The University of Wollongong in Dubai

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Wollongong in Dubai (UOWD) is een van de oudste, meest prestigieuze en vooruitstrevende tertiaire instellingen in de regio. Ons curriculum en onze onderwijspraktijken weerspiegelen die van UOW Australia, dat constant tot de top 2% van universiteiten wereldwijd behoort en nationaal en internationaal erkend wordt.

Onze voortdurende inspanningen om een opleiding van wereldklasse te bieden, zijn duidelijk zichtbaar in onze jarenlange ranking in de inzetbaarheid van afgestudeerden en ook de reden waarom onze afgestudeerden zeer gegeerd zijn bij werkgevers.

120815_UOWDnewcampus003.jpg

UOWD is echt een dynamisch en divers instituut dat een breed spectrum aan programma's aanbiedt op het gebied van Business, Engineering, Information Sciences en Arts and Humanities, gericht op het ontwikkelen van afgestudeerden die ethisch, mobiel, technologisch geletterd en klaar voor multiculturele werkplekken zijn. Onze programma's zijn relevant en gerelateerd aan de industrie met een sterke focus op het stimuleren van creatief en kritisch denken, het oplossen van problemen en het ontwikkelen van unieke vaardigheden.

120789_156UOWD.jpg

Al onze programma's zijn afgestemd op nationale prioriteiten en zijn nog steeds afgestemd op de behoeften en behoeften van de wereldwijde arbeidsmarkt. Met de steun van experts uit de industrie, integreert het real-world practices met theorie, waardoor onze studenten zijn uitgerust om complexe zakelijke problemen aan te pakken.

Onze faculteit bestaat uit zeer gerespecteerde academici van over de hele wereld die uitgebreide onderwijs-, onderzoeks- en sectorervaring met zich meebrengen. De faculteit van UOWD is een actieve onderzoeker en gericht op het produceren van uitmuntend onderzoek met resultaten die de gemeenschap op regionaal en internationaal niveau ten goede zullen komen.

Het succes van onze alumni is een bewijs van de kwaliteit van een UOWD-opleiding - meer dan 9.500 alumni maken hun stempel op de wereld en we worden in extreem hoge achting gehouden door de bedrijfs-, overheids- en gemeenschapssectoren, zowel in de VAE als internationaal.

UOWD bevindt zich in het hart van Dubai, de grootste en snelstgroeiende zakelijke hoofdstad van de VAE, en studeren aan onze universiteit biedt u mogelijkheden om uw internationale perspectief te verbreden en u uit te rusten met de vaardigheden om wereldwijde veranderingsmakers te worden.

Erkenning

Al onze programma's zijn geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs van de VAE - Hoger Onderwijs, via de Commissie voor Academische Accreditatie en ook door UOW Australia, die is geregistreerd bij het Australische Hoger Onderwijs- en Kwaliteitsnormenagentschap (TEQSA), de nationale toezichthouder van hoger onderwijs in Australië. Na het afstuderen, kunnen studenten kiezen voor een diploma van de Universiteit van Wollongong of een diploma van de Universiteit van Wollongong.

120794_185UOWD.jpg 120793_183UOWD.jpg120797_365UOWD.jpg 120799_388UOWD.jpg

Locaties

Dubai

Address
University of Wollongong in Dubai
Blocks 5, 14 & 15,
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 20183

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden