University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah werd voor het eerst opgericht in 2008 en heeft een vergunning van de regering van Ras Al Khaimah. We bieden undergraduate en postgraduate opleidingen in verschillende disciplines.

Het Academisch Centrum is gespecialiseerd in gebieden zoals; Boekhouding, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek

De University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah is de eerste instelling die zoekt

Het Academisch Centrum werkt vanuit een faciliteit van 42.000 vierkante meter met klaslokalen, collegezalen, kantoorruimte, een bibliotheek en technische en computerlaboratoria. Bovendien hebben onze studenten toegang tot verschillende curricula

Western International College (WINC) werkt onder de handelslicentie van Western International Corporation, de nieuw benoemde Academic Infrastructure Provider aan de University of Bolton

128487_people-coffee-notes-tea.jpgOpstarten Stock Photos / Pexels

De Universiteit van Bolton, Academisch Centrum - Ras Al Khaimah biedt de volgende programma's aan:

Undergraduate-programma's

 • BEng (Hons) in Mechanical Engineering
 • BEng (Hons) in civiele techniek
 • BEng (Hons) met Advanced Standing in Electrical
 • BSc (Hons) in bedrijfsbeheer
 • BA (Hons) in Accountancy
 • BSc (Hons) in computergebruik
 • BA (Hons) in de rechten
 • BSc (Hons) in psychologie

Postgraduate programma's

 • Master of Business Administration (Executive - voor kandidaten met een geaccrediteerde bacheloropleiding)
 • MBA Top Up (voor kandidaten die een postdoctorale kwalificatie hebben maar geen MBA)
 • MSc in informatietechnologie
 • MSc in Construction Project Management

Waarom de Universiteit van Bolton, Academisch Centrum RAK?

Betaalbaar collegegeld

Het University of Bolton Academic Center biedt programma's tegen gesubsidieerd collegegeld aan, wat de helft is van het collegegeld op de hoofdcampus van het Verenigd Koninkrijk om zowel lokale als internationale studenten de kans te geven het beste Britse onderwijs in de VAE te krijgen.

Echte en geaccrediteerde Britse graad

Het University of Bolton Academic Centre in RAK biedt geaccrediteerde British Honours-graden van University of Bolton, VK. Dit zijn dezelfde diploma's die worden aangeboden aan studenten die studeren op de campus van het VK, waarbij de transcripties de plaats van studie vermelden als RAK.

Campus faciliteiten

De faciliteit van 42.000 m² herbergt klaslokalen, collegezalen, kantoorruimte, een bibliotheek en technische en computerlaboratoria. Daarnaast hebben studenten ook toegang tot een speciaal gebouwd gymnasium en een fitnesscentrum met apparatuur voor aerobics en krachttraining, en buitensportfaciliteiten zoals basketbalvelden, tennisvelden, een voetbalveld en volleybalvelden. Er zijn ook studentenresidenties beschikbaar die hoogwaardige accommodatie en services bieden voor meisjes en jongens met 24/7 beveiliging op de campus.

Opties overdragen naar UK Campus / Studiereizen

Alle studenten die studeren aan het Universitair Academisch Centrum hebben de mogelijkheid om over te stappen naar de belangrijkste campus in het VK. De studenten kunnen ook de oudercampus bezoeken tijdens een studiereis die regelmatig plaatsvindt.

Studentenhuisvesting

Er is een apart state of the art hostel voor meisjes

Academische studiebeurzen

Het Universitair Academisch Centrum biedt academische studiebeurzen ter waarde van AED 1 miljoen op jaarbasis. Deze beurzen worden toegekend op basis van de academische prestaties van studenten in het betreffende land en in het Universitair Centrum in RAK.

Stage- en stage mogelijkheden

Het Universitair Centrum is geassocieerd met meer dan 200 bedrijven in de VAE. Studenten worden aangemoedigd om stageplaatsen na te streven tijdens de zomersemesters en er is gemakkelijk hulp beschikbaar om definitieve stages te verzekeren.

Visumverwerking

Alle studenten die studeren aan het Universitair Academisch Centrum worden gesponsord door de Universiteit en de visumverwerking is zeer betrouwbaar met snelle doorlooptijden.

Meer dan 90% van onze studenten vindt betaald werk binnen drie maanden na hun afstuderen en de campus wordt goed bediend met uitgebreide koppelingen die het onderhoudt met meer dan 200 bedrijven die stageplaatsen aanbieden

Locaties

Ras Al-Khaimah

Address
Al Hudaiba – Burairat
P.O.Box: 16038

Ras Al-Khaimah, North Ras Al Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden