Asian Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AIT, opgericht in 1959, is een toonaangevend internationaal intergouvernementeel instituut voor hoger onderwijs in Azië. AIT werkt met zowel publieke als private sectoren in de hele regio en enkele van de beste universiteiten ter wereld. Het doel is hooggekwalificeerde en toegewijde professionals te ontwikkelen, die een leidende rol zullen spelen in de technologische innovatie en duurzame ontwikkeling van de regio. Internationaliteit, kwaliteit, innovatie en relevantie zijn de kernwaarden van AIT.

AWARDS EN ERKENNING

1987 Science and Technology for Development Award uitgereikt aan AIT door het United States Agency for International Development en de National Research Council voor het effectief overbrengen van industriële technologie en vaardigheden naar de ontwikkelingslanden, door wetenschappers en ingenieurs uit Aziatische landen te trainen. 1989 Ramon Magsaysay Award voor internationaal begrip gepresenteerd aan AIT voor het vormgeven van een nieuwe generatie ingenieurs en managers die zich inzetten voor Azië, in een atmosfeer van academische excellentie. 1994 Development Management Award uitgereikt aan AIT door de Asian Management Awards voor het bevorderen van mankrachtontwikkeling, technologische verandering en duurzame groei in de regio, door middel van geavanceerd onderwijs en onderzoek. 1996 DAAM International Vienna Awards uitgereikt door de Donau Adria Association and Manufacturing (DAAM) International Vienna, Oostenrijk, om waardering uit te spreken voor AIT en zijn hightech-experts van het Industrial Systems Engineering Program van de School of Advanced Technologies voor hun belangrijke bijdrage aan de gebied van technische wetenschappen en internationale wetenschappelijke samenwerking in het kader van DAAM, ter gelegenheid van het 7e internationale DAAMAM-symposium ter ere van het 1000-jarig jubileum van Oostenrijk. De Friendship Order van 2006 werd toegekend aan AIT op het gebied van internationale betrekkingen die hebben bijgedragen aan human resource training voor Vietnam en aan de ontwikkeling van vriendschappelijke betrekkingen tussen Vietnam en andere landen.

AIT VIETNAM: Eerste internationale educatieve instelling in Vietnam

AIT Vietnam (AIT-VN) werd in 1993 opgericht onder de overeenkomst tussen de Vietnamese overheid (MoET) en AIT. AITVN is er trots op de eerste internationale onderwijsinstelling in Vietnam te zijn en het eerste centrum van AIT buiten zijn hoofdkantoor in Thailand. Sinds 1993 heeft AIT meer dan 3.000 Masters en Ph.D. houders en 20.000 professionals in Vietnam die nu belangrijke posities bekleden in zowel de publieke als de private sector. AIT in Vietnam heeft drie hoofdkantoren, Hanoi, Ho Chi Minh en Can Tho, en verschillende programmabureaus (in Dong Nai, Vung Tau, Tra Vinh en Da Nang). Onze activiteiten omvatten alle 61 steden en provincies in Vietnam. Onze trainingsrondes zijn georganiseerd in verschillende landen en regio's over de hele wereld, waaronder Thailand, China, Singapore, Maleisië, Singapore, Zuid-Korea, de Filippijnen, Laos, Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en de VS.

Onze missie

De missie van AITVN is om toekomstige leiders te trainen met behulp van hoogwaardig onderwijs en opleiding, onderzoek (in wetenschappen, onderwijs, engineering en management) en duurzame ontwikkeling van Vietnam en de regio.

Onze visie

Onze visie is om een ​​prestigieuze regionale instelling te worden die internationale kwaliteitsvolle, innovatieve en werkrelevante hogeronderwijskansen biedt voor de duurzame groei van de regio.

Waarom AIT-VN?

AIT in Vietnam zet zich in voor een internationaal hoger kwaliteits- onderwijs. Dit in combinatie met zijn lange geschiedenis in Vietnam en bijbehorende diepgaande inzichten in het juridische, economische en politieke landschap, sociale en culturele trends bieden AIT een comparatief voordeel dat niet beschikbaar is voor andere internationale instellingen voor hoger onderwijs in Vietnam. De faculteit en trainers van AIT-VN zijn gerenommeerde experts in hun respectieve vakgebieden, met een schat aan onderwijs / leerervaring in een internationale omgeving. AIT-VN heeft een uitgebreid netwerk van partners in en buiten Vietnam, waaronder overheidsorganisaties, ngo's, ambassades en bedrijven in zowel de private als de publieke sector om de relevantie en responsiviteit van al haar programma's te waarborgen. Deze partners zijn ook waardevolle hulpmiddelen voor stages nadat studenten zijn afgestudeerd aan AIT-programma's.

Locaties

Hanoi

Address
Asian Institute of Technology in Vietnam
Address: Building B3 - University of Transport and Comunication, Lang Thuong

Hanoi, Hanoi, Vietnam