Westford University College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Invoering:

Over Westford:

Westford University College doel de toekomstige Business Leaders voor te bereiden door de dynamische veranderingen constant over de hele wereld te omarmen. Ons curriculum en onze reeks programma's voor bedrijfsbeheer stellen de studenten en professionals in staat een globaal perspectief te ontwikkelen voor de uiteenlopende kwesties om een duurzame impact op de samenleving te creëren.

Wie

Westford is een gerespecteerde en gewilde academische instelling met geavanceerde en tertiaire kwalificaties in management, mode

Wanneer

Westford is vandaag een decennium oude onderwijsinstelling, opgericht in 2009. Het begon met onze oprichters die een bescheiden gedachte voorstelden om 'betaalbare educatieve ervaringen te creëren'; dat zou 'voor iedereen toegankelijk' blijven; een motief dat ons elke dag trots in de instelling drijft en tegelijkertijd 'vertrouwen', 'excellentie' symboliseert

Wat

Westford biedt een verscheidenheid aan internationaal erkende en wereldwijd erkende niet-gegradueerde, postdoctorale programma's samen met professionele certificeringen op het gebied van management, mode, informatietechnologie van een reeks geaccrediteerde instanties. Studenten kunnen nu een 'carrière-beste optie' kiezen, passend bij hun 'ambities

Waarom

Westford maakt gebruik van wereldwijde best practices van pedagogiek in online en onsite leren, wat resulteert in het bieden van een 'interactieve peer-to-peer leeromgeving', 'ontwikkelt geavanceerde onderzoekscapaciteiten,' academische strengheid ', door een bredere keuze aan' zorgvuldig ontworpen opties ”Niet-gegradueerde onderwijsprogramma's en professionele certificeringen die geschikt zijn om te voldoen aan de veranderende behoeften van reguliere studenten en werkende professionals. Westford University College maakt optimaal gebruik van geavanceerde technologie en de kracht van internet om u een onschatbare leerervaring te bieden die de wereldwijde knowhow van de beste praktijken in de branche omvat.

Visie:

Westford University College houdt zich bezig met transformaties - van individuen, van organisaties en van de samenleving. Onze programma's zijn ontworpen om je diploma aan te vullen om te leiden tot een baan en carrière die je passies en vaardigheden gebruikt. Onze visie is om de belangrijkste managementinstelling te zijn die wereldwijd opereert door excellentie in kwaliteitsonderwijs en -onderzoek.

Missie:

We "DOELEN" om de basisprincipes van managementeducatie te bereiken, te innoveren en te beheersen en een niche te creëren in een verscheidenheid van disciplines door constant onderzoek en impactvol onderwijs. De instelling pleit sterk voor het vergroten van de kennisbijdrage door de kloof tussen de academische wereld en het bedrijfsleven te overbruggen.

waarden:

Excellentie: we streven naar excellentie in levering, beoordeling, student-faculteit relatie

Integriteit: We streven naar de kwaliteit van eerlijk, ethisch en waarheidsgetrouw.

Diversiteit: we stimuleren en ondersteunen inclusiviteit, diversiteit en gelijkheid op alle niveaus.

Innovatie: we streven ernaar een omgeving te creëren die innovatie, creativiteit en een ondernemersgeest bevordert.

Mededogen: we willen mededogen koesteren, sociale rechtvaardigheid belichamen, anderen helpen en in staat stellen een verschil te maken in de wereld.

Verantwoording: we zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van excellentie, door op waarde gebaseerde diensten en streven kwaliteit na in al onze programma's.

Locaties

Sharjah

Address
Sharjah: 1st Floor, India Trade & Exhibition Centre, Al Taawwun, Sharjah
Tel: +971 6 5939625

Sharjah, Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

Kaapstad

Address
Kaapstad, westerse Cape, Zuid-Afrika

Koeweit Stad

Address
Koeweit Stad, Al Asimah Governate, Koeweit

Riyadh

Address
Riyadh, Provincie Riyad, Saoedi-Arabië

Johannesburg

Address
Johannesburg, Gauteng, Zuid-Afrika

Dammam

Address
Dammam, Oostelijke provincie, Saoedi-Arabië

Bahrein Online

Address
Bahrein Online, Bahrein

Accra

Address
Accra, Groot-Accra-regio, Ghana

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Canada Online

Address
Canada Online, Canada

Nigeria Online

Address
Nigeria Online, Nigeria

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Kaapstad

Address
Kaapstad, westerse Cape, Zuid-Afrika

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Maleisië Online

Address
Maleisië Online, Maleisië

Amman

Address
Amman, Gouvernement Amman, Jordanië

UK Online

Address
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden