemen vaardigheden, en de toepassing van kritisch en reflectief denken op het gebied van milieu en gezondheid te voeren.

Toelatingseisen

BTech Environmental Health. Gemiddeld 65% is vereist BTech het programma.

Contactgegevens

Naam: Mevrouw Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De cursus wil intellectuele en professionele vaardigheden te ontwikkelen, en biedt de student de mogelijkheid om het bewijs van onafhankelijke en originele wetenschappeli ... [+]

De cursus wil intellectuele en professionele vaardigheden te ontwikkelen, en biedt de student de mogelijkheid om het bewijs van onafhankelijke en originele wetenschappelijke werk te laten zien. Deze kwalificatie zal verder reikt de student de gelegenheid de bevoegdheid bij de toepassing van relevante onderzoeksmethodologie weer te geven, en de goede schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen en na te denken over het onderzoeksproces en bevindingen.

Kwalificatie uitkomsten en beoordelingscriteria

Verrichten van onderzoek en ontwikkeling in een gespecialiseerd gebied en zich in de overdracht van technologie op het gebied van kwantiteit landmeten en vastgoedontwikkeling.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

University of Johannesburg

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wa ... [+]

Gedoseer

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middel tot hierdie doel.

Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer.

Die meestersgraad behels ‘n skripsie, onder leiding van een van die dosente in die Departement, oor ‘n tema waarop ooreengekom word. Temas kan uit die taal- of letterkunde gekies word.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Afrikaans
Voltijd
2 jaren
Campus
University of Johannesburg

Een verhandeling over een thema uit audiovisuele communicatie dat het bewijs van kritische zin en onderzoekscapaciteit van de kandidaat geeft is vereist. Een wetenschappe ... [+]

Een verhandeling over een thema uit audiovisuele communicatie dat het bewijs van kritische zin en onderzoekscapaciteit van de kandidaat geeft is vereist. Een wetenschappelijk artikel dat geschikt is voor publicatie is ook vereist.

Toelatingseisen

Een Honours in de mededeling vereist is, met een minimale gemiddelde van 65%. De algemene verordening met betrekking tot de duur van de masteropleiding is ook in dit geval van toepassing is.

De sluitingsdatum voor de aanvragen voor deze opleiding is op 31 oktober van het voorgaande jaar voor het eerste semester en 30 april van hetzelfde jaar voor het tweede semester.

Contactgegevens

Naam: Dr Ylva Rodny-Gumede Tel: 011 559 4112 / E-mail: yrodny-gumede@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Dit gebied omvat een onderzoek proefschrift over een thema uit het Oude Testament (OT) en het Nieuwe Testament (NT) of een combinatie van thema's uit het OT en NT. De mas ... [+]

Dit gebied omvat een onderzoek proefschrift over een thema uit het Oude Testament (OT) en het Nieuwe Testament (NT) of een combinatie van thema's uit het OT en NT. De masteropleiding is van nature een gevorderde studie in een van beide het OT en NT-gebouw aan de kennis binnen de reeds op Honours niveau verkregen velden. Het programma is een proefschrift geschreven over een thema uit het Oude en Nieuwe Testament.

Toelatingseisen

Biblical Studies Honours of een gelijkwaardige kwalificatie is een eerste vereiste, evenals de algemene universitaire toelatingseisen voor de masteropleiding. Grieks of Hebreeuws tot tweedejaars niveau kan, afhankelijk van het gebied van studie en onderzoek nodig zijn.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Dit programma is ontworpen om beheersing van een complexe en gespecialiseerde kennis gebied binnen het vakgebied van Corporate Communication vergemakkelijken. De focus va ... [+]

Dit is een geavanceerde studie programma dat kan worden afgerond, hetzij als cursussen of een onderzoek op basis van opleiding.

Dit programma is ontworpen om beheersing van een complexe en gespecialiseerde kennis gebied binnen het vakgebied van Corporate Communication vergemakkelijken. De focus van deze kwalificatie is op de ontwikkeling van conceptuele kennis en vaardigheden op zeer abstracte niveaus die zeer gespecialiseerde en geavanceerde technische, professionele en onderzoeksvaardigheden in corporate communicatie zal vergemakkelijken.

Toelatingseisen

Een Honours Degree in de mededeling vereist is, met een minimale gemiddelde van 65%. De sluitingsdatum voor de aanvragen voor deze opleiding is op 31 oktober van het voorgaande jaar voor het eerste semester en 30 april van hetzelfde jaar voor het tweede semester.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De (counseling) programma MA leidt tot registratie als Psycholoog bij de Professional Board of Psychology van de Health Professions Council van Zuid-Afrika (HPCSA). Deze ... [+]

De (counseling) programma MA leidt tot registratie als Psycholoog bij de Professional Board of Psychology van de Health Professions Council van Zuid-Afrika (HPCSA). Deze full-time programma omvat het brede spectrum van counseling. Het programma bestaat uit een onderzoek component (voltooiing van een minordissertation), evenals het bijwonen van workshops, contact sessies en praktisch werk.

Na succesvolle afronding van de opleiding, de studenten toe te passen voor een stage in counseling.

Toelatingseisen

Studenten moeten in het bezit zijn van een Honours graad of een vergelijkbare opleiding in de psychologie. Studenten worden toegelaten tot de opleiding nadat ze als geschikte kandidaten door de afdeling door middel van een selectieproces geëvalueerd. Het aantal studenten toegelaten in het programma wordt bepaald door de beschikbaarheid van het personeel, de beschikbaarheid van stages en eisen van de markt. De sluitingsdatum voor applicaties en de data voor de selectie worden jaarlijks vastgesteld door de afdeling. Aanvraagformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij de afdeling.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een student schrijft een proefschrift over een onderwerp in de taalkunde of letterkunde geven bewijs van de mogelijkheid om onderzoek te doen. Dit document zal ongeveer 1 ... [+]

Een student schrijft een proefschrift over een onderwerp in de taalkunde of letterkunde geven bewijs van de mogelijkheid om onderzoek te doen. Dit document zal ongeveer 100 pagina's lang zijn.

Toelatingseisen

Studenten die een BA Honours hebben verkregen met een cijfer van ten minste 60% (maar bij voorkeur hoger) in Noord-Sotho (Sesotho sa Lebowa / Sepedi) of isiZulu kunnen registreren.

Contactgegevens

Naam: Dr IK Mndawe Tel: 011 559 4662 / E-mail: ikmndawe@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma biedt een MA via onderzoek dat leidt tot een proefschrift van ongeveer 120 pagina's. Het proefschrift wordt voorbereid voor het onderzoek onder leiding van ... [+]

Het programma biedt een MA via onderzoek dat leidt tot een proefschrift van ongeveer 120 pagina's. Het proefschrift wordt voorbereid voor het onderzoek onder leiding van een supervisor met expertise in uw keuze van het onderwerp.

Toelatingseisen

Een Honours Degree in Antropologie en een examenjaar teken van ten minste 65% in het specifieke vakgebied.

Contactgegevens

Naam: Prof David Moore Tel: 011 559 2979/2859 / E-mail: dbmoore@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit programma is om een ​​breed scala aan vormen van menselijke communicatie te verkennen vanuit verschillende perspectieven die het lokale en het globale ve ... [+]

MA in Communication Studies (cursussen)

Het doel van dit programma is om een ​​breed scala aan vormen van menselijke communicatie te verkennen vanuit verschillende perspectieven die het lokale en het globale verbinden en zijn geworteld in de Afrikaanse context en ervaringen. Ons curriculum ontwikkelt een innovatieve participatie studies aanpak dat de specifieke communicatieve, culturele en sociale contexten waarin we actief aanpakt. Als een inherent interdisciplinair en flexibel programma, de MA in Communication Studies snijdt een veelheid van velden en gebieden in de geestes- en sociale wetenschappen en biedt een kans om hun complementariteit en de onderlinge verbondenheid te verkennen. ... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Voor de researchg mate leerlingen schrijven een proefschrift van ongeveer 45.000 woorden onder begeleiding, over een onderwerp gekozen in overleg met de afdeling. Het ond ... [+]

MA in Philosophy (Research)

Voor deze opleiding studenten schrijven een proefschrift van ongeveer 45.000 woorden onder begeleiding, over een onderwerp gekozen in overleg met de afdeling. Het onderwerp moet in lijn zijn met de expertise van de beschikbare docenten.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot deze opleiding, moet de student voldoen aan de Department toelatingseisen (in aanvulling op de toelatingseisen van de universiteit) en bewijzen dat hun kennis van onderzoeksmethodologie en de geschiedenis van de filosofie. Een aantal van de eisen zijn [i] ten minste 65% van het gemiddelde van de Honours graad in filosofie en [ii] het indienen van schriftelijke filosofisch werk gedaan voor het Honours Degree. Aanvullende mondelinge examens kunnen worden verlangd.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De cursussen MA in het Grieks is in principe bedoeld voor studenten die graag een kortere proefschrift samen doen met twee onderzochte modules. De MA in het Grieks is bed ... [+]

MA in het Grieks (cursussen)

De cursussen MA in het Grieks is in principe bedoeld voor studenten die graag een kortere proefschrift samen doen met twee onderzochte modules. Een intensieve cursus in de Griekse taal wordt aangeboden voor studenten in te voeren de cursus met een Honours Degree in antieke cultuur. De twee onderzochte modules zou een intensieve studie van de Griekse geschiedenis, religie, literatuur, filosofie, cultuur of kunst en architectuur te dekken. Op de korte verhandeling, hebben de studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op de klassieke Griekse, hellenistische Grieks (Nieuwe Testament en de kerkvaders), Byzantijnse Griekse of Nieuwgrieks.

Toelatingseisen ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student moet de intellectuele en professionele vaardigheden te ontwikkelen om het bewijs van de mogelijkheid om zelfstandig te produceren wetenschappelijk werk op een ... [+]

De student moet de intellectuele en professionele vaardigheden te ontwikkelen om het bewijs van de mogelijkheid om zelfstandig te produceren wetenschappelijk werk op een aanvaardbaar niveau te bieden. Dit zullen de competentie nodig in de toepassing van verwante onderzoeksmethodologie, de mogelijkheid om uit te voeren en te voltooien een goedgekeurd onderzoek, de mondelinge en schriftelijke bevoegd is om de resultaten en bevindingen te presenteren, en de academische en persoonlijke volwassenheid om kritisch na te denken over alle aspecten van de studie.

Toelatingseisen

Een Honours kwalificatie in Industriële Psychologie op NQF niveau 7 of 8 met een minimum van 65% van het gemiddelde. Statistische methoden of analytische technieken moeten zijn opgenomen in undergraduate curricula. Potentiële studenten moeten een module in onderzoeksmethodologie hebben doorgegeven aan Honours NQF niveau 8. Verwante ervaring die door het Ministerie van Industriële Psychologie en People Management relevant en toereikend wordt beschouwd zal ook worden beoordeeld. Studentnummer beperkingen vereisen een selectieproces.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De kandidaat moet met succes de geavanceerde cursus in sociale theorie, de gevorderde cursus in Social Research Methodology, en volledige onderzoek te voltooien en schrij ... [+]

MA in Industrial Sociologie (cursussen)

De kandidaat moet met succes de geavanceerde cursus in sociale theorie, de gevorderde cursus in Social Research Methodology, en volledige onderzoek te voltooien en schrijf een kleine proefschrift over een goedgekeurd, relevant onderwerp. Studenten ook het verwerven van SPSS vaardigheden en competenties.

Toelatingseisen

toegang Student komen in aanmerking voor een student die in het bezit is van een universitair Honours diploma in de sociologie / Industrial Sociologie op NQF niveau 7. Als een student niet voldoet aan de hierboven genoemde vereisten, kan toelating door de decaan van de faculteit worden verleend, op aanbeveling van de voorzitter van de afdeling.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een verhandeling over een thema uit de journalistiek dat het bewijs van de kritische zin en de onderzoekscapaciteit van de kandidaat biedt is vereist. Een wetenschappelij ... [+]

Een verhandeling over een thema uit de journalistiek dat het bewijs van de kritische zin en de onderzoekscapaciteit van de kandidaat biedt is vereist. Een wetenschappelijk artikel dat geschikt is voor publicatie is ook vereist.

Toelatingseisen

Een Honours Degree in de mededeling vereist is, met een minimale gemiddelde van 65%. De sluitingsdatum voor de aanvragen voor deze opleiding is op 31 oktober van het voorgaande jaar voor het eerste semester en 30 april van hetzelfde jaar voor het tweede semester.

Contactgegevens

Naam: Mevrouw Elna Rossouw Tel: 011 559 3434 / E-mail: erossouw@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De (klinische psychologie) programma MA leidt tot registratie als klinisch psycholoog bij de Professional Board of Psychology van de Health Professions Council van Zuid-A ... [+]

De (klinische psychologie) programma MA leidt tot registratie als klinisch psycholoog bij de Professional Board of Psychology van de Health Professions Council van Zuid-Afrika (HPCSA).

Deze full-time programma omvat het brede spectrum van Klinische Psychologie. Het programma bestaat uit een onderzoek component (de voltooiing van een minderjarige proefschrift), evenals het bijwonen van workshops, contact sessies en praktisch werk.

Na succesvolle afronding van de dDegree, studenten toe te passen voor een stage in de klinische psychologie. In overeenstemming met de regelgeving van het ministerie van Volksgezondheid, de studenten moeten ook een jaar Vrijwilligerswerk voltooien na afloop van de stage.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze cursussen Master's Degree helpt gekwalificeerde maatschappelijk werkers in het bevorderen van hun begeleiding vaardigheden op het gebied van de klinische sociaal wer ... [+]

Deze cursussen Master's Degree helpt gekwalificeerde maatschappelijk werkers in het bevorderen van hun begeleiding vaardigheden op het gebied van de klinische sociaal werk praktijk. U vindt deze verwerven door zeven modules, bijvoorbeeld: Contemporary Theories; Complex Behaviour and Environmental Change; Assessment, Interventie en Evaluatie; Mentale gezondheid; en de ontwikkeling van de Therapeutische Zelf. Daarnaast vindt u deze kennis toe te passen tijdens een stage-programma van een jaar, gericht op micro- en messo interventies. In het tweede jaar, je een onderzoeksproject om je onderzoek bekwaamheid aan te tonen ondernemen.

Deze kwalificatie stelt studenten aan het werk als privé of specialist beoefenaars in hun specifieke werk contexten.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is het ontwikkelen van geavanceerde vaardigheden in het faciliteren van processen, technieken en principes van duurzame communautaire progr ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is het ontwikkelen van geavanceerde vaardigheden in het faciliteren van processen, technieken en principes van duurzame communautaire programma's en projecten op basis van de mensen-centered, participatieve theoretische benaderingen, ongelijkheid, armoede en onrecht aan te pakken in een mondiale en Afrikaanse context. Verder zullen de studenten in staat zijn om de oprichting en het beheer van de gemeenschap gebaseerde organisaties binnen de context van de gemeenschap economische ontwikkeling integratie van sociale en maatschappelijke ontwikkeling te bevorderen.

Toelatingseisen

Een toelatingsexamen kan worden verlangd. Een vier-jaar Bachelor's Degree in sociaal werk, of een driejarige Degree in sociaal werk, samen met een Honours Degree in sociaal werk, of een andere graad aan ontwikkeling van de gemeenschap door de voorzitter van het departement passend geacht relevant is vereist. Een vierde jaar (cum laude) gemiddeld cijfer van ten minste 65% is vereist.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een geavanceerde studieprogramma door cursussen, plus een kleine proefschrift zijn verplicht of via onderzoek dat leidt tot een proefschrift van ongeveer 120 pagina's. ... [+]

MA in Development Studies (cursussen)

Een geavanceerde opleiding door cursussen, plus een kleine proefschrift zijn verplicht.

Semester 1

Module 1: Kritische Development Theorieën Module 2: Sociaal Beleid Module 3: Advanced Research Methodology

Semester 2

Module 4: Development Management Module 5: Minor Proefschrift Modules 1 tot 4 bijdragen 50% tot het eindcijfer en module 5 draagt ​​50%. Toelatingseisen

Een Honours Degree in Development Studies en een examenjaar teken van ten minste 65% in het specifieke vakgebied. Vanwege het interdisciplinaire karakter van Development Studies, de aanvrager (voor de MA) van andere Social Science graden Development Studies inhoud worden aangemoedigd, en zal worden verwerkt door de Universiteit van de Erkenning van Verworven Competenties commissie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De MA Politics Research Master programma heeft betrekking op kwesties in de politiek en internationale betrekkingen. Een student moet een proefschrift te schrijven op een ... [+]

De MA Politics Research Master programma heeft betrekking op kwesties in de politiek en internationale betrekkingen. Een student moet een proefschrift te schrijven op een gekozen thema van zowel het gebied van politieke wetenschappen of internationale betrekkingen, het geven van aanwijzingen voor een kritische benadering en onderzoekscapaciteit. Een artikel klaar voor publicatie moet samen worden ingediend met het proefschrift.

Toelatingseisen

Studenten moeten een 65% slagingspercentage op Honours niveau.

Contactgegevens

Naam: Prof Deon Geldenhuys Tel: 011 559 2894 / E-mail: deong@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten ontwikkelen geavanceerde kwantitatief en kwalitatief onderzoek vaardigheden in de psychologie. Dergelijke vaardigheden kan leiden tot een op onderzoek gebaseerd ... [+]

Studenten ontwikkelen geavanceerde kwantitatief en kwalitatief onderzoek vaardigheden in de psychologie. Dergelijke vaardigheden kan leiden tot een op onderzoek gebaseerde of academische carrière. Toepassing van de onderzoeksmethodologie en de bevoegde communicatie van onderzoeksresultaten moet worden aangetoond; studenten moeten dus in staat zijn om onafhankelijk onderzoek uit te voeren. De aanwezigheid van workshops en / of contact sessies nodig zal zijn.

Toelatingseisen

De minimale toelatingseis is 65% in een Honours Degree in de psychologie die normaal gesproken moeten in de vijf voorafgaande jaren verkregen.

Contactgegevens

Naam: Prof T Guse Tel: 011 559 3248 / E-mail: tguse@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het programma is het opleiden en trainen van onderzoekers die een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van kennis op een gevorderd niveau. De masterop ... [+]

Het doel van het programma is het opleiden en trainen van onderzoekers die een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van kennis op een gevorderd niveau. De masteropleiding wordt verdiend door het invullen van een enkele geavanceerde onderzoeksproject, culminerend in de productie en de aanvaarding van een proefschrift.

Toelatingseisen

Een relevante Bachelor Honours Degree. Een "professioneel" Bachelor's Degree of een Postgraduate Diploma, met voldoende voorbereidingstijd om onderzoek te doen met een aanbevolen minimum van 60% voor alle laatstejaars modules.

Selectiecriteria

In aanvulling op de minimale toelatingseisen zoals hierboven beschreven, kunnen aankomende studenten verplicht om een ​​portfolio van hun werk te presenteren aan een interview panel. Een portefeuille zou worden gevraagd als verder bewijs nodig is van de bereidheid van een student om tekstuele of artefactual onderzoek. In het geval van tekstuele onderzoek zou de portefeuille voorbeelden van schriftelijke onderzoek te bevatten, en in het geval van artefactual onderzoek een portfolio met design nodig zou zijn.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

In de cursussen modus moet de kandidaat met succes de geavanceerde cursus in sociale theorie, de gevorderde cursus in Social Research Methodology, en volledige onderzoek ... [+]

MA in Sociologie (cursussen)

De kandidaat moet met succes de geavanceerde cursus in sociale theorie, de gevorderde cursus in Social Research Methodology, en volledige onderzoek te voltooien en schrijf een kleine proefschrift over een goedgekeurd, relevant onderwerp.

Toelatingseisen

Toelating komen in aanmerking voor een student die in het bezit is van een universitair Honours diploma in de sociologie / Industrial Sociologie op NQF niveau 7. Als een student niet voldoet aan de hierboven genoemde vereisten, kan toelating door de decaan van de faculteit worden verleend, op aanbeveling van de voorzitter van de afdeling.

Contactgegevens

Naam: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-mail: lielagr@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De postdoctorale opleiding in de toegepaste taalkunde en literatuurwetenschap, in op basis van de kennis gebieden van zowel de disciplines, is gericht op de gespecialisee ... [+]

MA in de toegepaste taalkunde

De postdoctorale opleiding in de toegepaste taalkunde en literatuurwetenschap, in op basis van de kennis gebieden van zowel de disciplines, is gericht op de gespecialiseerde onderwijs en opleiding en onderzoek behoeften van de taal beoefenaars zoals vertalers, tolken, tekstverwerkers, taal ontwerpers, copywriters, literaire recensenten en taaldocenten. Vertaling en tolken zijn complexe taalkundige, cognitieve en tekstuele processen die, onder andere, ook sociaal-culturele bemiddeling met zich meebrengen.

Gezien de complexiteit van deze activiteiten en daarmee het interdisciplinaire karakter van de taal de praktijk worden deze programma's bieden een balans van de theoretische, praktische en ervaringsgerichte kennis en vaardigheden. ... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een verhandeling over een thema uit de Duitse literatuur of linguïstiek die getuigen van een kritisch vermogen en bekwaamheid onderzoek. ... [+]

Een verhandeling over een thema uit de Duitse literatuur of linguïstiek die getuigen van een kritisch vermogen en bekwaamheid onderzoek.

Toelatingseisen

Voorwaarde: Een Duitse Honours Degree met een minimum van 65%.

Contactgegevens

Naam: Dr Anne Baker Tel: 011 559 2717 / E-mail: abaker@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten aanvaard voor deze cursus zijn verplicht om onderzoek, schrijven en presenteren een volledige proefschrift (ca 120 pagina's), onder leiding van een supervisor. ... [+]

MA in het Engels (Research of cursussen)

Studenten aanvaard voor deze cursus zijn verplicht om onderzoek, schrijven en presenteren een volledige proefschrift (ca 120 pagina's), onder leiding van een supervisor. Het ministerie is in staat om een ​​onderwerp in de meeste gebieden toezicht te houden op grond van de algemene werkingssfeer van het Engels studies, waaronder South African Studies literaire en Post kolonialisme; Tekst bewerken; Middeleeuwen, de renaissance en romantische Studies; en Hedendaagse Fiction.

Toelatingseisen

Toelating tot de Master's Degree moet worden goedgekeurd door de voorzitter van de afdeling.

Contactgegevens

Naam: Prof Karen Scherzinger Tel: 011 559 2493 / E-mail: kscherzinger@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Op een meer gevorderd niveau (master studies) studenten worden aangemoedigd om samen te werken met ons in onze vakgebieden, dat wil zeggen de hedendaagse Franse roman; Au ... [+]

Op een meer gevorderd niveau (master studies) studenten worden aangemoedigd om samen te werken met ons in onze vakgebieden, dat wil zeggen de hedendaagse Franse roman; Autobiografie; Moderne Franse Theater en Franstalige literatuur, om de ontwikkeling van hun capaciteiten voor onderzoek en kritisch denken. Het Franse ministerie van Master is ontworpen voor dedicated onderzoekers en bestaan ​​voornamelijk uit een proefschrift of een scriptie.

Toelatingseisen

De toelatingseis voor een masteropleiding is een Honours Degree in het Frans.

Contactgegevens

Naam: Prof WA Kabwe-Segatti Tel: 011 559 2757 / E-mail: desirew@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De cursussen MA in het Latijn is in principe bedoeld voor studenten die graag een kortere proefschrift samen doen met twee onderzochte modules. Een intensieve cursus in d ... [+]

MA in het Latijn (cursussen)

De cursussen MA in het Latijn is in principe bedoeld voor studenten die graag een kortere proefschrift samen doen met twee onderzochte modules. Een intensieve cursus in de Latijnse taal wordt aangeboden voor studenten in te voeren de cursus met een Honours Degree in antieke cultuur.

De twee onderzochte modules zou een intensieve studie van de Romeinse geschiedenis, religie, literatuur, filosofie, cultuur of kunst en architectuur te dekken.

Toelatingseisen

Een Honours Degree in het Latijn of klassieke cultuur leidt tot een Master's cursussen dDegree.

Contactgegevens

Naam: Prof JLP Wolmarans Tel: 011 559 2737 / E-mail: hansiew@uj.ac.za

MA in het Latijn (Research) Contactgegevens ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze cursussen masteropleiding bestaat uit een verplichte en drie keuzemodules ook te worden ingevuld als een verplichte minor proefschrift. De verplichte module is een R ... [+]

MA in Public Management en Bestuur (CW)

Deze cursussen masteropleiding bestaat uit een verplichte en drie keuzemodules ook te worden ingevuld als een verplichte minor proefschrift. De verplichte module is een Research Methodology module, en wordt aangevuld met drie extra keuzemodules.

De verplichte scriptie is in de vorm van een onderzoeksproject.

De cursussen Master's Degree structuur voorziet hetzij voor twee gespecialiseerde sub-disciplinaire brandpunten, of voor een algemene PMG richten door middel van een willekeurige keuze uit drie keuzevakken uit mogelijke negen beschikbare modules. Een gespecialiseerde focus ligt op het evalueren van de algemene publieke sector policy management en bestuur en de tweede is gericht op een specialisatie in geavanceerde gemeentelijke management en bestuur.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De Master's door onderzoek met zich meebrengt alleen een onderzoek - groter dan de minderjarige proefschrift van de cursussen Master's, maar niet zo groot als een proefsc ... [+]

De Master's door onderzoek met zich meebrengt alleen een onderzoek - groter dan de minderjarige proefschrift van de cursussen Master's, maar niet zo groot als een proefschrift. Het eerste doel van de master door onderzoek is het ontwikkelen van geavanceerde vaardigheden in het onderzoek. Daarnaast zal je ook de ontwikkeling van expertise in uw vakgebied. De masteropleiding door onderzoeksprogramma is ideaal voor studenten die zijn vooral geïnteresseerd in de ontwikkeling van hun onderzoek competentie, niet willen deelnemen aan lezingen en workshops, zijn zeer gemotiveerd, onafhankelijke en self-directed en hebben een gerichte, specifieke gebied van onderzoek rente .

Toelatingseisen

Kandidaten met een relevante Honours Degree in het sociaal werk komen in aanmerking voor toelating. Een vierde jaar (cum laude) gemiddeld cijfer van ten minste 65% is vereist.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze opleiding is om studenten te voorzien van de mogelijkheid om geavanceerd onderzoek te verrichten, om analytisch inzicht in dienst binnen een afgebakend ... [+]

Het doel van deze opleiding is om studenten te voorzien van de mogelijkheid om geavanceerd onderzoek te verrichten, om analytisch inzicht in dienst binnen een afgebakend gebied van tekstuele onderzoek naar de resultaten van het onderzoek in een aanvaardbaar formaat op te nemen, en om deze vaardigheden op een zodanige wijze in dienst als zijn / haar mogelijkheden voor intellectuele ontwikkeling, arbeid in loondienst en betekenisvolle sociale activiteit te bevorderen. Een onderwerp wordt gekozen in overleg met de docent.

Toelatingseisen

De kandidaat moet een voorstel in te dienen over een duidelijk afgebakend gebied van tekstanalyse. Het voorstel moet een goed begrip van de juiste onderzoek procedure, het bezit van relevante kennis van de vakinhoud en de nodige theoretische en methodologische vaardigheden te onthullen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een verhandeling over een thema uit het gebied van Marketing Communicatie van het bewijs van de kritische zin en de onderzoekscapaciteit van de kandidaat is vereist. Een ... [+]

Een verhandeling over een thema uit het gebied van Marketing Communicatie van het bewijs van de kritische zin en de onderzoekscapaciteit van de kandidaat is vereist. Een wetenschappelijk artikel dat geschikt is voor publicatie is ook vereist.

Toelatingseisen

Een Honours Degree in de mededeling vereist is, met een minimale gemiddelde van 65%. De sluitingsdatum voor de aanvragen voor deze opleiding is op 31 oktober van het voorgaande jaar voor het eerste semester en 30 april van hetzelfde jaar voor het tweede semester.

Contactgegevens

Naam: Mevrouw Andrea Crystal Tel: 011 559 2574 / E-mail: acrystal@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De cursussen programma in MA in Semitische talen en culturen bestaat uit een kleine proefschrift en de twee modules. In het onderzoek modus een proefschrift waar studente ... [+]

MA in Semitische talen en culturen (cursussen)

Het programma bestaat uit een kleine proefschrift en de twee modules zoals hieronder vermeld. Studenten, in samenwerking met het ministerie, kiezen uit twee modules uit de onderstaande lijst. Modules worden aangeboden over twee semesters. Elke module wordt onderzocht door middel van een examen met een gewicht van elk 45 studiepunten. De minor proefschrift heeft een weging van 90 studiepunten.

Studenten richten zich op het Arabisch, Islamic Studies, Hebreeuws (met inbegrip van Joodse Studies) of een verwante Semitische taal. Modules hebben de volgende algemene inhoud:

Verplichte modules

Module 1: Methodologie van literair onderzoek Module 2: Content analyse van een geselecteerd gebied van onderzoek Module 3: Minor proefschrift Toelatingseisen ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten zijn verplicht om een ​​cursus over SIA methodologieën, geavanceerde sociale onderzoek (ASR), evenals een kleine proefschrift over een goedgekeurd, relevant ond ... [+]

Studenten zijn verplicht om een ​​cursus over SIA methodologieën, geavanceerde sociale onderzoek (ASR), evenals een kleine proefschrift over een goedgekeurd, relevant onderwerp te voltooien. Studenten ook het verwerven van SPSS vaardigheden en competenties.

Toelatingseisen

Een Honours Degree in een van de volgende onderwerpen: Sociologie, Industriële sociologie, geografie, filosofie, Historical Studies, Development Studies, Psychologie, industriële psychologie, politiek, openbaar bestuur, Maatschappelijk Werk en Economie.

Als een student niet voldoet aan de hierboven genoemde vereisten, kan toelating door de decaan van de faculteit worden verleend, op aanbeveling van de voorzitter van de afdeling.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Dit is een geavanceerde studieprogramma dat als cursussen op basis van opleiding kan worden afgerond. Dit programma is ontworpen om beheersing van een complexe en gespeci ... [+]

Dit is een geavanceerde studieprogramma dat als cursussen op basis van opleiding kan worden afgerond. Dit programma is ontworpen om beheersing van een complexe en gespecialiseerde kennis gebied binnen de discipline van strategische communicatie te vergemakkelijken. Als gevolg van een toenemende convergentie van de Marketing Communications, Corporate Communicatie en Public Relations zal het programma de integratie tussen deze communicatie discipline aan te pakken.

Toelatingseisen

Een Honours Degree in zakelijk gebruik of Marketing Communication of verwante veld is verplicht, met een minimale gemiddelde van 65%. De sluitingsdatum voor de aanvragen voor deze opleiding is op 31 oktober van het voorgaande jaar voor het eerste semester en 30 april van hetzelfde jaar voor het tweede semester.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Voor deze graad, moet de kandidaat te voltooien onderzoek en schrijf een proefschrift over een goedgekeurd, relevant onderwerp. ... [+]

De kandidaat moet voltooien onderzoek en schrijf een proefschrift over een goedgekeurd, relevant onderwerp.

Toelatingseisen

Toelating komen in aanmerking voor een student die in het bezit is van een universitair Honours diploma in Urban Studies op NQF niveau 7. Als een student niet voldoet aan de hierboven genoemde vereisten, kan toelating door de decaan van de faculteit worden verleend, op aanbeveling van de voorzitter van de afdeling.

Contactgegevens

Naam: Dr Liela Groenewald Tel: 011 559 2884 / E-mail: lielagr@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in Computer Science minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl ... [+]

Het primaire doel van de MSc in Computer Science minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals de knie innovatie, besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc in Computer Science bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in Biochemistry minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het ... [+]

Het primaire doel van de MSc in Biochemistry minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals innovatie onder de knie , besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc in Biochemistry bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in de Geografie minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het ... [+]

Het primaire doel van de MSc in de Geografie minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals innovatie onder de knie , besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc in de geografie bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in de geologie minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het v ... [+]

Het primaire doel van de MSc in de geologie minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals innovatie onder de knie , besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc in geologie bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in Information Technology minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, te ... [+]

Het primaire doel van de MSc in Information Technology minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals de knie innovatie, besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc in Information Technology bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in Physics minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldo ... [+]

Het primaire doel van de MSc in Physics minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals innovatie onder de knie , besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc Natuurkunde bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in Botany minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoe ... [+]

Het primaire doel van de MSc in Botany minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals innovatie onder de knie , besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc in Botany bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in Applied Mathematics minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwi ... [+]

Het primaire doel van de MSc in Applied Mathematics minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals de knie innovatie, besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc in Applied Mathematics bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in wiskunde minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het vold ... [+]

Het primaire doel van de MSc in wiskunde minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals innovatie onder de knie , besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc in wiskunde bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in Zoology minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldo ... [+]

Het primaire doel van de MSc in Zoology minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals innovatie onder de knie , besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc in Zoology bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in Environmental Management minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, ... [+]

Het primaire doel van de MSc in Environmental Management minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals de knie innovatie, besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc in Environmental Management bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in Informatica minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het v ... [+]

Het primaire doel van de MSc in Informatica minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals innovatie onder de knie , besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc in Informatica bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in Mathematical Statistics minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, t ... [+]

Het primaire doel van de MSc in Mathematical Statistics minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals de knie innovatie, besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc in Mathematische Statistiek bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de masteropleiding Nanoscience minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terw ... [+]

Het primaire doel van de masteropleiding Nanoscience minor-scriptie met cursussen is om studenten met gespecialiseerde geavanceerde onderwijs en opleiding te bieden, terwijl het voldoen aan de vereisten van een specifiek onderzoek component zodat studenten kunnen de benodigde experimentele en technologische vaardigheden en de nodige veldwerk competenties zoals innovatie onder de knie , besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een klein-scriptie met cursussen MSc in Nanoscience bestaat uit een minimum van 120 studiepunten van het onderzoek op het niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De mate vereist een hoge mate van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en kritische redeneren, formulering, analyse en evaluatie van een specifiek probleem op het gebied van studie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media