Lees de Officiële Beschrijving

Over de IMM Graduate School of Marketing

Marketing is van fundamenteel belang voor het succes van elk bedrijf, groot of klein, en de IMM GSM speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van het belang van marketing niet alleen als een carrière, maar ook als de manier om een ​​bedrijf te oriënteren.

Missie

De missie van de IMM Graduate School of Marketing (IMM GSM) is het continu schenken relevante en kwalitatief hoogwaardige marketing vaardigheden, kennis en competenties om zijn leerlingen, waardoor professioneel gekwalificeerde en goed uitgeruste marketeers, die zijn volledig opgeleid en in staat om effectief te oefenen in de zakelijke omgeving. Op deze wijze zal IMM GSM afgestudeerden bijdragen tot de algemene ontwikkeling van geluid en wereldwijd aanvaarde economie.

Visie

De IMM GSM streeft ernaar om de afstand-learning leverancier van keuze en het Centre of Excellence voor marketing en marketing-gerelateerde disciplines in zuidelijk Afrika. In onze pogingen om aan te raken punt voor de marketing kennis en informatie worden, zal de IMM GSM blijven alle belanghebbenden met superieure en professionele klantenservice en het onderwerp van de hoogste academische integriteit.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

IMM Graduate School of Marketing

De MPhil in Marketing wordt aangeboden op niveau 9 van de NKK (HEQSF uitgelijnd) en bestaat uit 180 studiepunten. De MPhil in Marketing bestaat uit een onderzoek proefsch ... [+]

De MPhil in Marketing wordt aangeboden op niveau 9 van de NKK (HEQSF uitgelijnd) en bestaat uit 180 studiepunten. De MPhil in Marketing bestaat uit een onderzoek proefschrift die in drie jaar moeten worden afgerond.

Toelatingscriteria

Een student die in het bezit is van het volgende kan gelden voor toelating: BCom Honours met Marketing Management en Research Methodology op het NQF niveau 8 (HEQSF uitgelijnd); of BPhil Honours met Marketing Management en Research Methodology op het NQF niveau 8 (HEQSF uitgelijnd); of BA Honours in Marketing Communicatie met Marketing Management en Marketing Communications als majors op de NQF niveau 8 (HEQSF uitgelijnd) Iedere andere gelijkwaardige kwalificaties een totaal gemiddelde van 60% moet zijn bereikt op het NQF niveau 8 kwalificatie Een CV en motivatiebrief zijn verplicht Aanvragers zijn verplicht om de Postgraduate aanvraag in te vullen voor de Toelating formulier voor de MPhil in Marketing, die samen met gewaarmerkte afschriften van educatieve certificaten, identiteitskaart / paspoort documenten, een motivatiebrief en een CV, moet worden geretourneerd per aangetekende post naar: De Registraties Officer IMM GSM Postbus 91.820 Auckland Park 2006 Daarnaast kunnen studenten worden verplicht om een ​​voorlopige onderzoeksvoorstel naar de IMM GSM Research Committee in te dienen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands