Oakfields College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Oakfields College ?

Oakfields College heeft een lange weg Oakfields College sinds de opening van onze eerste campus in Pretoria in 2006.

We beseften al na een paar jaar hardlopen op de campus van Pretoria dat er ook een sterke vraag was naar onze cursussen in Johannesburg en de East Rand, waardoor we een campus openden in Edenvale en kort daarna in Somerset West, Cape Stad.

Een groot deel van ons succes is gebaseerd op het feit dat onze cursussen buitengewoon praktisch zijn en onze docenten ervaren professionals in de sector zijn. Onze lessen zijn klein, bieden individuele aandacht en de verschillende faculteiten integreren met elkaar om de praktijkervaringen tijdens de les te simuleren. Onze studenten public relations en evenementenbeheer organiseren bijvoorbeeld de modeshow voor onze modestudenten; onze studenten grafisch ontwerp ontwerpen de kunstwerken en posters en onze geluidstudenten beheren het geluid en de verlichting voor de show.

Onze studenten make-up en special effects zullen ook betrokken zijn bij de make-up voor de modellen, terwijl de fotografie- en filmstudenten ervoor zullen zorgen dat er geweldige foto's / film zijn om de hoogtepunten te vangen en vast te leggen!

accreditatie

Oakfields College biedt op vaardigheden gebaseerde kwalificaties die vallen onder het Occupational Qualification Framework (OQF).

Oakfields College is geregistreerd als een privé-FET (voortgezet onderwijs en training) college met het ministerie van onderwijs en is geaccrediteerd door de kwaliteitsraad voor beroepen en beroepen (QCTO) of het orgaan waaraan de QCTO zo'n kwaliteitsgarantiefunctie heeft gedelegeerd. Met andere woorden, de relevante SETA (Sector Educations Training Authority).

Oakfields College is voorlopig geregistreerd bij het Departement Hoger Onderwijs en Training tot 31 december 2020 als een particuliere instelling voor hoger onderwijs onder de Wet op het hoger onderwijs, 1997. Kentekenbewijs nr. 2015 / HE07 / 001. Oakfields College , als instelling, is geregistreerd bij de MICT Seta (ACC / 2012/07/598) en de CATHSSETA (MAPP7552 / 613 / P / 000213/2012). MICT Seta en CATHSSETA zijn de SAQA (South African Qualifications Authority) geregistreerde ETQA's (Education Assurance Organity's) voor de kunsten

Articulatie-overeenkomst

Oakfields College heeft sterke banden met de internationale onderwijsinstelling, Solent University in het Verenigd Koninkrijk. We hebben een articulatieovereenkomst met Solent University.

Dit betekent dat studenten die afstuderen aan Oakfields College de mogelijkheid hebben om hun studie aan de Solent University te vervolgen.

Locaties

Lynnwood Ridge

Oakfields College Pretoria Campus

Edenvale

Oakfields College East Rand Campus

Kaapstad

Somerset West Bizweni Campus