East London University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

banier

Over East London University

East London University, opgericht in 1998, is een van de belangrijkste particuliere universiteiten van het land.

De Universiteit van de S1-hectare grote campus, een paar kilometer ten zuiden van het centrum van East London, is de thuisbasis van meer dan 2300 studenten afkomstig uit alle regio's van Zuid-Afrika en 27 andere landen.

Ongeacht wat ze studeren, East London University studenten beginnen aan een persoonlijke educatieve reis die hen helpt nd fi en volgen hun individuele doel.

Missie en Doel

East London University biedt toegang tot mogelijkheden voor hoger onderwijs die studenten in staat stellen de ontwikkeling van kennis en vaardigheden die nodig zijn om hun professionele doelen te bereiken, het verbeteren van de prestaties van hun organisaties, en zorgen voor leiderschap en service aan hun gemeenschappen.

Doel

  • Cognitieve en effectief leren van studenten op kennis, vaardigheden en faciliteren waarden-en gebruik te maken van die kennis op de werkplek van de student te bevorderen.
  • Competentie in de communicatie, kritisch denken, samenwerking en informatie gebruik te ontwikkelen, samen met een verbintenis tot levenslang leren voor verbetering van de kansen van studenten voor een succesvolle carrière.
  • De aanwijzingen dat de kloof tussen theorie en praktijk door middel van docenten die brengen hun klas niet alleen voortgezette academische voorbereiding, maar ook de vaardigheden die afkomstig zijn uit de huidige praktijk van hun beroep overbrugt bieden.
  • Om technologie te gebruiken om effectieve manieren en middelen van instructie die de toegang uit te breiden naar leermiddelen en dat samenwerking en communicatie voor een betere leren studenten te verbeteren creëren.
  • Om het leren van studenten te beoordelen en te gebruiken evaluatie gegevens ter verbetering van het onderwijs / leersysteem, curriculum, instructie, leermiddelen, begeleiding en diensten voor studenten.
  • Worden georganiseerd als een particuliere instelling om een ​​geest van vernieuwing die zich richt op het leveren van academische kwaliteit, service, kwaliteit, en gemak voor de werkende student te bevorderen.
  • Om de financiële middelen die nodig zijn om de universiteit missie te ondersteunen genereren.

Locaties

Oost Londen

Address
14 Stewart Drive
Berea

5241 Oost Londen, oostelijke kaap, Zuid-Afrika

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden