Lees de Officiële Beschrijving

banier

Over East London University

East London University, opgericht in 1998, is een van de belangrijkste particuliere universiteiten van het land.

De Universiteit van de S1-hectare grote campus, een paar kilometer ten zuiden van het centrum van East London, is de thuisbasis van meer dan 2300 studenten afkomstig uit alle regio's van Zuid-Afrika en 27 andere landen.

Ongeacht wat ze studeren, East London University studenten beginnen aan een persoonlijke educatieve reis die hen helpt nd fi en volgen hun individuele doel.

Missie en Doel

East London University biedt toegang tot mogelijkheden voor hoger onderwijs die studenten in staat stellen de ontwikkeling van kennis en vaardigheden die nodig zijn om hun professionele doelen te bereiken, het verbeteren van de prestaties van hun organisaties, en zorgen voor leiderschap en service aan hun gemeenschappen.

Doel

  • Cognitieve en effectief leren van studenten op kennis, vaardigheden en faciliteren waarden-en gebruik te maken van die kennis op de werkplek van de student te bevorderen.
  • Competentie in de communicatie, kritisch denken, samenwerking en informatie gebruik te ontwikkelen, samen met een verbintenis tot levenslang leren voor verbetering van de kansen van studenten voor een succesvolle carrière.
  • De aanwijzingen dat de kloof tussen theorie en praktijk door middel van docenten die brengen hun klas niet alleen voortgezette academische voorbereiding, maar ook de vaardigheden die afkomstig zijn uit de huidige praktijk van hun beroep overbrugt bieden.
  • Om technologie te gebruiken om effectieve manieren en middelen van instructie die de toegang uit te breiden naar leermiddelen en dat samenwerking en communicatie voor een betere leren studenten te verbeteren creëren.
  • Om het leren van studenten te beoordelen en te gebruiken evaluatie gegevens ter verbetering van het onderwijs / leersysteem, curriculum, instructie, leermiddelen, begeleiding en diensten voor studenten.
  • Worden georganiseerd als een particuliere instelling om een ​​geest van vernieuwing die zich richt op het leveren van academische kwaliteit, service, kwaliteit, en gemak voor de werkende student te bevorderen.
  • Om de financiële middelen die nodig zijn om de universiteit missie te ondersteunen genereren.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

East London University

Deze Postgraduate Master programma zal u voorbereiden op het grote vakgebied Communicatie. De Master of Communications onderzoekt effectieve vs ondoeltreffende communicat ... [+]

Deze Postgraduate Master programma zal u voorbereiden op het grote vakgebied Communicatie. De Master of Communications onderzoekt effectieve vs ondoeltreffende communicatie, en de specialisten die het gebruiken. Studenten worden geconfronteerd met echte communicatieproblemen, ontwikkelen bruikbare communicatievaardigheden en bouwen een sterke portfolio.

Programma doelstellingen

Dit full-time programma stelt u in staat om te werken met echte wereldgroep projecten en hands-on

opdrachten die draaien rond de volgende vakgebieden:

1. Communicatie Onderzoek

2. Public Relations and Media

3. Digitale communicatie

Programma

Deze 2-jarige Postgraduate Master's Degree verleent 120 studiepunten verspreid over 4 semesters van 15 weken elk: 96 verplichte studiepunten (inclusief 18 studiepunten na afloop van een verplichte professionele stage en 12 studiepunten voor het masterproef aan het einde van de studie programma) en 24 keuzevakken kiezen een catalogus van 48 keuzevakken ECTS. Studenten zullen beslissen tussen 2 minderjarigen:... [-]

Zuid-Afrika Oost Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
East London University

De East London Beeldende Kunst en Film programma is ontworpen voor een nieuwe generatie van de vertellers: kunstenaars die een passie voor beeldende en podiumkunsten in e ... [+]

De East London Beeldende Kunst en Film programma is ontworpen voor een nieuwe generatie van de vertellers: kunstenaars die een passie voor beeldende en podiumkunsten in een breed scala aan media en willen leren door het maken van hun eigen projecten in een hands-on, intensief programma .

Onze programma's de balans van de studie van het vaartuig met praktische ervaring om studenten op te leiden om de beste fi lmmakers en beeldend kunstenaars en performers ze kunnen zijn. Dit wordt bereikt door een strenge schema van klassikale instructie, hands-on workshops en onmiddellijke praktische ervaring.

De opleiding bereidt de volgende generatie van slimme scherm creatieven. Het bouwt creatieve en technische vaardigheden van essentieel belang om te slagen in de huidige fi lm, televisie en nieuwe media-industrie. Onze professionele docenten en hoog kaliber gastsprekers leren de basisprincipes van het vertellen van verhalen, de productie en het scherm zakelijke vaardigheden.... [-]

Zuid-Afrika Oost Londen
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
East London University

Dit Postgraduate masteropleiding bereidt je voor op een positie in de Web development. Deze vrij nieuwe graad werd gevormd door werkgevers die hun behoefte aan medewerker ... [+]

Dit Postgraduate masteropleiding bereidt je voor op een positie in de Web development. Deze vrij nieuwe graad werd gevormd door werkgevers die hun behoefte aan medewerkers uitdrukken met webontwikkelingsvaardigheden: database management, computernetwerk, informatiebeveiliging, webapplicaties, enz. Dit programma is afgestemd op deze vraag door het balanceren van fundamentele gebieden van begrip en het oplossen van problemen met de nadruk op web-gecentreerde technologieën te voldoen. Onze afgestudeerden zijn direct productief en adaptieve als programmeurs, webontwikkelaars, software-ontwikkelaars, software architecten, webapplicaties ontwikkelaars.

Doelstellingen van het programma... [-]

Zuid-Afrika Oost Londen
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
East London University

... [+]

Programma

Deze 2-jarige Postgraduate Master's Degree verleent 120 studiepunten verspreid over 4 semesters van 15 weken elk: 96 verplichte studiepunten (inclusief 18 studiepunten na afloop van een verplichte professionele stage en 12 studiepunten voor het masterproef aan het einde van de studie programma) en 24 keuzevakken kiezen een catalogus van 48 keuzevakken ECTS. Studenten zullen moeten kiezen tussen 2 minderjarigen:

[-]
Zuid-Afrika Oost Londen
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
East London University

In het tijdperk van de nieuwe productie, de formule voor succes vraagt ​​om meer dan doorklikken spreadsheets of grijpen koppen van de aandelenmarkt tickers. Hier in het ... [+]

In het tijdperk van de nieuwe productie, de formule voor succes vraagt ​​om meer dan doorklikken spreadsheets of grijpen koppen van de aandelenmarkt tickers. Hier in het East London University, zijn onze grootste inzichten geboren uit een hands-on inzicht in hoe fi nanciering het leven van mensen kan verbeteren. Wij nodigen u uit om de handen uit de mouwen - en ter zake komen.

Dit Postgraduate Master programma bereidt je voor op een positie op het gebied van Finance (Analyst, Quant, Risk Management, etc.). De Master in Finance biedt up-to-the-minute kennis op het meest innovatieve gebied van financiën, met inbegrip van geopolitiek, behavioral finance, risicobeheer, en islamitisch financieren. De master zal ook uitrusten met een praktische en toegepaste kennis, evenals de extra waarden die u nodig heeft om te slagen als een financier. De master combineert de academische discipline van de analyse-instrumenten met de ervaring van doorgewinterde professionals.... [-]

Zuid-Afrika Oost Londen
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
East London University

Today's slimme marketing en communicatie leiders beginnen bij de eindpunten: de gedachten, gedragingen en handelingen van de koper. Ze kennen het belang van differentiati ... [+]

Today's slimme marketing en communicatie leiders beginnen bij de eindpunten: de gedachten, gedragingen en handelingen van de koper. Ze kennen het belang van differentiatie, en hoe u een unieke en ownable merkpositie in de hoofden van een doelgroep richten. Ze weten hoe ze consumer insights benutten to-action inspirerende boodschappen en nieuwe gegevensbronnen van toepassing op prijzen, verpakking en reclame-strategieën op de hoogte. En ze doen het allemaal tijdens de bouw van hoge presterende teams en het houden van een duidelijke lijn van het zicht op het marktaandeel, het volume en de ROI.

ELU Marketing Program leert u hoe u de uitdagingen van vandaag te navigeren terwijl aarding je in-time geteste theorie dus je zult u bereid zijn om innovaties van morgen te leiden.... [-]

Zuid-Afrika Oost Londen
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
14 Stewart Drive
Berea

East London, oostelijke kaap, 5241 ZA
Social Media