Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Wollongong in Dubai (UOWD) is een van de oudste, meest prestigieuze en vooruitstrevende tertiaire instellingen in de regio. Ons curriculum en onze onderwijspraktijken weerspiegelen die van UOW Australia, dat constant tot de top 2% van universiteiten wereldwijd behoort en nationaal en internationaal erkend wordt.

Onze voortdurende inspanningen om een opleiding van wereldklasse te bieden, zijn duidelijk zichtbaar in onze jarenlange ranking in de inzetbaarheid van afgestudeerden en ook de reden waarom onze afgestudeerden zeer gegeerd zijn bij werkgevers.

120815_UOWDnewcampus003.jpg

UOWD is echt een dynamisch en divers instituut dat een breed spectrum aan programma's aanbiedt op het gebied van Business, Engineering, Information Sciences en Arts and Humanities, gericht op het ontwikkelen van afgestudeerden die ethisch, mobiel, technologisch geletterd en klaar voor multiculturele werkplekken zijn. Onze programma's zijn relevant en gerelateerd aan de industrie met een sterke focus op het stimuleren van creatief en kritisch denken, het oplossen van problemen en het ontwikkelen van unieke vaardigheden.

120789_156UOWD.jpg

Al onze programma's zijn afgestemd op nationale prioriteiten en zijn nog steeds afgestemd op de behoeften en behoeften van de wereldwijde arbeidsmarkt. Met de steun van experts uit de industrie, integreert het real-world practices met theorie, waardoor onze studenten zijn uitgerust om complexe zakelijke problemen aan te pakken.

Onze faculteit bestaat uit zeer gerespecteerde academici van over de hele wereld die uitgebreide onderwijs-, onderzoeks- en sectorervaring met zich meebrengen. De faculteit van UOWD is een actieve onderzoeker en gericht op het produceren van uitmuntend onderzoek met resultaten die de gemeenschap op regionaal en internationaal niveau ten goede zullen komen.

Het succes van onze alumni is een bewijs van de kwaliteit van een UOWD-opleiding - meer dan 9.500 alumni maken hun stempel op de wereld en we worden in extreem hoge achting gehouden door de bedrijfs-, overheids- en gemeenschapssectoren, zowel in de VAE als internationaal.

UOWD bevindt zich in het hart van Dubai, de grootste en snelstgroeiende zakelijke hoofdstad van de VAE, en studeren aan onze universiteit biedt u mogelijkheden om uw internationale perspectief te verbreden en u uit te rusten met de vaardigheden om wereldwijde veranderingsmakers te worden.

Erkenning

Al onze programma's zijn geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs van de VAE - Hoger Onderwijs, via de Commissie voor Academische Accreditatie en ook door UOW Australia, die is geregistreerd bij het Australische Hoger Onderwijs- en Kwaliteitsnormenagentschap (TEQSA), de nationale toezichthouder van hoger onderwijs in Australië. Na het afstuderen, kunnen studenten kiezen voor een diploma van de Universiteit van Wollongong of een diploma van de Universiteit van Wollongong.

120794_185UOWD.jpg 120793_183UOWD.jpg120797_365UOWD.jpg 120799_388UOWD.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

The University of Wollongong in Dubai

Het programma zal u helpen enkele van de belangrijkste zakelijke, sociale en politieke kwesties die van invloed zijn op de internationale agenda te begrijpen, en hoe deze ... [+]

De Master of International Studies is voor afgestudeerden en professionals die een diepgaand begrip van de relatie tussen landen en regio's willen ontwikkelen over gebieden zoals globalisering, diplomatie, economie, internationaal recht, arbeid, migratie, cultuur, media, milieu en veiligheid.

Het programma zal u helpen enkele van de belangrijkste zakelijke, sociale en politieke kwesties die van invloed zijn op de internationale agenda te begrijpen, en hoe deze van invloed zijn op uw organisatie of professionele praktijk.

Het programma legt ook de nadruk op het toepassen van theorieën op praktische problemen in het grotere Midden-Oosten en het leren hoe beleid en strategieën te creëren die relevant zijn voor de historische en culturele achtergrond van de regio.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Wollongong in Dubai

De Master of Educational Studies aan UOWD biedt je gespecialiseerde kennis in de onderwijspraktijk en leiderschap om een strategische rol te spelen in de vooruitgang van ... [+]

Een uniek programma dat is ontworpen om u voor te bereiden op hoge en strategische verantwoordelijkheden in het onderwijs.

De Master of Educational Studies aan de UOWD geeft je gespecialiseerde kennis in onderwijspraktijk en leiderschap om een strategische rol te spelen in de vooruitgang van het VAE-onderwijssysteem.

Ontworpen in samenwerking met experts uit de industrie, zal dit programma u positioneren in de voorhoede van innovatie en beste praktijken in de onderwijssector.

Looptijd

18 - 24 maanden

intakes Lente - februari Zomer - juni Herfst - september

Collegegeld AED 7.875 USD 2.144 (BTW 5% inbegrepen)

Gebruik een introductiekorting van 20% * en bespaar tot AED 18.900 op je volledige studiegeld wanneer je je inschrijft voor het programma Master of Educational Studies. Aanbieding alleen beschikbaar voor de lente-innames 2019. * T... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Wollongong in Dubai

De Master of Applied Finance in Financial Services is een geavanceerd programma voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verwerven van geavanceerde kennis van financ ... [+]

De Master of Applied Finance in Financial Services is een geavanceerd programma voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verwerven van geavanceerde kennis van financiële diensten, bankzaken en regelgevingssystemen. Je ontwikkelt een grondige kennis van de instrumenten die relevant zijn voor kredietverleningsbesluiten en liquiditeitsbeheer, naast het vermogen om scherpzinnige financiële keuzes te maken ten voordele van belanghebbenden.

Het programma voorziet u van de tools die u nodig hebt om de complexe relaties tussen centrale banken en andere instellingen, regelgevers, markten en samenlevingen in een hele reeks bank- en financiële diensten te begrijpen. Je studeert ook af met een grondig inzicht in corporate governance en bedrijfsethiek.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Wollongong in Dubai

De Master of Applied Finance - Investing-programma in de VAE is een geavanceerd programma voor studenten die geïnteresseerd zijn in focus op investeringen en portfoliobeh ... [+]

De Master of Applied Finance - Investing-programma in de VAE is een geavanceerd programma voor studenten die geïnteresseerd zijn om zich te concentreren op investeringen en portfolio management.

Je bestudeert de theorie en praktijk van financieel management en krijgt een diepgaand inzicht in het wereldwijde financiële systeem.

Met realistische beurssimulaties maakt u ook kennis met de portefeuilletheorie en -praktijk met de nadruk op optimale beleggingsbeslissingen.

Looptijd

18 - 24 maanden

intakes Lente - februari Zomer - juni Herfst - september

Collegegeld AED 8.967 USD 2,443 (BTW 5% inbegrepen)

Een focus op toegepast onderzoek betekent dat u aan het einde van het programma innoverende oplossingen kunt bieden voor investeringskwesties en een grondige basis hebt in corporate governance en bedrijfsethiek, die bescherming biedt tegen portefeuille-, financiële en bedrijfsrisico's.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Wollongong in Dubai

De Master of Applied Finance van de UOWD - Islamic Banking and Finance in de VAE is geschikt voor studenten en professionals die kritische kennis en vaardigheden willen v ... [+]

De Master of Applied Finance van de UOWD - Islamic Banking and Finance in de VAE is geschikt voor studenten en professionals die kritische kennis en vaardigheden willen verwerven op gebieden die verband houden met islamitisch bankieren en financieren. Dit zeer geavanceerde programma zal u voorzien van de kennis en vaardigheden om essentiële islamitische financiële operaties uit te voeren, terwijl u op de hoogte blijft van de nieuwste veranderingen en goed thuis bent in de fijne kneepjes van de islamitische sharia-financiering en de doelstellingen ervan. Je zult de complexe islamitische bank- en beleggingsproducten leren kennen en alternatieve islamitische verzekeringsproducten (Takaful) en herverzekeringsproducten (Re-Takaful) beoordelen.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 - 24 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Wollongong in Dubai

Dit programma is ideaal voor managers en middenmanagers die hun carrière in marketing willen bevorderen, een veld dat steeds belangrijker wordt voor alle soorten organisa ... [+]

Dit programma is ideaal voor managers en middenmanagers die hun carrière in marketing verder willen ontwikkelen, een gebied dat steeds belangrijker wordt voor alle soorten organisaties die waarde moeten leveren via de producten en diensten die zij creëren en leveren.

Je hebt de mogelijkheid om een breed scala aan geavanceerde onderwerpen in marketing te bestuderen en professionele, gespecialiseerde marketingvaardigheden te verwerven. Je wordt getraind om strategische plannen te formuleren, marketingtheorieën en -kaders te evalueren, projecten te ontwerpen met behulp van marktonderzoeksinstrumenten en te worden uitgerust met de hoogwaardige vaardigheden om producten en diensten voor de markt te genereren en te positioneren.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Wollongong in Dubai

De Master of Engineering Management (MEM) programma is voor ingenieur afgestudeerden die op zoek zijn om hun vaardigheden en competenties te verbeteren om teams effectief ... [+]

De Master of Engineering Management (MEM) programma is voor ingenieur afgestudeerden die op zoek zijn om hun vaardigheden en competenties te verbeteren om teams effectief te beheren, managers uit andere disciplines te begrijpen en om hen in staat te stellen hun technische vaardigheden te gebruiken ter ondersteuning van besluitvormingsprocessen in complexe engineering uitdagingen.

Het programma stelt u in staat om technische en projectmanagementvaardigheden succesvol te integreren en tegelijkertijd het gebruik van personeel, middelen, apparatuur en informatie voor het leveren van engineeringprojecten te optimaliseren. Het programma richt zich op het helpen ontwikkelen en demonstreren van creatieve, analytische en conceptuele vaardigheden voor het analyseren, diagnosticeren en uitvoeren van strategische oordelen in alle engineeringfuncties.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Wollongong in Dubai

De specialisatie in International Business is voor pas afgestudeerden en ervaren managers die kennis en inzicht willen ontwikkelen in managementvraagstukken in een intern ... [+]

De specialisatie in International Business is voor pas afgestudeerden en ervaren managers die kennis en inzicht willen ontwikkelen in managementvraagstukken in een internationale context.

Het programma zal u helpen managementproblemen in verschillende culturele en mondiale contexten aan te pakken, een brede kennis van de internationale zakelijke omgeving te demonstreren en complexe informatie te synthetiseren om innovatieve bedrijfsoplossingen te ontwikkelen en te rechtvaardigen.

Looptijd

18 - 24 maanden

intakes Lente - februari Zomer - juni Herfst - september

Collegegeld AED 8.967 USD 2,443 (BTW 5% inbegrepen)

Carrièremogelijkheden

Het MBus (International Business) -programma zal van cruciaal belang zijn bij het ontwikkelen van je carrière op gebieden zoals:... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Wollongong in Dubai

Het programma is ontworpen in de context van een toenemende trend naar mediaprofessionals die zelfstandig werken, of als onderdeel van een multidisciplinair team, voor ee ... [+]

De Master in Media en Communicatie is voor afgestudeerden en professionals die hun theoretische kennis en praktische vaardigheden in de media- en communicatiesector willen ontwikkelen.

Het programma is ontworpen in de context van een toenemende trend naar mediaprofessionals die zelfstandig werken, of als onderdeel van een multidisciplinair team, voor een reeks klanten. Hoewel de nadruk ligt op werkomgevingen in de VAE en het Midden-Oosten, zijn de theorieën en vaardigheden overal ter wereld van toepassing, zowel in ontwikkelde als in opkomende markten.

Looptijd

18 - 24 maanden

intakes Lente - februari Zomer - juni Herfst - september

Collegegeld AED 8.967 USD 2,443 (BTW 5% inbegrepen)... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Wollongong in Dubai

Deze specialisatie is bedoeld voor aspirant-leiders op het gebied van Human Resources die hun kennis van de belangrijkste concepten voor strategisch personeelsbeleid will ... [+]

Deze specialisatie is bedoeld voor aspirant-leiders op het gebied van Human Resources die hun kennis van de belangrijkste concepten voor strategisch personeelsbeleid willen vergroten, zoals het creatief analyseren en oplossen van organisatorische problemen en het creëren van strategische afstemming tussen menselijk kapitaal en organisatiedoelen. Het programma leert je hoe je structuren, systemen, cultuur en leiderschap moet onderzoeken, inclusief hoe je organisatorische veranderingen kunt implementeren en hoe je concurrentievoordeel op de wereldmarkt kunt benutten.

Looptijd

18 - 24 maanden

intakes Lente - februari Zomer - juni Herfst - september

Collegegeld AED 8.967 USD 2,443 (BTW 5% inbegrepen)... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Wollongong in Dubai

Het is ontworpen voor managers of mensen die een carrière willen nastreven in innovatiegerelateerde functies, met name in overheids-, bedrijfs- en non-profitorganisaties. ... [+]

De Master of Business (innovatie

Het is ontworpen voor managers of mensen die een carrière willen nastreven in innovatiegerelateerde functies, met name in overheids-, bedrijfs- en non-profitorganisaties. Het programma stelt u in staat om een wereld van innovatie en ondernemerschap te ervaren die een integraal onderdeel vormt van het succes van een organisatie. De cursus is bedoeld voor mensen met een ondernemersmentaliteit, ondernemers die al een eigen onderneming hebben of werknemers in grote organisaties die een cultuur van innovatie en creativiteit willen bevorderen.

Looptijd

18 - 24 maanden

intakes Lente - februari Zomer - juni Herfst - september... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

The University of Wollongong in Dubai

Dit drievoudig geaccrediteerde programma biedt u de vaardigheden die u nodig hebt om de stroom van informatie en materialen binnen en tussen organisaties zowel lokaal als ... [+]

Dit drievoudig geaccrediteerde programma biedt u de vaardigheden die u nodig hebt om de stroom van informatie en materialen binnen en tussen organisaties zowel lokaal als wereldwijd te beheren. U krijgt een volledig begrip van een zeer gespecialiseerd gebied met betrekking tot het beheer van goederen en middelen, productie, verpakking en transport. Bovendien ontwikkel je je vaardigheden en capaciteiten op onderwerpen zoals voorspelling, verkoop, operationele planning en inkoop om er maar een paar te noemen, terwijl je je leiderschapskansen maximaliseert.

Looptijd

18 - 24 maanden

intakes Lente - februari Zomer - juni Herfst - september

Collegegeld AED 8.967 USD 2,443 (BTW 5% inbegrepen)... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

The University of Wollongong in Dubai

Location address
University of Wollongong in Dubai
Blocks 5, 14 & 15,
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 20183

Dubai, Dubai, AE